" type="text/javascript"> te
J og K Blokkene
J og K Blokkene
Utsikt
Utsikt
Punktblokk I
Punktblokk I
Punktblokk I
Punktblokk I
Tindlund Park
Tindlund Park
Vannspeil
Vannspeil

Ostfold
Tindlund Park - byggetrinn 3

Prisantydning
Kr 2 490 000 -
Kr 8 290 000

Eierform Eierseksjon
Boligtype Leilighet
Byggeår 2019
Soverom 1
P-rom 0 m2
Tomteareal 0m² (Fellestomt)
Energimerke Selger har ikke energimerket boligen

Velkommen til Tindlund Park - byggetrinn 3

Når utsikten teller!

Byggetrinn 3 - 22 nye selveierleiligheter. Unik utsikt med 180 graders panorama og parkområde med eget vannspeil

Beliggenhet

Leilighetene ligger sentralt på Tindlund, kort avstand til Sarpsborg sentrum og alle byens fasiliteter. Gangavstand til barnehager, barne- og ungdomsskole, nærbutikk, kjøpesenter og store skogsområder for lek og rekreasjon. Beliggenheten på Tindlund er svært sentral midt i Østfold med kun 6 km til Sarpsborg sentrum og 12 km til Fredrikstad sentrum. Det er gode bussforbindelser til Sarpsborg sentrum, Fredrikstad, samt videre med ekspressbusser til Oslo og utlandet få minutter unna. Med bil er du på E6 på under 4 minutter og videre til Oslo på under en time.

Avstander
Sarpsborg sentrum 4 km
Sykehuset Østfold Kalnes 6 km
Tunevannet 3 km
Fredrikstad sentrum 12 km
Vestby 50 km
Oslo sentrum ca. 85 km

Adkomst

Fra Sarpsborg sentrum følger du fylkesvei 109 i retning Fredrikstad. Ta av til høyre på Nye Tindlundvei ved Tindlundhallen og ta første til venstre inn i Valhallveien. Følg veien videre og ta til venstre inn i Trollfaret (Høla) og Tindlund Park er beliggende på høyre side.

Tindlund Park - når utsikten teller

Tindlund Park ligger på et høydedrag plassert i aksen mellom Sarpsborg og Fredrikstad - der byene møtes. Med 180° panorama gir dette en fantastisk utsikt for en rekke av leilighetene. Med flotte utearealer med park og eget vannspeil er dette et av Østfolds mest spennende boligprosjekt.
Prosjektet ligger med umiddelbar nærhet til fylkesvei 109. Det er kort vei til E6, og det nye Sykehuset Østfold på Kalnes er kun 6 kilometer unna.

VANNSPEILET ER SELVE HJERTET
Tindlund Park har en unik beliggenhet i det tidligere steinbruddet, med høye fjellvegger i nord og åpent sydvestvendt uterom. Volummessig skaper de to buede lamellblokkene og de tre punkthusene et spennende, indre uterom med en park med beplantning og vannspeil. Dette gjenspeiler det tidligere tjernet, som har vært så viktig for så mange mennesker.

NATURSTEIN, TRE OG GLASS
Materialer og farger er en betydelig del av Tindlund Park. Fasader er utført i lys og mørk tegl, kombinert med lette glassrekkverk ved de inntrukne balkongene. I de flotte inngangspartiene finner du naturstein, glassdetaljer og trekledning.

KORT VEI TIL DET SOM ER VIKTIG
Butikker, apotek, skoler og barnehager i området ligger innen gangavstand, og det er kort avstand til offentlig kommunikasjon. Fylkesvei 109 ligger i umiddelbar nærhet. Det er kort vei til E6, og det nye Sykehuset Østfold på Kalnes er kun 6 km unna. Det er henholdsvis 6 km til Sarpsborg sentrum og 12 km til Fredrikstad sentrum.

Fra industrihistorie og steinhoggervirksomhet til boliger i "Høla"
Skal det noe sted passe med boliger i solide materialer, må det være i det tidligere steinbruddet i Høla. Både tematisk og estetisk har prosjektet hentet inspirasjon fra den tidligere virksomheten. Her ble i tidligere tider blokk etter blokk kilt ut av fjellet av dyktige steinarbeidere.

FINESTE AV DET FINE
Det er steinhoggernes arbeiderhistorie som her er hogget ut av grunnfjellet, så å si. Steinhoggere i selskapet C.A. Forsberg forsynte helt fra 1890-årene til 1970-tallet byer som London, Paris og Amsterdam med gatestein. Den finkornede og blåaktige granitten i Greåkerfjellet ble regnet som blant den fineste i steinhoggerfylket Østfold.

ET ELDORADO FOR BARNA
Det er mange foreldre som opp igjennom årene har vært bekymret for barna sine fordi de var i Høla. Det var nemlig et yndet lekested. Og det var faktisk ikke helt ufarlig. For det var opptil ti meter høye kanter ned mot dammene, der barna brukte å bade. I smådammene rundt fant de frosker, salamandere og andre småkryp.

HISTORIEN GIR NY HISTORIE
Mange har et sterkt forhold til Høla, enten de er etterkommere av de mange steinhoggerne som arbeidet der, eller de har tilbrakt store deler av barndommen i og rundt badedammene. Disse menneskene vil nok se at vi har prøvd å videreføre Hølas sjel i utforming, materialvalg og estetikk. For området har en altfor viktig historie til å glemmes.

ARKITEKTENS VURDERING
Tindlund Park har en unik beliggenhet i det tidligere steinbruddet med høye fjellvegger i nord og åpent sydvestvendt uterom. Volummessig skaper de to buede lamellblokkene og de tre punkthusene et spennende, indre uterom med vannspeil, som gjenspeiler det tidligere tjernet.

Uteområdets fjellvegger i nord rammer inn prosjektet med fellestunet og vannspeilet som selve hjertet i landskapsrommet.

LYSFORHOLD OG UTSIKT
Leilighetene er til største del gjennomgående, med fine lysforhold og gode planløsninger, samtlige leiligheter har syd eler vestvendte balkonger/terrasser.

KVALITET
Materialer og overflater er valgt med tanke på kvalitet og lang levetid. Fasadene har to kulører tegl - lys tegl på tårnene i de buede lamellblokkene og mørk tegl på mellombygningene - for å bryte opp volumene å skape et lett uttrykk. Punkthusene har et moderne uttrykk med lys tegl og trekledning på inntrukne fasadepartier. Det er en sjelden mulighet å flytte til boliger med en unik og spennende beliggenhet i det tidligere steinbruddet.

TREDJE BYGGETRINN
Det er bygg J og K på planoversikten, som nå legges ut for salg. Leilighetene får et bruksareal i størrelsen 49,6 til 136,7 kvm. Leilighetene er gjennomgående lyse med god takhøyde og store vindusflater. Samtlige leiligheter har syd eller vestvendte balkonger/terrasser. Det er meget god utsikt for de to øverste etasjene.
Inngangsparti/trapperom vender inn mot et indre uterom med vannspeil, som er selve hjertet i prosjektet. Balkonger/terrasser er i størrelse fra 8,6 til 58,8 kvm. Noen av leilighetene har både balkong og takterrasse.
I dette prosjektet er det til sammen 8 ulike leilighetstyper pluss varianter
med terrasse og balkong i 1. og 2. etg. Det er stort felles bod- og parkeringsanlegg i kjeller der leilighetene disponerer biloppstillingsplasser og sportsboder. Leiligheter uten bod på leilighetsplanet får ca. 9 kvm
lukket bod i kjeller. Dette er en kombinert bod og sportsbod som lett kan innredes etter eget ønske. Alle etasjer har adkomst med heis.
De store volumene fra det tidligere steinbruddet er utnyttet til å lage et ekstra romslig anlegg, slik at de som ønsker ekstra bod og/eller garasjeplass har mulighet til å kjøpe dette, så langt plassen tillater det.
(Selveierleiligheter organisert som et eierseksjonssameie).

STANDARD
For beskrivelse av innvendig standard se vedlagte leveransebeskrivelse for Tindlund Park.

TILVALGSMULIGHETER
Utover de tilvalgsmuligheter som er beskrevet i leveransebeskrivelsen, vil det bli gitt mulighet for individuell tilpassing og tilvalg. Tilvalgene gjelder overflater, enkelte veggplasseringer, fargevalg m.m. Selger vil i god tid før innredningsarbeidene starter utarbeide en tilvalgsmeny hvor priser og frister for beslutninger vil fremkomme. Det tas forbehold om at tilvalgsmulighetene vil bli begrenset etter som arbeidene skrider frem på byggeplassen.

Leilighetstype 31

BRA 49,6 kvm
P-ROM 47,5 kvm

Arealeffektiv toroms leilighet i første etasje i punktblokk J og K.

Toroms
Dette er en kompakt og arealeffektiv toroms leilighet. Leiligheten ligger vendt inn mot det indre uterommet med park, beplantning og vannspeil.

Fra en entre har du direkte adkomst til badet, soverom med garderobe og en åpen stue og kjøkkenløsning. Det romslige soverommet på 13,3 kvm har direkte utgang til den sydvendte terrassen. En stor skyvedør gjør at mye lys slipper inn i leiligheten. Lyse farger på vegger og gulv sørger for å utnytte lyset.

Til leilighetstype 31 følger det med en biloppstillingsplass i parkeringsanlegget, samt en lukket bod på ca. 9 kvm.
Det er mulighet for å kjøpe ekstra bod- og parkeringsplass.

Heis og trapperom
Heis og trapperom til øvrige etasjer, inngangsparti og parkeringsanlegg ligger rett utenfor inngangsdøren.

Leilighetstype 32 (1. etasje)

BRA 74,7 kvm
P-ROM 71,8 kvm

Denne frontleiligheten mot vest finnes i første etasje i punktblokk J og K.

Treroms
Dette er en treroms leilighet som gir mange muligheter, ikke minst på grunn av sin nær kvadratiske utforming.

Entréen er romslig med plass til garderobe. Den fører frem til hovedsoverom, bad og en stor stue og kjøkken i åpen løsning.
I den åpne stue og kjøkkenløsningen er det gode muligheter for å møblere i soner for opphold og bespisning. Store vinduer og skyvedør fra gulv til tak sørger for mye innslipp av lys. Fra stuen er det utgang til en vestvendt terrasse på bakkenivå.

Det er to romslige soverom på henholdsvis 13,2 og 10,7 kvm, begge med god plass til garderobeløsninger.

Til leilighetstype 32 følger det med en biloppstillingsplass i parkeringsanlegget, samt en lukket bod på ca. 9 kvm.
Det er mulighet for å kjøpe ekstra bod- og parkeringsplass.

Heis og trapperom
Heis og trapperom til øvrige etasjer, inngangsparti og parkeringsanlegg ligger rett utenfor døren.

Leilighetstype 32 (2. etasje)

BRA 74,7 kvm
P-ROM 71,8 kvm

Denne frontleiligheten mot vest finnes i andre etasje i punktblokk J og K.

Treroms
Dette er en treroms leilighet som gir mange muligheter, ikke minst på grunn av sin nær kvadratiske utforming.

Entréen er romslig med plass til garderobe. Den fører frem til hovedsoverom, bad og en stor stue og kjøkken i åpen løsning.
I den åpne stue og kjøkkenløsningen er det gode muligheter for å møblere i soner for opphold og bespisning. Store vinduer og skyvedør fra gulv til tak sørger for mye innslipp av lys. Fra stuen er det utgang til en vestvendt balkong.

Det er to romslige soverom på henholdsvis 13,2 og 10,7 kvm, begge med god plass til garderobeløsninger.

Til leilighetstype 32 følger det med en biloppstillingsplass i parkerings- anlegget, samt en lukket bod på ca. 9 kvm.
Det er mulighet for å kjøpe ekstra bod- og parkeringsplass.

Heis og trapperom
Heis og trapperom til øvrige etasjer, inngangsparti og parkeringsanlegg ligger rett utenfor døren.

Leilighetstype 33 (1. etasje)

BRA 71,4 kvm
P-ROM 68,3 kvm

Frontleilighet med stor vestvendt terrasse mot sydvest i første etasje i punktblokk J og K.

Treroms
Dette er en treroms hjørneleilighet mot vest hvor en stor terrasse på bakkeplan leder ut til fellesarealer i front.
Entréen med garderobe er adskilt som egen sone med dør til resten av leiligheten.

Det er to soverom hvor hovedsoverommet har praktiske skyvedører på hver side av rommet. Badet er plassert mellom de to soverommene.

Den store åpne stue- og kjøkkenløsningen gir gode muligheter for å møblere i soner for opphold og bespisning.

Store vinduer på to sider av leiligheten samt skyvedør fra gulv til tak sørger for mye innslipp av lys.

Til leilighetstype 33 følger det med en biloppstillingsplass i parkeringsanlegget, samt en lukket bod på ca. 9 kvm.
Det er mulighet for å kjøpe ekstra bod- og parkeringsplass.

Heis og trapperom
Heis og trapperom til øvrige etasjer, inngangsparti og parkeringsanlegg ligger rett utenfor døren.

Leilighetstype 33 (2. etasje)

BRA 71,4 kvm
P-ROM 68,3 kvm

Frontleilighet med stor vestvendt balkong i andre etasje i punktblokk J og K.

Treroms
Dette er en treroms hjørneleilighet mot vest med en stor balkong i hele leilighetens bredde.

Entréen med garderobe er adskilt som egen sone med dør til resten av leiligheten.

Det er to soverom hvor hovedsoverommet har praktiske skyvedører på hver side av rommet. Badet er plassert mellom de to soverommene.

Den store åpne stue- og kjøkkenløsningen gir gode muligheter for å møblere i soner for opphold og bespisning.

Store vinduer på to sider av leiligheten samt skyvedør fra gulv til tak sørger for mye innslipp av lys.

Til leilighetstype 33 følger det med en biloppstillingsplass i parkeringsanlegget, samt en lukket bod på ca. 9 kvm.
Det er mulighet for å kjøpe ekstra bod- og parkeringsplass.

Heis og trapperom
Heis og trapperom til øvrige etasjer, inngangsparti og parkeringsanlegg ligger rett utenfor døren.

Leilighetstype 34 (1. etasje)

BRA 50,1 kvm
P-ROM 46,4 kvm

Kompakt toroms leilighet med stor terrasse mot nordvest, i første etasje i punktblokk J og K.

Toroms
Dette er en kompakt og arealeffektiv toroms leilighet med stor nordvestvendt terrasse på bakkeplan. Leiligheten ligger vendt inn mot det indre uterommet med park, beplantning og vannspeil.

Fra entréen har du direkte adkomst til badet og videre inn til den åpne stue og kjøkkenløsningen. Herfra direkte utgang til blakongen.

Soverommet har praktiske skyvedører på hver side av rommet, samt en romslig walk-in garderobe. Det er direkte utgang til terrassen fra soverommet.

En stor skyvedør i stuen og vinduer på to sider av leiligheten gjør at mye lys slipper inn. Lyse farger på vegger og gulv sørger for å utnytte lyset.

Til leilighetstype 34 følger det med en biloppstillingsplass i parkeringsanlegget, samt en sportsbod på 5 kvm.
Det er mulighet for å kjøpe ekstra bod- og parkeringsplass.

Heis og trapperom
Heis og trapperom til øvrige etasjer, inngangsparti og parkeringsanlegg ligger rett utenfor inngangsdøren.

Leilighetstype 34 (2. etasje)

BRA 50,1 kvm
P-ROM 46,4 kvm

Kompakt toroms leilighet med stor balkong mot nordvest, i andre etasje i punktblokk J og K.

Toroms
Dette er en kompakt og arealeffektiv toroms leilighet med stor nordvestvendt balkong. Leiligheten ligger vendt inn mot det indre uterommet med park, beplantning og vannspeil.

Fra entréen har du direkte adkomst til badet og videre inn til den åpne stue og kjøkkenløsningen. Herfra direkte utgang til balkongen.

Soverommet har praktiske skyvedører på hver side av rommet, samt en romslig walk-in garderobe.

En stor skyvedør i stuen og vinduer på to sider av leiligheten gjør at mye lys slipper inn. Lyse farger på vegger og gulv sørger for å utnytte lyset.

Til leilighetstype 34 følger det med en biloppstillingsplass i parkeringsanlegget, samt en sportsbod på 5 kvm.
Det er mulighet for å kjøpe ekstra bod- og parkeringsplass.

Heis og trapperom
Heis og trapperom til øvrige etasjer, inngangsparti og parkeringsanlegg ligger rett utenfor inngangsdøren.

Leilighetstype 35

BRA 62,7 kvm
P-ROM 59,6 kvm

Hjørneleilighet med sydvendt balkong i andre etasje i punktblokk J og K.

Treroms
Dette er en treroms hjørneleilighet vendt inn mot det indre uterommet med park, beplantning og vannspeil. Balkongen er vendt mot syd.
Entréen, med inngang til bad og en praktisk innvending bod, er adskilt som egen sone med dør til resten av leiligheten.

Det er to soverom hvor hovedsoverommet har praktiske skyvedører på hver side rommet.

Den store åpne stue- og kjøkkenløsningen gir gode muligheter for å møblere i soner for opphold og bespisning.

Store vinduer på to sider av leiligheten samt en stor skyvedør til balkongen.

Til leilighetstype 35 følger det med en biloppstillingsplass i det romslige parkeringsanlegget, samt en sportsbod på ca. 5 kvm.
Det er mulighet for å kjøpe ekstra bod- og parkeringsplass.

Heis og trapperom
Heis og trapperom til øvrige etasjer, inngangsparti og parkeringsanlegg ligger rett utenfor døren.

Leilighetstype 36

BRA 125,5 kvm
P-ROM 119,9 kvm

Gjennomgående leilighet med tre soverom og to balkonger finnes i tredje etasje i punktblokk J og K.

Fireroms
Dette er en fireroms leilighet med tre soverom, to fullverdige bad, vaskerom/grovkjøkken og en stor og åpen løsning for stue og kjøkken. Planløsningen gjør at kjøkken og spisestue er plassert adskilt fra resten av stuen slik at det blir tydelige definerte soner.

Denne leiligheten er en av de flotteste leilighetene i området. Du får virkelig nyte godt av Tindlund Parks beliggenhet. Vinduer på tre sider av leiligheten gjør at du får mye lysinnslipp og god utsikt.
Fra stuen er det adkomst til stor balkong i hele leilighetens bredde via skyvedørene.

Hovedsoverommet med walk-in closet og egen balkong ligger sammen med de to andre soverommene og hovedbadet i bakre del av leiligheten. Bad nummer to ligger i entréen i forkant av den store åpne stue- og kjøkkenløsningen på hele 60,9 kvm..

Til leilighetstype 36 følger det med to biloppstillingsplasser i parkeringsanlegget, samt en sportsbod på 5 kvm.
Det er mulighet for å kjøpe ekstra bod- og parkeringsplass.

Heis og trapperom
Heis og trapperom til øvrige etasjer, inngangsparti og parkeringsanlegg ligger rett utenfor døren.

Leilighetstype 37

BRA 94 kvm
P-ROM 88,7 kvm

Gjennomgående leilighet med tre soverom og stor takterrasse i tredje etasje i punktblokk J og K.

Fireroms
Dette er en fireroms leilighet med tre soverom, to fullverdige bad og en romslig åpen løsning for stue og kjøkken. Planløsningen gjør at leiligheten er delt i to soner. En for opphold med åpen stue- og kjøkkenløsning og en sove- og baderomssone.

Med vestvendt beliggenhet nyter denne leiligheten godt av Tindlund Parks fantastiske utsikt. Det er vinduer på tre sider av leiligheten som gir godt med lysinnslipp. Fra stuen er det direkte adkomst til den store terrassen på 27 kvm. Terrassen er delvis overbygd med tak.

Hovedsoverommet med walk-in closet ligger i bakre del av leiligheten sammen med de to andre soverommene og hovedbadet. Bad nummer to ligger i entréen i tilknytning til den åpne stue- og kjøkkenløsningen.

Til leilighetstype 37 følger det med to biloppstillingsplasser i parkeringsanlegget, samt en sportsbod på 5 kvm.
Det er mulighet for å kjøpe ekstra bod- og parkeringsplass.

Heis og trapperom
Heis og trapperom til øvrige etasjer, inngangsparti og parkeringsanlegg ligger rett utenfor døren.

Leilighetstype 38

BRA 136,7 kvm
P-ROM 132,3 kvm

Penthouse leilighet med tre soverom og stor takterrasse i fjerde etasje i punktblokk J og K.

Fireroms
Dette er en fireroms leilighet med tre soverom, to fullverdige bad, vaskerom/grovkjøkken og en stor og åpen løsning for stue og kjøkken.
Planløsningen gjør at leiligheten er delt i to soner. En for opphold med åpen stue- og kjøkkenløsning og en sove- og baderomssone.

Denne toppleiligheten er utvilsomt en av de flotteste leilighetene i området Sarpsborg/Fredrikstad. Du får virkelig nyte godt av Tindlund Parks beliggenhet. Vinduer i alle himmelretninger gjør at du får det maksimale ut av utsikten. Her får du "penthouse"- følelsen og kan ta heis rett opp i leiligheten.

Fra entréen er det utgang til den store takterrassen på hele 58,8 kvm. Fra stuen er det adkomst til stor balkong i front via skyvedøren. Skyvedøren og vinduene sikrer godt med lys i stue og kjøkken på nesten 60 kvm.

Til leilighetstype 38 følger det med to biloppstillingsplasser i parkeringsanlegget, samt en sportsbod på 5 kvm.
Det er mulighet for å kjøpe ekstra bod- og parkeringsplass.

Heis og trapperom
Ta heis direkte fra leiligheten til øvrige etasjer, inngangsparti og parkeringsanlegg eller benytt trapperom.

Sameiet

Sameiet Tindlund Park 2

Forretningsfører

Fram Forvaltning AS

Felleskostnader

Størrelsen på fellesutgiftene bestemmes av de tjenestene sameiet ønsker å kjøpe. Det som betegnes som fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter. Et foreløpig budsjett tilsier at felleskostnaden vil utgjøre ca. 28,- kr. pr. kvm. BRA/mnd. Det skal dekke utgifter til forsikring av bygningsmassen, felles strøm, oppvarming av fellesarealer, parkering, stell av grøntarealer, snømåking og feiing, service på heis, porter, søppelanlegg osv.

I tillegg kommer en enhetskostnad pr leilighet uavhengig av størrelse som pr i dag er kr 589,-

Et eget budsjett kan fåes ved henvendelse til megler.

Fra forretningsfører faktureres i tillegg et a-kontobelø for forbruk av vann til oppvarming og varmt forbruksvann.

Avregning foretas årlig. Det innebærer at målere må avleses og resultatet oversendes forretningsfører, som foretar en avregning. Avregningen danner grunnlag for det man endelig betaler for varmt vann.

Andre kommunale avgifter betales direkte av hver enkelt seksjonseier.

Forsikring

Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtagelse, deretter tegnes fullverdiforsikring gjennom eierseksjonssameiet. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.

Vei, vann, avløp

Offentlig tilknyttet.

Reguleringsmessige forhold

Tomten er en del av reguleringsplanen "Tindlund Park" vedtatt av bystyret i Sarpsborg 24.09.2015. Plan ID: 010521059.

Priser

2 490 000,- til 8 100 000,-

Omkostninger

Dokumentavgift til staten: 2,5% av tomteverdien (ca kr 360 000,- pr leilighet), anslagsvis kr 9 000,-. Gebyret for tinglysing av skjøte er f.t. kr 585,-, og tinglysingsgebyr for pantobligasjoner i forbindelse med etablering av eventuelle lån er f.t. kr 757,- pr obligasjon inkl. attest. Det tas forbehold om endring av satsene for offentlige gebyrer og avgifter i tiden frem til hjemmelsovergang finner sted.

Oppgjør

Hele kjøpesummen betales ved overtakelse av boligen. Boligen tinglyses i kjøpers navn først ved tidspunkt for ferdigstillelse og overtakelse. Det innbetalte beløpet tilhører kjøper, og kan ikke utbetales til selger inntil det enten er stilt forskuddsgaranti etter bustadoppføringslova § 47 eller kjøper har fått tinglyst hjemmel til boligen.

Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.

Bustadoppføringslova

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer forbrukers rettigheter ved kjøp av bolig under oppføring. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse dersom kjøper er profesjonell eller anses som profesjonell/investor, eller når leiligheten er ferdigstilt.

Innflytting

Det beregnes ca 14 måneder byggetid, fra byggestart for leilighetene.

Kjøperen vil motta orientering fra utbygger ca. 3 måneder før antatt overtagelsesdag.

Endelig fastsatt overtagelsesdag varsles kjøper 4 - fire - uker for overlevering.

Hver kjøper vil ved overtagelse få tildelt FDV-dokumentasjon som viser hvilke materialer, produkter og fargevalg som er benyttet i leiligheten, og i tillegg adresselister med oversikt over kontaktpersoner-/firma som har forestått de forskjellige arbeider og leveranser.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% av kjøpesummen i 5 år etter overlevering.

Betalingsvilkår

Kjøpesum inkludert omkostninger må være innbetalt og disponibelt på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtakelse. I tillegg må eventuelle pantedokumenter tilknyttet lån som skal tinglyses være mottatt innen samme frist.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Selger er ansvarlig for at det blir utstedt ferdigattest før overtakelse.
Manglende ferdigattest er allikevel ikke til hinder for overtakelse dersom de gjenstående arbeidene er av en slik karakter at kommunen finner det ubetenkelig å utstede midlertidig brukstillatelse. I midlertidig brukstillatelse skal det fremgå hvilke arbeider som gjenstår og en frist for ferdigstillelse.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglerforetak er forpliktet til å foreta kundekontroll av både kjøper og selger. Begge partene må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Dersom slik kundekontroll ikke kan gjennomføres vil vi være pålagt å avstå fra å gjennomføre handelen. Vi er også forpliktet til å melde fra til Økokrim dersom handelen fremstår som mistenkelig.

Personopplysningsloven

Vi gjør oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Trenger du vurdering av egen bolig før du kan by på denne?
Kontakt oss!

Takk for din interesse!

Du hører fra oss så snart som mulig

Bilde av megler

Geir Inge Rangøy Johannessen
Eiendomsmegler MNEF

Tel. 90 29 97 97
geir.johannessen@remax.no

Utskriftsvennlig versjon Selge egen bolig?

Boliger

Bolig Addresse Soverom P-rom / BRA Pris
1 (Solgt) Tindlund Park 32 - JH0101 1 0 / 49m² Kr 2 490 000
2 Tindlund Park 32 - JH0102 2 0 / 74m² Kr 3 500 000
3 (Solgt) Tindlund Park 32 - JH0103 2 0 / 71m² Kr 3 400 000
4 (Solgt) Tindlund Park 32 - JH0201 2 0 / 62m² Kr 3 155 000
5 (Solgt) Tindlund Park 32 - JH0104 1 0 / 50m² Kr 2 595 000
6 (Solgt) Tindlund Park 32 - JH0202 2 0 / 74m² Kr 3 660 000
7 (Solgt) Tindlund Park 32 - JH0203 2 0 / 71m² Kr 3 560 000
8 (Solgt) Tindlund Park 32 - JH0204 1 0 / 50m² Kr 2 695 000
9 (Solgt) Tindlund Park 32 - JH0301 3 0 / 125m² Kr 6 650 000
10 (Solgt) Tindlund Park 32 - JH0401 3 0 / 136m² Kr 8 290 000
11 (Solgt) Tindlund Park 34 - KH0101 1 0 / 49m² Kr 2 550 000
12 (Solgt) Tindlund Park 34 - KH0103 2 0 / 71m² Kr 3 590 000
13 (Solgt) Tindlund Park 34 - KH0102 2 0 / 74m² Kr 3 690 000
14 (Solgt) Tindlund Park 34 - KH0204 1 0 / 50m² Kr 2 690 000
15 (Solgt) Tindlund Park 34 - KH0203 2 0 / 71m² Kr 3 690 000
16 (Solgt) Tindlund Park 34 - KH0202 2 0 / 74m² Kr 3 790 000
17 (Solgt) Tindlund Park 34 - KH0201 2 0 / 62m² Kr 3 320 000
18 (Solgt) Tindlund Park 34 - KH0104 1 0 / 50m² Kr 2 595 000
19 (Solgt) Tindlund Park 34 - KH0302 3 0 / 94m² Kr 5 400 000
20 (Solgt) Tindlund Park 34 - KH0401 3 0 / 136m² Kr 8 030 000
21 (Solgt) Tindlund Park 32 - JH0302 3 0 / 94m² Kr 5 400 000

Sist oppdatert: 26.04.2021 09:11. Saksnr. 16-19-9002