Collage
Collage
Fasade
Fasade
Spisestue
Spisestue
Kjøkken
Kjøkken
Spisestue
Spisestue
Spisestue
Spisestue
Spisestue
Spisestue
Annet
Annet
Terrasse
Terrasse
Stue
Stue
Stue
Stue
Bad
Bad
Vaskerom
Vaskerom
Soverom
Soverom
Annet
Annet
Soverom
Soverom
Hall
Hall
Hall
Hall
Terrasse
Terrasse
Områdebilde
Områdebilde
Fasade
Fasade
Områdebilde
Områdebilde
Plantegning 2D
Plantegning 2D
Plantegning 3D
Plantegning 3D

Østfold
Saltnesveien 212A

Prisantydning
Kr 4 750 000

Eierform Selveier
Boligtype Enebolig
Byggeår 2017
Soverom 3
P-rom / BRA 116 / 116m²
Tomteareal 871m² (Eiet tomt)
Energimerke C

Velkommen til Saltnesveien 212A

"Nyoppført" lettstelt enebolig beliggende sentralt på Saltnes med kort vei til golfbane, nærbutikk og båthavn, og ikke minst den populære badeplassen
på Saltholmen. Eiendommen har god standard og fremstår som en tiltalende eiendom. Vestvendt og solrik beliggenhet.

Areal og innhold

Totalt bruttoareal: 130 m2
Totalt bruksareal: 116 m2
Totalt primærrom: 116 m2

I tillegg er det en garasje med bruksareal på 32 kvm, samt et lyst hus med bruksareal på 7 kvm.

De oppgitte arealene er hentet fra rapport datert 26.04.19 utført av Takstmann Jonny Eliassen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Innhold
Boligen har alt på ett plan og inneholder:
Hall, bad, stue m/utgang til terrasse, kjøkken, vaskerom og 3 soverom.

I tillegg er det en garasje med bod og et lysthus på eiendommen.

Tomt

871 kvm. Eiet tomt

Tomten er relativt flat med noen hellende partier. Pent opparbeidet med gressplen, busker og trær, steinlagt innkjørsel og gårdsplass, samt gangsti rundt boligen.

Byggemåte

Boligen er fundamentert på fjell/steinfylling. Støpt plate på mark. Grunnmur av betong/blokker. Yttervegger er satt opp i isolert bindingsverk og er kledd med liggende trekledning som er overflatebehandlet. Det er malte trevinduer med 3 lags isolerglass. Takkonstruksjon av type valm som er tekket med betongtakstein.

Garasje har støpt gulv, leca ringmur og yttervegger i isolert bindingsverk. Platet med osp plater innvending. Valmtak tekket med betongtakstein. Garasjen har leddport med elektrisk åpner, det er innlagt strøm og downlights i taket. Boden er innredet med laminat gulv og panel på vegger og det er varmefolie i gulvet.

Enkelt lysthus som er satt opp i laftede bord og valmtak tekket med shingel.

Se vedlagte tilstandsrapport fra Jonny Eliassen for en mer utfyllende beskrivelse av eiendommens byggemåte og stand.

Ferdigattest/Midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen.

Standard

Eiendommen fremstår som "ny" og holder en gjennomgående meget god standard.

Innbydende flislagt inngangsparti/gang som fører deg inn i en lys og fin stue med utgang til stor vestvendt terrasse.
Det er åpen løsning i boligen med spisestue mot åpent kjøkken. Samtidig har stuedelen en praktisk løsning med delvis skjermet sofakrok/tv-stue via en "halv-vegg".

Kjøkkenet har flott innredning av type Aubo (Dansk) med integrert komfyr, platetopp, oppvaskmaskin, micro, ventilator, kjølehjørne og fryseskap med isbitmaskin. Selger har også montert et elektrisk kjøkkenbord med heve/senke muligheter og som brukes som en forlenget kjøkkenbenk i hevet stilling.

Flislagt bad innredet med servant, dusjkabinett m/steamdusj og infrarød varme, samt vegghengt toalett.

Det er 3 soverom i boligen, hvorav det ene i dag benyttes som arbeidsrom.

Det er også et praktisk separat vaskerom som er innredet med servant, 200 liters varmtvannsbereder, opplegg til vaskemaskin og sentralstøvsuger.

Innvendige overflater består hovedsakelig av parkett, laminat og fliser på gulv. Vegger er kledd med plater og malt. Himlinger av malte gipsplater.

Hvitevarer utover integrerte medfølger ikke salget.

Oppvarming

Det er varmekabler i gulv i stue, kjøkken, og bad, samt at det er en elektrisk peis.

Energimerke

Alle eiendommer som selges/leies ut skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og er selv ansvarlig for at opplysningene er riktig. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket eiendommen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

Eier har energimerket eiendommen og fått Energikarakter C og Oppvarmingskarakter Rød.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i Saltnes i Råde kommune. Kort avstand til både skole, barnehage og butikker, samt gangavstand til populære Saltholmen og andre populære badeplasser i området. Området er forøvrig rikt på tur- og fiskemuligheter. Og det er flere populære golfbaner i området.
Det er ca 10 minutters kjøring til Karlshus, samt at du kommer til både Fredrikstad, Moss og Sarpsborg innenfor en radius på under en halvtime. Fra jernbanestasjonen i Råde tar det en snau time til Oslo med tog.

Adkomst

Se vedlagte kartskisse for adkomst til eiendommen.

Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Parkering

Garasje, samt biloppstilling på tomten.

Vei, vann og avløp

Offentlig tilknyttet vann og avløp. Privat vei fra fylkesvei.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i uregulert område og omhandles av kommuenplanens arealdel.

Prisantydning inkludert omkostninger

4 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
118 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 750 000,-))
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
--------------------------------------------------------
133 872,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 883 872,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter kr 16 372,- på år, fordelt over 4 terminer. Eiendomsskatt utgjør kr 7 876,- av dette beløpet.

Det er vannmåler på eiendommen. Oppgitte sum for kommunale avgifter vil derfor variere avhengig av forbruk. De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr. 880 953,- i følge Skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen.

Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig eller utleie) vil sekundær formuesverdi være kr. 3 171 431,-

Tinglyste heftelser og rettigheter

Følgende er tinglyst og vil følge eiendommen:

Dokument 1037656, datert 12.12.2011: Bestemmelse om vann/kloakkledning og Bestemmelse om veg.

Dokument 1037696, datert 12.12.2011: Bestemmelse om vannledning.

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Betalingsvilkår

Kjøpesum inkludert omkostninger må være innbetalt og disponibelt på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtakelse. I tillegg må eventuelle pantedokumenter tilknyttet lån som skal tinglyses være mottatt innen samme frist.

Overtakelse

Etter avtale med selger. Ved ønske om overtakelsesdato må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Eiendommen selges «som den er» og overtas av kjøper slik den fremstår på visning, jf. avhendingsloven § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. I tillegg oppfordrer vi interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann. Forhold som er eller burde ha vært oppdaget på visning vil normalt ikke være en mangel. Dette kan gjelde også der feilen ikke er beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven og innebærer at Protector vil behandle en eventuell reklamasjon på vegne av selger. Selgers egenerklæring er inntatt i salgsoppgaven og interessenter bør sette seg inn i dokumentet før bud inngis. Kopi av forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring hos HELP. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel.

Boligkjøperforsikring må tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller se www.help.no.

Det gjøres oppmerksom på at RE/MAX mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av forsikringen.

Løsøre og tilbehør

Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med ved salg av bolig og fritidsbolig. Norges Eiendomsmeglerforbunds standardliste over løsøre og tilbehør som følger med ved boligsalg legges til grunn dersom ikke noe annet fremgår av salgsoppgaven.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglerforetak er forpliktet til å foreta kundekontroll av både kjøper og selger. Begge partene må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Dersom slik kundekontroll ikke kan gjennomføres vil vi være pålagt å avstå fra å gjennomføre handelen. Vi er også forpliktet til å melde fra til Økokrim dersom handelen fremstår som mistenkelig.

Personopplysningsloven

Vi gjør oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til kr 35.000,- + utlegg.

Trenger du vurdering av egen bolig før du kan by på denne?
Kontakt oss!

Takk for din interesse!

Du hører fra oss så snart som mulig

Bilde av megler

Geir Inge Rangøy Johannessen
Eiendomsmegler MNEF

Tel. 90 29 97 97
geir.johannessen@remax.no

Utskriftsvennlig versjon Selge egen bolig?

Sist oppdatert: 04.09.2019 11:41. Saksnr. 16-19-0067

empty