" type="text/javascript"> te
Velkommen inn
Velkommen inn
Øvre Kortaveg 4A, praktisk endeleilighet
Øvre Kortaveg 4A, praktisk endeleilighet
Lys entré med garderobeskap
Lys entré med garderobeskap
Corona
Corona
Leiligheten har peisovn
Leiligheten har peisovn
Store vindusflater gir godt med lys inn i stua
Store vindusflater gir godt med lys inn i stua
Det er plass til liten spisegruppe mellom stue og kjøkken
Det er plass til liten spisegruppe mellom stue og kjøkken
Kjøkken med plass til frittstående hvitevarer
Kjøkken med plass til frittstående hvitevarer
Trappegang og gang i underetasje
Trappegang og gang i underetasje
Bad i underetasje med dusjkabinett, wc og opplegg for vaskemaskin
Bad i underetasje med dusjkabinett, wc og opplegg for vaskemaskin
Soverom i lune farger med utgang til terrasseplatting på bakkeplan
Soverom i lune farger med utgang til terrasseplatting på bakkeplan
Uteplass på platting utenfor soverommet
Uteplass på platting utenfor soverommet
En garasje i rekke
En garasje i rekke
Du disponerer din naturlige del av tomten. Terrasseplatting med levegger
Du disponerer din naturlige del av tomten. Terrasseplatting med levegger
Plantegning 3D 1.etasje
Plantegning 3D 1.etasje
Plantegning 1.etasje
Plantegning 1.etasje
Plantegning 3D underetasje
Plantegning 3D underetasje
Plantegning underetasje
Plantegning underetasje

Innlandet
Øvre Kortaveg 4 A

Prisantydning
Kr 1 390 000

Eierform Borettslag
Boligtype Rekkehus
Byggeår 1973
Soverom 1
P-rom / BRA 61 / 69m²
Tomteareal 20 878m² (Fellestomt)
Energimerke E

Visning

25.05 17:00 - 18:00

Velkommen til Øvre Kortaveg 4 A

Lys, velholdt og lettstelt andelsleilighet på enden - fin beliggenhet i Vestrumenga - kort avstand til Raufoss sentrum og servicetilbud.

Leiligheta inneholder romslig entré med garderobeskap i første etasje. Lys stue med store vinduer, peisovn og plass til ei lita spisegruppe mellom kjøkken og stue. Kjøkken med IKEA innredning fra 2012. Godt med skapplass og plass til frittstående hvitevarer. Underetasjen byr på godt med lagringsplass i flere boder. Kombinert bad,wc og vaskerom. Stort soverom malt i lune farger med utgang til terrasseplatting med gode solforhold og hageflekk.

Til leiligheten er det garasjeplass i rekke. Ellers kort veg til skog og mark.

Velkommen til Øvre Kortaveg 4A!

Areal og innhold

Totalt bruttoareal: 82 m2
Totalt bruksareal: 69 m2
Totalt primærrom: 61 m2

Primærrom: Vindfang, kjøkken, spisekrok, stue, entré, bad og soverom.
Sekundærrom: To bodrom og bodrom under trapp.

De oppgitte arealene er hentet fra rapport datert 07.05.20 utført av Kjell Åge Pinslund. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Tomt

20878 kvm. Fellestomt

Felles tomt hvor hver beboer disponerer sin naturlige del av tomten. Tomten er opparbeidet med plen og blomsterbed. Etablert platting med levegger mot nabo - på bakkeplan. Gode solforhold.

Byggemåte

Byggegrop antatt bestående av grus/jord. Fundamentert på støpt upusset og malte vegger. Støpt gulv i underetasje. Åpen terrasse i underetasje på bakkenivå. Drenering mot gårdsplass, ellers ukjent vedrørende drenering. Dreneringen er fra 2016. Oppført i bindingsverk med utvendig stående og liggende kledning fra byggeåret. Malt panel på yttervegg i 2018. Vinduer med isolerglass i hver etasje. Faste vinduer på stue. Vinduer fra 1993. Markise over vinduer i 1.etasje og over terrasse i underetasje. Mønet takkonstruksjon, med luke i vindufang til kryploft. Isolert etasjeskille. Gipsvegg mot nabo. Taktekking med profilerte takplater. Taktekking fra 2017. Renner og nedløp i stål. Stålpipe fra stuegulv til over yttertak. helbeslått feiedør i stue, pusset og malt brannmur. Peisovn og varmepumpe fra 2014.

Tilstandsrapporten er inntatt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i denne og boligens tilstandsgrad før bud inngis.
Vedlikehold og kostnader forbundet med dette må påberegnes.

Ferdigattest/Midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men det ble gitt midlertidig brukstillatelse 22.06.1973.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Standard

Praktisk endeleilighet med bra standard. Leiligheten fremstår som godt vedlikeholdt og det er gjort oppgraderinger senere år. Entre med romslig garderobeskap, plass for liten spisegruppe melllom stue og kjøkken. Store vinduer på stuen gir godt innlys og god utsikt. Koselig uteplass i underetasjen på bakkeplan med adkomst fra soverommet.

Kjøkken
Lyst kjøkken med IKEA kjøkkeninnredning fra 2012. Lite kjøkken, men med god utnyttet plass slik at du har godt med skapplass i over og underskap. Det er frittstående plass til hvitevarer som stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Avtrekksvifte med avlufting til yttervegg. Det er fliser i benkeryggen og laminert benkeplate. Nytt gulv på kjøkken i 2012. Kjøkkenet har fått TG1.

Bad & Vaskerom
Kombinert bad og vaskerom i underetasjen. Antatt fra byggeåret. Det er derfor behov på sikt med oppgradering av badet. Badet har fått TG2. Det er våtromstapet på vegger og belegg på gulv. Det er installasjoner med dusjkabinett, enkel håndvask og gulvmontert WC. Opplegg for vaskemaskin. Badet varmes opp med Reflektor ovn.

El-anlegg/VVS
Sikringsskap med automatsikringer. I hovedsak åpent ledningsnett. Innvendige PVC avløpsrør. Utvendige galvaniserte vannrør og innvendige kobberrør. Varmtvannsbereder er plassert på bodrom i underetasje.

Generelle materialvalg
Første etasjen har malte overflater i himlingen, vegger med malte MDF plater og malt strietapet. Laminatgulv og flisbelegg på gulv. Underetasje med malte overflater i himlinger. Vegger med MDF plater, malt våtromstapet. malt strietapet og betongvegger og isoporplater i bodrom. Gulv med belegg, støptgulv på bod og laminatgulv.

Vedlikehold/tilstand
Leiligheten framstår som løpende godt vedlikeholdt og i bra stand, bl.a. nytt kjøkken 2012, innvendig ny malte overflater senere år.

Noen punkter i tilstandsrapporten har fått tilstandsgrad 1, de fleste har fått tilstandsgrad 2 ingen har fått tilstandsgrad 3. Interessenter oppfordres til å sette seg grundig inn i disse før bud inngis.

Se vedlagte tilstandsrapport for mer informasjon om tekniske detaljer.

Adgang til utleie

Andelseier kan kun overlate bruken av boligen til andre i opptil 30 døgn årlig. Utleie utover dette krever samtykke fra styret i borettslaget.

Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier.

Oppvarming

Boligen varmes opp med strøm og vedfyring. Ny peisovn og varmepumpe fra 2014. Reflektor ovn på bad og ellers panelovner på enkelte rom.

Energimerke

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E
Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger med boligen.

Det ble etter sist stedlig feiertilsyn registrert følgende annmerkninger:
Adkomst til sotluken er ikke tilfredsstillende.

Konsesjon

Det er ikke konsesjonsplikt på eiendommen.

Odel

Det er ikke odel på eiendommen.

Beliggenhet

Velholdt endeleilighet over to etasjer med fin beliggenhet i Vestrumenga. Et eldre og godt etablert boligfelt med eldre og noe nyere boligbebyggelse. Det er kort avstand til Vestrumenga barnehage og Raufoss sentrum med handlefasiliteter, dagligvarer, spisesteder og diverse småbutikker. Gangvei ned til sentrum, og bussforbindelse like ved. Korta Skole med 1.-7. klasse ligger ca 1,6 km fra boligen (gang- og sykkelveg mesteparten av vegen). Raufoss ungdomsskole- og videregående ligger på Prøven ca 2 km unna.

Raufoss er et tettsted og er administrasjonssenteret i Vestre Toten kommune og har i overkant av 7000 innbyggere. Raufoss er kanskje velkjent for Raufoss fabrikken med blant annet Nammo og Benteler. Raufoss fotball har også satt Raufoss på kartet med flere sesonger i eliteseriespill.

Raufoss har et godt aktivitetstilbud til barn og unge i alle aldre. Håndball, fotball, langrenn, hopp og turn.

Totenbadet er et familievennlig badeland hvor regnfulle dager kan tilbringes med en kombinasjon av lek og moro, badstue og boblebad eller treningsøkt inne på styrkerommet.

Raufoss har gode turmuligheter på begge kanter i form av turstier til fots eller på sykkel og langrennsløyper i vinterhalvåret.

Adkomst

Avkjøring fra Rustadvegen.

Det vil bli skiltet med Re/max Heimdahl & Partnere visningsskilt på oppsatte fellesvisninger samt at leiligheten er synlig med "TIL SALGS" plakat.

Parkering

Parkering i garasje nr. 34 med plass til en bil. Øvrig parkering dersom husstanden har mer enn én bil og for gjester på anviste plasser i borettslaget.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann- og avløpsnett.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i kommuneplan avsatt til boligformål-nåværende, vedtatt 27.11.2014

Kontakt megler eller kommunen for mer informasjon.

Informasjon om borettslaget

Leiligheten er tilknyttet Sørlia 2 borettslag. Borettslaget består av 52 leiligheter.
Forretningsfører er Gjøvik og Omegn Boligbyggelag

Borettslaget har ikke IN-ordning.

Borettslaget har sikringsordning.

Dyrehold er tillatt, ett dyr pr. boenhet.

Iht. borettslagsloven kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Forkjøpsrett:

Det er forkjøpsrett for øvrige andelseiere i borettslaget samt medlemmer av GOBB og tilknyttede boligbyggelag. Forkjøpsrett vil bli avklart etter selger har akseptert bud, fristen for øvrige medlemmer til å benytte seg av sin forkjøpsrett er 7 dager fra den er annonsert. Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer inn i kontrakten på samme vilkår som opprinnelig kjøper. Dersom kjøper benytter seg av forkjøpsrett må kjøper betale forkjøpsrettsgebyr til GOBB p.t. kr 7 325,-.

Prisantydning inkludert omkostninger

1 390 000,- (Prisantydning)
78 457,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
1 468 457,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
8 032,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
1 476 489,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene utgjør kr. 2 782,- pr. Mnd og inkluderer Eiendomsskatt, renovasjon, kabeltv- internett, renter og avdrag på fellesgjeld, forretningsførsel, snøbrøyting og garasjeplass..
Felleskostnader kr 2 188,-
Renter kr 312,-
Avdrag kr 182,-
Garasje kr 100,-

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Det må i tillegg påregnes kostnader til bl.a. strøm og forsikring. Kostnadene vil variere avhengig av antall husstandsmedlemmer og egne preferanser.

Det er montert vannmåler på eiendommen, og det gjøres derfor oppmerksom på at de kommunale avgiftene vil variere avhengig av forbruk.

Mulig bygging av nye garasjer vil medføre evn. nytt låneopptak.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr. 391 495,- i følge Skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen.

Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig eller utleie) vil sekundær formuesverdi være kr. 1 409 383,- i følge Skatteetaten.

Andel fellesgjeld

Andel fellesgjeld er kr. 78 457,- pr. 23.03.2020.

Total fellesgjeld for borettslaget er kr. 4 546 953,- pr. 23.03.2020 med følgende lånevilkår:
Lånenr.: 61778142146, Nordea Bank Norge ASA
Rentebetingelser: Rentesats per 23.03.2020: 3.08% pa.
Lånets løpetid: Første termin/første avdrag: 30.06.2014 ( siste termin 30.09.2036 ).

Tinglyste heftelser og rettigheter

Med unntak av andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Vi gjør oppmerksom på at borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende heftelser på borettslagets eiendom:
Best. om vann/kloakkledn. tgl 26.05.2015, rettighetshaver: Vestre Toten kommune
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

Betalingsvilkår

Kjøpesum inkludert omkostninger må være innbetalt og disponibelt på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtakelse. I tillegg må eventuelle pantedokumenter tilknyttet lån som skal tinglyses være mottatt innen samme frist.

Overtakelse

Etter avtale med selger. Ved ønske om overtakelsesdato må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Eiendommen selges «som den er» og overtas av kjøper slik den fremstår på visning, jf. avhendingsloven § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. I tillegg oppfordrer vi interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann. Forhold som er eller burde ha vært oppdaget på visning vil normalt ikke være en mangel. Dette kan gjelde også der feilen ikke er beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex Forsikring AB. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven og innebærer at Anticimex vil behandle en eventuell reklamasjon på vegne av selger.

Selgers egenerklæring er inntatt i salgsoppgaven og interessenter bør sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Kopi av forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP forsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Kjøper kan også tegne tilleggsforsikringen Boligkjøperforsikring PLUSS. Boligkjøperforsikring PLUSS gir advokathjelp innenfor en rekke privatrettslige områder som f.eks. arv, naboforhold og plan- og bygningsrett. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller se www.help.no.

Boligkjøperforsikring må tegnes senest på kontraktsmøtet.

Det gjøres oppmerksom på at RE/MAX mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av forsikringen.

Løsøre og tilbehør

Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med ved salg av bolig og fritidsbolig. Eiendomsbransjens liste over løsøre og tilbehør som følger med ved boligsalg legges til grunn dersom ikke noe annet avtales eller fremgår av salgsoppgaven.

Forsikring

Som kjøper gjennom oss får man gratis gjennomgang av forsikringene av Toten Forsikring AS samt en måned med dekningen Hus Pluss inkludert i boligkjøpet. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglerforetak er forpliktet til å gjennomføre kundetiltak ovenfor både kjøper og selger. Begge partene må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon og redegjøre for formålet med salget eller kjøpet. For ikke-fysiske personer må det i tillegg redegjøres for hvem som eventuelt er reelle rettighetshavere. Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres vil vi være pålagt å avstå fra å gjennomføre handelen. Vi er også forpliktet til å melde fra til Økokrim dersom handelen fremstår som mistenkelig.

Personopplysningsloven

Vi gjør oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 2 % av salgssummen
Tilrettelegging: kr 13 900,-
Oppgjør: kr 6 000,-
Visning: kr 3 000,- pr. visning
Markedsføring/grunnpakke: kr 13 600,- tillegg for evn. avisannonsering
Selger dekker i tillegg påløpte utlegg i forbindelse med salget.

Salgsoppgaven

Salgsoppgaven er sist oppdatert 15.05.2020.

Trenger du vurdering av egen bolig før du kan by på denne?
Kontakt oss!

Takk for din interesse!

Du hører fra oss så snart som mulig

Sist oppdatert: 22.05.2020 12:41. Saksnr. 18-20-0039