" type="text/javascript"> te
Velkommen til Haraldsgate 1!
Velkommen til Haraldsgate 1!
Felles trappeoppgang med heis.
Felles trappeoppgang med heis.
Gang/entré.
Gang/entré.
Lys stue med store vinduer.
Lys stue med store vinduer.
Pent og moderne kjøkken.
Pent og moderne kjøkken.
Bad med ny servant og innredning i 2017.
Bad med ny servant og innredning i 2017.
Opplegg for vaskemaskin og eventuelt tørketrommel.
Opplegg for vaskemaskin og eventuelt tørketrommel.
Sovealkove med plass til dobbeltseng.
Sovealkove med plass til dobbeltseng.
Garderobeløsning i sovealkoven
Garderobeløsning i sovealkoven
Innglasset terrasse
Innglasset terrasse
Utsikt fra terrassen
Utsikt fra terrassen
Fellesareal
Fellesareal
Plantegning
Plantegning
Plantegning
Plantegning

Innlandet
Haralds gate 1

Prisantydning
Kr 1 990 000

Eierform Borettslag
Boligtype Leilighet
Byggeår 1967
P-rom / BRA 37 / 42m²
Tomteareal 1 550m² (Fellestomt)
Energimerke G

Visning

02.06 16:00 - 16:30

Velkommen til Haralds gate 1

I Haraldsgate 1 finner du i 4. etasje ei snerten og lettstelt 1-romsleilighet med god standard. Leiligheten fremstår som lys, moderne og godt vedlikehold. Det er blant annet et pent og moderne kjøkken, enkelte nye overflater ellers i leiligheten. Det er foretatt moderniseringer på badet som er fra 2011 i 2017.

Leiligheten inneholder ei lys stue med store vindusflater, romslig sovealkove med plass til dobbelt seng og praktisk garderobeløsning. Det er utgang til innglasset terrasse med utsikt fra stuen. Kjøkken som er godt utnyttet plassmessig, bad med dusjkabinett, toalett og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Bod i kjeller.

Kort vei til sentrumsfasiliteter, NTNU og Fagskolen på Kallerud.

Ypperlig førstegangskjøp, studentleilighet eller pendlerbolig!

Areal og innhold

Totalt bruttoareal: 49 m2
Totalt bruksareal: 42 m2
Totalt primærrom: 37 m2

Primærrom: Bad, kjøkken, gang stue og sovealkove.
Sekundærrom: Innglasset balkong.

De oppgitte arealene er hentet fra rapport datert 16.05.20 utført av Alf Bjørnerud. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Tomt

1550 kvm. Fellestomt

Felles eiet festetomt som er noe skrånet. Tomten er opparbeidet med plen, brydbusker, forstøttningsmur og belegningsstein.

Byggemåte

Leilighets blokk antatt oppført i betong konstruksjoner med teglstein fasade. Trevinduer med 2-lags isolerglass. I hovedsak fra 1993 og 1998. Ytterdør med brann/lydmotstand. Balkongdør med 2-lags isolerglass. Formpressede innerdører. Innglassert balkong mot nord med støpt dekke og flislagt gulv. Rekkverk i metall og glass. Etasjeskillere i betong.

Tilstandsrapporten er inntatt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i denne og boligens tilstandsgrad før bud inngis.

Standard

Praktisk og lettstelt 1-roms andelsleilighet i 4. etg med heis. Leiligheten holder en god standard og har de senere år fått enkelte små oppgraderinger. Nyere kjøkken og overflatebehandlinger, bad fra 2011.

Kjøkken
Nyere og moderne kjøkken hvor plassen er utnyttet tl det maksimale. Godt med skap- og benkeplass. Glatte tidløse fronter, benkeplate i lys komposittmateriale. Kjøkkenvifte med omfluft. Integrerte hvitevarer som koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med kjøl og frys. Flislagt gulv med varme. Fliser i benkeryggen og malt kontrastvegg.

Bad & Vaskerom
Badet ble pusset opp i 2011, opplyst av forrige eier. Lyse fliser på vegger. Mørke fliser på gulv, med gulvvarme. Servant i innredning med skuffer. Tilhørende overskap med speil og belysning. Dusjhjørne med skyvedør. Det er gulvmontert WC og opplegg for vaskemaskin og eventuelt tørketrommel. Naturlig avtrekk og ventil på vegg, samt tilluft via dør.

El-anlegg/VVS
Sikringsskap med automatsikringer, plassert i felles gang. Åpnet og skjult ledningsnett. Synlige avløpsrør i plast, synlige vannrør i kobber. Inspeksjonsluke for hovedvannrør og stoppektan på bad. Felles varmtvannsbereder for leiligheter.

Generelle materialvalg
Gulv i hovedsak med laminat, fliser på bad. Innvendige vegger med panelplater, fliser på bad. Himlinger med himlingsplater og betong.

Annet
Pusset opp bad - 2011.(Forrige eier)
Nye innerdører - 2017.
Nytt dusjhørne - 2017.
Ny servant med underskap - 2017.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom så lenge det som leies ut er godkjent for varig opphold og har forsvarlig radonnivå.

Andelseier kan kun overlate bruken av boligen til andre i opptil 30 døgn årlig. Utleie utover dette krever samtykke fra styret i borettslaget.

Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med strøm. Det er varme i gulv på bad og kjøkken. Panelovner på enkelte rom.

Energimerke

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger med boligen.

Konsesjon

Det er ikke konsesjonsplikt på eiendommen.

Odel

Det er ikke odel på eiendommen.

Beliggenhet

Eiendommen har en flott beliggenhet i et eldre og godt etablert boligområde nederst på Gjøvikjordet. Nær Mjøsa nærmere bestemt Fredvika. Det er kort vei til sentrum av Gjøvik med mange handlefasiliteter og servicetilbud. Kort vei til barnehage på Tongjordet- og flere barneskoler. Kort avstand til NTNU og Fagskolen på Kallerud. Bussforbindelse rett nedenfor leiligheten.

Mjøspromenaden og Mjøsa ligger rett nedenfor eiendommen. Flotte bademuligheter i Fredvika som mange benytter seg av i sommerhalvåret samt med grilling, bading og volleyball.

Fjellhallen med svømmehall, ishockey arena og diverse ligger med kort vei fra leilighten. Gjøvik gård med parkanlegg, kulturelle aktiviteter og populære Gjøvikmarken om høsten ligger en kort spasertur fra leiligheten.

Gjøvik stadion med idrettsplass, fotballbaner med gress- og kunstgress hvor Gjøvik Lyn holder er også i gangavstand. Vinterstid benyttes deler av anlegget til skøytebane. Fastland som er Gjøviks kommunale og gratis badeanlegg ligger også rett i nærheten.

Adkomst

Avkjøring fra Strandgata og inn på Olavs gate. Ta første til venstre inn på Christiesgate. Haraldsgate ligger da på vestre hånd.

Det vil bli skiltet med Re/max Heimdahl & Partnere visningsskilt på oppsatte fellesvisninger samt at leiligheten er synlig med "TIL SALGS" plakat.

Parkering

Parkeringsplass forvaltes av borettslagets sekretær. Ønskes plass må sekretær kontaktes. Det betales en mindre leie for parkeringsplass, som trekkes av på "husleien".

Ellers parkering i gate etter gjeldende regler.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann- og avløpsnett.

Informasjon om borettslaget

Leiligheten er tilknyttet Strandg 1 borettslag. Borettslaget består av ca. 16 leiligheter.
Forretningsfører er Gjøvik og Omegn Boligbyggelag

Borettslaget har ikke IN-ordning.

Det er tillatt å holde hund og katt. Dyrene skal ikke være til sjenanse for andre beboere.(Se ordensregler)

Følgende påkostninger er foretatt de senere år:
Nytt tak på alle tre blokker. Varmekabler foran inngangspartier, asfaltering. Planlegging for El-biler. Planlegging av utskifting av vinduer og varmtvannsberedere. Vedlikehold av avtrekksvifter på tak og heiser.

Følgende påkostninger er planlagt:
Beskjæring av trær. Skifte resterende vinduer eldre enn 1990 tallet. Reparere verandaer med mangler. Skifte varmtvannsberedere eldre enn 20 år. Oppgradere TV-bokser. Installere mulighet for El-biler. Nye hovedinngangsdører på fremsider og ut mot hage. Oppgradere kjellere med belysning og rengjøre. Drøftet om vannledniing og kloakkledning bør fornyes.

Det er forkjøpsrett for øvrige andelseiere i borettslaget samt medlemmer av GOBB og tilknyttede boligbyggelag. Forkjøpsrett vil bli avklart etter selger har akseptert bud, fristen for øvrige medlemmer til å benytte seg av sin forkjøpsrett er 7 dager fra den er annonsert. Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten.
Den forkjøpsberettigede trer inn i kontrakten på samme vilkår som opprinnelig kjøper. Dersom kjøper benytter seg av forkjøpsrett må kjøper betale forkjøpsrettsgebyr til GOBB p.t. kr 7 325,-.

Borettslaget har en avtale med om garantert betaling av felleskostnader.
Det garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene.

Iht. borettslagsloven kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Prisantydning inkludert omkostninger

1 990 000,- (Prisantydning)
134 684,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 124 684,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
8 032,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 132 716,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter inngår i de månedlige felleskostnadene.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Det må i tillegg påregnes kostnader til bl.a. strøm og forsikring. Kostnadene vil variere avhengig av antall husstandsmedlemmer og egne preferanser.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr. 345 715,- i følge Skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen.

Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig eller utleie) vil sekundær formuesverdi være kr. 1 244 575,-

Andel fellesgjeld

Andel fellesgjeld er kr. 134 684,- pr. 03.05.2020 .

Total fellesgjeld for sameiet/borettslaget/aksjelaget er kr. 12 913 889,- pr. 03.05.2020 med følgende lånevilkår:

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 11498721, Husbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 03.05.2020: 2.02% pa.
Antall terminer til innfrielse: 23
Saldo per 03.05.2020: 2 804 959
Andel av saldo: 32 453
Første termin: 30.06.2007Første avdrag: 31.12.2011 ( siste termin 30.06.2031 )
Flytende rente

Lånenummer: 61778118113, Nordea Bank Norge ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 03.05.2020: 2.33% pa.
Antall terminer til innfrielse: 68
Saldo per 03.05.2020: 9 676 770
Andel av saldo: 102 232
Første termin: 30.06.2012Første avdrag: 30.06.2017 ( siste termin 31.03.2037 )
Flytende rente

Lånenummer: 6177811811, Nordea Bank Norge ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 03.05.2020: 2.33% pa.
Antall terminer til innfrielse: 68
Saldo per 03.05.2020: 432 160
Andel av saldo: 0
( siste termin 31.03.2037 )
Flytende rente

Betalingsvilkår

Kjøpesum inkludert omkostninger må være innbetalt og disponibelt på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtakelse. I tillegg må eventuelle pantedokumenter tilknyttet lån som skal tinglyses være mottatt innen samme frist.

Overtakelse

Etter avtale med selger. Ved ønske om overtakelsesdato må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Eiendommen selges «som den er» og overtas av kjøper slik den fremstår på visning, jf. avhendingsloven § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. I tillegg oppfordrer vi interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann. Forhold som er eller burde ha vært oppdaget på visning vil normalt ikke være en mangel. Dette kan gjelde også der feilen ikke er beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex Forsikring AB. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven og innebærer at Anticimex vil behandle en eventuell reklamasjon på vegne av selger.

Selgers egenerklæring er inntatt i salgsoppgaven og interessenter bør sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Kopi av forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP forsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Kjøper kan også tegne tilleggsforsikringen Boligkjøperforsikring PLUSS. Boligkjøperforsikring PLUSS gir advokathjelp innenfor en rekke privatrettslige områder som f.eks. arv, naboforhold og plan- og bygningsrett. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller se www.help.no.

Boligkjøperforsikring må tegnes senest på kontraktsmøtet.

Det gjøres oppmerksom på at RE/MAX mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av forsikringen.

Løsøre og tilbehør

Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med ved salg av bolig og fritidsbolig. Eiendomsbransjens liste over løsøre og tilbehør som følger med ved boligsalg legges til grunn dersom ikke noe annet avtales eller fremgår av salgsoppgaven.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglerforetak er forpliktet til å gjennomføre kundetiltak ovenfor både kjøper og selger. Begge partene må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon og redegjøre for formålet med salget eller kjøpet. For ikke-fysiske personer må det i tillegg redegjøres for hvem som eventuelt er reelle rettighetshavere. Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres vil vi være pålagt å avstå fra å gjennomføre handelen. Vi er også forpliktet til å melde fra til Økokrim dersom handelen fremstår som mistenkelig.

Personopplysningsloven

Vi gjør oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: Fastpris kr 25.000,-
Tilrettelegging: Kr 13.900,-
Oppgjør: Kr 6.000,-
Visning: Kr 3.000,- pr. visning

Selger dekker i tillegg påløpte utlegg i forbindelse med salget.

Salgsoppgaven

Salgsoppgaven er sist oppdatert 18.05.2020.

Trenger du vurdering av egen bolig før du kan by på denne?
Kontakt oss!

Takk for din interesse!

Du hører fra oss så snart som mulig

Sist oppdatert: 22.05.2020 17:11. Saksnr. 18-20-0061