" type="text/javascript"> te
Velkommen til Aamotvegen 1 i Hunndalen!
Velkommen til Aamotvegen 1 i Hunndalen!

Innlandet
Aamotvegen 1

Prisantydning
Kr 2 390 000

Eierform Selveier
Boligtype Enebolig
Byggeår 1985
Soverom 3
P-rom / BRA 108 / 189m²
Tomteareal 1 095m² (Eiet tomt)
Energimerke F

Visning

02.06 16:00 - 17:30

Velkommen til Aamotvegen 1

Enebolig beliggende på hjørnetomt meget sentralt i Hunndalen. Boligen er over en etasje med uinnredet kjeller. I første etasje er alt du trenger på ei flate. Det er bla. tre soverom, bad, separat wc rom, stor stue i vinkel med flere møbleringsmuligheter. Utgang fra stue til romslig terrasse. Kjøkken med ny innredning, plass til spisegruppe, godt med skap og benkeplass. I kjelleren er det 4 bodrom og vaskekjeller.

Stor garasje med plass til to biler. Pent opparbeidet hage, solrik beliggende hjørnetomt. Dels skjermet hage. Terrasse med god størrelse, uteplass på fremsiden belagt med heller.

Kort vei til butikker og servicetilbud i Hunndalen sentrum. Skoler, barnehager, universitet og fagskole i kort avstand fra boligen. Idrettsplass og aktivitetstilbud i nærhet.

Velkommen til Aamotvegen 1!

Areal og innhold

Totalt bruttoareal: 211 m2
Totalt bruksareal: 189 m2
Totalt primærrom: 108 m2

Primærrom: Trapperom/gang i kjeller. Trapperom, kjøkken, bad/wc, stue, vindfang, gang og 3 soverom i 1.etasje.
Sekundærrom: 4 boder i kjeller og vaskekjeller.

Garasje: Bra: 40m2.
Inneholder: To biloppstillingsplasser.

De oppgitte arealene er hentet fra rapport datert 18.05.20 utført av Dag Magnus Berthinsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Tomt

1095 kvm. Eiet tomt

Flat selveiet tomt som er pent opparbeidet med plen og beplantninger. Hellebelagt foran inngangsparti og deler av fremsiden av boligen. Gårdsplassen og innkjøringen er gruset.

Byggemåte

Enebolig over en etasje med uinnredet kjeller. Oppført i 1985 av Anebyhus. Fundamentert på støpt såle med kjellervegger i Leca. Støpt betonggulv i kjeller. Innvendige utforede vegger på grunnmur i liten del av kjeller. Drenering antatt fra byggeåret. Oppført i bindingsverk over grunnmur. Utevendig stående kledningsbord. Sist behandlet for ca. 8 år siden. Trevinduer med 3-lags energiglass fra byggeåret, Trevinduer med 2-lags glass i kjeller. 3 faste vinduer på stue i 1.etasje. Isolert teak ytterdør og balkongdør med 3-lags glass fra byggeår. Innvendige formpressede dører. Valmet tretak med kaldtloft over 1.etasje. Utvendig åpen gesims. Tak tekket med takstein fra byggeår. Renner og nedløp i stål. Elementpipe fra byggeåret. Etasjeskillere med trebjelkelag.

Dobbel garasje oppført i 1994. Fundamentert med støpt plate på mark. Grunnmur i et skift med leca. Oppført i bindingsverk med utvendig stående panel. Valmet tak tekket med takstein. Renner og nedløp i stål. To leddporter og innlagt strøm.

Tilstandsrapporten er inntatt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i denne og boligens tilstandsgrad før bud inngis.

Ferdigattest/Midlertidig brukstillatelse

Det ble gitt innflyttningstillatelse 25.02.1985.

Standard

Romslig enebolig over en etasje med uinnredet kjeller. Boligen fremstår som godt velholdt og holder en normal standard. Lite bruksslitasje alder tatt i betraktning. Det er gjort endel fornyelser siste året pga en sotbrann som var. Alt dette er utbedret og var en forsikringssak.

Det er blant annet ny kjøkkeninnredning og nytt vinylbelegg på kjøkken. Nytt laminat gulv i stue, vindfang og gang.
Ny mekanisk motor til ventilasjon på kaldtloft.
Ny varmepumpe.
Alle lister som var berørt av sot er skiftet, samt el-kontakter og brytere.
Nye malte overflater, bortsett fra soverom og bad som ikke var berørt.

Kjøkken
Kjøkkenet har helt ny lys innredning fra IKEA. Laminert benkeplate, fliser i benkeryggen. Vask med to kummer og 1-greps armatur. Watersafe i kjøkkenbenken. Godt med skap og bekeplass. Plass til frittstående hvitevarer. Ingen hvitevarer på kjøkkenet følger med boligen. Plass til liten spisegruppe på kjøkkenet.

Bad
Bad i første etasje antatt fra byggeåret. Det er vinylbelegg på gulv med oppbrett. Våtromsplater på vegger fra byggeåret. Dusjkabinett, gulvmontert toalett og servant i innredning. Badet har fått TG2. Og takstmannens kommentar er at badet virker bra til tross for alder. Badet er alikvel antagelig klar for modernisering. Opplegg for vaskemaskin i kjeller.
Separat wcrom i gangen.

El-anlegg/VVS
Nytt sikringsskap plassert i bod i kjeller med nye automatsikringer/jordfeilbrytere. Nyere strømmåler med samsvarserklæring datert 05.09.17. Hovedsikring på 40A og ellers 10-13-16-20A. Det er nye kontakter og brytere i enkelte rom.

Vanninntak med kobberrør og stoppekran plassert ved siden av bereder. Innvendige vannrør i kobberrør og avløpsrør i plast. Varmtvannsbereder på ca. 200 liters kapasitet.

Generelle materialvalg
Kjeller har oppforet tregulv i trapperom, ellers støpt gulv. Skyggepanel i trappegang, ellers leca pusset/malt og umalt/upusset. Skyggepanel i himlinger.

1.etasjen med laminat og belegg på gulv. Vegger med malte plater, eldre plater og tapet. Våtromsplater på bad. Himlinger med takplater.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom så lenge det som leies ut er godkjent for varig opphold og har forsvarlig radonnivå.

Oppvarming

Boligen varmes opp med strøm og vedfyring. Ildsted i stue. Montert varmepumpe. Eventuelle panelovner på enkelte rom.

Energimerke

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F
Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Det gjøres særlig oppmerksom på at fullmakthaver ikke har bebodd den eiendommen. Fullmakthaver har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig

Sist stedlig feiertilsyn registrert 07.12.2017. Sist feid: 19.10.2018
Følgende annmerkninger: Innvendig topphvelv og bakplate er defekt og må byttes.

Konsesjon

Det er ikke konsesjonsplikt på eiendommen.

Odel

Det er ikke odel på eiendommen.

Beliggenhet

Boligeiendom beliggende meget sentralt til i Hunndalen med gangavstand til det meste. Vardal idrettsplass ligger bare et steinkast fra boligen. Barnehage, Blomhaug barneskole og Vardal ungdsomsskole ligger rett ved boligen. Veldig sentralt i forhold til NTNU og Fagskolen på Kallerud.

Kort vei til butikker, bensinstasjon og frisør i Hunndalen. Flere bussholdeplasser i umiddelbar nærhet med meget hyppige avganger til Gjøvik sentrum med et ytterliggere større servicetilbud.

Området omkranses av eneboligbebyggelse, tomannsboliger, leiligheter og noe næringseiendommer.

Idrettsplassen i Hunndalen hvor Vardal IF med fotballbaner holder til ligger rett ved eiendommen. Her er det kunstgressbane og gressbane. I tillegg finner du en styrkepark som er et lavterkselstilbud hvor du kan trene styrke ute i naturen.

På Øverby er det også et flott utendørsanlegg for rulleski samt et knutepunkt for skiløyper i vinterhalvåret. Samt at skiløypene er fantastiske sykkelløyper i sommerhalvåret. Her ligger også et nyere og populært discgolf anlegg og klatrepark.

Nytt treningssenter ligger noen kilometer fra eiendommen litt lengre opp i Hunndalen, hvor det også finnes møbelbutikker, bilbutikker, lekeland etc.

Adkomst

Avkjøring fra Raufossvegen og inn på Nyvegen. Tredje til venstre og inn på Aamotvegen. Eiendommen ligger da første til høyre.

Det vil bli skiltet med Re/max Heimdahl & Partnere visningsskilt på oppsatte fellesvisninger samt at boligen er synlig med "TIL SALGS" plakat.

Parkering

Parkering i garasje med plass til to biler. Ellers parkering på gruset gårdsplass med plass til flere kjøretøy.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann- og avløpsnett.

Kommunal veg med privat adkomst.

På eiendommer tilknyttet offentlig avløp og som er bebygd før ca 1975 kan det være septiktank.
Septiktanken er en del av det private stikkledningsanlegget og ansvaret for drift og vedlikehold, inkludert tømming påhviler hjemmelshaver.

Reguleringsforhold

Området er regulert til Bolig iht. reguleringsplan 3407 05020103 - Folkvang-Hunndalen datert 28.08.1980 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Det er i gangsatt arbeid med revisjon av kommuneplanens arealdel.

Utsnitt av planen med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Prisantydning inkludert omkostninger

2 390 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
59 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 390 000,-))
--------------------------------------------------------
75 392,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 465 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter utgjør kr. 13 087,- for inneværende år. I beløpet inngår gebyr for Eiendomsskatt, renovasjon, vann- og avløpsgebyrer, feiing og tilsyn..

Eiendomsskattetakst : Kr 1.096.900,- eiendomsskatt utgjør p.t kr. 3.784,-

Det må i tillegg påregnes kostnader til bl.a.strøm, tv, internett og forsikring. Kostnadene vil variere avhengig av antall husstandsmedlemmer og egne preferanser.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr. 695 680,- i følge Skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen.

Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig eller utleie) vil sekundær formuesverdi være kr. 2 504 449,-

Tinglyste heftelser og rettigheter

1984/5445-5/19 - 27.06.1984 - Rettigheter iflg. skjøte - Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Rettighetshaver: Telenor. Best. om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter/telesentral. Med flere bestemmelser.

Betalingsvilkår

Kjøpesum inkludert omkostninger må være innbetalt og disponibelt på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtakelse. I tillegg må eventuelle pantedokumenter tilknyttet lån som skal tinglyses være mottatt innen samme frist.

Overtakelse

Etter avtale med selger. Ved ønske om overtakelsesdato må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Eiendommen selges «som den er» og overtas av kjøper slik den fremstår på visning, jf. avhendingsloven § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. I tillegg oppfordrer vi interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann. Forhold som er eller burde ha vært oppdaget på visning vil normalt ikke være en mangel. Dette kan gjelde også der feilen ikke er beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex Forsikring AB. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven og innebærer at Anticimex vil behandle en eventuell reklamasjon på vegne av selger.

Selgers egenerklæring er inntatt i salgsoppgaven og interessenter bør sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Kopi av forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP forsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Kjøper kan også tegne tilleggsforsikringen Boligkjøperforsikring PLUSS. Boligkjøperforsikring PLUSS gir advokathjelp innenfor en rekke privatrettslige områder som f.eks. arv, naboforhold og plan- og bygningsrett. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller se www.help.no.

Boligkjøperforsikring må tegnes senest på kontraktsmøtet.

Det gjøres oppmerksom på at RE/MAX mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av forsikringen.

Løsøre og tilbehør

Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med ved salg av bolig og fritidsbolig. Eiendomsbransjens liste over løsøre og tilbehør som følger med ved boligsalg legges til grunn dersom ikke noe annet avtales eller fremgår av salgsoppgaven.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglerforetak er forpliktet til å gjennomføre kundetiltak ovenfor både kjøper og selger. Begge partene må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon og redegjøre for formålet med salget eller kjøpet. For ikke-fysiske personer må det i tillegg redegjøres for hvem som eventuelt er reelle rettighetshavere. Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres vil vi være pålagt å avstå fra å gjennomføre handelen. Vi er også forpliktet til å melde fra til Økokrim dersom handelen fremstår som mistenkelig.

Personopplysningsloven

Vi gjør oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 1 % av salgssummen
Tilrettelegging: kr. 13.900,-
Oppgjør: kr. 6.000,-
Visning: kr. 0,- pr. visning
Markedsføring: kr. 13.600,- eventuelt. avisannonsering kommer i tillegg.

Selger dekker i tillegg påløpte utlegg i forbindelse med salget.

Salgsoppgaven

Salgsoppgaven er sist oppdatert 20.05.2020.

Trenger du vurdering av egen bolig før du kan by på denne?
Kontakt oss!

Takk for din interesse!

Du hører fra oss så snart som mulig

Sist oppdatert: 22.05.2020 18:21. Saksnr. 18-20-0063