" type="text/javascript"> te
Velkommen til Hans Sørums veg 8B!
Velkommen til Hans Sørums veg 8B!
Entré med skyvedørsgarderobe
Entré med skyvedørsgarderobe
Inngang til underetasje
Inngang til underetasje
Adkomst til underetasje
Adkomst til underetasje
Ext_10
Ext_10
Terrasse i 1.etasje med plass til utemøbler
Terrasse i 1.etasje med plass til utemøbler
Ny dobbel garasje
Ny dobbel garasje
Plantegning 1.etasje
Plantegning 1.etasje
Plantegning underetasje
Plantegning underetasje

Oppland
Hans Sørums veg 8B

Prisantydning
Kr 4 500 000

Eierform Selveier
Boligtype Annet
Byggeår 1983
Soverom 8
P-rom / BRA 193 / 193m²
Tomteareal 1 071m² (Eiet tomt)
Energimerke E

Velkommen til Hans Sørums veg 8B

Boligeiendom med god standard beliggende meget sentralt til i Hunndalen med nærhet til barneskole, ungdomsskole, NTNU og fagskolen på Kallerud. Barnehager i nærheten. Kort vei til butikker og bussholdeplass med hyppige avganger til Gjøvik.

Boligen er i det vesentligste renovert fra 2016 til 2019, og inneholder hele 8 soverom i tillegg til 2 kjøkken og 2 bad. Helt ny dobbelgarasje oppført i 2019. Pent opparbeidet utearel.

Gangavstand til Vardal idrettsplass, kort vei opp til fine turmuligheter på Øverby med skiløyper, rulleskiarena og frisbeegold og mange fine turstier.

Velkommen til visning i Hans Sørums Veg 8B i Hunndalen!

Areal og innhold

Totalt bruttoareal: 223 m2
Totalt bruksareal: 193 m2
Totalt primærrom: 193 m2

Primærrom 1.etg: Vindfang, kjøkken/stue, bad/vaskerom og 4 soverom.
Primærrom underetg.: Vindfang, kjøkken/stue, bad/vaskerom og 4 soverom.

Garasje: Bra: 44 m2
Sekundærrom: Garasje med plass til 2 biler.

De oppgitte arealene er hentet fra rapport datert 22.10.19 utført av Morten Lie. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Tomt

1071 kvm. Eiet tomt

Tomten er i overkant av ett mål. Flat og slakt skrånet tomt som er pent opparbeidet med ferdigplen, beleggningsstein, støttemurer og gruset gårsdplass med biloppstillingsplasser pluss dobbelgarasje.

Byggemåte

Boligen er fundamentert på antatt faste masser. Grunnmur av leca fra byggeåret, etterisolert på utsiden og pusset i 2016. Innvendig grunnmur er lektet ut og kledd med gipsplater. Det opplyses at det er luftespalte på 23 mm og 50 mm isolasjon med svartpapp. Dreneringen er fra 2016. Boligen er oppført i bindingsverk av tre, isolert med 20 cm mineralull. Utvendig tyrepanel fra 2017. Vinduer med isolerglass fra 2017 og 2014, men montert i 2017. Valmet takkonstruksjon med kaldtloft, isolert mot varm sone med mineralull. Tak tekket med metallplater, antatt fra ca. 2000-tallet. Renner og nedløp av metall fra 2017. Heldekkende beslag mot pipe. Ny terrasse/veranda foran inngang i 1. etg fra 2017. Pipe fra kjeller til over yttertak, ikke tilkoblet ildsted. Etasjeskillere med trebjelkelag fra byggeåret.

Garasje oppført i 2019 med støpt plate på mark med mur av leca. Flislagt gulv i garasjerom. Vinduer og gangdør fra byggeåret. Vegger oppført i bindingsverk med utvendig trepanel. Isolert med 10 cm mineralull. Valmet takkonstruksjon, tekket med metallplater, renner og nedløp i metall. Innnvendig vegger og himlinger med gipsplater. Leddporter med elektrisk åpning.

Tilstandsrapporten er inntatt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i denne og boligens tilstandsgrad før bud inngis.

Ferdigattest/Midlertidig brukstillatelse

Det foreligger innflytningstillatelse datert 13.12.1983.

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen i kommunens arkiver. Det var heller ikke et krav på det aktuelle byggåret.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Det er nylig søkt bruksendring av boligen til hybelhus. Søknaden er p.t ikke godkjent, og svar forventes innen 1.12.19. Boligen er derfor å betrakte som en enebolig.

Standard

Bolig over en etasje med underetasje som har blitt i det alt vesentligste renovert fra 2016-2019. Boligen har fått mange vesentlige og store oppgraderinger både utvendig og innvendig. Boligen holder en meget god standard, og har 8 soverom, 2 bad og 2 kjøkken. God planløsning som er godt utnyttet.

Garderobeløsning på alle soverom og i vindfang. Stue i hver etasje med plass til sofakrok og opplegg for tv.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning fra 2017 (samme type i begge etasjer). Kjøkkenet i 1. etasje har noe mer skapplass, og er litt større. Innredningen har slette høyglansfronter. Godt med oppbevaringsplass. Integrert koketopp, stekeovn, kjøl/fryseskap og oppvaskmaskin. Laminert benkeplate med nedfelt vask.

Plass til spisebord med tilhørende stoler ved kjøkkenet.

Bad & Vaskerom
Bad/WC og vaskerom i ett i begge etasjer. Begge bad er fra 2017, og har flislagte gulv og vegger. Himlinger med downlights. Varmekabler i gulvet og elektrisk vifte montert. Servant i innredning med tilhørende speil med belysning. Langskap for ekstra oppbevaring. Dusjnisje med innfellbare dører, gulvmontert WC. Egen avgrenset sone med varmtvannsbereder, vannberederskap og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel bak skyvedør.

El-anlegg/VVS
Det elektriske anlegget er fra 2017 i begge etasjer. Eget elanlegg for begge etasjer hvor sikringsskap er plassert i vindfang. Sikringsskap med automatsikringer, i hovedsak skjult ledningsnett. Gjennomgående downlights i himling i begge etasjer på alle rom.

Vann og avløpsrør i plast og metall. Bereder er plassert på bad i begge etasjer. Sone med bereder, vannskap og opplegg for vaskemaskin er avdelt med skyvedør på hvert bad. Stoppekran er plassert på bad i kjeller.

Generelle materialvalg
Innvendige gulv med fliser og laminat. Vegger med malte gipsplater. Opplyses om OSB plater bak gipsplater. Himlinger med malte gipsplater.

Annet
Følgende påkostninger er gjort siste år:
Drenering - 2016.
Isolering av mur på utsiden og pusset overflater - 2016.
Pigget ut og støpt nytt gulv i kjeller - 2017.
Innredet begge etasjer - 2017.
Nye vinduer og dører - 2017.
Nytt vann- og avløpsopplegg i boligen - 2017.
Nytt el-opplegg - 2017.
Ny utvendig panel - 2017.
Etterisolert loft - 2017.
Etablert støttemurer og lagt belegningsstein - 2017.
Ny veranda - 2017.
Bygget garasje - 2019.
Lagt ferdigplen - 2019.
Etablert støttemur på bakside - 2019.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom så lenge det som leies ut er godkjent for varig opphold og har forsvarlig radonnivå.

Oppvarming

Boligen varmes opp med strøm. Varmekabler i gulv i hele kjelleretasjen. Varmekabler i vindfang og bad i 1.etasje.

Energimerke

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E
Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger med boligen.

Konsesjon

Det er ikke konsesjonsplikt på eiendommen.

Odel

Det er ikke odel på eiendommen.

Beliggenhet

Boligeiendom beliggende meget sentralt til i Hunndalen med gangavstand til det meste. Vardal idrettsplass ligger bare et steinkast fra boligen. Blomhaug barneskole og Vardal ungdsomsskole ligger rett ved boligen. Veldig sentralt i forhold til NTNU og Fagskolen på Kallerud.
Kort vei til butikker, bensinstasjon og frisør i Hunndalen. Flere bussholdeplasser i umiddelbar nærhet med meget hyppige avganger til Gjøvik sentrum med et ytterliggere større servicetilbud.

Området omkranses av eneboligbebyggelse, tomannsboliger, leiligheter og noe næringseiendommer.

Idrettsplassen i Hunndalen hvor Vardal IF med fotballbaner holder til ligger rett ved eiendommen. Her er det kunstgressbane og gressbane. I tillegg finner du en styrkepark som er et lavterkselstilbud hvor du kan trene styrke ute i naturen.

På Øverby er det også et flott utendørsanlegg for rulleski samt et knutepunkt for skiløyper i vinterhalvåret. Samt at skiløypene er fantastiske sykkelløyper i sommerhalvåret. Her ligger også et nyere og populært discgolf anlegg og klatrepark.

Nytt treningssenter ligger noen kilometer fra eiendommen litt lengre opp i Hunndalen, hvor det også finnes møbelbutikker, bilbutikker, lekeland etc.

Adkomst

Avkjøring fra Raufossvegen og inn på Skolevegen. Følg Skolevegen forbi Blomhaugskole og ta første til venstre inn på Hans Sørums veg.
Følg vegen til enden og ta til venstre.

Det vil bli skiltet med Re/max Heimdahl & Partnere visningsskilt på oppsatte fellesvisninger samt at boligen er synlig med "TIL SALGS" plakat.

Parkering

Parkering i dobbelgarasje med plass til to biler. Ellers på romslig gruset gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann- og avløpsnett.

På eiendommer tilknyttet offentlig avløp og som er bebygd før ca. 1975 kan det være septiktank. Septiktanken er en del av det private stikkledningsanlegget og ansvaret for drift og vedlikehold, inkludert tømming påhviler hjemmelshaver.

Reguleringsforhold

Området er regulert til bebyggelse og anlegg, nåværende boligbebyggelse. iht. til kommuneplanens arealdel 2014-2026 datert 27.03.2014 med tilhørende bestemmelser for område 3. Det er krav vedrørende infrastruktur.

Utsnitt av planen med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Prisantydning inkludert omkostninger

4 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
112 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 500 000,-))
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
127 622,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 627 622,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter utgjør kr. 13 531,- for inneværende år. I beløpet inngår gebyr for Eiendomskatt, vann- og avløpsgebyrer, feiing- og tilsyn. Det faktureres for tiden ikke renovasjonsgebyr på eiendommen, det kommer derfor i tillegg til nevnte sum..

Det må i tillegg påregnes kostnader til bl.a. tv, internett og forsikring. Kostnadene vil variere avhengig av antall husstandsmedlemmer og egne preferanser.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr. 683 599,- i følge Skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen.

Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig eller utleie) vil sekundær formuesverdi være kr. 2 460 955,-

Betalingsvilkår

Kjøpesum inkludert omkostninger må være innbetalt og disponibelt på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtakelse. I tillegg må eventuelle pantedokumenter tilknyttet lån som skal tinglyses være mottatt innen samme frist.

Overtakelse

Etter avtale med selger. Ved ønske om overtakelsesdato må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Eiendommen selges «som den er» og overtas av kjøper slik den fremstår på visning, jf. avhendingsloven § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. I tillegg oppfordrer vi interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann. Forhold som er eller burde ha vært oppdaget på visning vil normalt ikke være en mangel. Dette kan gjelde også der feilen ikke er beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget av eiendommen iht villkår.

Boligkjøperforsikring

Kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP forsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Kjøper kan også tegne tilleggsforsikringen Boligkjøperforsikring PLUSS. Boligkjøperforsikring PLUSS gir advokathjelp innenfor en rekke privatrettslige områder som f.eks. arv, naboforhold og plan- og bygningsrett. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller se www.help.no.

Boligkjøperforsikring må tegnes senest på kontraktsmøtet.

Det gjøres oppmerksom på at RE/MAX mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av forsikringen.

Løsøre og tilbehør

Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med ved salg av bolig og fritidsbolig. Norges Eiendomsmeglerforbunds standardliste over løsøre og tilbehør som følger med ved boligsalg legges til grunn dersom ikke noe annet fremgår av salgsoppgaven.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglerforetak er forpliktet til å gjennomføre kundetiltak ovenfor både kjøper og selger. Begge partene må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon og redegjøre for formålet med salget eller kjøpet. For ikke-fysiske personer må det i tillegg redegjøres for hvem som eventuelt er reelle rettighetshavere. Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres vil vi være pålagt å avstå fra å gjennomføre handelen. Vi er også forpliktet til å melde fra til Økokrim dersom handelen fremstår som mistenkelig.

Personopplysningsloven

Vi gjør oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 2 % av salgssummen
Tilrettelegging: Kr 13.900,-
Oppgjør: Kr 6.000,-
Visning: Kr 3.000,- pr. visning
Grunnpakke: Kr 13.600,-

Selger dekker i tillegg påløpte utlegg i forbindelse med salget.

Salgsoppgaven

Salgsoppgaven er sist oppdatert 07.11.2019.

Trenger du vurdering av egen bolig før du kan by på denne?
Kontakt oss!

Takk for din interesse!

Du hører fra oss så snart som mulig

Sist oppdatert: 10.01.2020 08:31. Saksnr. 18-19-0108