Velkommen til Randsfjordvegen 1796!
Velkommen til Randsfjordvegen 1796!
Plantegning 2D 1.etasje
Plantegning 2D 1.etasje
Plantegning 3D 1.etasje
Plantegning 3D 1.etasje
Plantegning 2D 2.etasje
Plantegning 2D 2.etasje
Plantegning 3D 2.etasje
Plantegning 3D 2.etasje
Plantegning 2D kjeller
Plantegning 2D kjeller
Plantegning 2D garasje
Plantegning 2D garasje

Oppland
Randsfjordvegen 1796

Prisantydning
Kr 1 490 000

Eierform Selveier
Boligtype Enebolig
Byggeår 1954
Soverom 2
P-rom / BRA 154 / 174m²
Tomteareal 1 769m² (Eiet tomt)
Energimerke F

Visning

26.08 17:00 - 18:00

Velkommen til Randsfjordvegen 1796

Koselig eldre enebolig beliggende i landlige omgivelser i Enger med særdeles flott utsikt ti Randsfjorden og nærliggende omgivelser.

Boligen har 2-3 soverom, romslige stue med mange møbleringsmuligheter, kjellerstue med bar, bad, wc og vaskerom. Godt med bodplass og oppbevaringsplass.

Pent opparbeidet hage, asfaltert gårdsplass, dobbeltgarasje og uthus.

Det er 15 kilometer til barne- og ungdomsskole, barnehage og idrettshall i Hov. Omtrent 17 kilomter til Hov sentrum med butikker, kafé, helsehus, kino og fasiliteter.

Flotte turmuligheter i umiddelbar nærhet, gangavstand ned til Randsfjorden med bade- og fiskemuligheter.

Velkommen til Randsfjordvegen 1796!

Areal og innhold

Totalt bruttoareal: 200 m2
Totalt bruksareal: 174 m2
Totalt primærrom: 154 m2

Primærrom: Vindfang, entré, bad/wc, kjøkken, stue, gang, to soverom, innredet rom, wc, kjellerstue og vaskerom.
Sekundærrom: Bodrom, tre boder/kjellerrom.

Uthus: Bra: 33 m2.
Innhold: Utedo, skåle og bodrom.

Dobbelt garasje: Bra: 38 m2.
Innhold: To biloppstillingsplasser.

De oppgitte arealene er hentet fra rapport datert 07.06.19 utført av Kjell Åge Pinslund. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Tomt

1769 kvm. Eiet tomt

Stor og romslig tomt som er pent opparbeidet med plen og beplantninger i form av bed, busker og prydbusker. Etablert støttemur med sviller, dekkbark i skråning. Asfaltert innkjørsel og gårdsplass.

Byggemåte

Bolig og to tilbygg fundamentert på pusset og malt grunnmur. Blindkjeller under tilbygget inngangsparti. Tilbygd stuedel fundamentert på støpte søyler. Opplyst at drenering er fra 1996. Oppført i bindingsverk med utvendig stående panel. I hovedsak vinduer med isolerglass fra byggeåret. Nyere kjellervindu. Mønet takkonstruksjon tekket med takplater. Luke til kryploft. Renner, nedløp og beslag i metall. Teglpipe fra kjeller til over yttertak. Etasjeskille med støpt gulv i kjeller og trebjelkelag i 1. og 2. etasje.

Uthus fundamentert på støpt grunnmur og steinmur. Oppført i stolpeverk med stående faspanel. Mønet takkonstruksjon tekket med bølgeblikk. Slitte renner. Tredører og innlagt strøm.

Dobbelgarasje fundamentert på støpt plate og to halvvegger upusset leca. oppført i bindingsverk med utvendig stående panel. Mønet takkonstruksjon tekket med takplater. Møntert snøfangere. Vindskier og dekkbord med beslag. Renner og nedløp i metall. Innlagt strøm, motorisert rulleport.

Tilstandsrapporten er inntatt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i denne og boligens tilstandsgrad før bud inngis.

Vedlikehold og kostnader forbundet med dette må påberegnes.

Ferdigattest/Midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen i kommunens arkiver. Det var heller ikke et krav på det aktuelle byggåret.

Standard

Koselig eldre boligeiendom over 2 etasjer med kjeller. Boligen har inngang fra 1 etasje og kjeller. Store og romslige stuer i 1.etasje som kan innredes med ulike møbelgrupper. 2-3 soverom i 2.etasje, kjellerstue med bar og rikelig med bodplass i hele boligen.

Fine uteplasser med dels overbygget terrasse og terrasse som strekker seg over to sider av huset, gode solforhold og flott utsikt. Dobbelgarasje og uthus til parkering og oppbevaring.

Kjøkken
Plassbygget kjøkkeninnrening fra Hov møbel fra 2007. Kjøkkenet har panel i himling, malt strietapet på vegger og laminat gulv. Lakkerte aluminiumsplater i benkeryggen. Integrert oppvaskmaskin. Plass til frittstående kjøleskap og komfyr. Godt med skap- og benkeplass. Barløsning ut mot stue med sitteplasser.

Bad & Vaskerom
Bad i 1.etasje med malt panel på vegger og fliser på gulv med varme. Badet ble strippet og nybygget i 1996. Installasjoner som gulvmontert wc, innfliset hjørnebadekar, dusjhjørne og servant i innredning. Sideskap og tilhørende speil med belysning.

Separat wc i 2.etasje med enkel standard. Gulvmontert wc og enkel servant. Panel i himling og vegger, fliser på gulv.

Vaskerom i kjeller fra 2000 med panel i himling og på vegger, belegg på gulvet. vaskerommet har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Skyllekum. Praktiske overskap og sideskap med oppbevaringsplass.

El-anlegg/VVS
Elektrisk anlegg med automatsikringer fra 2017. I hovedsak åpent ledningsnett.

Det opplyses om PVC avløsprør utvendig og innvendig. Plast vannrør utvendig og kobberrør innvendig. Varmtvannsbereder fra 2010.
Pumpe og trykktank fra 2010. Vann- og avløpsrør utvendig og innvendig fra 2000.

Borevann fra ca. 1990. Lukket kloakkanlegg fra ca. 2000.

Generelle materialvalg
Himlinger med panel. Vegger med malt strietapet, malt og umalt panel, brystpanel og fliser. Gulv med laminat, fliser og belegg.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom så lenge det som leies ut er godkjent for varig opphold og har forsvarlig radonnivå.

Oppvarming

Boligen varmes opp med strøm, vedfyring og parafin.

Kombinert ved og parafinovn i stue samt peisovn i stue. Montert varmepumpe. Panelovner på enkelte rom og gulvvarme på bad.

Nedgravd oljetank.

Fra 01.01.2020 vil oppvarming med fossil olje eller parafin bli forbudt. Dette innebærer at oljetanken må tømmes, graves opp og destrueres senest innen samme dato. I særlige tilfeller kan kommunen gi tillatelse til at tanken rengjøres og fylles igjen i stedet for oppgraving. Kjøper overtar ansvaret og risikoen, herunder må bære kostnadene, for dette. For informasjon om støtteordninger, se www.enova.no.

Energimerke

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F. Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger med boligen.

Konsesjon

Det er ikke konsesjonsplikt på eiendommen.

Beliggenhet

Eldre koselig enebolig med solrik beliggenhet og flott utsikt til Randsfjorden. Det er ca. 15 kilomter til barneskole, ungdomsskole, barnehage og idrettshall. Til Hov sentrum med servicetilbud, butikker, kafe, kino og fasiliteter er det ca. 17 kilomter. 25 kilometer til Brandbu.

Fra boligen er det kort vei til skog og mark. Skiløype- og turtrassee begynner i Brennabakka og oppe ved Vassenden i Hov. Det er også et godt skiløypenett fra Lygna og Brandbu.

Nærliggende skogsområder egner seg også godt til jakt. Randsfjorden og Trevatna gir deg gode fiskemuligheter. Fallselva som renner fra Trevatna og ut i Randsfjorden har et godt fiske og flere fine badeplasser i kulper og rolige stryk.

Fra eiendommen og nordover ca. 15 km ligger Søndre Land idrettsplass med fotballbaner og friidrettsbane.

I sommerhalvåret har Randsfjorden flere fine offentlige badeplasser med kort avstand fra Hov sentrum. Den nærmeste fra eiendommen vil være Kråkvika. Her er det en liten sandstrand og sandbunn og et fint grønt friareale rundt. Det er også volleyballbane i tilknytning til badeplassen. Kort vei ned til Randsfjorden fra eiendommen.

Adkomst

Adkomst fra Randsfjordvegen.

Det vil bli skiltet med Re/max Heimdahl & Partnere visningsskilt på oppsatte fellesvisninger samt at boligen er synlig med "TIL SALGS" plakat.

Parkering

Parkering i dobbelgarasje med plass til to biler eller på romslig asfaltert gårdsplass med plass til flere kjøretøy.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Privat vann- og avløpsnett.

Slamtømming ble sist utført 31.08.2018.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 11.04.2016 avsatt til LNRF-område.

Utsnitt av planen med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Prisantydning inkludert omkostninger

1 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
37 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 490 000,-))
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
--------------------------------------------------------
52 372,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
1 542 372,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter utgjør kr. Kr. 3 912 pr. år
Renovasjon, branntilsyn- og feiing, slamtømming. for inneværende år.

Septiktømming koster kr. 455,- pr. kbm.

Det må i tillegg påregnes kostnader til bl.a. tv, internett og forsikring. Kostnadene vil variere avhengig av antall husstandsmedlemmer og egne preferanser.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr. 367 472,- i følge Skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen.

Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig eller utleie) vil sekundær formuesverdi være kr. 1 322 897,-

Tinglyste heftelser og rettigheter

1952/547-1/20 - 20.02.1952 - Bestemmelse om gjerde.

1955/2403-1/20 - 09.08.1955 - Bestemmelse om veg.

1971/3008-1/20 - 05.06.1971 - Bestemmelse om bebyggelse.

Betalingsvilkår

Kjøpesum inkludert omkostninger må være innbetalt og disponibelt på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtakelse. I tillegg må eventuelle pantedokumenter tilknyttet lån som skal tinglyses være mottatt innen samme frist.

Overtakelse

Etter avtale med selger. Ved ønske om overtakelsesdato må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Eiendommen selges «som den er» og overtas av kjøper slik den fremstår på visning, jf. avhendingsloven § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. I tillegg oppfordrer vi interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann. Forhold som er eller burde ha vært oppdaget på visning vil normalt ikke være en mangel. Dette kan gjelde også der feilen ikke er beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven og innebærer at Protector vil behandle en eventuell reklamasjon på vegne av selger. Selgers egenerklæring er inntatt i salgsoppgaven og interessenter bør sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Kopi av forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler

Boligkjøperforsikring

Kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP forsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Kjøper kan også tegne tilleggsforsikringen Boligkjøperforsikring PLUSS. Boligkjøperforsikring PLUSS gir advokathjelp innenfor en rekke privatrettslige områder som f.eks. arv, naboforhold og plan- og bygningsrett. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller se www.help.no.

Boligkjøperforsikring må tegnes senest på kontraktsmøtet.

Det gjøres oppmerksom på at RE/MAX mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av forsikringen.

Løsøre og tilbehør

Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med ved salg av bolig og fritidsbolig. Norges Eiendomsmeglerforbunds standardliste over løsøre og tilbehør som følger med ved boligsalg legges til grunn dersom ikke noe annet fremgår av salgsoppgaven.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglerforetak er forpliktet til å foreta kundekontroll av både kjøper og selger. Begge partene må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Dersom slik kundekontroll ikke kan gjennomføres vil vi være pålagt å avstå fra å gjennomføre handelen. Vi er også forpliktet til å melde fra til Økokrim dersom handelen fremstår som mistenkelig.

Personopplysningsloven

Vi gjør oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 2,5 % av salgssummen, minimum kr 55.000,-
Grunnpakke: Kr 10.900,-
Tilretteleggingsgebyr: Kr 10.900,-
Garantiforsikringspremie: Kr 2.950,-
Visningshonorar: Kr 1.950,- pr. visning
Oppgjørshonorar: Kr 6.000,-

Selger dekker i tillegg påløpte utlegg i forbindelse med salget.

Salgsoppgaven

Salgsoppgaven er sist oppdatert 13.06.2019.

Trenger du vurdering av egen bolig før du kan by på denne?
Kontakt oss!

Takk for din interesse!

Du hører fra oss så snart som mulig

Sist oppdatert: 16.08.2019 14:01. Saksnr. 18-19-0044

empty