Velkommen til Brahusvegen 2D!
Velkommen til Brahusvegen 2D!

Oppland
Brahusvegen 2D

Prisantydning
Kr 3 290 000

Eierform Eierseksjon
Boligtype Tomannsbolig
Byggeår 2006
Soverom 2
P-rom / BRA 97 / 131m²
Tomteareal 658m² (Eiet tomt)
Energimerke D

Visning

16.09 17:00 - 17:30

Velkommen til Brahusvegen 2D

Pen og tiltalende halvpart av tomannsbolig fra 2006 med en gjennomgående god standard. Flere oppgraderinger de senere år. Tre flotte uteplasser med god solgang, garasje i underetasje. 2 soverom, praktisk bad og vaskerom i ett og samme rom. Romslig innvendig bod med adkomst fra hall og garasje.

Kort vei til Kirkeby med butikker og servicetilbud, bussholdeplass med avganger til sentrum like ved. Nærhet til NTNU og Fagskolen på Kallerud.

Kort vei til turområdet på Øverby, Dalborgen og Vind.

Velkommen til Brahusvegen 2D!

Areal og innhold

Totalt bruttoareal: 142 m2
Totalt bruksareal: 131 m2
Totalt primærrom: 97 m2

Primærrom: Kjøkken/stue, bad. entré og 2 soverom.
Sekundærrom: Bod, garasjerom og utvendig bod.

De oppgitte arealene er hentet fra rapport datert 07.08.19 utført av Sindre Illøkken Eriksen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Tomt

658 kvm. Eiet tomt

Felles eiet tomt, hvor hver halvpart disponerer sin naturlige del, Tomten er pent opparbeidet med plen, beplantning, trær og prydbusker. Belegningsstein på gårdsplass.

Byggemåte

Halvpart av tomannsbolig over to plan. Gulv støpt på grunn med grunnmur i betong. Innvendig utforede vegger på deler av grunnmur. Yttervegg i isolert bindingsverk. Utvendig liggende trekledning. Trevinduer med 2-lags isolerglass. Mønet skråtak i tre med kaldtloft. Adkomst via luke. Tak tekket med betongtakstein. Utvendige beslag, renner og nedløp i metall. Elementpipe med peisovn. Etasjeskiller i trekonstruksjoner.

Rapporten er inntatt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Ferdigattest/Midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 09.12.2005.

Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Standard

Pen tiltalende halvpart av tomannsbolig over to plan med 1. etasje og underetasje. Flere oppgraderinger i 2016.
Inngang i underetasjen, garasje i underetasje med plass for en bil, etablert bod med inngang fra garasje og innvendige fra hall.

2 soverom i underetasjen med garderobeskap. Mulighet for 3 soverom. Romslig stue i 1. etasje med flere møbleringsmuligheter, utgang til terrasse fra stue og kjøkken. I alt tre fine uteplasser med god solgang.

Kjøkken
Lyst og pent kjøkken i åpen løsning med utgang til terrasseplatting på baksiden av huset. Innredning med laminerte skrog, profilerte fronter, heltre benkeplate og fliser i benkeryggen. Integrert koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Frittstående plass til kjøleskap. Plass til kjøkkenbord med stoler. Ellers romslig spisestue ut mot stuen.

Bad & Vaskerom
Pent bad kombinert med vaskerom. Flislagte gulv og vegger. Himlingsplater i himling med downlights. Servant i innredningen med underskap. Overskap med speil og tilhørendebelysning, sideskap med god oppbevaring. Dusjhjørne med innfellbare glassdører. Gulvmontert wc. Vaskeromsannordning med innredning med over- og underskap, kum i innredning. Opplegg for vaskemaskin. Varme i gulvet.

El-anlegg/VVS
Elektrisk anlegg med automatsikringer. Hovedsak skjult ledningsnett. Sikringsskap er plassert på boden.

Synlige vannrør i kobber, plast/rør i rør. Synlige avløpsrør i plast. Varmtvannsbereder på ca. 200 liters kapasitet fra 2006 plassert på bod. Innvendig stoppekran og vannmåler på bod.

Generelle materialvalg
Innvendige gulv med parkett, fliser og belegg. Innvendige vegger med malte plater, panelplater, fliser og plater. Himlinger med himlingsplater.

Annet
Ny innredning på badet - 2016.
Laget terrasse mot vest - 2016.
Laget bod i garasje - 2016.
Lagt gulv på loftet - 2016.
Malt utvendig kledning - 2016.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom så lenge det som leies ut er godkjent for varig opphold og har forsvarlig radonnivå.

Oppvarming

Boligen varmes opp med strøm og vedfyring.

Panelovner, varme i gulv på bad og entré. Peisovn i stue.

Energimerke

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D
Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger med boligen.

Beliggenhet

Halvpart av tomannsbolig beliggende på et eldre og godt etablert boligfelt på Kirkeby ca 2,5 kilometer fra bykjernen i Gjøvik. Det er kort vei til Kirkeby med et godt utvalg dagligvareforretninger, apotek, nye XXL og byggevareforretninger. God bussforbindelse rett ved boligen med hyppige avganger. Gangavstand til Vindingstad skole med 1-7 klasse samt en rekke barnehager i nærområdet. Umiddelbar nærhet til fagskolen og NTNU.

Nærområdet består av eneboligbebyggelse, rekkehus og noe næringseiendommer på Kirkeby. Fra eiendommen er det gangavstand til flere små fotballøkker i nærområdet for ballspill, lekeplasser tilknyttet barnehager og skoler.

En liten spasertur ned til Mjøsa og Rambekkvika med badeplass, sandstrand, krakker og mulighet for grilling i sommerhalvåret. En koselig plass å nyte ferie og fridager på. Småbåthavn med båter og båtplasser. Mjøspromenaden kan du gå hele veien ned til skiblanderbrygga og havna med matservering og kiosk.

Gode turmuligheter til fots, på sykkel og med ski på beina i Dalborgen samt på Østbyhøgda med base for Vind idrettslag.

På Vind er det fotballanlegg med diverse fotballbaner, blant annet kunstgressbane. Stort skimiljø i vinterhalvåret med milevis med skiløyper oppover høgda mot Raufoss og på stadioen er det liv og aktivitet med renn og skitreninger. Det er vedtatt at det blir ny flerbrukshall på Vind idrettsplass i fremtiden. Se www.vindil.no for aktiviteter og arrangementer

Adkomst

Kjør av Vestre Totenveg og inn på Fritjof Nansensveg. Ta første til venstre inn på Brahusvegen, eiendommen ligger andre innkjøringa til høyre.

Det vil bli skiltet med Re/max Heimdahl & Partnere visningsskilt på oppsatte fellesvisninger samt at leiligheten er synlig med "TIL SALGS" plakat.

Parkering

Parkering på gårdsplass eller i egen garasje.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann- og avløpsnett.

Reguleringsforhold

Området er regulert til Bk3 tomannsbolig iht. til reguleringsplan Fritjof Nansensveg 51 datert 01.04.2004 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av planen med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Informasjon om sameiet

Det er ikke direkte opprettet et sameie, men det betales 100 kr i mnd som kan brukes til diverse.

Det er nylig blant annet blitt fjernet en stor bjørk på fellesområdet.

Dyrehold er tillatt.

Prisantydning inkludert omkostninger

3 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
82 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,-))
--------------------------------------------------------
97 372,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 387 372,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter utgjør kr. 12 309,- for inneværende år. I beløpet inngår gebyr for Eiendomsskatt, renovasjon, vann- og avløpsgebyrer, feiing- og tilsyn.

Det må i tillegg påregnes kostnader til bl.a. støm, tv, internett og forsikring. Kostnadene vil variere avhengig av antall husstandsmedlemmer og egne preferanser.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr. 655 015,- i følge Skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen.

Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig eller utleie) vil sekundær formuesverdi være kr. 2 358 053,-

Betalingsvilkår

Kjøpesum inkludert omkostninger må være innbetalt og disponibelt på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtakelse. I tillegg må eventuelle pantedokumenter tilknyttet lån som skal tinglyses være mottatt innen samme frist.

Overtakelse

Etter avtale med selger. Ved ønske om overtakelsesdato må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Eiendommen selges «som den er» og overtas av kjøper slik den fremstår på visning, jf. avhendingsloven § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. I tillegg oppfordrer vi interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann. Forhold som er eller burde ha vært oppdaget på visning vil normalt ikke være en mangel. Dette kan gjelde også der feilen ikke er beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven og innebærer at Protector vil behandle en eventuell reklamasjon på vegne av selger. Selgers egenerklæring er inntatt i salgsoppgaven og interessenter bør sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Kopi av forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler

Boligkjøperforsikring

Kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP forsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Kjøper kan også tegne tilleggsforsikringen Boligkjøperforsikring PLUSS. Boligkjøperforsikring PLUSS gir advokathjelp innenfor en rekke privatrettslige områder som f.eks. arv, naboforhold og plan- og bygningsrett. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller se www.help.no.

Boligkjøperforsikring må tegnes senest på kontraktsmøtet.

Det gjøres oppmerksom på at RE/MAX mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av forsikringen.

Løsøre og tilbehør

Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med ved salg av bolig og fritidsbolig. Norges Eiendomsmeglerforbunds standardliste over løsøre og tilbehør som følger med ved boligsalg legges til grunn dersom ikke noe annet fremgår av salgsoppgaven.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglerforetak er forpliktet til å gjennomføre kundetiltak ovenfor både kjøper og selger. Begge partene må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon og redegjøre for formålet med salget eller kjøpet. For ikke-fysiske personer må det i tillegg redegjøres for hvem som eventuelt er reelle rettighetshavere. Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres vil vi være pålagt å avstå fra å gjennomføre handelen. Vi er også forpliktet til å melde fra til Økokrim dersom handelen fremstår som mistenkelig.

Personopplysningsloven

Vi gjør oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 1 % av salgssummen
Grunnpakke: Kr 13.600,-
Tilretteleggingsgebyr: Kr 13.900,-
Visningshonorar: Kr 3.000,- pr. visning
Oppgjørshonorar: Kr 6.000,-

Selger dekker i tillegg påløpte utlegg i forbindelse med salget.

Salgsoppgaven

Salgsoppgaven er sist oppdatert 26.08.2019.

Trenger du vurdering av egen bolig før du kan by på denne?
Kontakt oss!

Takk for din interesse!

Du hører fra oss så snart som mulig

Sist oppdatert: 06.09.2019 17:21. Saksnr. 18-19-0073

empty