Velkommen til Seljevegen 28 by night!
Velkommen til Seljevegen 28 by night!
Plantegning 2D 1.etasje
Plantegning 2D 1.etasje
Plantegning 3D 1.etasje
Plantegning 3D 1.etasje
Plantegning 2D 2.etasje
Plantegning 2D 2.etasje
Plantegning 3D 2.etasje
Plantegning 3D 2.etasje
Plantegning 2D underetasje
Plantegning 2D underetasje
Plantegning 3D underetasje
Plantegning 3D underetasje

Oppland
Seljevegen 28

Prisantydning
Kr 5 890 000

Eierform Selveier
Boligtype Enebolig
Byggeår 1960
Soverom 3
P-rom / BRA 180 / 284m²
Tomteareal 1 078m² (Eiet tomt)
Energimerke G

Velkommen til Seljevegen 28

Nærområdet består av boligbebyggelse og næringseiendommer på Kallerud. Friarealer i nærheten med fotballbaner og lekeplasser i tilknytninger til skoler- og barnehager i nærheten.

Gode turmuligheter til fots, på sykkel og med ski på beina i Dalborgen samt på Østbyhøgda med base for Vind idrettslag.

Her er det fotballanlegg med diverse fotballbaner, blant annet kunstgressbane. Stort skimiljø i vinterhalvåret med milevis med skiløyper oppover høgda mot Raufoss og på stadioen er det liv og aktivitet med renn- og skitreninger. Det er vedtatt at det blir flerbrukshall på Vind idrettsplass i nærmeste fremtid. Se www.vindil.no for aktiviteter og arrangementer.

Fra eiendommen er det en liten spasertur ned til Mjøsa med Fredvika og Rambekkvika med badeplass, sandstrand, krakker og mulighet for grilling i sommerhalvåret. En koselig plass å nyte ferie og fridager på. Småbåthavn med båter og båtplasser. Mjøspromenaden kan du gå hele veien ned til skiblanderbrygga og havna med matservering og kiosk.

Areal og innhold

Totalt bruttoareal: 318 m2
Totalt bruksareal: 284 m2
Totalt primærrom: 180 m2

Primærrom: 2 bad, gang, vaskerom, stue/kjøkken, stue og 3 soverom
Sekundærrom: Boder, teknisk rom og garasjerom.

De oppgitte arealene er hentet fra rapport datert 17.10.18 utført av Amund Forset. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Tomt

1078 kvm. Eiet tomt

Byggemåte

Murt grunnmur antatt satt på komprimerte drenerende masser. Yttervegger er oppsatt i bindingsverkskonstruksjoner. Antatt isolert med mineralull. Utvendig kledning med malt panel. Vinduer med malte trekarmer og to-lags energiglass. Vinduer er fra 1984-2015. Mønet saltakkonstruksjon, bygget med plassbygde taksperrer. Kaldtloft isolert med mineralull. Tak tekket med betongtakstein. Tilhørende beslag, renner og nedløp. Pipe antatt murt i teglstein. Etasjeskillere i trebjelkelag.

Rapporten er inntatt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Ferdigattest/Midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 06.05.2002. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Standard

Boligen holder en høy, moderne og velholdt standard. Boligen har mange gode kvaliteter, gjennomført materialvalg og spennende detaljer.

Kjøkken
Pent og innbydende kjøkken med lys innredning. Godt med skap- og benkeplass for oppbevaring og gode arbeidsflater. Glatte/høyglansede fronter, enkelte fronter på overskap med frostet front. Heltre benkeplate med nedsenket beslag. Høyglansede fliser mellom over- og underskap. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som koketopp, stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin. Halvøyløsning mellom kjøkken og spiseplassen. Utgang til terrasse fra kjøkkenet via terrassedør.

Bad & Vaskerom kjeller
Nyere bad og vaskerom i kjeller med romslig størrelse og et delikat og moderne første inntrykk. Badet gir deg en egen følelse av hjemmeluksus med sine høye kvaliteter. Badet har flislagte gulv og vegger. Gulv med vannbåren varme. Downlights i himlingen. Installasjoner med dobbel dusjgarnityr, boblebadekar og vegghengt toalett. Innredning med steinplate og servant i stein. Tilhørende hyller.
Direkte adkomst til romslig og praktisk vaskerom. Innredning med lyse og glatte fronter, mye skap- og benkeplass for oppbevaring og organisering av tøy etc. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Flislagt gulv med vannbåren varme. Downlights i himling.

Bad 1.etasje
Nyere bad i 1.etasje ligger perfekt til i gangen i tilknytning til to av husets soverom. Badet har fliser på gulv og vegger. Vannbåren varme i gulv. Downlights i himlingen. Baderomsinnredning med glatte fronter, steinplate og påstående servant. Dusjkabinett og vegghengt toalett.

El-anlegg/VVS
Hovedinntak i garasje. Sikringsskap plassert i gang med 63A hovedbryter med 8 kurser, automatsikringer. Sikringsskap plassert i bod i kjeller med 40A hovedsikringer med 12 kurser, automatsikringer. Hovedsaklig skjult ledningsnett. Digital strømmåler.
200 liters varmtvannsbereder fra 2010 er plasseert i kjeller. Røropplegg i kobber/metall. Avløpsrør i plast. Nyere røropplegg med rør i rør. Det er lagt opp til vann- og avløp på takterrasse.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom så lenge det som leies ut er godkjent for varig opphold og har forsvarlig radonnivå.

Oppvarming

Boligen varmes opp med strøm, vannbåren varme, olje og ved.

Oljefyr er plassert i kjeller med oljetank plassert i utvendig bod. Peis i stue og på et soverom. Vannbåren varme i enkelte gulv.

Gjennom Stortingets klimaforlik i 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming med fossile olje eller parafin. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg om å fjerne oljetanken/parafintanken i sin helhet, alternativt at den tømmes, spyles og plomberes. Kjøper vil overta risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon om støtteordninger, se www.enova.no.

Energimerke

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter kan fås ved henvendelse til megler.

Konsesjon

Det er ikke konsesjonsplikt på eiendommen.

Odel

Det er ikke odel på eiendommen.

Beliggenhet

Eiendommen har beliggenhet i syd for sentrum med grunnkrets til Kopperud og Engehaugen. Fra eiendommen er det kort vei til det aller meste, bussholdeplass rett ved med hyppige avganger til byen (bybuss). Gangasvtand til NTNU, Fagskolen og Kallerudhallen. Handel og servicetilbud på Kallerud med kjente kjeder og forretninger. Flere dagligvarebutikker på Kirkeby som Rema 1000 og Kiwi. Ny XXL butikk, apotek, bilforhandler og byggevare. Til Gjøvik sentrum med et ytterligere større servicetilbud er det ca. 2,5 kilometer med bil fra eiendommen. Boligen har en meget sentral beliggenhet.

Det vil bli skiltet med Re/max Heimdahl & Partnere visningsskilt på oppsatte fellesvisninger samt at boligen er synlig med "TIL SALGS" plakat.

Parkering

Parkering i garasje i husets underetasje med plass til 3-4 biler. Ellers også mulighet til å parkere på gårdsplassen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Tilknyttet kommunalt vann- og avløpsnett.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Reguleringsforhold

Området er regulert til formål om ib område for småindistri, boligbebyggelse kan tillates.Datert 17.07.1974.

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter utgjør kr. Kr. 25 505 pr. år
Inkluderer: Eiendomsskatt, renovasjon, vann- og avløpsgebyrer, feiing- og tilsyn. for inneværende år. I beløpet inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon.

Det må i tillegg påregnes kostnader til bl.a. tv, internett og forsikring. Kostnadene vil variere avhengig av antall husstandsmedlemmer og egne preferanser.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr. 781 065,- i følge Skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen.

Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig eller utleie) vil sekundær formuesverdi være kr. 2 811 833,-

Prisantydning inkludert omkostninger

5 890 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
147 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 890 000,-))
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
--------------------------------------------------------
159 572,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 049 572,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsvilkår

Kjøpesum inkludert omkostninger må være innbetalt og disponibelt på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtagelse. I tillegg må eventuelle pantedokumenter tilknyttet lån som skal tinglyses være mottatt innen samme frist.

Overtagelse

Etter avtale med selger. Ved ønske om overtagelsesdato må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Eiendommen selges «som den er» og overtas av kjøper slik den fremstår på visning, jf. avhendingsloven § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. I tillegg oppfordrer vi interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann. Forhold som er eller burde ha vært oppdaget på visning vil normalt ikke være en mangel. Dette kan gjelde også der feilen ikke er beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven og innebærer at Protector vil behandle en eventuell reklamasjon på vegne av selger. Selgers egenerklæring er inntatt i salgsoppgaven og interessenter bør sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Kopi av forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler

Boligkjøperforsikring

Kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring hos HELP. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel.

Boligkjøperforsikring må tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller se www.help.no.

Det gjøres oppmerksom på at RE/MAX mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av forsikringen.

Løsøre og tilbehør

Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med ved salg av bolig og fritidsbolig. Norges Eiendomsmeglerforbunds standardliste over løsøre og tilbehør som følger med ved boligsalg legges til grunn dersom ikke noe annet fremgår av salgsoppgaven.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglerforetak er forpliktet til å foreta kundekontroll av både kjøper og selger. Begge partene må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Dersom slik kundekontroll ikke kan gjennomføres vil vi være pålagt å avstå fra å gjennomføre handelen. Vi er også forpliktet til å melde fra til Økokrim dersom handelen fremstår som mistenkelig.

Personopplysningsloven

Vi gjør oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglerforetakets vederlag

Tilretteleggingshonorar (Kr.9 900)
Visninger (Kr.1 875)
Kommunale opplysninger (Kr.3 525)
Grunnpakke (Kr.10 500)
Ekstra fotopakke (Kr.3 375)
Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 5 890 000,-) (Kr.53 010)
Oppgjørshonorar (Kr.5 000)
Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525)
Garantiforsikringspremie (Kr.2 800)
Totalt kr. (Kr.90 510)

Salgsoppgaven

Salgsoppgaven er sist oppdatert xx.xx.xxxx.

Trenger du vurdering av egen bolig før du kan by på denne?
Kontakt oss!

Takk for din interesse!

Du hører fra oss så snart som mulig

Sist oppdatert: 29.03.2019 11:11. Saksnr. 18-18-0001

empty