Velkommen til Steinsjåvegen 92!
Velkommen til Steinsjåvegen 92!
Pent opparbeidet tomt og gruset gårdsplass.
Pent opparbeidet tomt og gruset gårdsplass.
En garasjeplass i garasje i kjeller.
En garasjeplass i garasje i kjeller.
Terrasse mot vest og gangsti belagt med heller mot inngangsparti.
Terrasse mot vest og gangsti belagt med heller mot inngangsparti.
Entré
Entré
Entré med adkomst til vaskerom.
Entré med adkomst til vaskerom.
Gang med adkomst til 2.etasje.
Gang med adkomst til 2.etasje.
Stue med god plass for spisegruppe.
Stue med god plass for spisegruppe.
Sofakrok og vedovn.
Sofakrok og vedovn.
Spisestue med flott utsikt mot Mjøsa, utgang til balkong/overbygget terrasse.
Spisestue med flott utsikt mot Mjøsa, utgang til balkong/overbygget terrasse.
Fint kjøkken med Kvik innredning.
Fint kjøkken med Kvik innredning.
Bad
Bad
Taolettrom
Taolettrom
Hovedsoverom i 1.etasje
Hovedsoverom i 1.etasje
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 3
Soverom 3
Terrasse mot vest
Terrasse mot vest
Overbygget terrasse
Overbygget terrasse
Utsikt fra terrassen
Utsikt fra terrassen
Plantegning 2D 1.etasje
Plantegning 2D 1.etasje
Plantegning 3D 1.etasje
Plantegning 3D 1.etasje
Plantegning 2D 2.etasje
Plantegning 2D 2.etasje
Plantegning 3D 2.etasje
Plantegning 3D 2.etasje
Plantegning 2D kjeller
Plantegning 2D kjeller

Oppland
Steinsjåvegen 92

Prisantydning
Kr 2 490 000

Eierform Selveier
Boligtype Enebolig
Byggeår 1952
Soverom 3
P-rom / BRA 111 / 162m²
Tomteareal 1 375m² (Eiet tomt)
Energimerke G

Velkommen til Steinsjåvegen 92

Enebolig med koselig og landlig beliggenhet på Steinsjå i Gjøvik kommune. Eiendommen byr på flott mjøsutsikt og tre fine uteplasser i landlige omgivelser.

I boligen finner du en lys entré, vaskerom, romslig stue, pent kjøkken med Kvik innredning, bad, toalettrom og 3 soverom.

Kort vei til turområder, vind idrettsplass og Mjøsa. Det er ca. 5 kilometer til Gjøvik sentrum. Skole og barnehage omtrent 2,5 kilometer fra eiendommen.

Velkommen til Steinsjåvegen 92!

Areal og innhold

Totalt bruttoareal: 180 m2
Totalt bruksareal: 162 m2
Totalt primærrom: 111 m2

Primærrom: Entré, vaskerom, gang, 3 soverom, bad, stue, kjøkken og gang.
Sekundærrom: Kjellerrom, garasjerom og trapperom til kjeller.

De oppgitte arealene er hentet fra rapport datert 07.05.19 utført av Morten Lie. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Tomt

1375 kvm. Eiet tomt

Østvendt skrånet tomt beliggende i flotte omgivelser med mjøsutsikt. Hagen er pent opparbeidet med plen og noe beplantning. Det er opparbeidet trapp i terreng med hellelagt gangsti til inngangspartiet. Støttemur. Gruset gårdsplass med flere biloppstillingsplasser.

Byggemåte

Enebolig over 1,5 etasje med kjeller. Antatt fundamentert direkte på grunn. Grunnmur av betong og sparstein på opprinnelig del. Drenering med ukjent alder, antagelig fra byggeåret. Oppført i bindingsverk av tre, antatt isolert med mineralull og flis. Utvendig stående og liggende panel. Vinduer med isolerglass, nyeste vindu fra 2016 ellers ulik alder. Saltakskonstruksjon i tre med kaldt loft og kneloft. Tak tekket med metallplater fra 2005 og 2007. Renner og nedløp i metall. Murt pipe som er sentrert i boligen, sotluke i kjeller. Etasjeskillere med bjelkelag i tre med dimensjonering fra byggeår. Betongdekke over garasjerom.

Uthus oppført på grunnmur i betong. Vegger er oppført i bindingsverk med utvendig stående trepanel. Dører og vinduer med enkle glass. Saltakskonstruksjon i tre med luke i gavl. Tak tekket med metallplater, renner og nedløp i metall på en side. Inntilbygget terrasseplatting mot vest.

Tilstandsrapporten er inntatt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i denne og boligens tilstandsgrad før bud inngis.

Vedlikehold og kostnader forbundet med dette må påberegnes.

Ferdigattest/Midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen i kommunens arkiver. Det var heller ikke et krav på det aktuelle byggåret.

Standard

Enebolig over 1,5 etasje med kjeller, garasjeplass i kjeller og uthus. Boligen holder en bra standard og det er gjort endel moderniseringer og vedlikehold de senere år samt av forrige eier. Romslig stue, pent og delikat kjøkken og et funkjsonelt bad.

Boligen har tilsammen 3 soverom, hvor hovedsoverommet av god størrelse ligger i 1.etasjen og 2 soverom i 2. etasje.

Fine uteplasser med terrasse, inntilbygget platting ved garasjen, overbygget terrasse og balkong mot øst og med flott mjøsutsikt.

Kjøkken
Pent og moderne kjøkken med innredning fra Kvik. Kjøkkenet er fra 2010. Over- og underskap med slette og rengjøringsvennlige fronter. Laminert benkeplate. Nedfelt vask. Integrerte hvitevarer som stekeovn, koketopp, vaskemaskin og kjøleskap.

Bad, WC & Vaskerom
Bad i 1.etasje fra 2002. Overflater med fliser, varmekabler i gulvet. Servant i innredning med oppbevaringsplass i underskap. Speil med tilhørende belysning. Hjørnedusj med skyvedør. Elektrisk avtrekksvifte.

Separat toalettrom med gulvmontert toalett. Varmes opp med panelovn.

Vaskerom med adkomst fra entréen. Overflater med belegg på gulv og panel på vegger. Opplegg for vaskemaskin. Montert utslagsvask.

El-anlegg/VVS
Nytt sikringsskap fra 2012 med automatsikringer. I hovedsak åpent ledningsnett.

Vann og avløpsrør i plast, soil og metall. Bereder fra 1989 plassert i jordkjeller. Stoppekran montert i kjelleren. Stoppekran og vanninntak i kjeller er opplyst felles med nabo.

Generelle materialvalg
Innvendige gulvflater i hovedsak med laminat. Innvendige vegger med trepanel og panelplater. Himlinger med takess og trepanel.

Annet
Taktekking - 2005/2007.
Varmepumpe - 2009.
Sikringsskap og inntak - 2012.
Kjøkkeninnredning - 2010.
3 nye vinduer - 2016.
Malte overflater fra senere år.
Bygget ny terrasse - 2019.
Malt huset utvendig - 2019.
Pusset opp inngangsparti - 2019.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom så lenge det som leies ut er godkjent for varig opphold og har forsvarlig radonnivå.

Oppvarming

Boligen varmes opp med ved, parafin og strøm.

Kombinert ved og parafin ovn i stue. Parafintank plassert i garasjerom. Luft til luft varmepumpe fra 2009 i stue.

Fra 01.01.2020 vil oppvarming med fossil olje eller parafin bli forbudt. Dette innebærer at oljetanken må tømmes, graves opp og destrueres senest innen samme dato. I særlige tilfeller kan kommunen gi tillatelse til at tanken rengjøres og fylles igjen i stedet for oppgraving. Kjøper overtar ansvaret og risikoen, herunder må bære kostnadene, for dette. For informasjon om støtteordninger, se www.enova.no.

Energimerke

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G. Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger med boligen.

Det ble etter sist stedlig feiertilsyn registrert følgende annmerkninger:
- Skorstein må pusses i kjeller.
- Brennbart materiale fjernes fra skorsteinens utkragning i etasjeskille. Dette gjelder kjeller og i 1.etg. Utbedres ved eventuell oppussing.
- Hengslene på sotluke er defekt og må utbedres.

Konsesjon

Det er ikke konsesjonsplikt på eiendommen.

Odel

Det er ikke odel på eiendommen.

Beliggenhet

Koselig bolig beliggende på Steinsjå med kort vei fra Gjøvik sentrum og 2,5 kilometer til skole- og barnehage. Steinsjå er et svært familievennlig område som ligger ca. 5 kilometer sør for Gjøvik sentrum. Steinsjå er et lite, landlig område med gode oppvekstvillkår med nærhet til skog og mark samtidig som du i nabolaget har koselige naboer og barn å leke med. Fra eiendommen er det kort vei til bussholdeplass. Fra rv 33 er det gangvei inn til Gjøvik sentrum.

På Vind er det fotballanlegg med diverse fotballbaner, blant annet kunstgressbane. Stort skimiljø i vinterhalvåret med milevis med skiløyper oppover høgda mot Raufoss og på stadioen er det liv og aktivitet med renn og skitreninger. Det er vedtatt en ny flerbrukshall på Vind som vil gjøre området både mer attraktivt og bruksvennlig for alle og en hver.

Kort vei ned til Mjøsa med gode bade- og fiskemuligheter i sommerhalvåret.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Re/max Heimdahl & Partnere visningsskilt på oppsatte fellesvisninger samt at boligen er synlig med "TIL SALGS" plakat.

Parkering

Parkering i enkeltgarasje i kjeller. Ellers flere biloppstillingsplasser på gruset gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra privat vei. Kostnader forbundet med snøbrøyting og vedlikehold av vei må påberegnes.

Kommunalt vann- og privat avløpsnett.

Det er registrert et infiltrasjonsanlegg med slamavskiller for denne eiendommen i kommunens arkiver. Det antas at anlegget er fra ca 1980. Det betyr at avløpsanlegget har en lavere rensegrad enn dagens rensekrav på nye anlegg. Dette er noe man kan forvente ut i fra anleggets alder. Det er eiers ansvar at anlegget er riktig dimensjonert og at det fungerer tilfredstillende. Kjøper oppfordres til å kontrollere anlegget.

I forbindelse med kommunens vedtatte Hovedplaner for avløp og vannmiljø 2008-2020, vil alle eiendommer med eldre private avløpsanlegg (eldre enn 30 år) få pålegg om å utbedre anlegget til å tilfredstille dagens rensekrav eller tilknytte seg kommunalt avløpsnett hvis dette er etablert/blir etablert i nærområdet. Tidspunkt for dette er pt ikke avklart.

Anlegget tømmes på rodekjøring en gang pr år, sist gang den 20.11.2018.

Septiktanken er en del av det private stikkledningsanlegget og ansvaret for drift og vedlikehold, inkludert tømming påhviler hjemmelshaver.

Reguleringsforhold

Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel, Bebyggelse og anlegg, nåværende boligbebyggelse iht. til kommuneplanens areal del 2014-2026 datert 27.03.2014 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Det er igangsatt arbeiede med revisjon av kommuneplanens arealdel.

Utsnitt av planen med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Prisantydning inkludert omkostninger

2 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
62 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 490 000,-))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
--------------------------------------------------------
77 372,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 567 372,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter utgjør kr. Kr. 16 783 pr. år
Eiendomsskatt, renovasjon, septiktømming, vann- og avløpsgebyrer, feiing- og tilsyn. for inneværende år. I beløpet inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon.

Det må i tillegg påregnes kostnader til bl.a. tv, internett og forsikring. Kostnadene vil variere avhengig av antall husstandsmedlemmer og egne preferanser.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr. 497 053,- i følge Skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen.

Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig eller utleie) vil sekundær formuesverdi være kr. 1 789 392,-

Betalingsvilkår

Kjøpesum inkludert omkostninger må være innbetalt og disponibelt på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtakelse. I tillegg må eventuelle pantedokumenter tilknyttet lån som skal tinglyses være mottatt innen samme frist.

Overtakelse

Etter avtale med selger. Ved ønske om overtakelsesdato må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Eiendommen selges «som den er» og overtas av kjøper slik den fremstår på visning, jf. avhendingsloven § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. I tillegg oppfordrer vi interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann. Forhold som er eller burde ha vært oppdaget på visning vil normalt ikke være en mangel. Dette kan gjelde også der feilen ikke er beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven og innebærer at Protector vil behandle en eventuell reklamasjon på vegne av selger. Selgers egenerklæring er inntatt i salgsoppgaven og interessenter bør sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Kopi av forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler

Boligkjøperforsikring

Kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP forsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Kjøper kan også tegne tilleggsforsikringen Boligkjøperforsikring PLUSS. Boligkjøperforsikring PLUSS gir advokathjelp innenfor en rekke privatrettslige områder som f.eks. arv, naboforhold og plan- og bygningsrett. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller se www.help.no.

Boligkjøperforsikring må tegnes senest på kontraktsmøtet.

Det gjøres oppmerksom på at RE/MAX mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av forsikringen.

Løsøre og tilbehør

Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med ved salg av bolig og fritidsbolig. Norges Eiendomsmeglerforbunds standardliste over løsøre og tilbehør som følger med ved boligsalg legges til grunn dersom ikke noe annet fremgår av salgsoppgaven.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglerforetak er forpliktet til å foreta kundekontroll av både kjøper og selger. Begge partene må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Dersom slik kundekontroll ikke kan gjennomføres vil vi være pålagt å avstå fra å gjennomføre handelen. Vi er også forpliktet til å melde fra til Økokrim dersom handelen fremstår som mistenkelig.

Personopplysningsloven

Vi gjør oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 1,5 % av salgssummen
Grunnpakke: Kr 10.900,-
Tilretteleggingsgebyr: Kr 10.900,-
Garantiforsikringspremie: Kr 2.950,-
Visningshonorar: Kr 1.950,- pr. visning
Oppgjørshonorar: Kr 6.000,-

Selger dekker i tillegg påløpte utlegg i forbindelse med salget.

Salgsoppgaven

Salgsoppgaven er sist oppdatert xx.xx.xxxx.

Trenger du vurdering av egen bolig før du kan by på denne?
Kontakt oss!

Takk for din interesse!

Du hører fra oss så snart som mulig

Sist oppdatert: 24.06.2019 09:41. Saksnr. 18-19-0028

empty