" type="text/javascript"> te
Ext_19
Ext_19
Ext_18
Ext_18
Ext_16
Ext_16
Corona bilde visning
Corona bilde visning
Ext_8
Ext_8
Ext_15
Ext_15
Int_13
Int_13
Int_12
Int_12
Int_1
Int_1
Int_2
Int_2
Int_3
Int_3
Int_4
Int_4
Int_5
Int_5
Int_7
Int_7
Int_6
Int_6
Int_8
Int_8
Int_10
Int_10
Int_11
Int_11
Int_9
Int_9
Int_14
Int_14
Int_15
Int_15
Int_16
Int_16
Int_23
Int_23
Int_22
Int_22
Int_17
Int_17
Int_18
Int_18
Int_21
Int_21
Int_19
Int_19
Int_20
Int_20
Ext_2
Ext_2
Ext_1
Ext_1
Ext_3
Ext_3
Ext_9
Ext_9
Ext_12
Ext_12
Ext_10
Ext_10
Ext_11
Ext_11
Ext_4
Ext_4
Ext_5
Ext_5
Ext_6
Ext_6
Ext_7
Ext_7
Ext_17
Ext_17
Ext_14
Ext_14
Ext_20
Ext_20
Ext_13
Ext_13
Int_24
Int_24
Int_25
Int_25
Int_27
Int_27
Int_26
Int_26
plan_1
plan_1
plan_2
plan_2
plan_u
plan_u
Skrivervegen_10_1
Skrivervegen_10_1
Skrivervegen_10_2
Skrivervegen_10_2
Skrivervegen_10_u
Skrivervegen_10_u
plan_1_2
plan_1_2
plan_2_2
plan_2_2
Skrivervegen_10_1_2
Skrivervegen_10_1_2
Skrivervegen_10_2_2
Skrivervegen_10_2_2

Innlandet
Skrivervegen 10

Prisantydning
Kr 5 250 000

Eierform Selveier
Boligtype Enebolig
Byggeår 1989
Soverom 4
P-rom / BRA 281 / 290m²
Tomteareal 1 458m² (Eiet tomt)
Energimerke D

Visning

14.07 16:00 - 17:00

Velkommen til Skrivervegen 10

Stor og romslig familiebolig med flott beliggenhet på Kapp. Nydelig utsikt og fine nærliggende områder, gangavstand til sentrum med butikk, båthavn, kro og kulturarrangementer. Kort vei til barneskolen på Kapp, samt barnehage.

Fin inngjerdet tomt med god solgang. Terrasse, platting i hagen ved lekestue, stort uthus og dobbelgarasje med loftsrom.

Stor hall med garderobeplass, romslig stue i vinkel, kjøkken med kjølerom, bad og vaskerom i ett med utgang til terrassen i 1.etasje. Boligen har 4 soverom i 2. etasje, hovedsoverom med utgang til overbygget balkong, bad med badekar, liten loftstue med kontor. Kjelleren har egen inngang, men også adkomst via trapp fra 1. etasje. Hybel i kjeller med stue, kjøkken og bad samt et disponibelt rom. Eget teknisk rom.

Velkommen til din nye bolig på Kapp!

Areal og innhold

Totalt bruttoareal: 318 m2
Totalt bruksareal: 290 m2
Totalt primærrom: 281 m2

Primærrom: Entré, kjøkken, bad/vaskerom og stue i 1. etasje. Bad, hall og 4 soverom i 2. etasje. Bad, gang, kjøkken, stue, trapperom og soverom i kjeller.
Sekundærrom: Kjølerom i 1. etasje, garderobe i 2. etasje og teknisk rom i kjeller.

De oppgitte arealene er hentet fra rapport datert 05.06.20 utført av Alf Bjørnerud. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Tomt

1458 kvm. Eiet tomt

Flat og fin høytliggende tomt med utsikt mot Kapp og Mjøsa, meget solrikt på solskinnsdager. Hagen er pent opparbeidet med plen og noe beplantning som busker, prydbusker og hekk. Gangstier med heller og skiferplater. Etablert platting ved lekehus/dukkestue. Terrasse med utgang fra stue og trappeadkomst til hagen. Eiendommen er inngjerdet med gangport inn til hage og mot inngangsparti. Gruset gårdsplass med parkeringsmuligheter i tillegg til garasje.

Byggemåte

Bolig over to etasjer med kjeller. Grunnmur i murte blokker, støpt gulv på grunn. Ikke kjentskap til drenering eller utbedringer av dette siden byggeåret. Yttervegger er oppført i bindingsverk med utvendig liggende trekledning. Grunnmuren er pusset over terreng. Trevinduer med 2 - og 3 lags isolerglass. Ulik alder på vinduer. Alt fra 1989, 2010 og 2018. Tofløyet ytterdør i tre og balkongdør i tre med 3-lags isolerglass. Formpressede innerdører, enkelte dører med glass. Mønet skråtak i tre, ark med oppløft og prefabrikkerte taksperrer. Kombinert kaldtloft og skråhimling. Lufteventiler i gavl. Tak tekket med betongtakstein, utvendige beslag, renner og nedløp i metall. Elementpiper med flere ildsteder. Etasjeskille i trekonstruksjoner.

Garasje fra 2000 med to biloppstillingsplasser og loftsrom. Støpt ringmur med plate på mark av støpt betong. Oppført i isolert bindingsverk med utvendig liggende trekledning. Mønet skråtak i trekonstruksjon tekket med betongtakstein. Renner og nedløp i metall. Ytterdør i tre, leddport med garasjeportåpner. Det er innlagt strøm. Trapp på bakside for adkomst til loftsrom.

Uthus fra 1960, tilbygget i 2007. Fundamentert direkte på grunn, med støpt gulv på grunn. Oppført i trekonstruksjoner med utvendig liggende trekledning. Pulttak tekket med metallplater. Utvendige beslag, renner og nedløp i metall. Ytterdører i tre. Innlagt strøm. Opplyses å være oppført i ca. 2007.

Uthus/lekestue oppført i 1990, fundamentert direkte på grunn med blokker. Oppført i bindingsverk, utvendig liggende trekledning. Tak tekket med betongtakstein. Takrenner og beslag i metall. Trevinduer med 1+1 lags glass. Ytterdør i tre. Innlagt strøm.

Tilstandsrapporten er inntatt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i denne og boligens tilstandsgrad før bud inngis.

Ferdigattest/Midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men det ble gitt midlertidig brukstillatelse 29.05.1989.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Standard

Bolig over to etasjer med kjeller. Boligen holder en normal standard alder tatt i betraktning. Enkelte bygningsdeler er modernisert med tiden og andre bygningsdeler trenger moderniseringer. Fin planløsning med stor entre i 1.etasje med god garderobeplass, kjøkken, bad/vaskerom, stor og romslig stue. 2. etasje med loftstue/kontor, 4 soverom, hvor hovedsoverom har adkosmt til overbygget terrasse/balkong. Det er også bad i 2.etasjen,

Det er egen inngang til kjelleren samt at det er adkomst fra 1.etasjen. Det er innredet til hybel i kjeller med kjøkken, bad, kjellerstue og et disponibeltrom/soverom. Det er i tillegg tekniskrom med bereder, varmepumpe etc.

Kjøkken
Kjøkken i 1.etasje er stort og romslig med plass til spisegruppe, eget kjølerom i hjørne og adkomst til bad/vaskerom. Kjøkkenet har en koselig åpen peis og liten vedovn for ekstra hygge og varme. Kjøkkeninnredningen er lys med laminerte skrog og glatte fronter. Hvite lyse fliser i benkeryggen, benkeplaten er laminert. Kjøkkenvifte med avtrekk ut, integrert komfyr med koketopp og oppvaskmaskin. Frittstående plass til kjøleskap. Eget kjølerom.

Kjøkken til hybel i kjeller med eldre lys kjøkkeninnredning med laminerte skrog og glatte fronter. Laminert benkeplate med dobbel kjøkkenkum. Fliser over kjøkkenbenk. Kjøkkenvifte med avtrekk ut. Det er frittstående plass til komfyr og kjøleskap. Plass til spisegruppe.

Bad & Vaskerom
Boligen har tre bad, et i hver etasje.

Badet i 1.etasjen er stort og romslig og har egen utgang til terrassen og fungerer som husets vaskerom i tillegg. Badet er moderne og har fliser på gulv og vegger. Solid innredning med Servant i plassbygde underskap, tilhørende speilskap. God oppbevaring i skap og skuffer. Opplegg for vaskemaksin og tørketrommel. Dusjnisje og vegghengt toalett. Varme i gulvet.

I 2.etasjen finner vi også et bad av romslig karakter. Badet er eldre med belegg på gulv, flislagte vegger og panel i himlingen. Lys innredning med servant i underskap, speil med tilhørende belysning, samt skap på hver side. Installasjoner med badekar og gulvmontert wc. Naturlig avtrekk, ventil på vegg og himling. Varme i gulvet.

Lyst eldre bad i kjeller som på sikt har behov for rehabilitering. Badet har flislagte overflater på gulv og vegger, himlingsplater i himling. Servant i underskap og tilhørende speil med belysning og overskap på annen vegg. Dusjkabinett og gulvmontert wc. Det er er varme i gulvet. Badet er tilhørende hybel.

El-anlegg/VVS
Elektrisk anlegg med automatsikringer med hovedsaklig skjult ledningsnett. El-skapet er plassert i kjelleren.

Synlige avløpsrør i plast. Synlige vannrør i kobber. Varmtvannsbereder på ca. 300 liters kapasitet er plassert på teknisk rom i kjeller. Innvendig hovedstoppekran og vannmåler er plassert på kjøkken i kjeller. Utvendig utekran. Det er opplegg for vaskemaksin på vaskerom.

Det opplyses om at ved meget streng kulde vinterstid kan vannledning av og til fryse.

Generelle materialvalg
Gulv er i hovedsak med tregulv, belegg og fliser. Veggflater med tapet og panel. Himlinger med panel og malte plater.

Annet
Tilbygg på uthus - 2007.
Montert varmepumpe luft-vann - 2010.

Adgang til utleie

Den delen av eiendommen som fremstår som utleiedel er ikke godkjent som separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom så lenge det som leies ut er godkjent for varig opphold og har forsvarlig radonnivå.

Oppvarming

Boligen varmes opp med strøm og vedfyring.

Det er installert varmepumpe på luft-vann. Varmegjennvinner på teknisk rom i kjeller og varmekonvektor på stue.
Varme i gulv på to soverom og bad i 2.etg, bad og vaskerom i 1.etg og flere av rommene i kjeller. Ellers er det panelovner på enkelte rom.

Ildsted i stue med peisovn og åpen peis og vedovn på kjøkkken.

Energimerke

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D
Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Integrerte hvitevarer på kjøkken, hybelkjøkken og vaskerom følger med boligen.

Sist stedlig feiertilsyn registrert 10.01.2918.
Følgende annmerkninger: Ingen.

Boligen har vært omtalt i forbindelse med et drap i 2019, også omtalt som "Kapp-drapet". Drapet har ikke satt fysiske spor i boligen. Dersom interessenter vil vite mer om dette, oppfordres de til å ta kontakt med megler.

Konsesjon

Det er ikke konsesjonsplikt på eiendommen.
 

Odel

Det er ikke odel på eiendommen.

Beliggenhet

Stor og romslig familiebolig beliggende fint til på barnevennlig og godt etablert boligområde. Området ligger med fin utsikt og gode solforhold. Det er kort vei ned til Kiwi dagligvarebutikk og ca. 900 meter til barneskole. Gangavstand til Kapp sentrum.
Til Gjøvik er det ca 15 kilometer med et ytterliggere større servicetilbud. Gangavstand til Mjøsa med badeplass, båthavn, Kapp melkefabrikk og Skibladnerbrygga.

På vestsiden av Mjøsa finner du tettstedet Kapp. Kapp er blitt et populært område i vekst for Totninger å bo med sin idylliske landlige beliggenhet og mjøsutsikt fra store deler av boligområdene. Kapp har to småbåthavner, Hekshusstranda med campingplass og badeplass. Med gangavstand fra eiendommen ligger Kapp Melkefabrikk med kulturskole, noe industri og næring, skibladnerbrygge, båtkroa, småbåthavna og et sentralt møtepunkt sommerstid med Urbane Totninger, et av Norges største sommershow og andre konserter og aktiviteter.

Kapp IL har tilholdsted på Kapp Idrettsplass (Fauchaldplassen rett ovenfor Hekshusstranda) med fotballbane og sportshytte. Her spillers det Yngres fotball med smågutter- og jentelag, herre- og damelag i ulike divisjoner. Kapp IF holder allidrett i gymsalen på Kapp skole for barn. Her er det ballspill, turn, lek og moro.

Adkomst

Avkjøring fra Nylinna og inn på Skrivervegen. Eiendommen ligger som hus nummer to på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med Re/max Heimdahl & Partnere visningsskilt på oppsatte fellesvisninger samt at boligen er synlig med "TIL SALGS" plakat.

Parkering

Parkering i garasje med to biloppstillingsplasser. Ellers parkering for 1-3 biler på gruset gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann- og avløpsnett.

Eiendommen har vannmåler.
 

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 19.06.2019 avsatt til Boligbebyggelse - nåværende.

Utsnitt av planen med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Prisantydning inkludert omkostninger

5 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
131 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 250 000,-))
--------------------------------------------------------
146 892,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 396 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter utgjør kr. 34 364,- for inneværende år. I beløpet inngår gebyr for Eiendomsskatt, renovasjon, vann og avløpsgebyrer (fastgebyr + pr. kbm), feiing- og tilsyn..

Det er montert vannmåler på eiendommen, og det gjøres derfor oppmerksom på at de kommunale avgiftene vil variere avhengig av forbruk.

Det må i tillegg påregnes kostnader til bl.a. strøm, tv, internett og forsikring. Kostnadene vil variere avhengig av antall husstandsmedlemmer og egne preferanser.

Eiendomsskattetakst: Kr 2.930.200,- eiendomsskatt utgjør p.t kr. 9.669,-

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr. 1 046 641,- i følge Skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen.

Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig eller utleie) vil sekundær formuesverdi være kr. 3 767 909,-

Tinglyste heftelser og rettigheter

Følgende er tinglyst og vil følge eiendommen:
- 1938/1331-1/19 - 05.07.1938 - Bestemmelse om vannrett, rettighetshaver:Knr:3442 Gnr:99 Bnr:6. Med flere bestemmelser

I tillegg har kommunen legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter.

Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte.

Betalingsvilkår

Kjøpesum inkludert omkostninger må være innbetalt og disponibelt på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtakelse. I tillegg må eventuelle pantedokumenter tilknyttet lån som skal tinglyses være mottatt innen samme frist.

Overtakelse

Etter avtale med selger. Ved ønske om overtakelsesdato må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Eiendommen selges «som den er» og overtas av kjøper slik den fremstår på visning, jf. avhendingsloven § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. I tillegg oppfordrer vi interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann. Forhold som er eller burde ha vært oppdaget på visning vil normalt ikke være en mangel. Dette kan gjelde også der feilen ikke er beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet Boligselgerforsikring hos Buy Sure. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven og innebærer at Buy Sure vil behandle en eventuell reklamasjon på vegne av selger.

Selgers egenerklæring er inntatt i salgsoppgaven og interessenter bør sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Kopi av forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP forsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Kjøper kan også tegne tilleggsforsikringen Boligkjøperforsikring PLUSS. Boligkjøperforsikring PLUSS gir advokathjelp innenfor en rekke privatrettslige områder som f.eks. arv, naboforhold og plan- og bygningsrett. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller se www.help.no.

Boligkjøperforsikring må tegnes senest på kontraktsmøtet.

Det gjøres oppmerksom på at RE/MAX mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av forsikringen.

Løsøre og tilbehør

Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med ved salg av bolig og fritidsbolig. Eiendomsbransjens liste over løsøre og tilbehør som følger med ved boligsalg legges til grunn dersom ikke noe annet avtales eller fremgår av salgsoppgaven.

Forsikring

Som kjøper gjennom oss får man gratis gjennomgang av forsikringene av Toten Forsikring AS samt en måned med dekningen Hus Pluss inkludert i boligkjøpet. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglerforetak er forpliktet til å gjennomføre kundetiltak ovenfor både kjøper og selger. Begge partene må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon og redegjøre for formålet med salget eller kjøpet. For ikke-fysiske personer må det i tillegg redegjøres for hvem som eventuelt er reelle rettighetshavere. Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres vil vi være pålagt å avstå fra å gjennomføre handelen. Vi er også forpliktet til å melde fra til Økokrim dersom handelen fremstår som mistenkelig.

Personopplysningsloven

Vi gjør oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 1,5 % av salgssummen.
Tilrettelegging: Kr. 13.900,-
Oppgjør: Kr. 6.000,-
Visning: Kr. 3.000,- pr. visning
Grunnpakke: Kr. 13.600,- eventuell avisannonsering kommer i tillegg.

Selger dekker i tillegg påløpte utlegg i forbindelse med salget.

Salgsoppgaven

Salgsoppgaven er sist oppdatert 24.06.2020.

Trenger du vurdering av egen bolig før du kan by på denne?
Kontakt oss!

Takk for din interesse!

Du hører fra oss så snart som mulig

Sist oppdatert: 06.07.2020 22:41. Saksnr. 18-20-0047