dsc8162
dsc8162
dsc8159
dsc8159
dsc8156
dsc8156
dsc8152
dsc8152
dsc8131
dsc8131
dsc8132
dsc8132
dsc8129
dsc8129
dsc8135
dsc8135
dsc8143
dsc8143
dsc8142
dsc8142
dsc8137
dsc8137
dsc8139
dsc8139
dsc8123
dsc8123
dsc8126
dsc8126
dsc8127
dsc8127
dsc8114
dsc8114
dsc8116
dsc8116
dsc8121
dsc8121
dsc8154
dsc8154
dsc8112
dsc8112
dsc8147
dsc8147
dsc8150
dsc8150
floorplan-letterhead---storgata-21a---1.-etasje---2d-floor-plan
floorplan-letterhead---storgata-21a---1.-etasje---2d-floor-plan
floorplan-letterhead---storgata-21a---1.-etasje---3d-floor-plan
floorplan-letterhead---storgata-21a---1.-etasje---3d-floor-plan

Oppland
Storgata 21A

Prisantydning
Kr 3 290 000

Eierform Eierseksjon
Boligtype Leilighet
Byggeår 1900
Soverom 2
P-rom / BRA 104 / 108m²
Tomteareal 575m² (Eiet tomt)
Energimerke F

Velkommen til Storgata 21A

Meget særegen og koselig 3-roms leilighet i sjarmerende bygård midt i hjertet av Gjøvik sentrum. Romslig leilighet med 2 stuer og 2 soverom. Bad/vaskerom og separat wc. Bodplass i kjeller.


Terrasse på ca. 12 kvm med terrassemarkise, gode solforhold.


Alt du trenger i hverdagen rett i nærheten.


Velkommen til Storgata 21A!

Areal og innhold

Totalt bruttoareal: 140 m2
Totalt bruksareal: 108 m2
Totalt primærrom: 104 m2

Primærrom: Entré, 2 soverom, mellomgang, kjøkken, bad/wc/vaskerom, wc og stuer.
Sekundærrom: Bodrom/garderoberom og kjølerom.

De oppgitte arealene er hentet fra rapport datert 30.07.19 utført av Kjell Åge Pinslund. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Tomt

575 kvm. Eiet tomt

Felles asfaltert tomteareal i bakgården med egen parkeringsplass tilhørende leiligheten.

Byggemåte

Bygården er fundamentert på gråsteinsmur. Antatt oppført i trekonstruksjoner med stående perlestaffpanel. Smårutet vinduer med isolerglass mot yttervegger. Ellers vinduer med normal høyde og bredde på soverom og bad. Valmet takkonstruksjoner med vinkler. Tak tekket med betongtakstein. Stålrenner med nedløp som er ført til bakkenivå. Dobbelt pipe til over yttertak med fotbeslag. Antatt etasjeskiller i trebjelkelag i 3. etasje.

Tilstandsrapporten er inntatt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i denne og eiendommens tilstandsgrad før bud inngis.

Ferdigattest/Midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen i kommunens arkiver. Det var heller ikke et krav på det aktuelle byggåret.

Standard

Koselig sentrumsleilighet i bygård med sjarm fra 1900-tallet. Leiligheten holder en bra standard og inneholder blant annet 2 stuer, 2 soverom, mulighet for 3 dersom den minste stuen ønskes å brukes som soverom. Kjøkken, bad/vaskerom og gjestetoalett. Bod i kjeller og en romslig terrasse på ca. 12 kvm med terrassemarkise. Meget gode solforhold.

Kjøkken
Romslig kjøkken beliggende mellom to stuer. JKE kjøkkeninnredning med mørke slette fronter. Frittstående plass til kjøleskap og komfyr. Integrert oppvaskmaskin. Eget praktisk kjølerom med aggregat og hyller. På kjøkkenet er det plass til et lite kjøkkenbord med tilhørende stoler.

Bad, Vaskerom og WC
Bad/vaskerom som ble totalt oppusset i 2002. Det er takess i himlingen. Baderomsplater på vegger, glassbyggervegg og flislagt i dusjhjørne. Fliser på gulv med gulvvarme. Installasjoner med håndvasker med underskap, wc, dusjhjørne, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Gjestetoalett med takess i himling, malte plater på vegger, fliser på gulv og wc samt servant. Himlingsvifte.

El-anlegg
Sikringsskap i entré med automatsikringer. I hovedsak åpent ledningsnett.

Generelle materialvalg
Himlinger med malt panel, beiset panel og takessplater. Vegger med malt panel, malte plater, beiset panel, baderomsplater og fliser. Gulv med belegg, laminat og fliser.

Annet
Bodrom i kjeller på ca. 9 kvm.
Terrasse på ca. 18 kvm.
Utvendig solskjerming.
Innvendig soldemping på takvinduer.
Markise over terrasse.
Felles brannvarslingsanlegg for hele bygården.
Brannstige fra et soverom.
Utvendig malt i 2015.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom så lenge det som leies ut er godkjent for varig opphold og har forsvarlig radonnivå.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med strøm. Gulvvarme på bad og ellers panelovner på enkelte rom. I begge stuene og på begge soverommene er det individuell balansert ventilasjon.

Det er mulighet for ildsted da leiligheten har dobbelt pipeløp. Dette må eventuelt kontrolleres av brann- og feievesen.

Energimerke

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger med boligen. Andre hvitevarer kan etter avtale medfølge.

Beliggenhet

Koselig 3-roms leilighet beliggende midt i hjertet av Gjøvik sentrum. Mer sentral beliggenhet med gangavstand til absolutt alt, skal du lete lenge etter. Rolig gågate rett utenfor, flere koselige sentrumskafeer, spisesteder og butikker i umiddelbar nærhet. Kort vei ned til skysstasjonen med buss og togavganger.

Kort vei til Gjøvik barneskole og Bjørnsveen ungdomsskole. Flere barnehager i nærområdet samt Gjøvik videregående. Kort vei opp til NTNU og Fagskolen på Kallerud.

Fjellhallen med svømmehall, ishockey arena og diverse ligger med kort vei fra leilighten. Gjøvik gård med parkanlegg, kulturelle aktiviteter og populære Gjøvikmarken om høsten ligger rett neden for eiendommen.

Til Gjøvik stadion med idrettsplass, forballbaner med gress- og kunstgress hvor Gjøvik Lyn holder til er bare en kort spasertur fra leiligheten. Vinterstid benyttes deler av anlegget til skøytebane. Fastland som er Gjøviks kommunale og gratis badeanlegg ligger også rett i nærheten.

Adkomst

Innkjøring til bakgården fra Skolebakken og Storgata. Inngang i bakgården.

Det vil bli skiltet med Re/max Heimdahl & Partnere visningsskilt på oppsatte fellesvisninger samt at leiligheten er synlig med "TIL SALGS" plakat.

Parkering

Medfølger en parkeringsplass til leiligheten.

Ellers parkering i offentlig gate etter gjeldende regler.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann- og avløpsnett.

Reguleringsforhold

Området ligger under kommunedelplan: Bygningsvern og tilhørende fysisk utvikling i Gjøvik sentrum, verneplan. Med formål: Sone V egne bestemmelser, bygning vernegrad 2. Vedtaksdato 29.10.1998.

Det er arealplaner under arbeid i området.

Utsnitt av planen med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Informasjon om sameiet

Informasjon om sameiet/gårdeier kan fås ved henvendelse til megler.

Prisantydning inkludert omkostninger

3 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
82 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,-))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
--------------------------------------------------------
93 372,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 383 372,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter utgjør kr. 4 368,- for inneværende år. I beløpet inngår gebyr for Eiendomsskatt..

Det må i tillegg påregnes kostnader til bl.a. strøm, tv, internett og forsikring. Kostnadene vil variere avhengig av antall husstandsmedlemmer og egne preferanser.

Felleskostnadene utgjør kr. 1 900,- pr. Mnd og inkluderer Snøbrøyting, grusing, parkeringsplass, renovasjon, utvendig forsikring og bruk av varmt og kaldt vann..

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr. 863 949,- i følge Skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen.

Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig eller utleie) vil sekundær formuesverdi være kr. 3 110 216,-

Betalingsvilkår

Kjøpesum inkludert omkostninger må være innbetalt og disponibelt på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtakelse. I tillegg må eventuelle pantedokumenter tilknyttet lån som skal tinglyses være mottatt innen samme frist.

Overtakelse

Etter avtale med selger. Ved ønske om overtakelsesdato må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Eiendommen selges «som den er» og overtas av kjøper slik den fremstår på visning, jf. avhendingsloven § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. I tillegg oppfordrer vi interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann. Forhold som er eller burde ha vært oppdaget på visning vil normalt ikke være en mangel. Dette kan gjelde også der feilen ikke er beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven og innebærer at Protector vil behandle en eventuell reklamasjon på vegne av selger. Selgers egenerklæring er inntatt i salgsoppgaven og interessenter bør sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Kopi av forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler

Boligkjøperforsikring

Kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP forsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Kjøper kan også tegne tilleggsforsikringen Boligkjøperforsikring PLUSS. Boligkjøperforsikring PLUSS gir advokathjelp innenfor en rekke privatrettslige områder som f.eks. arv, naboforhold og plan- og bygningsrett. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller se www.help.no.

Boligkjøperforsikring må tegnes senest på kontraktsmøtet.

Det gjøres oppmerksom på at RE/MAX mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av forsikringen.

Løsøre og tilbehør

Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med ved salg av bolig og fritidsbolig. Norges Eiendomsmeglerforbunds standardliste over løsøre og tilbehør som følger med ved boligsalg legges til grunn dersom ikke noe annet fremgår av salgsoppgaven.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglerforetak er forpliktet til å foreta kundekontroll av både kjøper og selger. Begge partene må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Dersom slik kundekontroll ikke kan gjennomføres vil vi være pålagt å avstå fra å gjennomføre handelen. Vi er også forpliktet til å melde fra til Økokrim dersom handelen fremstår som mistenkelig.

Personopplysningsloven

Vi gjør oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 1,5 % av salgssummen
Grunnpakke: Kr 10.900,-
Tilretteleggingsgebyr: Kr 10.900,-
Garantiforsikringspremie: Kr 2.950,-
Visningshonorar: Kr 1.950,- pr. visning
Oppgjørshonorar: Kr 6.000,-

Selger dekker i tillegg påløpte utlegg i forbindelse med salget.

Salgsoppgaven

Salgsoppgaven er sist oppdatert 08.08.2019

Trenger du vurdering av egen bolig før du kan by på denne?
Kontakt oss!

Takk for din interesse!

Du hører fra oss så snart som mulig

Sist oppdatert: 11.10.2019 13:41. Saksnr. 18-19-0005