Tyriveien 1
Tyriveien 1
Godt utstyrt kjøkken med lyse profilerte fronter
Godt utstyrt kjøkken med lyse profilerte fronter
Spisestuen
Spisestuen
Stuen
Stuen
Stuen
Stuen
Godt med lysinnslipp i stuen
Godt med lysinnslipp i stuen
Utgang til solfylt veranda
Utgang til solfylt veranda
Veranda
Veranda
Romslig flislagt bad
Romslig flislagt bad
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Disponibelt rom i kjeller
Disponibelt rom i kjeller
Fra hagen mot veranda
Fra hagen mot veranda
Fra oppkjørsel mot inngangsparti
Fra oppkjørsel mot inngangsparti
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Plantegning 3D 1. etasje
Plantegning 3D 1. etasje
Plantegning 2D 1. etasje
Plantegning 2D 1. etasje
Plantegning 3D kjeller
Plantegning 3D kjeller
Plantegning 2D kjeller
Plantegning 2D kjeller

Østfold
Tyriveien 1

Prisantydning
Kr 2 950 000

Eierform Selveier
Boligtype Enebolig
Byggeår 1967
Soverom 2
P-rom / BRA 117 / 205m²
Tomteareal 925m² (Eiet tomt)
Energimerke Selger har ikke energimerket boligen

Velkommen til Tyriveien 1

Boligen har en beliggenhet i et etablert, barnevennlig og populært boligområde. Det er kort vei til flere fasiliteter som dagligvarebutikker, apotek, lege, barnehager, skole og idrettshall. Området byr på skog og mark for tur og rekreasjon. Like i nærheten finner du også Kalnes skogen med flotte turmuligheter. Ved Tunevannet er de fine bade- og fiskemuligheter.
En hyggelig enebolig beliggende på en flott hjørnetomt.

Areal og innhold

Totalt bruttoareal: 225 m2
Totalt bruksareal: 205 m2
Totalt primærrom: 117 m2

De oppgitte arealene er hentet fra rapport datert 30.04.19 utført av Terje Westby. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Boligen har 2 plan og inneholder:

1. etasje: Vindfang/trapperom/hall, kjøkken, spisestue, stue, 2 soverom, bad/wc, bod, garasje og mellombygg.

Kjeller: Trappegang, vaskerom, bad/wc, boder og fyrrom.

Tomt

Tomten består av to tomter. En tomt er eiet og er på 802 kvm hvor boligen står, mens den andre er en ubebygd festetomt på 122 kvm.

Festetomten
Grunneier: Jorann Borge
Festeavgift: kr. 378,- pr. år
Det er mulighet for innløsing av tomten.
Festetiden: 99 år fra 18.01.1965.
Megler besitter kopi av festekontrakten. Henvendelse til megler for kopi av festekontrakten.

Flott hjørnetomt som er pent opparbeidet med beplantning, gressplen, gårdsplass og noe naturtomt.

Byggemåte

Sålefundamenter av betong på antatt fast grunn. Ringmur som er oppført i betong og betongblokker som er pusset. Utvendige vegger er oppført med lett bindingsverk fra byggeåret. Utvendig trekledning som er overflatebehandlet. Det er gjort flere utskiftinger over tid og det er vinduer med karmer og rammer i tre og isolerglass. Saltak i tre, type sal som er tekket med betongtakstein. For ytterligere informasjon se vedlagt tilstandsrapport fra Terje Westby.

Ferdigattest/Midlertidig brukstillatelse

Kan ikke leveres hos Sarpsborg kommune.

Standard

Dette er en hyggelig enebolig med en flott tomt beliggende i et meget attraktivt område.
Romslig og godt utstyrt kjøkken med lyse profilerte fronter og plass til en hyggelig spiseplass under vinduet.
Lys og hyggelig stue som har utgang til en solrik veranda og videre ned i den fine hagen.
Det er 2 fine soverom i hovedetasjen og et stort deilig bad som inneholder badekar, dusjhjørne, enkel servant med skap under og vegghengt toalett.
I underetasjen er det et stort fint disponibelt rom og et enkelt bad som inneholder opplegg for dusj, enkel servant og toalett. Det er også et stort praktisk vaskerom med dusj mot gulv, fyrrom og flere boder for lagring.

Det er i hovedsak vinyl, parkett, laminat og fliser på gulv. Tapet, trepanel, gul teglstein, panelplater, MDF-plater og fliser på vegger. Trepanel i himlinger.

Hvitevarer bortsett fra integrerte medfølger ikke.

Oppvarming

Boligen har sentralvarme som oppvarming via veggmonterte radiatorer. Nyere 1000 liters oljetank av dobbelt veggkonstruksjon er plassert i garasjen. Det er varmekabler i gulv på badet.

Fra 01.01.2020 vil oppvarming med fossil olje eller parafin bli forbudt. Dette innebærer at oljetanken må tømmes, graves opp og destrueres senest innen samme dato. I særlige tilfeller kan kommunen gi tillatelse til at tanken rengjøres og fylles igjen i stedet for oppgraving. Alle som bruker fossil fyringsolje og parafin til oppvarming i boliger må bytte til en annen oppvarmingskilde innen gitt dato. Det blir ikke forbudt å eie en oljefyr, parafinkamin eller oljetank, men du kan ikke lenger bruke fossilt brensel til oppvarming. Kjøper overtar ansvaret og risikoen, herunder må bære kostnadene, for dette. For informasjon om støtteordninger, se www.enova.no. Det kan leses mer om dette på www.sarpsborg.com/oljefyr.

Eier har ikke energimerket eiendommen, og interessentene må derfor legge til grunn at eiendommen har energimerke G.

Energimerke

Alle eiendommer som selges/leies ut skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og er selv ansvarlig for at opplysningene er riktig. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket eiendommen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Taklampe som henger i gang skal ikke medfølge salget.

Beliggenhet

Boligen har en beliggenhet i et etablert, barnevennlig og populært boligområde. Det er kort vei til flere fasiliteter som dagligvarebutikker, apotek, lege, barnehager, skole og idrettshall. Ikke langt unna ligger Quality og Superland med blant annet et stort badeland, treningssenter og spa-avdeling. Området byr på skog og mark for tur og rekreasjon. Like i nærheten finner du også Kalnes skogen med flotte turmuligheter. Ved Tunevannet er de fine bade- og fiskemuligheter.
Ca. 4 km til Sarpsborg sentrum som har alle fasiliteter samt et godt tilbud med restauranter, kafeer og kulturelle innslag. Det er gangavstand til bussholdeplass som har gode bussforbindelser til Sarpsborg sentrum.
Kort vei til av- og påkjøring på E6.

Adkomst

Fra Quality Hotel følger man Grålumveien mot Greåker. Etter å ha passert Butterfly Bakeri og Konditori, svinger man til venstre inn i Ugleveien. Ta deretter til høyre inn i Moseveien og følg denne videre. Ta så til høyre inn Tyriveien, og eiendommen ligger da på venstre side.

Det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Parkering

Garasje og biloppstillingsplasser på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Offentlig tilknyttet.

Reguleringsforhold

Regulert område med reguleringsbestemmelser for reguleringsplan: Langemyr. Formål er bebyggelse og frittliggende småhusbebyggelse. Megler besitter kopi av reguleringsbestemmelser.
Arealplanen er under rullering. Rulleringen kan resultere i endringer både i kart og bestemmelser.
Dersom det er ønskelig med ytterligere opplysninger knyttet til reguleringsforhold så oppfordrer vi interessenter til å kontakte Sarpsborg kommune.
Eiendommen ligger innenfor et aktsomhetsområde med mulighet for marin leire, og grunnen kan derfor bestå av løsmasser, herunder kvikkleire. Kommunens aktsomhetskart er imidertid svært grovmasket.

Prisantydning inkludert omkostninger

2 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
73 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 950 000,-))
--------------------------------------------------------
86 072,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 036 072,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er pr. år kr. 14 950,-, og fordeles på 4 terminer. Eiendomsskatt utgjør kr. 4 695,- av dette beløpet.

De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Følgende er tinglyst på eiendommen:
- ingen servitutter registrert

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Betalingsvilkår

Kjøpesum inkludert omkostninger må være innbetalt og disponibelt på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtagelse. I tillegg må eventuelle pantedokumenter tilknyttet lån som skal tinglyses være mottatt innen samme frist.

Overtakelse

Etter avtale med selger. Ved ønske om overtagelsesdato må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Eiendommen selges «som den er» og overtas av kjøper slik den fremstår på visning, jf. avhendingsloven § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. I tillegg oppfordrer vi interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann. Forhold som er eller burde ha vært oppdaget på visning vil normalt ikke være en mangel. Dette kan gjelde også der feilen ikke er beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven og innebærer at Protector vil behandle en eventuell reklamasjon på vegne av selger. Selgers egenerklæring er inntatt i salgsoppgaven og interessenter bør sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Kopi av forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler

Boligkjøperforsikring

Kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring hos HELP. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel.

Boligkjøperforsikring må tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller se www.help.no.

Det gjøres oppmerksom på at RE/MAX mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av forsikringen.

Løsøre og tilbehør

Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med ved salg av bolig og fritidsbolig. Norges Eiendomsmeglerforbunds standardliste over løsøre og tilbehør som følger med ved boligsalg legges til grunn dersom ikke noe annet fremgår av salgsoppgaven.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglerforetak er forpliktet til å foreta kundekontroll av både kjøper og selger. Begge partene må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Dersom slik kundekontroll ikke kan gjennomføres vil vi være pålagt å avstå fra å gjennomføre handelen. Vi er også forpliktet til å melde fra til Økokrim dersom handelen fremstår som mistenkelig.

Personopplysningsloven

Vi gjør oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Kr. 35 000,- + omkostninger

Trenger du vurdering av egen bolig før du kan by på denne?
Kontakt oss!

Takk for din interesse!

Du hører fra oss så snart som mulig

Sist oppdatert: 20.06.2019 14:21. Saksnr. 16-19-0060

empty