Fasade
Fasade
Åpen kjøkkenløsning
Åpen kjøkkenløsning
Kjøkken
Kjøkken
Kjøkkenet
Kjøkkenet
Stue/kjøkken
Stue/kjøkken
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Utgang til hage
Utgang til hage
Stue
Stue
Bad
Bad
Soverom 1
Soverom 1
Soverom 1
Soverom 1
Trappegang
Trappegang
Soverom 2
Soverom 2
Fasade
Fasade
Fasade
Fasade
Fasade
Fasade
Fasade
Fasade
Nærområdet
Nærområdet
Nærområdet
Nærområdet
Nærområdet
Nærområdet
Google kart
Google kart


Gamla Färjevägen 17

Prisantydning
Kr 1 900 000

Eierform Selveier
Boligtype Enebolig
Byggeår 2016
Soverom 2
P-rom / BRA 119 / 121m²
Tomteareal 2 451m² (Eiet tomt)
Energimerke Selger har ikke energimerket boligen

Velkommen til Gamla Färjevägen 17

"Ny" enebolig oppført i 2016 beliggende på Svinesund rett ved grensen Norge/Sverige, mellom Svinesundsbruene. Eiendommen ligger ca 400 meter i luftlinje fra Svinesunds handelsområde. Det er ca 150 meter til Ringdalsfjorden og ca 1 km til av-/påkjøring til E6. En biltur til Halden tar ca 10 minutter og til Strømstad tar det ca 15 minutter. Eiendommen ligger i blindvei og det er således et rolig område med lite biltrafikk. Boligen er ikke tatt i bruk etter oppføring, og fremstår som ny.

Areal og innhold

1.etg: Vindfang/hall/trapperom, kjøkken, vaskerom/teknisk rom, 2 stuer, bad, wc og 2 soverom.

Det er montert trapp opp til stort loft. Loftet er uinnredet men har god takhøyde og er beregnet til å innredes.

Totalt bruttoareal: 130 m2
Totalt bruksareal: 121 m2
Totalt primærrom: 119 m2

De oppgitte arealene er hentet fra rapport datert 21.02.19 utført av Terje Westby. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Tomt

2451 kvm. Eiet tomt

Stor, flat tomt. Noe gressplen og noe naturtomt.

Byggemåte

Ringmur i betong eller betongblokk på antatt god grunn. Trebjelkelag. Lett bindingsverk isolert i samsvar med svenske krav og leverandørens beskrivelse. Utvendig trekledning som trenger utvendig behandling. Karmer og rammer i tre med trippel isolerglass. Saltak i tre tekket med betongtakstein.

Opplysninger om byggemåte er hentet fra vedlagte takst utført av Terje Westby.

Standard

Huset er nyoppført i 2016 og er aldri tatt i bruk etter dette. Bygget som Modulhus (Myresjöhus) med leverandørens standardbeskrivelse. Svenske byggeforskrifter ligger i bunnen.

Meget godt og innholdsrikt kjøkken med slette lyse fronter.

Av VVS-installasjoner er det dusj, 2 wc, servant og opplegg for vaskemaskin.

Alle hvitevarer medfølger boligen, også vaskemaskin og tørketrommel. Alt er ubrukt.

Det er hovedsakelig parkett og vinyl på gulvene. Malte flater, tapet og våtromsplater på vegger. Malte plater i himlinger.

Oppvarming

Oppvarming med luft til luft varmepumpe og veggmonterte radiatorer. Balansert ventilasjon.

Energimerke

Alle eiendommer som selges/leies ut skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og er selv ansvarlig for at opplysningene er riktig. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket eiendommen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

Eier har ikke energimerket eiendommen, og interessentene må derfor legge til grunn at eiendommen har energimerke G.

Diverse

Eiendommen selges på vegne av et dødsbo og selger kjenner ikke noe til eiendommens tilstand. Boligen har aldri vært tatt i bruk og har stått tom, trolig uten strøm og varme siden 2016. Rørlegger har utbedret frost skader på vvs- og varmepumpe anlegget, og alt fungerer nå som det skal. Hvitevarer i boligen er nye og ubrukt, men er ikke funksjonstestet og det gis ingen garanti på disse. Vi anbefaler interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann, innen budgiving.
Meglerhuset Borg har kun ansvar for markedsføring og budhåndtering på eiendommen. Kontrakt og oppgjør blir ivaretatt via svensk advokat.

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Svinesund rett ved grensen Norge/Sverige, mellom Svinesundsbruene. Det er ca 400 meter i luftlinje fra Svinesunds handelsområde. Det er ca 150 meter til Ringdalsfjorden og ca 1 km til av-/påkjøring til E6. En biltur til Halden tar ca 10 minutter og til Strømstad tar det ca 15 minutter. Eiendommen ligger i blindvei og det er således et rolig område med lite gjennomgangstrafikk.

Adkomst

Fra E6: Ta av på avkjøring 1: Langkaskrysset og følg Fv 118 til Svinesund via "Gamlebrua" inn på Svinesund Handelsområde. Ved "Tobaksvagnen", ta til venstre inn på Gamla Färgevägen og følg denne ca 600 meter. Eiendommen er så beliggende på venstre hånd.

Det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Parkering

Biloppstillingsplasser på tomten.

Vei, vann og avløp

Eget borevann.
Godkjent privat avløp.

Reguleringsforhold

Godkjent til boligformål.

Prisantydning inkludert omkostninger

1 900 000,- (Prisantydning)

Konferer megler for informasjon om omkostninger vedrørende kjøp av bolig i Sverige.

Eiendommens utgifter

Miljøavgift til Strømstad kommune ca kr 500,- pr år.
Tømming av septik ca kr 1 000,- pr år
Renovasjon ca kr 1 200,- til 2 000,- pr år avhengig av hvor ofte man ønsker at det skal hentes.

Betalingsvilkår

Kjøpesum inkludert omkostninger må være innbetalt og disponibelt på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtagelse. I tillegg må eventuelle pantedokumenter tilknyttet lån som skal tinglyses være mottatt innen samme frist.

Overtakelse

Etter avtale med selger. Ved ønske om overtagelsesdato må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Eiendommen selges «som den er» og overtas av kjøper slik den fremstår på visning, jf. avhendingsloven § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. I tillegg oppfordrer vi interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann. Forhold som er eller burde ha vært oppdaget på visning vil normalt ikke være en mangel. Dette kan gjelde også der feilen ikke er beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Løsøre og tilbehør

Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med ved salg av bolig og fritidsbolig. Norges Eiendomsmeglerforbunds standardliste over løsøre og tilbehør som følger med ved boligsalg legges til grunn dersom ikke noe annet fremgår av salgsoppgaven.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglerforetak er forpliktet til å foreta kundekontroll av både kjøper og selger. Begge partene må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Dersom slik kundekontroll ikke kan gjennomføres vil vi være pålagt å avstå fra å gjennomføre handelen. Vi er også forpliktet til å melde fra til Økokrim dersom handelen fremstår som mistenkelig.

Personopplysningsloven

Vi gjør oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

kr 50 000,- + utlegg.

Trenger du vurdering av egen bolig før du kan by på denne?
Kontakt oss!

Takk for din interesse!

Du hører fra oss så snart som mulig

Bilde av megler

Geir Inge Rangøy Johannessen
Eiendomsmegler MNEF

Tel. 90 29 97 97
geir.johannessen@remax.no

Utskriftsvennlig versjon Selge egen bolig?

Sist oppdatert: 15.05.2019 14:41. Saksnr. 16-19-0054

empty