" type="text/javascript"> te
Teknologivegen 11!
Teknologivegen 11!
DSC_4886
DSC_4886
DSC_4890
DSC_4890

Innlandet
Teknologivegen 11

Prisantydning
Kr 5 990 000

Eierform Selveier
Boligtype Enebolig
Byggeår 1969
Soverom 6
P-rom / BRA 250 / 255m²
Tomteareal 1 196m² (Eiet tomt)
Energimerke G

Velkommen til Teknologivegen 11

Stor og tiltalende boligeiendom med eksepsjonelt god beliggenhet øverst på Tongjordet/Kallerud, spesielt i forhold til NTNU og Fagskolen. Boligen holder en god standard og har totalt 6 soverom. Inngang fra begge plan. Bad og separat wc-rom i hver etasje. Vaskerom og eget kjølerom. Det er to garasjer på eiendommen med en biloppstillingsplass i hver. Flat tomt som er pent opparbeidet med plen og beplantning. Gode solforhold.Gangavstand til butikker og forretninger på Kallerud og Kirkeby. Bussen går rett utenfor døra. Det er gangavstand til barneskoler, ungdomsskole og barnehage. Kort vei til idrettspark(er) og turmuligheter.

Areal og innhold

Totalt bruttoareal: 273 m2
Totalt bruksareal: 255 m2
Totalt primærrom: 250 m2

Primærrom: Entré, kjøkken/stue, bad, gang, baskerom, wc og 3 soverom i 1.etasje. Bad, kjøkken, studio/soverom, stue/bar, gang, 3 soverom og wc i underetasje.
Sekundærrom: Uinnredert loftsrom, hagestue, garderobe og kjølerom.

De oppgitte arealene er hentet fra rapport datert 29.05.20 utført av Amund Forset. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Vedlagte plantegninger er ikke målbare.
 

Tomt

1196 kvm. Eiet tomt

Tomten er i hovedsak flat, noe skrånet på baksiden ved inngang til underetasjen. Hagen er pent opparbeidet med plen og beplantning. Etablert hekk mot veien, asfaltert gårdsplass/innkjøring. Frittstående lekestue i hagen.

Byggemåte

Bolig over to plan med grunnmur i betong. Støpt plate og ringmur under deler av veranda og hagestue. Støpt gulv på grunn. Ukjent vedrørende drenering. Yttervegger i isolert bindingsverk. Utvendig stående trekledning. Trevinduer med 2-lags isolerglass, i hovedsak nyere enn 2000.Utvendig solskjerming på enkelte vinduer. Mønet skråtak i tre med kaldtloft, luftespalter i raft. taket er tekket med profilerte metallplater med taksteinimitasjon. Utvendige beslag, renner og nedløp i metall. Vindski og toppbord i tre. Murt pipe uten ildsteder. Etasjeskillere i trekonstruksjoner.

Enkeltgarasje oppført med støpt ringmur. Asfaltert gulv, vegger i bindingsverkkonstruksjon med utvendig stående trepanel. Mønet saltak, tekket med metallplater. Takrenner, nedløp og beslag i metall. Leddport med elektrisk åpner.

Garasje oppført i laftettømmer med støpt plate på mark. Mønet taltak tekket med metallplater. Takrenner, nedløp og beslag i metall. Leddport med elektrisk åpner. Gangdør på siden som er overbygget.

Tilstandsrapporten er inntatt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i denne og boligens tilstandsgrad før bud inngis.

Vedlikehold og kostnader forbundet med dette må påberegnes.

Ferdigattest/Midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen i kommunens arkiver.

Det er søkt om bruksendring og tillatelse er gitt for oppholdsrom i kjeller.

Standard

Bolig over to etasjer, med inngang på begge plan. God planløsning, totalt 6 soverom i hele boligen. Det er bad og separat wc-rom i begge etasjer. Kjøkken på begge plan. Vaskerom i 1.etasjen. Kjølerom i underetasjen. Gode garderobeløsninger med skyvedører rundt om i boligen. Gjennomgående god standard på boligen, foretatt moderniseringer og vedlikehold de siste årene. Det er allikevel enkelte bygningsdeler som krever vedlikehold eller modernisering etter egne ønsker.

Kjøkken
Kjøkkenet i 1.etasjen er i dels åpen løsning med barløsning til stuen med flere sitteplasser. Lys kjøkkeninnredning med laminerte skrog og profilerte fronter. Laminert benkeplate og fliser i benkeryggen. Kjøkkenkum mot barløsning. Det er plass for integrert koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap i innredningen. Innredningen har godt med skap og benkeplass. Downlights i himlingen.

Kjøkken i underetasjen med åpen løsning til entré og gang. Kjøkkenet har laminerte skrog og glatte fronter. Laminert benkeplate, grov trepanel i benkeryggen. Kjøkkenkum i metall. Det er plass til frittstående komfyr.

Bad, WC & Vaskerom
Boligen har et bad i hver etasje. Badet i 1.etasjen er av god størrelse og har fliser på gulv og vegger. Panel i himling med downlights. Dobbel servant i innredning med underskap. Speil med tilhørende belysning og skap på hver side. Badet har gulv montert wc og bide. Dusjkabinet. Varme i gulvet og det er montert ventil i himling.

Badet i underetasjen er av litt mindre størrelse. Badet har gulvbelegg på gulvet, baderomsplater på vegger og himlingsplater i himling. Servant med underskap, speil med tilhørende belsyning og sideskap. Det er dusjkabinett på badet. Mekanisk avtrekk.

Boligen har to separate wc-rom, ett i hver etasje.

Praktisk vaskerom i 1 etasjen, sammen med bodrom. God oppbevaringsplass og benkplass. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Gulvbelegg på gulvene, malte plater på vegger og himlingsplater i himlingen. Innredning med laminert plate og nedsenket utslagsvask.

El-anlegg/VVS
El-anlegg med automatsikringer med åpent og skjult ledningsnett.

Boligen har synlige avløpsrør i plast. Synlige vannrør i plast/rør-i-rør. Varmtvannsbereder på ca. 300 liters kapasitet av nyere dato.

Generelle materialvalg
Innvendige gulv har i hovedsak parkett og fliser. Innvendige vegger med malte plater, panel og fliser. Himlinger med himlingsplater og panel.

Adgang til utleie

Den delen av eiendommen som fremstår som utleiedel er ikke godkjent som separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom så lenge det som leies ut er godkjent for varig opphold og har forsvarlig radonnivå.Oppvarming

Boligen varmes opp i hovedsak med strøm. Montert varmepumper og det er varme i gulv på bad. Panelovner på enkelte rom.

Det er pipe men ikke montert/tilknyttet noe ildsted.

Energimerke

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger med boligen.

Sist stedlig feiertilsyn registrert 03.02.1999. Sist feid: 14.10.2019.
Følgende annmerkninger:Ingen.

Ildsted ikke montert/i bruk.

Konsesjon

Det er ikke konsesjonsplikt på eiendommen.

Odel

Det er ikke odel på eiendommen.

Beliggenhet

Eiendom med eksepsjonelt god beliggenhet øverst på Tongjordet/Kallerud, spesielt i forhold til NTNU og Fagskolen. Skolene ligger innenfor 200 meter fra boligen. Det er gode bussmuligheter til sentrum fra gaten utenfor eiendommen. Gangavstand til Kirkeby med dagligvare forretninger, XXL, Rustad etc. Kallerud med diverse butikker, bensinstasjon m.m. ligger også like ved.

Det er kort avtand til nærmeste barnehage, Gjøvik barneskole og Blomhaug skole, samt Vardal ungdomsskole alle innenfor 3 kilometer. Kallerud idrettspark ligger 4 munutter i gangavstand, kort vei opp til Vind idrettspark, med fotballbane, flerbrukshall, skiløyper og turstier.

Adkomst

Avlkjøring fra Teknologivegen.

Det vil bli skiltet med Re/max Heimdahl & Partnere visningsskilt på oppsatte fellesvisninger samt at boligen er synlig med "TIL SALGS" plakat.

Parkering

Parkering i garasjer med en biloppstillingsplass pr. garasje. Ellers på asfaltert gårdplass med plass til 1-2 biler.


Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann- og avløpsnett.

Merknad til offentlig vann og avløp / avløpsanlegg:
Kommunale VA-ledninger krysser over eiendommen. VA-ledninger kan være til hinder for eventuell ny bebyggelse. Det kreves minst 4,0 meter avstand mellom konstruksjoner og VA-ledninger.

På eiendommer tilknyttet offentlig avløp og som er bebygd før ca 1975 kan det være septiktank.
Septiktanken er en del av det private stikkledningsanlegget og ansvaret for drift og vedlikehold, inkludert tømming påhviler hjemmelshaver.

Reguleringsforhold

Området er regulert til B1 boligformål iht. reguleringsplan 3407 05020048 - Øvre Gjøvik og Kallerud mm. datert 23.08.1968 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Det er i gangsatt arbeide med revisjon av kommuneplanens arealdel.

Utsnitt av planen med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Prisantydning inkludert omkostninger

6 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
162 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 490 000,-))
11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
177 892,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 667 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter utgjør kr. 22 751,- for inneværende år. I beløpet inngår gebyr for Eiendomsskatt, renovasjon, vann- og avløpsgebyrer..

Eiendomsskattetakst : Kr. 2.228.800,- eiendomsskatt utgjør p.t kr. 7.689,-

Det må i tillegg påregnes kostnader til bl.a.strøm, tv, internett og forsikring. Kostnadene vil variere avhengig av antall husstandsmedlemmer og egne preferanser.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr. 1 013 403,- i følge Skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen.

Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig eller utleie) vil sekundær formuesverdi være kr. 3 648 249,-

Betalingsvilkår

Kjøpesum inkludert omkostninger må være innbetalt og disponibelt på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtakelse. I tillegg må eventuelle pantedokumenter tilknyttet lån som skal tinglyses være mottatt innen samme frist.

Overtakelse

Etter avtale med selger. Ved ønske om overtakelsesdato må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Eiendommen selges «som den er» og overtas av kjøper slik den fremstår på visning, jf. avhendingsloven § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. I tillegg oppfordrer vi interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann. Forhold som er eller burde ha vært oppdaget på visning vil normalt ikke være en mangel. Dette kan gjelde også der feilen ikke er beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Boligkjøperforsikring

Kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP forsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Kjøper kan også tegne tilleggsforsikringen Boligkjøperforsikring PLUSS. Boligkjøperforsikring PLUSS gir advokathjelp innenfor en rekke privatrettslige områder som f.eks. arv, naboforhold og plan- og bygningsrett. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller se www.help.no.

Boligkjøperforsikring må tegnes senest på kontraktsmøtet.

Det gjøres oppmerksom på at RE/MAX mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av forsikringen.

Løsøre og tilbehør

Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med ved salg av bolig og fritidsbolig. Eiendomsbransjens liste over løsøre og tilbehør som følger med ved boligsalg legges til grunn dersom ikke noe annet avtales eller fremgår av salgsoppgaven.

Forsikring

Som kjøper gjennom oss får man gratis gjennomgang av forsikringene av Toten Forsikring AS samt en måned med dekningen Hus Pluss inkludert i boligkjøpet. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglerforetak er forpliktet til å gjennomføre kundetiltak ovenfor både kjøper og selger. Begge partene må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon og redegjøre for formålet med salget eller kjøpet. For ikke-fysiske personer må det i tillegg redegjøres for hvem som eventuelt er reelle rettighetshavere. Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres vil vi være pålagt å avstå fra å gjennomføre handelen. Vi er også forpliktet til å melde fra til Økokrim dersom handelen fremstår som mistenkelig.

Personopplysningsloven

Vi gjør oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.
Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 1 % av salgssummen
Tilrettelegging: Kr. 13.900,-
Oppgjør: Kr. 6.000,-
Visning: Kr. 3.000,- pr. visning
Markedsføring/ Grunnpakke: Kr. 13.600,- eventuell avisannonsering kommer i tillegg.

Selger dekker i tillegg påløpte utlegg i forbindelse med salget.

Salgsoppgaven

Salgsoppgaven er sist oppdatert 30.07.2020.

Trenger du vurdering av egen bolig før du kan by på denne?
Kontakt oss!

Takk for din interesse!

Du hører fra oss så snart som mulig

Sist oppdatert: 04.11.2020 11:21. Saksnr. 18-20-0062