" type="text/javascript"> te
Velkommen til Ordfører Juul-Olsensvei 2A!
Velkommen til Ordfører Juul-Olsensvei 2A!
Åpen kjøkkenløsning mot stuen
Åpen kjøkkenløsning mot stuen
Kjøkken
Kjøkken
Ordfører Juul-Olsensvei 2A
Ordfører Juul-Olsensvei 2A
Stuen med utgang til sydvendt terrasse
Stuen med utgang til sydvendt terrasse
Soverom
Soverom
Delikat og flislagt bad
Delikat og flislagt bad

Østfold
Rådhusveien 7

Prisantydning
Kr 1 885 000 -
Kr 3 152 500

Eierform Borettslag
Boligtype Leilighet
Byggeår 2019
Soverom 2
P-rom 0 m2
Tomteareal 0m² (Fellestomt)
Energimerke Selger har ikke energimerket boligen

Velkommen til Rådhusveien 7

Moenskogen 2 prosjektet

Byggemåte
Prosjektet består av 2 hus på 4 etasjer bygd ovenpå en felles parkeringskjeller. Bygget oppføres med bærekonstruksjon av stål og betong. Etasjeskillere er i betong og/eller betongelementer.
Fasadene bygges opp som isolerte bindingsverksvegger, hovedsakelig kledd med pussede fiberplater. På mindre deler benyttes kledning av tre og/eller plater.
Terrasse og balkonggulv er å anse som utvendig konstruksjon. Mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne forekomme på gulvflaten etter regnvær. Drypp fra overliggende balkong og rekkverk må påregnes ved regnvær. Utvendige rekkverk blir utført i stål/aluminium og glass. Balkonger får gulv utført i betong som standard. Terrasser på bakkeplan får betong eller heller som standard.
Innvendige vegger bygges med tre- eller stålstendere som kles med gipsplater. Vegger mellom leiligheter, mot fellesareal og mot heissjakt oppføres hovedsakelig i betong eller lydisolerte og brannsikre gipsvegger.

Felles inngang og trapperom
Gulv i felles trapperom og trapper leveres hovedsakelig med fliser, evt. med vinylbelegg. Det monteres innvendige postkasser med navneskilt hensiktsmessig plassert i trappegang.
Trapp er utført i betong. For øvrig leveres vegger, samt undersiden av trappeløp og repoer i malt betong eller sparklet og malt gips.

Heis
Alle byggets etasjer, inkludert parkeringskjeller, vil være betjent med en sentralt plassert heis.

Porttelefon
Ved hovedinngangen monteres ringeklokker og callinganlegg fra hver leilighet. Dørlåsen kan fjernbetjenes fra leilighetene. Ved hver leilighets inngangsdør leveres ringeklokke. Inngangsdøren leveres med "kikkert".

Sportsboder
Hver leilighet får tildelt bruksrett til 1 stk. sportsbod i parkeringskjelleren. Bodene leveres med minimum 2 meter høye nettingvegger og dør for hengelås. En standard sportsbod som følger leiligheten er minimum 5 kvm.

Innhold
Leilighetene blir delikate og lyse og alle med balkong/terrasse.

Areal
Bruksareal: 70 kvm til 114 kvm.

Standard
For beskrivelse av innvendig standard se vedlagte leveransebeskrivelse for Moenskogen Borettslag 2.

Oppvarming
Leilighetene vil tilknyttes et sentralt varmepumpeanlegg som vil sikre lave kostnader til oppvarming. Alle leilighetene vil få vannbåren gulvvarme med egen termostat til hvert rom. På alle bad leveres det elektriske varmekabler. Boder får ikke gulvvarme.
Varmtvann til husholdning leveres fra felles energisentral. Varmtvann til oppvarming og forbruk inngår i felleskostnadene.

Ventilasjon
Hver leilighet utstyres med separat balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Aggregatet plasseres i bod eller i gang.

Tilvalgsmuligheter
Utover de tilvalgsmuligheter som er beskrevet i leveransebeskrivelsen, vil det bli gitt mulighet for individuell tilpassing og tilvalg. Tilvalgene gjelder overflater, enkelte veggplasseringer, fargevalg m.m. Selger vil i god tid før innredningsarbeidene starter utarbeide en tilvalgsmeny hvor priser og frister for beslutninger vil fremkomme. Det tas forbehold om at tilvalgsmulighetene vil bli begrenset ettersom arbeidene skrider frem på byggeplassen.

Tomt

Areal og eierform
Eierform: Fellestomt.

Miljøstasjon
Det vil bli opparbeidet en miljøstasjon med malte skjermvegger på asfaltert grunn for plassering av avfallsdunker for papir og restavfall ihht. kommunens krav.

Fellesareal og hage
Alle hageanlegg og fellesområder vil bli opparbeidet. Utvendige veier og P-plasser etableres med asfaltdekke. Det blir kantstein i overgang mellom grøntområde og asfalterte veier. Utomhusplanen er veiledende og ikke ferdig detaljert fra utbyggeren. Endringer vil kunne forekomme i forbindelse med detaljprosjektering. Adkomst til hovedinngang vil ha fast dekke. Det vil bli opparbeidet en lekeplass på egnet område. Opparbeidelse av utomhusområdene vil foregå på egnet årstid.

Parkering
Hver leilighet får tildelt bruksrett for en p-plass i parkeringskjeller. Dette er inkludert i prisen. Det blir montert tomrørsanlegg fra hver leilighet sitt sikringsskap til tilhørende p-plass. Det vil bli tilvalg for hver enkelt som ønsker el-bil ladepunkt på sin p-plass. I tillegg opparbeides det et antall p-plasser/gjesteplasser utvendig ihht situasjonsplan. Det vil bli lagt opp til lading av el-bil på enkelte av de utvendige plassene. Videre blir det oppmerket et dedikert område for sykkel- og barnevognparkering.
Parkeringskjeller vil ha felles automatisk port, og nødvendige rømningsveier. Dekket vil væres betong eller asfalt, og kjelleren vil ha ventilasjon for bedre luft og mindre fuktighet. Det må påregnes noe vannansamlinger på kjellergulv, både i parkeringsområdet og i sportsboder. Alle parkeringsplasser vil bli oppmerket.

Borettslaget

Diverse opplysninger
Borettslag: Moenskogen 2 Borettslag.
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Felleskostnader
De ordinære felleskostnadene er stipulert, og det tas forbehold om endringer. Inkludert i felleskostnadene er standard pakke for tv/data, utvendig forsikring, kommunale avgifter og eiendomsskatt. Samt hvilke tjenester borettslaget ønsker utført i fellesregi.

Lånevilkår
Det er tatt opp et lån i Sparebank 1 med en løpetid på 30 år. Renter og avdrag på fellesgjelden betales månedlig sammen med felleskostnader. De første 5 år er avdragsfrie.

Sikringsordning
Borettslaget inngår i IN-ordningen, slik at hver enkelt andelseier kan velge å innløse sin del av fellesgjelden.

Beliggenhet

Moenskogen ligger i et godt, trygt og etablert boligområde på Borgenhaugen, ca. 5 km fra Sarpsborg sentrum. Iseveien Senter ligger i gangavstand med alle sine servicetilbud, som apotek, treningssenter, bakeri og diverse forretninger. Det er gangavstand til barnehage, barneskole, gressbaner, idrettshall og ballbinge. Med skogen som nærmeste nabo, er det rikelig med turmuligheter i nærområdet. Kun få kilometer unna ligger Skjeberg Golfklubb, samt Isesjøen med fine bademuligheter.

Adkomst

Følg hovedveien ut av Sarpsborg sentrum over Sarpebrua mot Rakkestad. Følg veien mot Klavestadhaugen (i den 3. rundkjøringen etter Sarpebrua, ved tidligere Tine meierier). Følg veien ca. 1,3 km og ta til venstre inn Rådhusveien. Eiendommen blir beliggende på høyre side etter ca. 300 meter ved siden av Moenskogen Borettslag.

Vei, vann og avløp

Offentlig tilknyttet.

Prisantydning inkludert omkostninger

1 885 000,- (Prisantydning)
1 015 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 900 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger

--------------------------------------------------------
2 900 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsvilkår

Kjøpesum inkludert omkostninger må være innbetalt og disponibelt på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtagelse. I tillegg må eventuelle pantedokumenter tilknyttet lån som skal tinglyses være mottatt innen samme frist.

Innflytting

Det beregnes 18 måneder byggetid, fra byggestart av leilighetene.
Byggestart var september 2018.

Kjøper vil motta orientering fra utbygger ca. 3 måneder før antatt overtagelsesdag. Endelig fastsatt overtagelsesdag varsles kjøper 4 uker før overlevering. Hver kjøper vil ved overtagelse få tildelt FDV-dokumentasjon som viser hvilke materialer, produkter og fargevalg som er benyttet i leiligheten, og i tillegg adresselister med oversikt over kontaktpersoner-/firma som har forestått de forskjellige arbeider og leveranser

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglerforetak er forpliktet til å foreta kundekontroll av både kjøper og selger. Begge partene må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Dersom slik kundekontroll ikke kan gjennomføres vil vi være pålagt å avstå fra å gjennomføre handelen. Vi er også forpliktet til å melde fra til Økokrim dersom handelen fremstår som mistenkelig.

Personopplysningsloven

Vi gjør oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Solgt ihht. bustadoppføringsloven

Eiendommen selges ihht bustadoppføringsloven og dens bestemmelser om garanti og sikring av innbetalte midler. Kjøpesummen vil ikke overføres før oppgjørsavdelingen har mottatt ferdigattest/midlertidig brukstillatelse eller nødvendige garantier.

Trenger du vurdering av egen bolig før du kan by på denne?
Kontakt oss!

Takk for din interesse!

Du hører fra oss så snart som mulig

Bilde av megler

Geir Inge Rangøy Johannessen
Eiendomsmegler MNEF

Tel. 90 29 97 97
geir.johannessen@remax.no

Utskriftsvennlig versjon Selge egen bolig?

Boliger

Bolig Addresse Soverom P-rom / BRA Pris
1 (Solgt) Ordfører Juul-Olsens vei 2 A - B401 3 0 / 110m² Kr 3 152 500
2 (Solgt) Ordfører Juul-Olsens vei 2 B - A104 2 0 / 97m² Kr 2 535 000
3 Ordfører Juul-Olsens vei 2 B - A101 3 0 / 100m² Kr 2 600 000
4 Ordfører Juul-Olsens vei 2 A - B101 3 0 / 93m² Kr 2 470 000
5 (Solgt) Ordfører Juul-Olsens vei 2 A - B204 2 0 / 70m² Kr 1 885 000
6 (Solgt) Ordfører Juul-Olsens vei 2 A - B105 3 0 / 93m² Kr 2 535 000
7 (Solgt) Ordfører Juul-Olsensvei 2B 3 0 / 100m² Kr 2 600 000

Sist oppdatert: 14.05.2020 09:21. Saksnr. 16-18-9000