te

himmel 130

Bolighandel i fremtiden - fra tradisjonell megling til rådgiving

Vi har tatt boligpraten med Lars Hjelset som er nyansatt som kjededirektør for salg og kompetanse.

 Bolighandel for fremtiden

Meglerbransjen er i endring og digitaliseringen er et faktum. Vi i RE/MAX vil utvikle smartere løsninger for fremtiden, som gir trygge, forutsigbare og valgfrie alternativer for våre kunder - både i en salgs- og kjøpsprosess. 

I den anledning har vi tatt boligpraten med Lars Hjelset som er nyansatt som kjededirektør for salg og kompetanse i RE/MAX.

Lars har bred erfaring med kompetanseutvikling og har gjennom sitt konsulentselskap jobbet tett på flere eiendomsmeglerkjeder som rådgiver og coach de siste 10 årene. Dette har gitt ham et unikt perspektiv på eiendomsmegleryrket og hvordan det har utviklet seg og vil utvikle seg fremover.

Først og fremst - velkommen til RE/MAX Lars!

- Tusen takk! Jeg gleder meg veldig til å komme i gang.

Hva gleder du deg mest til?

- Jeg gleder meg mest til å få være med å bygge en norsk eiendomsmeglerkjede der det blir lett å være god som eiendomsmegler.

Hva gjorde at valget falt på RE/MAX?

- Jeg tror denne bransjen trenger fornyelse innenfra. Ikke bare i form av nye reguleringer og påtvunget digitalisering. Det innebærer at det å vokse fort i Norge og være størst i verden er en betydelig fordel. Vi kan på denne måten sette ny standard som gjør oss attraktive både for boligselgere, boligkjøpere og eiendomsmeglere. Valget ble derfor enkelt for meg.

Du som har drevet med coaching av eiendomsmeglere i mange år, hvordan opplever du eiendomsmeglere sammenliknet med andre yrkesgrupper?

- Jeg er ikke utdannet eiendomsmegler selv og har derfor hatt anledning å se på yrket med nøytrale øyne. Jeg gjorde for litt siden en uformell avstemning på Facebook for å se hva slags generell oppfatning folk har om yrket. Mange var litt skeptiske til eiendomsmeglere sin integritet. Det overrasket fordi det stemte så dårlig med mine erfaringer. Jeg har jobbet med mange yrkesgrupper i min karriere som coach og det er ingen andre som er i nærheten av eiendomsmeglere når det gjelder å være opptatt av seriøsitet, integritet, kundevennlighet, korrekthet og generell arbeidsmoral. Dette er noen av grunnene til min dype respekt og fasinasjon for eiendomsmeglere. I RE/MAX skal vi være dedikerte lagspillere og sørge for at kundene oppfatter at vi er «hel ved".

 

Enten du skal selge eller kjøpe, nå eller i fremtiden, tror vi på en skikkelig og grundig start på prosessen. Vi hjelper deg å finne den beste løsningen for akkurat deg.

Ta boligpraten med oss i RE/MAX!

 

>> Tilbake til Boligpraten.