" type="text/javascript"> te
Siste byggetrinn er nå til salgs på Tindlund Park!
Siste byggetrinn er nå til salgs på Tindlund Park!
Selveier leiligheter
Selveier leiligheter
Når utsikten teller
Når utsikten teller

Viken
Tindlund Park - Byggetrinn 4

Prisantydning
Kr 2 750 000 -
Kr 10 400 000

Eierform Eierseksjon
Boligtype Leilighet
Byggeår 2021
P-rom 48 m2 - 150 m2
Tomteareal 2 891m² (Fellestomt)
Energimerke Selger har ikke energimerket boligen

Velkommen til Tindlund Park - Byggetrinn 4

Velkommen til Tindlund park - siste byggetrinn for salg nå!

74 nye selveierleiligheter.

Flere leiligheter med unik utsikt.

Det vil bli opparbeidet flotte uteområder.

Leilighetene ligger sentralt på Tindlund, med kort avstand til både Sarpsborg og Fredrikstad

Med bil er du på E6 på under 4 minutter og videre til Oslo på under en time.

Beliggenhet

Leilighetene ligger sentralt på Tindlund, kort avstand til Sarpsborg sentrum og alle byens fasiliteter. Gangavstand til barnehager, barne- og ungdomsskole, nærbutikk, kjøpesenter og store skogsområder for lek og rekreasjon.
Beliggenheten på Tindlund er svært sentral midt i Østfold med kun 6 km til Sarpsborg sentrum og 12 km til Fredrikstad sentrum.

Det er gode bussforbindelser til Sarpsborg sentrum, Fredrikstad, samt videre med ekspressbusser til Oslo og utlandet få minutter unna.
Med bil er du på E6 på under 4 minutter og videre til Oslo på under en time.

Avstander

Sarpsborg sentrum 6 km
Sykehuset Østfold Kalnes 6 km
Tunevannet 3 km
Fredrikstad sentrum 12 km
Vestby 50 km
Oslo sentrum ca. 85 km

Adkomst

Fra Sarpsborg sentrum følger du fylkesvei 109 i retning Fredrikstad. Ta av til høyre på Nye Tindlundvei ved Tindlundhallen og ta første til venstre inn i Valhallveien. Følg veien videre og ta til venstre inn i Trollfaret (Høla) og Tindlund Park er beliggende på høyre side.

Leveransebeskrivelse for Sameiet Tindlund Park 3

Utbygger/selger: Tindlund Park AS.
Utførende entreprenør: Ove Skår AS.
Arkitekt: Arcasa Arkitekter AS.
Eiendomsmegler: Remax Meglerhuset Borg AS.

Denne leveransebeskrivelse er utarbeidet for lamellblokk nord. Beskrivelsen er utarbeidet som orientering om byggenes viktigste bestanddeler og funksjoner. Dersom det for prosjektet forekommer avvik mellom prospekt, plantegninger og leveransebeskrivelse er det denne leveransebeskrivelse som er gjeldende. Det tas forbehold om trykkfeil.

Prospekt, nettpresentasjoner og annet materiell som tegningsmateriell m.v. kan vise elementer som ikke inngår i utbyggers leveranse. Eksempler på dette kan være møblering, fargevalg/ fargesetting, dør- og vindusform, bygningsmessige detaljer i fasader og fellesareal, materialvalg, beplantning m.m.

Det kan forekomme mindre endringer i plassering av vinduer, dører m.m. i den enkelte leilighet som følge av den arkitektoniske utformingen av bygget og for å sikre uforutsette detaljer av teknisk art som er nødvendig for leilighetens og byggets funksjoner.
Leilighetene vil bli organisert som eierseksjoner, som del av et eierseksjonssameie.

BÆREKONSTRUKSJON OG FASADER
Bygningene oppføres med bærekonstruksjoner av stål og betong. Etasjeskillene utføres i betong og/eller betongelementer.

Fasadene bygges opp som isolerte bindingsverksvegger, hovedsakelig kledd med tegl. På mindre deler benyttes kledning av tre og/eller plater.

Terrasse og balkonggulv er å anse som en utvendig konstruksjon. Mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne forekomme på gulvoverflaten etter regnvær. Drypp fra overliggende balkong og rekkverk må påregnes ved regnvær. Undersiden av balkonger leveres i ubehandlet betong. Det kan bli skjolder i overflaten på betongen. Utvendige rekkverk blir utført i stål og glass. Takterrasser/balkonger får gulv utført i trykkimpregnert tre som standard. Terrasser på bakkeplan blir ikke levert med glassrekkverk.

GULV
Gulv leveres som 3-stavs, 14 mm hvitpigmentert eik, lamellparkett i oppholdsrom og i boder uten sluk. I vaskerom, bad, wc og boder med sluk benyttes matte grå eller beige fliser.

INNVENDIGE VEGGER
Innvendige vegger bygges med stålstendere, isoleres og kles med gipsplater. Vegger mellom leiligheter, mot fellesarealer og heissjakter oppføres hovedsakelig i plasstøpt betong.
Enkelte vegger kan bli oppført i murverk eller lydisolerte gipsvegger.
Vegger sparkles og males i lyse farger i alle rom, bortsett fra bad som leveres med keramiske fliser i matt, grå eller beige utførelse.

HIMLINGER
Himlinger leveres i malt betong, som standard eller som nedforede og malte gipsplatehimlinger der det er behov for dette.

Rørføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger, som helt eller delvis nedforede gipsplatehimlinger, fortrinnsvis i entré, bad og over kjøkkenskap. Innkassinger vil ha samme overflatebehandling som overflaten der innkassingen blir montert.

KJØKKEN M/ HVITEVARER
Det leveres kjøkken fra anerkjent produsent i hvit glatt, eller "finert" overflate, med moduler slik det fremkommer av tegningene. Det leveres oppvaskbenk med nedfelt kum, og med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kombinert kjøle-/ fryseskap, stekeovn og platetopp med induksjon. Det er ikke anledning til å flytte på elektriske installasjoner, avløp eller vanntilførsel.

For hver leilighet vil det bli utarbeidet egen kjøkkentegning. Det vil bli invitert til tilvalgsmøte med hver boligkjøper. Her vil man kunne gjøre forandringer iht. avtale med kjøkkenkonsulent.

GARDEROBE
Det leveres 1 meter garderobeskap med hengslede dører pr. beregnet sengeplass, pr. soverom, bortsett fra soverom med walk-in garderobe. Skapene leveres i hvit utførelse med hvite, glatte fronter og håndtak i stål i blank eller børstet utførelse.

Det leveres ikke skap eller innredning i gang/entre.

INNVENDIGE DØRER
Innvendige dører leveres med kompakte dørblad i hvitmalt glatt overflate. Dørvridere leveres i blank eller børstet utførelse.

BAD OG SANITÆR
Det leveres en standard baderomsmodul. Denne består av et servantskap med bredde tilpasset det enkelte bad, med ettgreps servantbatteri og speil med belysning. I tillegg monteres dusjbatteri med dusjgarnityr og dusjvegger av glass. Det leveres veggmontert klosett i hvitt porselen.
Det kan forekomme nivåforskjell på inntil 15 mm mellom bad og tilliggende rom.

Det monteres opplegg for vaskemaskin på bad eller bod, som vist på tegning. Vaskemaskin og tørketrommel følger ikke leveransen.

VINDUER OG BALKONG-/TERRASSEDØRER
Vinduer og balkong-/terrassedører i tre med 3-lags isolerglass, beslått med aluminium på yttersiden, for forenklet vedlikehold. Hvitmalt innvendig, utvendig mørkere farge tilpasset bygget for øvrig.
Nye vinduer med god isoleringsverdi gir mindre kaldras og dugg på innvendig side, men kan gi noe mer utvendig kondens/rim ved enkelte værforhold. Utvendig dugg/rim skyldes ikke feil på ruten.

SOLSKJERMING
Det leveres utvendig solskjerming i form av zip-screen på alle vinduer og heve/skyvedører, bortsett fra fasaden mot nord, dvs. fasaden med inngangspartiene. På utadslående balkongdører og vinduer med bredde mindre enn 60 cm, leveres ikke solskjerming. Zip-screen leveres med elektrisk heving og senkning.

HOVEDINNGANGSDØR LEILIGHET
Hovedinngangsdør i malt utførelse med dørkikkert. Døren har sikkerhetslås.

LISTVERK
I samsvar med byggets arkitektoniske uttrykk leveres vindusfalser og overganger mellom vegg og tak uten belistning. I rom med parkett leveres gulvlister av eik i lakkert utførelse. Belistning mot betongvegg monteres med skruer.
Det leveres fabrikkmalte hvite foringer og gerikter rundt dørene. Geriktene leveres hvitmalt i dimensjon 12 x 58 mm. Spikerhull sparkles og males ett strøk. Det gis ikke garanti mot kvistgulning på fabrikkmalte produkter.

TEKNISKE ANLEGG
Tekniske anlegg og fremføringer til disse vil ikke være fullstendig inntegnet i kontraktstegningene. Endelig plassering av sjakter og horisontale innkassinger for tekniske anlegg kan bli endret i forhold til hvor det er vist i kontraktstegningene. Dette skjer etter utbyggers valg.

Inspeksjonsluker/-dører:
Flere av de tekniske installasjonene krever inspeksjonsluker som er synlige, som for eksempel rør-i-rørsystem, fordelerskap, varme, ventilasjonsanlegg, toalett og sikringsskap. Slike dører og luker vil i størst mulig grad bli plassert i bod, gang og bad. I enkelte tilfeller kan det bli nødvendig å plassere dem i oppholdsrom eller soverom.

BRANN
Det leveres brannslukningsutstyr i henhold til forskrifter. Sprinkleranlegg for leiligheter og fellesarealer i henhold til gjeldende krav. Sprinklerhoder i vegg eller himling med skjult rørføring.

VENTILASJON
Hver leilighet utstyres med separat balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Aggregatet plasseres i vaskerom, bod eller i walk-in. I noen leiligheter plasseres aggregatet over kjøkkenventilatoren.
Avtrekk og frisklufttilførsel skjer gjennom kanaler over nedforet himling eller i innkassinger. Detaljene omkring nedforinger og innkassinger er ikke avklart før detaljprosjektering er gjort og er derfor heller ikke vist på tegningene. Anleggets luftinntak skjer fra ventil i ytterveggen, mens avkastluften føres gjennom kanaler over tak.

ELEKTRISK ANLEGG
Leilighetene leveres hovedsakelig med skjult elektrisk anlegg, med unntak av anlegg på betongvegger, som stedvis får åpent anlegg. Brytere og kontakter leveres i standard hvit utførelse.
For lyspunkter i himlinger monteres stikkontakt i overgang tak/vegg. I bad og entre leveres downlights med dimmer i tak. I bod leveres en standard lysarmatur. Under overskap på kjøkkenet leveres lys. Forøvrig leveres det stikkontakter og lampepunkt i hvert rom i iht. NEK 400 og alminnelige behov.
På terrasse/balkong leveres dobbel stikkontakt og utelys med innvendig bryter.
Automatsikringer plasseres i eget sikringsskap i hver leilighet, mens strømmåler plasseres i fellesarealer.

Ladeuttak for el-bil kan kjøpes som tilvalg. Strømforbruk måles og belastes den enkelte beboer.

OPPVARMING OG VARMT TAPPEVANN
Leilighetene utstyres med vannbåren gulvvarme med forgrening til de enkelte rom. Fordeling av varme kan reguleres i hvert beboelsesrom. Det er viktig at det ikke brukes overdreven varme som kan ødelegge parketten. Dette vil bli nærmere omtalt i FDV dokumentasjonen.

Energi til oppvarming og forbruk av varmt vann registreres med egen måler for hver leilighet.

TV OG NETTILGANG
For TV leveres 1 stk. uttak med plassering fastsatt av utbygger. Utbygger vil innhente et samlet tilbud for prosjektet og gjøre avtale med signalleverandør for TV og internett. Ved overlevering leveres anlegget med TV og internett fra leverandørens standardpakke. Eventuell utvidelse av programtilbud/funksjonalitet må bestilles av kjøper direkte fra signalleverandør etter innflytting.
Avtalen vil ha en bindingstid på inntil 5 år fra innflytting. Deretter må avtalen reforhandles av eierseksjonssameiet.

Som tilvalg kan det monteres ekstra trekkerør i vegger til rom for eventuell fremtidig installasjon av punkt for TV og internett.

FELLES INNGANG, TRAPPER OG TRAPPEROM
Gulv i felles trapperom flislegges. Det monteres innvendige postkasser med navneskilt, hensiktsmessig plassert i inngangspartiet.

Ytterdør og dører fra parkeringskjeller til trapp/heis har automatiske døråpnere.

Det leveres prefabrikkerte eller plasstøpte trapper. Inntrinn, opptrinn og repos flislegges. Rekkverk leveres i lakkert stål med rustfrie håndløpere. Forøvrig leveres vegger, samt undersiden av trappeløp og reposer i malt betong.

HEIS
Alle byggets etasjer, herunder underetasjer med innvendige parkeringsplasser, vil være betjent med heis.
Noen av leilighetene i 1. etasje har adkomst fra bakkeplan. For å nå parkeringskjelleren fra disse leilighetene må man gå på bakkeplan til nærmeste heis/trapp.

GARASJEANLEGG
Det blir etablert sammenhengende parkeringsanlegg under blokken. Parkeringen befinner seg i etasjen U1 og U2, med innkjøring fra Grålumveien. Utbygger forbeholder seg retten til å forestå fordelingen av bruksrett til P-plasser og boder. Bredde på P-plasser leveres med en minimumsbredde på 2,30 m.

Garasjevegger i betong leveres kvistet, sårbehandlet og med fargeløs støvbinding.

Alle leiligheter har minimum en bruksrett til parkeringsplass inkludert i prisen. Noen har bruksrett til to parkeringsplasser. Se prospektet. Antall bruksretter til parkeringsplasser som følger leiligheten fremgår også av prislisten. Dersom man ønsker å kjøpe ekstra bruksrett til parkeringsplass så kan dette gjøres så langt man har plasser til rådighet. Den til enhver tid gjeldende pris for bruksrett til parkeringsplass oppgis av megler. Parkeringsplass vil bli organisert som tilleggsdel til seksjonen eller som bruksrett. Se ellers under "Organisering av utbyggingen".

BODER
Hver leilighet/eierseksjon får tildelt bruksrett til 1 stk. sportsbod med inngang fra parkeringsarealet. Boden leveres med nettingvegger og dør med opplegg for låsing med hengelås. Standard sportsbod som følger leiligheten er 5 m2. Noen av leilighetene får en bod med tette vegger på 9 m2. I disse bodene males veggene i hvit farge. Gulv i alle boder får betongoverlate som er støvbundet.
Se prospektet og prislisten. Bod vil bli organisert som tilleggsdel til seksjonen.
Ekstra bodplass kan kjøpes dersom man ønsker det. Den til enhver tid gjeldende pris (pris/m2) for bruksrett til ekstra bodplass oppgis av megler. En slik ekstra bod vil bli solgt som bruksrett.

UTOMHUSAREALER
Noe av utomhusområdet er ferdig opparbeidet. Utover det er utomhusplanen veiledende og ikke ferdig detaljert fra utbyggeren. Endringer vil kunne forekomme i forbindelse med detaljprosjektering.
Fellesområdene vil bli beplantet og tilsådd. Adkomst til hovedinnganger vil ha fast dekke. Gjesteparkering er planlagt med dels utvendige og innvendig parkeringsplasser.

Det vil bli montert beholdere for avfall under bakken ved adkomsten til området. Dette avfallsanlegget skal betjene blokk nord. Søppel må bringes til søppelanlegget av hver enkelt. Se ellers under "Organisering av utbyggingen".

PORTTELEFON
Ved hver hovedinngang monteres ringeklokketablå og callinganlegg med monitoroveråkning fra hver leilighet. Dørlåsen ved hovedinngangen kan fjernbetjenes fra leilighetene. Ved hver leilighets inngangsdør leveres ringeklokke.

TILVALGSMULIGHETER
Det blir gitt mulighet for individuell tilpassing og tilvalg mot betaling. Tilvalgene gjelder overflater, enkelte veggplasseringer, fargevalg m.m. Selger vil i god tid før innredningsarbeidene starter utarbeide en tilvalgsmeny hvor priser og frister for beslutninger vil fremkomme. Det tas forbehold om at tilvalgsmulighetene vil bli begrenset ettersom arbeidene skrider frem på byggeplassen.

Eksempler på mulige tilvalg:
- Forskjellige fronter på kjøkkeninnredning og garderobeskap fra produktspekteret til utbyggerens valgte leverandør.
- Mer innredning på kjøkken der hvor plassen tillater det.
- Flere garderobeskap der plassen tillater det, eller skyvedørsgarderober.
- 2 forskjellige parkettyper i tillegg til standard
- Annen type flis på bad.
- Flere elektriske punkter og tv-uttak.
- Downlights i rom med nedforede himlinger

INNFLYTTING
Det er planlagt innflytting høsten 2023.

Kjøperen vil motta orientering fra utbygger ca. 3 måneder før antatt overtagelsesdag.
Endelig fastsatt overtagelsesdag varsles kjøper 4 - fire - uker før overlevering.

Hver kjøper vil ved overtagelse få tildelt FDV-dokumentasjon som viser hvilke materialer, produkter og fargevalg som er benyttet i leiligheten. I tillegg adresselister med oversikt over kontaktpersoner-/firma som har forestått de forskjellige arbeider og leveranser.

FELLESUTGIFTER
Størrelsen på fellesutgiftene bestemmes av de tjenestene sameiet ønsker å kjøpe. Det som betegnes som fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter. Et foreløpig budsjett tilsier at felleskostnaden vil utgjøre ca. kr 30-35,- kr. pr. kvm. BRA/mnd. I tillegg kommer en enhetskostnad pr. leilighet uavhengig av størrelse som pr. i dag (mars 2021) er kr. 620,- pr mnd.,-. Samlet skal dette dekke utgifter til forsikring av bygningsmassen, felles strøm, oppvarming av fellesarealer, parkering, stell av grøntarealer, snømåking og feiing, samt service på heis, porter, søppelanlegg osv.

Varmtvann til gulvvarme leveres fra felles energisentral for utbyggingen i Tindlund Park. Det vil si for eiendommene 2076/553, 2076/554 og 2076/555. Energisentralen er plassert på eiendom 2076/555. Denne ordningen sørger også for levering av oppvarmet husholdningsvann.

Fra forretningsfører faktureres også et a' konto beløp for forbruk av vann til oppvarming og varmt forbruksvann. Automatisk avlesning og avregning foretas årlig. Avregningen danner grunnlag for det man endelig betaler.

Andre kommunale avgifter inkludert eiendomsskatt og renovasjon betales direkte av hver enkelt seksjonseier.

OMKOSTNINGER
Dokumentavgift til staten: 2,5% av tomteverdien (tilsvarer kr. 360.000,- pr. leilighet), er
kr. 9 000,-. Gebyret for tinglysning av skjøte er f.t. kr. 585,-. Tinglysningsgebyr og attestgebyr for pantobligasjoner i forbindelse med etablering av eventuelle lån er f.t. kr. 757,- pr. obligasjon inkl. attest. Det tas forbehold om endring av satsene for offentlige gebyrer og avgifter i tiden frem til hjemmelsovergang finner sted.

BETALINGSPLAN
Det forutsettes at forskudd på 10% av kjøpesummen innbetales ved kontraktsinngåelse til meglers klientkonto, dog tidligst når lovpålagte garanti iht. Bustadoppføringslova er stilt. Rentene på innbetalt forskudd tilfaller utbygger, forutsatt at leilighetene bygges som planlagt. Den resterende del av kjøpesummen innbetales senest 1 uke før overtagelse. Utbygger kan velge å stille garantier iht bustadsoppføringsloven § 47 (bankgaranti for forskuddsbeløpet) og få beløpet overført til egen konto.

GARANTIER
Leilighetene selges i henhold til Bustadoppføringslova. Utbygger stiller entreprenørgaranti iht. § 12 i Bustadoppføringslova, dvs. 3% av kjøpesummen i byggeperioden, frem til overtagelse og deretter 5 % av kjøpesummen, som gjelder i 5 år.

AREALANGIVELSER
Arealene oppgitt i prospektet er angitt i bruksareal (BRA) som er leilighetens mål innvendig, innbefattet innvendige boder, sjakter og vegger, men ikke medregnet yttervegg. I tillegg opplyses P-rom i prislisten, som er leilighetens BRA fratrukket innvendige boder og veggene til disse.

LIGNINGSVERDI
Ligningsverdi/formuesverdi er ikke fastsatt men skal iflg Skatteetaten ikke overstige 30% av markedsverdi for primærboliger og 100% av markedsverdi for sekundærbolig.

SAMEIET
Eierseksjonen vil inngå i et eierseksjonssameie. Seksjonsnummer og eierbrøk bestemmes i forbindelse med seksjoneringen. Sameiet vil ivareta forvaltning av fellesarealer innenfor eiendommen. Det foreligger utkast til vedtekter for Eierseksjonssameiet Tindlund Park 3. Se ellers "Organisering av utbyggingen".
Som startkapital for sameiet skal hver seksjonskjøper innbetale til sameiet kr. 80,- pr. m2 ved overtagelse av leilighet. Beløpet benyttes til sameiets felleskostnader.

FORRETNINGSFØRER
Utbygger inngår avtale med forretningsfører for sameiet.

FORSIKRING
Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtagelse, deretter tegnes fullverdiforsikring gjennom eierseksjonssameiet. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.

MATRIKKEL
Eiendommen har matrikkelnummer gnr. 2076 bnr. 554 i Sarpsborg kommune.

HEFTELSER
Private rådighetsinnskrenkninger og andre heftelser:
Det vil bli etablert et sameie med pliktig medlemskap og eget styre for seksjonene tilknyttet eiendommen. Sameie har vedtekter og husordensregler som eierne må rette seg etter.

Utover dette er det etablert tinglyste erklæringer som sikrer rettigheter i realsameiet for de 3 eiendommene i Tindlund Park, varmesentralen og andre tekniske anlegg.

REGULERING
Tomten er del av reguleringsplanen "Tindlund Park" vedtatt av bystyret i Sarpsborg 24.9.2015. Plan ID: 010521059.

ADRESSE
Adressen er Tindlund Park 18-28, 1718 Greåker.

PRISER
Leilighetsprisene fremgår av vedlagte prisliste. Det står selger fritt å endre prislisten for usolgte leiligheter, uten ytterligere varsel.

MEGLERPROVISJON
Megler har en fast provisjon pr. leilighet solgt i prosjektet. Provisjonene varierer med prosjektets faser og utgjør i gjennomsnitt ca. kr 30 000,- + mva. Provisjonen betales av utbygger.

ORGANISERING AV UTBYGGINGEN
Dette er byggetrinn 4, og er ett av flere byggetrinn i Tindlund Park.

Byggetrinn 1 er et eget eierseksjonssameie med 65 seksjoner, Tindlund Park 2-16, som er ferdigstilt.

Byggetrinn 2 er 11 leiligheter i punktblokk, Tindlund Park 30, som er ferdigstilt.

Byggetrinn 3 er 22 leiligheter i punktblokk, Tindlund Park 32 og 34, som er ferdigstilt.

Trinn 4 vil bli organisert i et eget eierseksjonssamie med 74 boligseksjoner (kan bli endret under byggingen) i en lamellblokk. Byggetrinnets tilhørende underjordiske parkeringsanlegg vil enten bli liggende som en anleggseiendom eller som fellesareal i eierseksjonssameiet.
Felles utomhus areal mellom og omkring grunneiendommene 2076/553, 554 og 555 utgjør en grunneiendom (2076/61) som eies i et realsameie. Utbygger har utarbeidet sameieavtale/vedtekter som regulerer rettigheter og plikter i forhold til denne eiendommen i realsameiet. Utbygger har dog rett til å organisere dette på annen måte.

En andel av felles utomhusområde er ferdigstilt i sammenheng med utbyggingen av boligene i trinn 1- 3.

Utbygger har rett til, og vil tilpasse, utkast til vedtekter for eierseksjonssameiet og vedtekter/sameieavtale for realsameie til den endelige oppdeling og seksjonering.

Utbygger vil disponere usolgte bruksretter til parkeringsplasser og boder. Utbyggers bruksretter til boder og parkeringsplasser vil være omsettelige, og kan leies ut. På et tidspunkt vil usolgte bruksretter bli tinglyst på utbygger eller den utbygger utpeker. For de parkeringsplasser og boder som utbygger eier og som ikke er i bruk, betaler ikke utbygger felleskostnader.

En seksjonering og oppdeling som beskrevet over er betinget av kommunal tillatelse. Dersom slik tillatelse ikke gis, har utbygger rett til å organisere utbygging og oppdeling på annen måte.

Eierseksjonssameie (Sameie 3) som etableres ved seksjonering av byggetrinn 4 vil bli belastet en andel av kostnadene til drift og vedlikehold av alle fellesfunksjoner som varmesentral, gjesteparkering, sykkelparkering, felles utomhusområde mm. Dette er medtatt under felleskostnadene.

FORBEHOLD
For det tilfelle at det måtte forekomme avvik mellom denne leveransebeskrivelse og plantegninger, prospekt, nettannonse og/eller annen fremstilling av prosjektet, er det leveransebeskrivelsens innhold som er gjeldende. Dog vil de evt. endringer som inntas i kjøpekontrakt og/eller avtaler for tilleggsleveranser, være overordnet leveransebeskrivelsen.

Alle opplysninger i salgsoppgave/prospekt er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. Kjøper aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Eksempler på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, mindre endringer av boligens areal eller liknende.

Leilighetenes arealer er angitt så nøyaktig som mulig. Selger tar imidlertid forbehold om mindre avvik og endringer, blant annet som følge av at prosjektet i dag ikke er detaljprosjektert.

Det kan forekomme rørføringer og sjakter i leilighetene, som ikke er vist på tegning. Eventuelle mindre avvik gir ikke kjøper rett til å kreve prisavslag. Selger skal informere kjøper dersom det oppstår vesentlige avvik.
Selger forbeholder seg retten til å organisere parkering og boder på den måten som anses mest hensiktsmessig for eksempel som en del av sameiets fellesareal med dertil tilhørende bruksretter, seksjonert som tilleggsareal til den enkelte seksjon eller som særskilt anleggseiendom.

Utomhusplanen i prospektet er av en slik karakter at det ikke kan anses med presisjon som et kart, men en illustrasjonsskisse fra landskapsarkitekt. Utomhusplanen er utarbeidet for å illustrere tomtens planlagte opparbeidelse. Endringer kan inntreffe.

Selger står fritt til å endre leilighetsnummer i prosjekteringsprosessen og det tas forbehold om eventuell endring av antall eierseksjoner i bygningene. Ved fremtidige behov for reseksjonering forplikter hver kjøper seg til å medvirke til reseksjoneringens gjennomføring ved at han/hun undertegner på begjæring om reseksjonering.

Utbygger forbeholder seg retten til å akseptere eller forkaste et hvert bud/kjøpetilbud på fritt grunnlag.

Alle opplysninger i denne beskrivelse er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, eller som følger av offentlige pålegg, uten at den generelle standarden forringes.

Det må påregnes svinnsprekker/riss mellom ulike materialer og elementer i de ulike konstruksjonene. Konstruksjonene oppfyller kravene i teknisk forskrift.

Utvasking av leilighetene skjer som "byggvask".

ANDRE OPPLYSNINGER
TEK 10 ligger til grunn for rammetillatelsen for alle byggetrinnene i prosjektet Tindlund Park.
Arbeidene utføres med basis i NS 3420-1:2014, Normalkrav til toleranser i og på bruksklare bygninger. Maler og beleggarbeider i leilighetene utføres i henhold til klasse K3 jf. NS3420-T:2019 i oppholdsrom og bad, og klasse 2 i innvendig bod, vaskerom m.m. For trapperom og fellesareal gjelder klasse K2.

VIDERESALG FØR OVERTAGELSE
Salg av kontraktsposisjonen er kun tillatt etter godkjenning fra selger. Selger kan uten nærmere begrunnelse nekte slik godkjenning. Ervervet vil etter slik godkjenning kunne tinglyses direkte til tredjemann, men selger vil i forhold til oppgjør og kontraktsvilkår forøvrig kun forholde seg til kjøper. Ved utbyggers eventuelle samtykke påløper et gebyr på
kr. 60 000,- inkl. mva.

BUDGIVNING
Eventuelle bud forutsettes inngitt på selgers standard budskjema som er utarbeidet for prosjektet. Ved inngivelse av kjøpetilbud gjelder best i tid (prisen er fastsatt). Det forutsettes at budgiver har satt seg inn i prosjektets standard kontraktsformular før inngivelse av bud. Selger tar forbehold om å foreta justeringer i kontrakten som følge av offentlige krav m.m. Videre har selger anledning til å avvise bud fra interessenter som måtte motsette seg å anvende, eller kreve endringer i, standard kjøpekontrakt og betingelser.

Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøpere.

Eiendomsmegler er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. transaksjoner som kan vekke mistanke om brudd på Lov om hvitvasking.

AVBESTILLING
Kjøper har avbestillingsrett etter Bustadoppføringslova § 52, etter at bindende avtale er inngått. Ved kjøpers avbestilling reguleres erstatningen av Bustadoppføringslova § 53 slik at selger skal ha erstattet hele sitt økonomiske tap som følge av avbestillingen. Kjøper gjøres oppmerksom på at det økonomiske tapet kan bli betydelig, blant annet avhengig av markedsutviklingen fra kjøpekontraktens inngåelse og frem til avbestillingen.

OVERSKJØTING
Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn. Hvis interessent mot formodning ikke ønsker tinglysning av skjøte, må det tas forbehold om dette i kjøpekontrakten. Eventuell endring krever utbyggers samtykke.

Det tas forbehold om trykkfeil i leveransebeskrivelse og prospekt.

Tomt

Fellestomt tomt på ca. 2891 kvm som eies av sameiet.

Tomten opparbeides i henhold til vedlagte utomhusplan, med de krav som fremgår av reguleringsbestemmelsene i forhold til opparbeidelse av gangstier, lekeplasser og grøntareal. Eksakt tomteareal vil foreligge etter sammenføying/fradeling ved endelig oppmåling utført av kommunen.

Reguleringsforhold

Tomten er del av reguleringsplanen "Tindlund Park" vedtatt av bystyret i Sarpsborg 24.9.2015. Plan ID: 010521059.

Se for øvrig leveransebeskrivelsen vedrørende andre offentlige forhold.

Sameiet

Eierseksjonen vil inngå i et eierseksjonssameie. Seksjonsnummer og eierbrøk bestemmes i forbindelse med seksjoneringen. Sameiet vil ivareta forvaltning av fellesarealer innenfor eiendommen. Det foreligger utkast til vedtekter for Eierseksjonssameiet Tindlund Park 3.

Se ellers "Organisering av utbyggingen" i leveransebeskrivelsen.

Priser

Fra ,- til ,-

Omkostninger

Dokumentavgift til staten: 2,5% av tomteverdien (tilsvarer kr. 360.000,- pr. leilighet), er
kr. 9 000,-. Gebyret for tinglysning av skjøte er f.t. kr. 585,-. Tinglysningsgebyr og attestgebyr for pantobligasjoner i forbindelse med etablering av eventuelle lån er f.t. kr. 757,- pr. obligasjon inkl. attest. Det tas forbehold om endring av satsene for offentlige gebyrer og avgifter i tiden frem til hjemmelsovergang finner sted.

Som startkapital for sameiet skal hver seksjonskjøper innbetale til sameiet kr. 80,- pr. m2 ved overtagelse av leilighet.

Bustadoppføringslova

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer forbrukers rettigheter ved kjøp av bolig under oppføring. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse dersom kjøper er profesjonell eller anses som profesjonell/investor, eller når leiligheten er ferdigstilt.

Betalingsvilkår

Kjøpesum inkludert omkostninger må være innbetalt og disponibelt på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtakelse. I tillegg må eventuelle pantedokumenter tilknyttet lån som skal tinglyses være mottatt innen samme frist.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Selger er ansvarlig for at det blir utstedt ferdigattest før overtakelse.
Manglende ferdigattest er allikevel ikke til hinder for overtakelse dersom de gjenstående arbeidene er av en slik karakter at kommunen finner det ubetenkelig å utstede midlertidig brukstillatelse. I midlertidig brukstillatelse skal det fremgå hvilke arbeider som gjenstår og en frist for ferdigstillelse.

Overtakelse

Det er planlagt innflytting høsten 2023.

Kjøpekontrakt

Kjøpekontrakt følger som vedlegg til salgsoppgaven og forutsettes signert av partene innen en uke etter aksept av bud.

Tinglysing av hjemmel

Dersom annet ikke er avtalt forutsettes det at skjøte/hjemmelsdokument tinglyses på kjøper i etterkant av overtakelse.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglerforetak er forpliktet til å gjennomføre kundetiltak ovenfor både kjøper og selger. Begge partene må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon og redegjøre for formålet med salget eller kjøpet. For ikke-fysiske personer må det i tillegg redegjøres for hvem som eventuelt er reelle rettighetshavere. Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres vil vi være pålagt å avstå fra å gjennomføre handelen. Vi er også forpliktet til å melde fra til Økokrim dersom handelen fremstår som mistenkelig.

Personopplysningsloven

Vi gjør oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Trenger du vurdering av egen bolig før du kan by på denne?
Kontakt oss!

Takk for din interesse!

Du hører fra oss så snart som mulig

Bilde av megler

Geir Inge Rangøy Johannessen
Eiendomsmegler MNEF

Tel. 90 29 97 97
geir.johannessen@remax.no

Utskriftsvennlig versjon Selge egen bolig?

Boliger

Bolig Addresse Soverom P-rom / BRA Pris
1 Tindlund Park - BH0401 2 81 / 85m² Kr 4 690 000
2 Tindlund Park - BH0303 2 102 / 105m² Kr 4 990 000
3 Tindlund Park - BH0402 1 48 / 51m² Kr 3 190 000
4 Tindlund Park - BH0501 2 79 / 85m² Kr 5 390 000
5 Tindlund Park - BH0403 2 79 / 85m² Kr 5 090 000
6 Tindlund Park - BH0502 2 79 / 85m² Kr 5 190 000
7 Tindlund Park - BH0601 3 148 / 148m² Kr 9 840 000
8 Tindlund Park - BH0602 2 70 / 70m² Kr 4 940 000
9 (Solgt) Tindlund Park - CH0101 2 76 / 77m² Kr 3 790 000
10 (Solgt) Tindlund Park - CH0102 1 48 / 51m² Kr 2 750 000
11 Tindlund Park - CH0103 1 48 / 51m² Kr 2 750 000
12 Tindlund Park - CH0104 2 81 / 85m² Kr 4 190 000
13 Tindlund Park - CH0201 2 84 / 87m² Kr 4 500 000
14 (Solgt) Tindlund Park - CH0202 1 48 / 51m² Kr 2 890 000
15 Tindlund Park - CH0203 1 48 / 51m² Kr 2 890 000
16 Tindlund Park - CH0204 2 81 / 85m² Kr 4 390 000
17 Tindlund Park - CH0301 2 84 / 87m² Kr 4 650 000
18 Tindlund Park - CH0302 2 96 / 104m² Kr 5 800 000
19 Tindlund Park - CH0401 2 84 / 87m² Kr 4 890 000
20 Tindlund Park - CH0303 2 81 / 85m² Kr 4 550 000
21 (Solgt) Tindlund Park - CH0402 2 96 / 104m² Kr 5 990 000
22 Tindlund Park - CH0403 2 81 / 85m² Kr 4 690 000
23 (Solgt) Tindlund Park - CH0501 2 79 / 85m² Kr 5 390 000
24 Tindlund Park - CH0502 2 79 / 85m² Kr 5 390 000
25 Tindlund Park - CH0601 2 79 / 85m² Kr 5 390 000
26 Tindlund Park - CH0602 2 79 / 85m² Kr 5 390 000
27 Tindlund Park - CH0701 2 79 / 85m² Kr 5 590 000
28 (Solgt) Tindlund Park - CH0702 2 79 / 85m² Kr 5 590 000
29 (Solgt) Tindlund Park - CH0801 3 150 / 150m² Kr 10 400 000
30 (Solgt) Tindlund Park - DH0101 2 77 / 77m² Kr 3 650 000
31 Tindlund Park - DH0102 1 48 / 51m² Kr 2 750 000
32 Tindlund Park - DH0104 2 84 / 87m² Kr 4 350 000
33 Tindlund Park - DH0103 1 48 / 51m² Kr 2 750 000
34 (Solgt) Tindlund Park - DH0201 2 83 / 87m² Kr 4 290 000
35 Tindlund Park - DH0202 1 48 / 51m² Kr 2 890 000
36 Tindlund Park - DH0203 1 48 / 51m² Kr 2 890 000
37 Tindlund Park - DH0204 2 84 / 87m² Kr 4 500 000
38 Tindlund Park - DH0301 2 83 / 87m² Kr 4 490 000
39 (Solgt) Tindlund Park - DH0302 2 96 / 104m² Kr 5 800 000
40 Tindlund Park - DH0303 2 84 / 87m² Kr 4 650 000
41 Tindlund Park - DH0401 2 83 / 87m² Kr 4 690 000
42 (Solgt) Tindlund Park - DH0402 2 96 / 104m² Kr 5 990 000
43 Tindlund Park - DH0403 2 84 / 87m² Kr 4 890 000
44 Tindlund Park - DH0501 2 83 / 87m² Kr 4 950 000
45 Tindlund Park - DH0502 1 48 / 51m² Kr 3 390 000
46 (Solgt) Tindlund Park - DH0503 2 79 / 85m² Kr 5 390 000
47 Tindlund Park - DH0601 2 79 / 85m² Kr 5 600 000
48 Tindlund Park - DH0602 2 79 / 85m² Kr 5 390 000
49 (Solgt) Tindlund Park - DH0701 3 150 / 150m² Kr 10 140 000
50 Tindlund Park - AH0101 1 72 / 75m² Kr 3 690 000
51 (Solgt) Tindlund Park - AH0103 2 82 / 85m² Kr 4 200 000
52 (Solgt) Tindlund Park - AH0102 1 48 / 51m² Kr 2 750 000
53 Tindlund Park - AH0104 2 66 / 70m² Kr 3 590 000
54 Tindlund Park - AH0201 2 100 / 103m² Kr 4 850 000
55 Tindlund Park - AH0202 1 48 / 51m² Kr 2 890 000
56 (Solgt) Tindlund Park - AH0203 1 48 / 51m² Kr 2 890 000
57 (Solgt) Tindlund Park - AH0301 2 100 / 103m² Kr 4 990 000
58 Tindlund Park - AH0204 2 82 / 85m² Kr 4 400 000
59 (Solgt) Tindlund Park - AH0302 2 96 / 104m² Kr 5 800 000
60 (Solgt) Tindlund Park - AH0303 2 82 / 85m² Kr 4 600 000
61 Tindlund Park - AH0401 2 79 / 85m² Kr 5 090 000
62 Tindlund Park - AH0402 2 79 / 85m² Kr 5 190 000
63 Tindlund Park - AH0501 2 70 / 70m² Kr 4 750 000
64 Tindlund Park - BH0101 2 73 / 75m² Kr 3 690 000
65 Tindlund Park - AH0502 2 70 / 70m² Kr 4 790 000
66 (Solgt) Tindlund Park - BH0102 1 48 / 51m² Kr 2 750 000
67 Tindlund Park - BH0103 2 79 / 85m² Kr 4 190 000
68 Tindlund Park - BH0104 2 67 / 72m² Kr 3 640 000
69 Tindlund Park - BH0201 2 81 / 85m² Kr 4 390 000
70 (Solgt) Tindlund Park - BH0202 1 48 / 51m² Kr 2 890 000
71 Tindlund Park - BH0203 1 48 / 51m² Kr 2 890 000
72 Tindlund Park - BH0204 2 102 / 105m² Kr 4 890 000
73 Tindlund Park - BH0301 2 81 / 85m² Kr 4 540 000
74 Tindlund Park - BH0302 2 96 / 104m² Kr 5 800 000

Sist oppdatert: 16.09.2021 07:41. Saksnr. 16-21-9015