Velkommen til Harmonien 5!
Velkommen til Harmonien 5!

Oppland
Harmonien 5

Prisantydning
Kr 2 790 000

Eierform Selveier
Boligtype Enebolig
Byggeår 1947
Soverom 3
P-rom / BRA 105 / 155m²
Tomteareal 730m² (Eiet tomt)
Energimerke G

Visning

27.05 17:00 - 17:30

Velkommen til Harmonien 5

Vil du flytte rett inn? Enebolig beliggende på Almsfeltet i Hunndalen. Innvendig totalrenovert gjennom 2018/2019. Lekkert kjøkken med integrerte hvitevarer, pent bad og 3 soverom. Stue i 1.etasje og loftstue.

Liten og lettstelt hage med overbygget vinterhage med adkomst til hagen. Dobbel garasje.

Sentral beliggenhet med kort vei til alle servivcetilbud i Hunndalen.

Velkommen til Harmonien 5 i Hunndalen!

Areal og innhold

Totalt bruttoareal: 172 m2
Totalt bruksareal: 155 m2
Totalt primærrom: 105 m2

Primærrom: Entré, kjøkken, stue, bad, loftstue og 3 soverom.
Sekundærrom: 3 boder.

De oppgitte arealene er hentet fra rapport datert 13.05.19 utført av Alf Bjørnerud. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Tomt

730 kvm. Eiet tomt

Liten og lettstelt tomt som i hovedsak er flat. Opparbeidet med plen og noe beplantning. Gruset gårdsplass.

Byggemåte

Enebolig over 1 1/2 etasje med kjeller. Grovstøpt gulv på grunn, grunnmur i betong med murte vegger og blokker. Fuktsikring antatt fra byggeåret. Yttervegger i trekonstruksjoner og betong. Grunnmur pusset og malt over terreng, stående utvendig kledningsbord. Trevinduer med 2-lags isolerglass. 1+1 lags glass på vinduer i kjeller. Mønet skråtak i tre med kombinert kaldt loft og skråhimling. Lufteventiler i gavl. Tak tekket med profilerte metallplater med taksteinimitasjoner. Utvendige beslag, renner og nedløp i metall. Terrasse mot vest, fundamentert med tresøyler med betongfundament. Delvis innglasset. Teglpipe som ikke er tilknyttet ildsted. Etasjeskillere i trekonstruksjoner.

Dobbelgarasje fundamentert direkte på grunn med blokker. Jord og gruset gulv. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende og stående kledningsbord. Pulttak tekket med asfaltpapp. Garasjen har to enkelt vippeporter.

Taksten er inntatt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Ferdigattest/Midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen i kommunens arkiver. Det var heller ikke et krav på der aktuelle byggåret.

Standard

Enebolig over 1 1/2 etasje med kjeller som i 2018/2019 innvendig er totaltrenovert i 1.etasje og loft. God standard med lyse, glatte og tidsriktige overflater. Gjennomgående downlights i himling i 1.etasje. To oppholdsrom, stue i 1.etasje med utgang til terrasse/overbygget vinterhage. Egen liten stue på loftet. Hovedsoverom med adkomst fra bad i 1.etasje. To soverom i loftetasjen. Uteplass med dels overbygget vinterhage.

Kjøkken
Meget delikat og innbydende kjøkken med integrerte hvitevarer. Kjøkkeninnredninger med laminerte skrog, glatte fronter og laminert benkeplate. Godt med skap- og benkeplass.

Bad
Romslig nytt bad beliggende i 1.etasje mellom entré og soverom. Direkte adkomst til hovedsoverom. Badet har flislagte overflater, malte plater i himling med downlights. Dusjhjørne med glassdører, servant med underskap, speil med tilhørende belysning, vegghengt wc og opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk, tilluft i dør og varme i gulvet.

El-anlegg/VVS
Nytt elektrisk anlegg med automatsikringer. I hovedsak skjult ledningsnett. Nytt hovedinntak på loft.

Synlige avløpsrør i plast, synlige vannrør i plast/rør-i-rør og kobber. Nye rør fra kjeller og opp i boligen, eldre rør i kjeller. Varmtvannsbereder fra 2004 med ca. 200 literskapasitet. Innvendig stoppekran i kjeller.

Generelle materialvalg
Innvendige gulvflater med laminat og betong i kjeller. Fliser på bad. Innvendige vegger med malte plater og murpuss i kjeller. Innvendige himlinger med malte plater. Stubbloftspanel i kjeller.

Annet
Nytt tak med undertaksduk, sløyer og lekter - 2019.
Ny trapp og platting foran inngangsparti - 2019.
Nye vinduer og dører - 2019.
Overflater inne, tak, vegger og gulv nye i 1.etg og loft - 2019.
Yttervegger er etterisolert med 5 cm mineralull - 2019.
Nytt kjøkken med hvitevarer - 2019.
Nytt flislagt bad - 2019.
Nytt røropplegg over kjeller - 2019.
Nytt el-anlegg - 2019.
Varmekabler i gang og bad - 2019.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom så lenge det som leies ut er godkjent for varig opphold og har forsvarlig radonnivå.

Oppvarming

Boligen varmes opp med strøm via panelovner og varme i gulv på enkelte rom.

Boligen har pipe som ikke er tilkoblet ildsted.

Eiendommen har i følge tidligere takst nedgravd oljetank i glassfiber under terrasse.

Fra 01.01.2020 vil oppvarming med fossil olje eller parafin bli forbudt. Dette innebærer at oljetanken må tømmes, graves opp og destrueres senest innen samme dato. I særlige tilfeller kan kommunen gi tillatelse til at tanken rengjøres og fylles igjen i stedet for oppgraving. Kjøper overtar ansvaret og risikoen, herunder må bære kostnadene, for dette. For informasjon om støtteordninger, se www.enova.no.

Energimerke

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger med boligen.

Konsesjon

Det er ikke konsesjonsplikt på eiendommen.

Odel

Det er ikke odel på eiendommen.

Beliggenhet

Bolig beliggende på Almsfeltet meget sentralt til i Hunndalen med gangavstand til det meste. Blomhaug barneskole og Vardal ungdsomsskole ligger et par kilometer fra boligen. Kort vei til butikker, bensinstasjon og frisør i Hunndalen. Flere bussholdeplasser i umiddelbar nærhet med meget hyppige avganger til Gjøvik sentrum med et ytterliggere større servicetilbud.

Idrettsplassen i Hunndalen hvor Vardal IF med fotballbaner ligger med kort avstand fra boligen. Her er det kunstgressbane og gressbane. I tillegg finner du en styrkepark som er et lavterkselstilbud hvor du kan trene styrke ute i naturen.

På Øverby er det også et flott utendørsanlegg for rulleski samt et knutepunkt for skiløyper i vinterhalvåret. Samt at skiløypene er fantastiske sykkelløyper i sommerhalvåret. Her ligger også et nyere og populært discgolf anlegg og klatrepark.

Nytt treningssenter ligger få hundremeter fra eiendommen, hvor det også finnes møbelbutikker, bilbutikker, lekeland etc.

Adkomst

Avkjøring fra Raufossvegen og inn på Amsrudvegen. Første til venstre inn på Sigurd Islandsmoens veg, følg vegen og ta første til venstre inn på Harmonien. Boligen ligger da som andre hus på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med Re/max Heimdahl & Partnere visningsskilt på oppsatte fellesvisninger samt at boligen er synlig med "TIL SALGS" plakat.

Parkering

Parkering i dobbelgarasje med 2 biloppstillingsplasser. Ellers parkering på egen gruset gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei med privat adkomst. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett. Privat vann- og avløpsledning fra tomtegrense.

Reguleringsforhold

Området er regulert til bolig, frittliggende småhusbebyggelse iht. til reguleringsplan Aas skog - Almsfeltet datert 07.08.1978 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av planen med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Prisantydning inkludert omkostninger

2 790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
69 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 790 000,-))
--------------------------------------------------------
82 072,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 872 072,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter utgjør kr. Kr. 8 416 pr. år
Eiendomsskatt, renovasjon, vann- og avløpsgebyrer. for inneværende år.

Det faktureres for tiden ikke forskudd vann- og avløpsgebyr på eiendommen.

Det er montert vannmåler på eiendommen.

Det må i tillegg påregnes kostnader til bl.a. tv, internett og forsikring. Kostnadene vil variere avhengig av antall husstandsmedlemmer og egne preferanser.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr. 526 273,- i følge Skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen.

Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig eller utleie) vil sekundær formuesverdi være kr. 1 894 582,-

Tinglyste heftelser og rettigheter

1947/1502-2/19 - 07.05.1947 - Bestemmelse om veg.

Betalingsvilkår

Kjøpesum inkludert omkostninger må være innbetalt og disponibelt på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtakelse. I tillegg må eventuelle pantedokumenter tilknyttet lån som skal tinglyses være mottatt innen samme frist.

Overtakelse

Etter avtale med selger. Ved ønske om overtakelsesdato må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Eiendommen selges «som den er» og overtas av kjøper slik den fremstår på visning, jf. avhendingsloven § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. I tillegg oppfordrer vi interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann. Forhold som er eller burde ha vært oppdaget på visning vil normalt ikke være en mangel. Dette kan gjelde også der feilen ikke er beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget av eiendommen.

Boligkjøperforsikring

Kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring hos HELP. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel.

Boligkjøperforsikring må tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller se www.help.no.

Det gjøres oppmerksom på at RE/MAX mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av forsikringen.

Løsøre og tilbehør

Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med ved salg av bolig og fritidsbolig. Norges Eiendomsmeglerforbunds standardliste over løsøre og tilbehør som følger med ved boligsalg legges til grunn dersom ikke noe annet fremgår av salgsoppgaven.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglerforetak er forpliktet til å foreta kundekontroll av både kjøper og selger. Begge partene må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Dersom slik kundekontroll ikke kan gjennomføres vil vi være pålagt å avstå fra å gjennomføre handelen. Vi er også forpliktet til å melde fra til Økokrim dersom handelen fremstår som mistenkelig.

Personopplysningsloven

Vi gjør oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: Fastpris kr 25.000,-
Grunnpakke: Kr 10.900,-
Tilretteleggingsgebyr: Kr 10.900,-
Garantiforsikringspremie: Kr 2.950,-
Visningshonorar: Kr 1.950,- pr. visning
Oppgjørshonorar: Kr 6.000,-

Selger dekker i tillegg påløpte utlegg i forbindelse med salget.

Salgsoppgaven

Salgsoppgaven er sist oppdatert 14.05.2019.

Trenger du vurdering av egen bolig før du kan by på denne?
Kontakt oss!

Takk for din interesse!

Du hører fra oss så snart som mulig

Sist oppdatert: 16.05.2019 17:21. Saksnr. 18-19-0006

empty