Velkommen til Kroken 6D!
Velkommen til Kroken 6D!

Oppland
Kroken 6D

Prisantydning
Kr 2 990 000

Eierform Borettslag
Boligtype Rekkehus
Byggeår 1969
Soverom 3
P-rom / BRA 128 / 135m²
Tomteareal 10 552m² (Fellestomt)
Energimerke F

Visning

24.09 17:30 - 18:00

Velkommen til Kroken 6D

Pen og modernisert rekkehusleilighet over 2 etasjer og kjeller i et eldre og godt etablert borettslag på Kopperud. Leiligheten har 3 godkjente soverom og to nyere bad.

Leiligheten er godt vedlikeholdt og har fra 2016 til dags dato flere vesentlige moderniseringer og oppgraderinger.

Fra leiligheten er det kort vei til skoler og barnehager. Gangavstand til butikk, bensinstasjon og frisør. Bussholdeplass med hyppige avganger til Gjøvik sentrum rett ved.

Fine turområder i umiddelbar nærhet.

Velkommen til Kroken 6D!

Areal og innhold

Totalt bruttoareal: 155 m2
Totalt bruksareal: 135 m2
Totalt primærrom: 128 m2

Primærrom: Hall m/trapp, stue/kjøkken, vindfang, bad x 2, kjellerstue, 3 soverom, ganger og vindfang.
Sekundærrom: Boder.

De oppgitte arealene er hentet fra rapport datert 05.06.19 utført av Sindre Illøkken Eriksen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Tomt

10552 kvm. Fellestomt

Leiligheten disponerer sin naturlige del av fellestomten. Hagen er pent opparbeidet med plen. Biloppstillingsplass foran leiligheten.

Borettslaget har eget garasjelag. Vedtekter for garasjelag kan fås av megler.

Byggemåte

Grunnmur i sparsteinsbetong med innvendig utforede vegger på grunnmur. Trekonstruksjoner med liggende og stående utvendig kledning. Etasjeskillere med trebjelkelag. Trevinduer med 2-lags glass med ulik alder. Pulttak i trekonstruskjon tekket med helsveiset folie. Beslag, renner og nedløp i metall. Teglpipe med to ildsteder.

Tilstandsrapporten er inntatt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i denne og boligens tilstandsgrad før bud inngis.

Standard

Pen og modernisert rekkehusleilighet over 2 etasjer med kjeller. Leiligheten har blitt godt vedlikeholdt og har fått flere vesentlige oppgraderinger og moderniseringer fra 2016 til dags dato. Leiligheten har hovedsaklig 2 soverom i 2.etasje, kjellerstue/soverom er godkjent fra kommunen som soverom.

Kjøkken
Pent og moderne IKEA kjøkken fra 2016. Innredningen har laminerte skrog, laminert benkeplate, profilerte fronter. Lyse høyglansfliser i benkeryggen. Dobbel oppvaskkum. Integrerte hvitevarer som koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Plass til frittstående kjøleskap. Barløsning med sitteplasser. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass.

Bad & Vaskerom
Bad i 2.etasje av god størrelse fra 2008. Fliser på gulv og vegger og med plater i himlingen. Downlights i himling. Servant i innredning med underskap, tilhørende speil med belysning. Dusjhjørne med glassdører, innmurt boblebadekar og vegghengt wc. Vrlme i gulv. Mekanisk avtrekk og tilluft via dør.

Bad i kjeller ble oppgradert i 2016 og har belegg på gulv og baderomsplater på vegger. Malt panel i himlingen. Servant i underskap, speil med tilhørende belysning. Dusjhjørne, gulvmontert wc og opplegg for vaskemaskin. Varme i gulvet.

El-anlegg/VVS
Elektrisk anlegg med automatsikringer. Åpent og skjult ledningsnett. Sikringsskapet er plassert i skyvedørsgarderobe i kjelleren. Det er fremlagt dokumentasjon på arbeider som er utført på det elektriske anlegget av dagens eier.

Synlige vannrør i kobber og plast. Synlige avløpsrør i plast. Innvendig stoppekran er plassert i kjelleren. Varmtvannsbereder på ca. 198 liters kapasitet fra 1999 plassert på bod i 2.etasje.

Generelle materialvalg
Innvendige gulvflater med laminat, fliser, belegg og betong. Innvendige vegger med malt panel, malte plater, fliser baderomsplater og malt betong. Himlinger med malt panel, panel og himlingsplater.

Annet
Nye vegger og skap på hovedsoverom - 2016.
Malt endel overflater - 2016.
Ny dør bod - 2016.
Nytt kjøkken fra IKEA - 2016.
Ny plen på bakside - 2016.
Nytt soverom i kjeller med godkjent bruksendring fra kommunen - 2017.
Ny inngangsdør - 2017.
Ny terrasse på fremsiden - 2017.
Laget to biloppstillingsplasser - 2017.
Deler av huset er malt - 2018.
Nytt tak på terrasse - 2018.

Leiligheten har fått flere moderniseringer og blitt vedlikeholdt fra 2016 til dags dato. Det må alltid påberegnes vedlikehold og kostnader forbundet med dette.

Adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier.

Oppvarming

Boligen varmes opp med strøm og vedfyring. Ildsted i stuer. Varmepumpe, panelovner på enkelte rom og varme i gulv på bad.

Energimerke

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F. Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger med boligen.

Beliggenhet

Nærområdet fremstår som et trygt og godt nabolag i borettslag med rekkehus og leiligheter. Friareale med fotballøkke like ved eiendommen, kort vei til lekeplasser i tilknytning til barnehagene i nærområdet.
Beliggende barnevennlige omgivelser med gangavstand til Kopperud skole og nærhet til Vindingstad skole. Kort vei til bussholdeplass med hyppige bybussavganger. Gangavstand ned til bensinstasjon, matbutikk og frisør.
Til Gjøvik sentrum med et ytterliggere større servicetilbud med butikker, kjøpesenter, forretninger, spisesteder osv er det omlag 5 minutter med bil.

Gode turmuligheter til fots, på sykkel og med ski på beina i Dalborgen samt på Østbyhøgda med base for Vind idrettslag

Her er det fotballanlegg med diverse fotballbaner, blant annet kunstgressbane. Stort skimiljø i vinterhalvåret med milevis med skiløyper oppover høgda mot Raufoss og på stadioen er det liv og aktivitet med renn- og skitreninger. Det planlegges og jobbes for å få en flerbrukshall på Vind idrettsplass i fremtiden. Se www.vindil.no for aktiviteter og arrangementer.

Adkomst

Avkjøring fra Kalkvegen og inn på Steinvegen. Ta så til høyre inn på Kroken.

Det vil bli skiltet med Re/max Heimdahl & Partnere visningsskilt på oppsatte fellesvisninger samt at boligen er synlig med "TIL SALGS" plakat.

Parkering

Biloppstillingsplass utenfor leiligheten. Mulighet for leie av garasje i borettslagetsgarasjelag dersom det er ledige plasser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann- og avløpsnett.

Informasjon om borettslaget

Leiligheten er tilknyttet Kopperud 3. Borettslaget består av 28 leiligheter.
Forretningsfører er Gjøvik og Omegn Boligbyggelag

Borettslaget har ikke IN-ordning.

Det er forkjøpsrett for øvrige andelseiere i borettslaget samt medlemmer av tilknyttede boligbyggelag. Forhåndsavklaring av er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen. Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer inn i kontrakten på samme vilkår som opprinnelig kjøper.

Dyrehold er tillatt.

Iht. borettslagsloven kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Prisantydning inkludert omkostninger

2 990 000,- (Prisantydning)
158 842,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 148 842,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
--------------------------------------------------------
7 932,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 156 774,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene utgjør kr. 4 064,- pr Mnd og inkluderer Renovasjon, eiendomsskatt, utvendig forsikring, kabeltv/internett, forretningsførsel, etc.

Det må i tillegg påregnes kostnader til bl.a. tv, internett og forsikring. Kostnadene vil variere avhengig av antall husstandsmedlemmer og egne preferanser.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr. 632 982,- i følge Skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen.

Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig eller utleie) vil sekundær formuesverdi være kr. 2 278 736,-

Andel fellesgjeld

Andel fellesgjeld er kr. 158 842,- pr. 23.05.2019.

Total fellesgjeld for sameiet/borettslaget/aksjelaget er kr. 4 447 603 pr. 23.05.2019 med følgende lånevilkår:

Lånenr.: 152170769, Eika Boligkreditt AS
Rentebetingelser: Flytende rente, Rentesats pr. 23.05.209: 2,55% pa.
Lånets løpetid: Første avdrag 30.11.2018, Siste termin 31.10.2048.

Betalingsvilkår

Kjøpesum inkludert omkostninger må være innbetalt og disponibelt på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtakelse. I tillegg må eventuelle pantedokumenter tilknyttet lån som skal tinglyses være mottatt innen samme frist.

Overtakelse

Etter avtale med selger. Ved ønske om overtakelsesdato må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Eiendommen selges «som den er» og overtas av kjøper slik den fremstår på visning, jf. avhendingsloven § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. I tillegg oppfordrer vi interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann. Forhold som er eller burde ha vært oppdaget på visning vil normalt ikke være en mangel. Dette kan gjelde også der feilen ikke er beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven og innebærer at Protector vil behandle en eventuell reklamasjon på vegne av selger. Selgers egenerklæring er inntatt i salgsoppgaven og interessenter bør sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Kopi av forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler

Boligkjøperforsikring

Kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP forsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Kjøper kan også tegne tilleggsforsikringen Boligkjøperforsikring PLUSS. Boligkjøperforsikring PLUSS gir advokathjelp innenfor en rekke privatrettslige områder som f.eks. arv, naboforhold og plan- og bygningsrett. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller se www.help.no.

Boligkjøperforsikring må tegnes senest på kontraktsmøtet.

Det gjøres oppmerksom på at RE/MAX mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av forsikringen.

Løsøre og tilbehør

Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med ved salg av bolig og fritidsbolig. Norges Eiendomsmeglerforbunds standardliste over løsøre og tilbehør som følger med ved boligsalg legges til grunn dersom ikke noe annet fremgår av salgsoppgaven.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglerforetak er forpliktet til å foreta kundekontroll av både kjøper og selger. Begge partene må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Dersom slik kundekontroll ikke kan gjennomføres vil vi være pålagt å avstå fra å gjennomføre handelen. Vi er også forpliktet til å melde fra til Økokrim dersom handelen fremstår som mistenkelig.

Personopplysningsloven

Vi gjør oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 1% av salgssummen, minimum kr 30.000,-
Grunnpakke: Kr 10.900,-
Tilretteleggingsgebyr: Kr 10.900,-
Garantiforsikringspremie: Kr 2.950,-
Visningshonorar: Kr 1.950,- pr. visning
Oppgjørshonorar: Kr 6.000,-

Selger dekker i tillegg påløpte utlegg i forbindelse med salget.

Salgsoppgaven

Salgsoppgaven er sist oppdatert 13.06.2019.

Trenger du vurdering av egen bolig før du kan by på denne?
Kontakt oss!

Takk for din interesse!

Du hører fra oss så snart som mulig

Sist oppdatert: 13.09.2019 13:41. Saksnr. 18-19-0043

empty