" type="text/javascript"> te
Velkommen til Hasle Terrasse 35!
Velkommen til Hasle Terrasse 35!
Stue
Stue
Fra hagen
Fra hagen
Stue
Stue
Stor stue med peis
Stor stue med peis
Stue
Stue
Romslig kjøkken
Romslig kjøkken
Kjøkken
Kjøkken
Spiseplass på kjøkken
Spiseplass på kjøkken
Vinterhage md nedfelt jacuzzi
Vinterhage md nedfelt jacuzzi
God takhøyde i vinterhagen
God takhøyde i vinterhagen
Dusjrom
Dusjrom
Hall
Hall
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Flislagt bad
Flislagt bad
Bad
Bad
Toalettrom
Toalettrom
Usjenert uteplass
Usjenert uteplass
Garasjen
Garasjen
Områdebilde
Områdebilde

Viken
Hasle terrasse 35

Prisantydning
Kr 5 200 000

Eierform Selveier
Boligtype Enebolig
Byggeår 1986
Soverom 3
P-rom / BRA 264 / 272m²
Tomteareal 1 977m² (Eiet tomt)
Energimerke Selger har ikke energimerket boligen

Visning

22.09 18:00 - 19:00

Velkommen på visning!

Velkommen til Hasle terrasse 35

Hasle Terrasse 35 er en herskapelig enebolig med alt på ett plan med unikt særpreg og gjennomførte detaljer.

Boligen har en idyllisk beliggenhet rett i skogkanten med umiddelbar nærhet til flotte rekreasjonsområder.

Eiendommen er helhetlig opparbeidet og fremstår som velstelt med stor steinlagt gårdsplass, solrike terrasser, utepeis, drivhus og utsøkt hageareal.

Eiendommen fremstår som godt vedlikeholdt. Boligen har kostbart materialvalg, god utførelse, en unik stil, generøs takhøyde og panoramavinduer, samt innholdsrik på rom og tilrettelagt for det perfekte familielivet.
Flott bolig med alt på ett plan, deilig vinterhage og nedfelt jacuzzi.

Gode solforhold fra morgen til kveld og store markterrasser hvor man kan nyte.
Velkommen til visning!

Areal

Totalt bruttoareal: 294 m2
Totalt bruksareal: 272 m2
Totalt primærrom: 264 m2

De oppgitte arealene er hentet fra rapport datert 20.08.20 utført av Terje Westby. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Innhold

Innholdsrik bolig med alt på ett plan:

Vindfang/hall/entre, biinngang, mellomgang, 3 soverom, bad/wc, garderobe, dusj, toalettrom, forstue, tv-stue/bibliotek, kjøkken med spiseplass, vaskerom, trening/arbeidsrom, hovedstue, kjølerom og teknisk rom.

Loft: arbeidsrom (ikke omsøkt) og stort loft for oppbevaring.

Garasje med lagerplass.

Tomt

Eiet tomt på 1977 kvm.
Eiendommen ligger idyllisk til rett ved skogkanten og store rekreasjonsområder, som danner et naturskjønt bakteppe.
Tomten er svært pent opparbeidet med steinbelagt gårdsplass, velstelte plenarealer og omrammet av vintergrønn hekk. Hagen er beplantet med busker og trær mot veien.
I bakkant er hage og utearealer rammet inn av flotte teglsteinskledte murer.
Deler av hagen ligger skjermet i bakkant av garasjen og er omkranset av en deilig markterrasse som har gode solforhold. Her er det fontene, formklipte prydbusker og stemningsfull utebelysning.
Selve terrassen har en flott utepeis som skaper hygge og det er rikelig med plass for utemøblement. På motsatt side er det ytterligere en stor markterrasse og et drivhus.
Tomten har gode solforhold fra morgen til kveld, slik at uteplassene virkelig kan nytes.

Byggemåte

Antatt fast grunn. Sålefundamenter av betong. Ringmuren synes å være oppført enten i lettklinker eller betong. Utvendig pusset. Inne i grunnmuren er det ifølge tegning fylt opp med sand. Utvendig var det ingen synlige tegn til fuktsikring av grunnmuren.
Ytterveggene er oppført i lett bindingsverk fra byggeåret. Utvendig teglsteinsforblending fra byggeåret. Det er ikke gjennomført omfuging etter byggeåret. Selve teglsteinen fremstod i god stand. Noe trekledning fra byggeåret.
Hovedtyngden av vinduer er med karmer og rammer i tre og isolerglass. Hovedsakelig fra byggeår. I en av stuene er det en heveskyvedør i aluminium. Heveskyvedøren er tråkk å åpne/lukke.
Boligen har to typer takkonstruksjoner. W2 takstoler på store deler av huset og flatt tak på en annen del av huset.
Hovedtaket er tekket med betongtakstein. Alder ukjent, men i senere år er taksteinen vasket og overflatebehandlet på nytt. Dermed øker også levetiden. Papp på flatt tak skal ifølge hjemmelshaver være fornyet-/skiftet like før de overtok eiendommen i 2016.
Renner, nedløp og beslag i brennlakkert stål. Noe heng i en av rennene gir overvannsproblematikk.
For ytterligere informasjon se vedlagt tilstandsrapport fra Terje Westby.

Ferdigattest/Midlertidig brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse hos Sarpsborg kommune.
Megler besitter kopi av denne.

Standard

Boligen har en god og spennende planløsning, og er godt vedlikeholdt samt med kostbart materialvalg og god utførelse.

Det er totalt fem innganger, der hovedinngangen ligger inntrukket på forsiden av bygget. Herfra kommer man inn til en entre som videre fører til en herskapelig hall med lyse fliser på gulvet. Rommet har hvitmalte murvegger, en vegg kledt i tegl og en delevegg i glassbyggerstein mot entreen.

Eneboligen har flere praktfulle stuer som gir plass for sosiale lag eller mulighet for å trekke seg tilbake.
Hovedstuen er stor og luftig med generøs takhøyde og gode vindusflater som gir rommet et naturlig lys. På øverste del er det stilige blyglassvinduer med flerfarget glass som gir stemningsfullt lys gjennom dagen. I stuen er det en stor oppmurt peis som danner et naturlig samlingspunkt. Ildstedet, pipeløp og vegg er kledt i stein av typen Bohus-, Vestfold og Østfoldgranitt. Veggen har buede nisjer med smijernsgitter. Fra stuen er det også utgang til stor terrasse.
I tilstøtende rom er det en unik vinterhage med god takhøyde og ulike særpregede vinduer ut mot hagen. Rommet har en vegg kledt i naturstein og de øvrige veggene er kledt i redwood. Takhøyden går helt opp til mønet der den øverste delen er åpen mot hovedstuen. I hjørnet av rommet er det nedfelt jacuzzi og i motsatt hjørne en dusj i ett mindre avlukke.
Spisestuen er lys og tiltalende med rikelig plass for langbord som kan dekkes til flere gjester. Rommet får rikelig lys fra store blyglassvinduer.

Kjøkkenet er romslig og har godt med skapplass. Innredningen har profilerte fronter i eik med vitrineskap. Benkeplate i grå laminat og stor vaskekum. Integrerte hvitevarer som stekeovn, keramisk platetopp og oppvaskmaskin. Nisje for kjøleskap. Det er fliser, belysning og vinduer over benk, og i tillegg er ventilator innkledd i kobberhette over kokesonen. Rommet har også barløsning ut mot egen spisedel med plass for frokostbord. Fra kjøkken er det direkte adkomst til vaskerom som har direkte utgang. Det er også et romslig kjølerom, som gir rikelig med oppbevaringsplass.

Romslig flislagt bad som innehar innfliset badekar i dyprosa utførelse, servant i dyprosa utførelse med hvite underskap, helstøpt hvit servant, bidé, et påkostet toalett med spyl og føn funksjon samt dusjnisje med dusjgarnityr i messing. I tillegg er det et eget toalettrom.

Det er 3 lyse og fine soverom med tilhørende garderobeløsning. Hovedsoverommet har skyvedørsgarderobe med speilfronter. Boligen har for øvrig god lagringsplass med blant annet walk-in closet og uisolert lagringsloft.

Elektrisk anlegg er et meget avansert og kraftig anlegg med stort sikringsskap i teknisk rom. Dette ble godkjent i 2018.
Relativt ny varmtvannsbereder på 300 liter som er plassert i teknisk rom.

Overflateoppusset siden 2006.

Hvitevarer bortsett fra integrerte medfølger, vaskemaskin/tørketrommel medfølger ikke.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med vannbåren varme via radiatorer og gulvvarme fra sentralfyranlegg tilknyttet luft til vann varmepumpe. I tillegg er det luft til luft varmepumpe og elektriske varmekabler i stuen.

Eier har ikke energimerket eiendommen, og interessentene må derfor legge til grunn at eiendommen har energimerke G.

Energimerke

Alle eiendommer som selges/leies ut skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og er selv ansvarlig for at opplysningene er riktig. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket eiendommen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Kjøleroms motor og mekanisk avtrekks motor nærmer seg slutten av sin normale levetid.

Vi viser til varsel om oppstart av planarbeid for vedlagte plan, datert 13.12.2017.
Det er nå behov for utvidelse av planområdet. På vegne av DC Sarpsborg AS og iht. plan- og bygningsloven § 12-8 varsler vi med dette om denne utvidelsen.
Bakgrunnen for utvidelsen av planområdet er behov for arealer til pumpestasjon for kjølevann fra Glomma vest for det opprinnelige området, inkludert adkomstvei og rørtrasé til denne. I tillegg er det behov for arealer til gang- og sykkelvei langs fylkesvei 581 (Varteigveien), som forbindelse til eksisterende bussholdeplasser og boligområder. Det er også behov for noe utvidelse av areal avsatt til adkomstvei syd i planområdet pga. bratt terreng.
Utvidelsen er på ca. 60 daa.
Brev fra Sarpsborg kommune ligger vedlagt i prospekt.

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et etablert og barnevennlig boligområde på Hasle i Sarpsborg kommune.
Eiendommen har umiddelbar nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder innover i marka, noe som gir gode turmuligheter på helårsbasis.

Området har nærhet til barnehager, lekeplass, fotballbane, badeplass, treningssenter og offentlig kommunikasjon.
Eiendommen ligger ca. 5 km fra forretningssentra på Hafslundsøy med blant annet dagligvarehandel, legesenter, frisør, blomsterbutikk og bakeri. Det er ca. 10 km inn til Sarpsborg sentrum med alle fasiliteter, Storbyen kjøpesenter, hyggelig gågate, restauranter og gode kulturtilbud.

Fra eiendommen er det kort vei til Glomma som byr på et rikt fiskeliv med mulighet for å fange gjedde, abbor og gjørs. Ellers kan man bade eller ta en tur ut på elva med robåt eller kajakk.
Det er gangavstand til Øya golfpark for de som liker dette. Golfbanen er åpen for alle.

Sarpsborgs skjærgård i Skjeberg ligger ca. 17 km unna. Her er det flotte badestrender, restauranter, båthavn og fiskemuligheter.
På Grålum, ca. 17 minutters kjøring fra boligen, finner du et attraktivt badeland, Inspiria Science Center, spa og treningssenter.
Like i nærheten herfra er også sentralsykehuset på Kalnes.

Adkomst

Fra Sarpsborg sentrum, kjør mot Hafslund, og ta til venstre i rundkjøring ut mot Hafslundsøy. Følg Nordbyveien som går over i Varteigveien mot Hasle. Ta til høyre inn i Hasleveien og deretter første vei til venstre og du er i Hasle Terrasse. Boligen ligger helt inne i skogkanten.
Det vil bli satt opp visningsskilt under fellesvisning.

Parkering

Parkering i garasje med elektrisk port og det er flere biloppstillingsplasser på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Offentlig tilknyttet.

Reguleringsforhold

Området er regulert til boligformål iht. reguleringsplan Hasle Terrasse (Ødegården) datert 29.01.1972 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av planen med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Prisantydning inkludert omkostninger

5 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
130 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 200 000,-))
--------------------------------------------------------
145 642,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 345 642,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr. 24 569,48 pr. år og er fordelt på 4 terminer.
Eiendomsskatt utgjør kr. 15 490,- av dette beløpet.

Det er vannmåler på eiendommen. Oppgitte sum for kommunale avgifter vil derfor variere avhengig av forbruk. De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

Lave strømkostnader på boligen. Strømkostnader fra januar til og med juli er kr. 7 179,91 iflg. selger.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr. 1 247 929,- ifølge Skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen.

Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig eller utleie) vil sekundær formuesverdi være kr. 4 492 543,-.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Følgende er tinglyst og vil følge eiendommen:

- Erklæring/avtale tgl. 11.09.1987 med dagboknr. 308170-1

I tillegg har kommunen legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter.

Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte.

Betalingsvilkår

Kjøpesum inkludert omkostninger må være innbetalt og disponibelt på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtakelse. I tillegg må eventuelle pantedokumenter tilknyttet lån som skal tinglyses være mottatt innen samme frist.

Overtakelse

Etter avtale med selger. Ved ønske om overtakelsesdato må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Eiendommen selges «som den er» og overtas av kjøper slik den fremstår på visning, jf. avhendingsloven § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. I tillegg oppfordrer vi interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann. Forhold som er eller burde ha vært oppdaget på visning vil normalt ikke være en mangel. Dette kan gjelde også der feilen ikke er beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet Boligselgerforsikring hos Söderberg & Partners Norway. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven og innebærer at Söderberg & Partners vil behandle en eventuell reklamasjon på vegne av selger.

Selgers egenerklæring er inntatt i salgsoppgaven og interessenter bør sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Kopi av forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP forsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Kjøper kan også tegne tilleggsforsikringen Boligkjøperforsikring PLUSS. Boligkjøperforsikring PLUSS gir advokathjelp innenfor en rekke privatrettslige områder som f.eks. arv, naboforhold og plan- og bygningsrett. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller se www.help.no.

Boligkjøperforsikring må tegnes senest på kontraktsmøtet.

Det gjøres oppmerksom på at RE/MAX mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av forsikringen.

Løsøre og tilbehør

Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med ved salg av bolig og fritidsbolig. Eiendomsbransjens liste over løsøre og tilbehør som følger med ved boligsalg legges til grunn dersom ikke noe annet avtales eller fremgår av salgsoppgaven.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglerforetak er forpliktet til å gjennomføre kundetiltak ovenfor både kjøper og selger. Begge partene må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon og redegjøre for formålet med salget eller kjøpet. For ikke-fysiske personer må det i tillegg redegjøres for hvem som eventuelt er reelle rettighetshavere. Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres vil vi være pålagt å avstå fra å gjennomføre handelen. Vi er også forpliktet til å melde fra til Økokrim dersom handelen fremstår som mistenkelig.

Personopplysningsloven

Vi gjør oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers provisjon kr. 52 000,-. Selger dekker i tillegg påløpte utlegg og vederlag i forbindelse med salget.

Trenger du vurdering av egen bolig før du kan by på denne?
Kontakt oss!

Takk for din interesse!

Du hører fra oss så snart som mulig

Sist oppdatert: 21.09.2020 07:31. Saksnr. 16-20-0106