" type="text/javascript"> te
Velkommen til Strandgata 40!
Velkommen til Strandgata 40!
Felles inngangsparti for leilighetene
Felles inngangsparti for leilighetene
Fellesareal med heis til leilighetene, trapp og utgang til garasje
Fellesareal med heis til leilighetene, trapp og utgang til garasje
Heisdetalj
Heisdetalj
Trapp til lleilighetene i felles gang
Trapp til lleilighetene i felles gang
Velkommen inn!
Velkommen inn!
Leiligheten har callingtelefon med kamera
Leiligheten har callingtelefon med kamera
Stor langlo skyvedørsgarderobe med god oppbevaringsplass
Stor langlo skyvedørsgarderobe med god oppbevaringsplass
Stue og spisestue med utgang til terrassen
Stue og spisestue med utgang til terrassen
Stue med elektriskpeis
Stue med elektriskpeis
Kjøkken med utsikt til Mjøsa
Kjøkken med utsikt til Mjøsa
Strandgata 40 L302 (4)
Strandgata 40 L302 (4)
Praktisk vaskerom
Praktisk vaskerom
Hovedsoverom
Hovedsoverom
Parkering i garasje
Parkering i garasje

Innlandet
Strandgata 40, leil. 302

Prisantydning
Kr 5 800 000

Eierform Eierseksjon
Boligtype Leilighet
Byggeår 2018
Soverom 2
P-rom / BRA 79 / 82m²
Tomteareal 694m² (Fellestomt)
Energimerke D

Velkommen til Strandgata 40, leil. 302

Velkommen til din nye leilighet i Strandgata 40, rett ved CC. Arealeffektiv leilighet med høy standard, leiligheten ligger i 3.etasje/toppetasjen med garasje og bod i uetg. Heis fra garasje til leiligheten.

I leiligheten finner du stor og luftig stue med åpen løsning til håndlaget kjøkken med kvalitets hvitevarer fra Miele. Nydelig mjøsutsikt fra kjøkkenvinduet. Utgang fra stue via to dører til stor terrasse på ca. 25 kvm. To romslige soverom hvor av masterbedroom har stor skyvedørsgarderobe og utgang til terrassen.

Lekkert flislagt bad/wc med kvalitets møblement fra Sandvik. Dusjnisje og vegghengt wc. Eget praktisk vaskerom med adkomst via entreen. Leiligheten har downlights i himlinger, vannbåren gulvvarme i alle rom og balansert ventliasjonssystem.

Kort vei til alt Gjøvik sentrum har å by på. Vi ses på visning!

Areal og innhold

Totalt bruttoareal: 90 m2
Totalt bruksareal: 82 m2
Totalt primærrom: 79 m2

Primærrom: Entré, stue/kjøkken, 2 soverom, bad/wc og vaskerom.
Sekundærrom: Bodrom.

De oppgitte arealene er hentet fra rapport datert 08.06.20 utført av Kjell Åge Pinslund. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Tomt

694 kvm. Fellestomt

Felles eiet tomt med felles opparbeidet uteareal med plen. Asfaltert uteareal med vannbåren snøsmelteanlegg. Det er godt med utebelysing og flaggstang på fellesområdet. Gjesteparkering utenfor bygget.

Byggemåte

Bygg oppført i betong over fire etasjer. Kledd med malte steinplater, pusset og malte betongoverflater. Byggegrop antatt bestående av jord/grus. Fundamentert på støpt isolert plate og fire helstøpte vegger over fire plan. Drenering fra byggeår etter dagens krav. Vinduer med solreflekterende isolerglass. B30 branndører til leilighet. Skyvedører på terrasse. Montert persienner med motorstyring som er fjernstyrte. Flat takkonstruksjon med noe helling. Tak tekket med sarnafilttekking. Sargbeslag. Støpt etasjeskiller og delevegger. Støpt trapp med stålrekkverk fra kjeller til toppetasje. Vedlikeholdsfritt trexgulv og rekkverk på terrasse. Vindu fra kjøkken til Fransk balkong.

Tilstandsrapporten er inntatt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i denne og boligens tilstandsgrad før bud inngis.

"Framnesgården" består av kun 5 seksjoner, 2 næringseksjoner og 3 boligseksjoner, fordelt slik:
næringslokaler i plan 1 og deler av plan 2, samt leilighet i plan 2. To leiligheter, den ene med hybel, i plan 3.

Ferdigattest/Midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for nytt nærings- og boligbygg datert 27.08.2018.

Standard

Romslig, særegen leilighet - påkostet og med høy standard på matrialvalg, også når det gjelder garasjeanlegg, utvendig/innvendig fellesarealer. Leiligheten ligger i i bakkant av plan 3 - på toppen - ut mot stille og rolige omgivelser. Leiligheten er helt ny og ubebeodd. Stor garasje med parkeringsplass og tilrettelagt for el-bil. Heis og trapp opp til leiligheten. Velstelte og forsegjorte fellesareler ute som inne. Bod i underetasje.

Leiligheten har en romslig entré med Langlo skyvedørsgarderobe for oppbevaring av klær og sko. Callingtelefon med kamera. Adkomst til praktisk vaskerom fra entreen.

Stue, spisestue og kjøkken i åpen og luftig løsning med to utganger til den romslige vestvendte terrassen med godesolforhold. Mjøsutsikt fra kjøkkenvindu og terrasse. Koselig elektrisk peis er montert i stuen.

Leiligheten har to soverom, hovedsoverom med stor skyvedørsgarderobe fra Langlo. Egen utgang til terrasse. Garderobeskap på soverom 2.

Kjøkken
Lyst, pent og solid håndlaget kjøkkeninnredning fra Sandvik. Kjøkkenet har integrerte kvalitets hvitevarer fra Miele som stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin. kjøl/fryseskap. Avtrekksvifte til ventilsjonsanlegget. Det er plass til spisegruppe ved vinduet med mjøsutsikt.

Bad & Vaskerom
Meget pent flislagt bad med håndlaget Sandvik baderomsinnredning med nedfelt håndvask i underskap. Veggdusj i dusjnisje og veggmontert wc. Avlufting til balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner.

Praktisk med eget flislagt vaskerom. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Egen utslagsvask. Vaskerommet gir rom for god organisering av klær og oppbevaringsplass dersom man setter inn innredning- og eller hyller. Avlufting via balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner.

El-anlegg/VVS
Sikringsskap med automatsikringer. Skjult elektrisk anlegg. Downlights i himlinger. Ledbelysning.

Utvendige PVC avløpsrør og innvendige PVC avløpsrør etter opplysning. Vannrør i plast utvendig og innvendige kobberrør. Varmtvann fra fyringsanlegget. Det er montert utekran på terrassen.

Generelle materialvalg
Det er benyttet matrialer med høy standard. Malte gipsplater i himlingen. Malte gipsplater på vegger, fliser på bad. Fliser på badegulv og Karchs Paris eik 1 stavs parkett på gulv.

Lindesneslister/klosser og høye gulvlister. Kloppen innedører.

Annet
Felles brannvarslingsanlegg, tilkoblet Gjøvik brannvesen.
Langlo skyvedørsgarderobe.
Callingtelefon ved inngang.
Persienner med motorstyring som er fjernstyrte for vind på alle vinduer.
Vannbåren snøsmelteanlegg ved innkjørsel.
Epoxy på gulv og whiteboard plater på vegg i garasjen.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom så lenge det som leies ut er godkjent for varig opphold og har forsvarlig radonnivå.

Korttidsutleie av hele boligen i mer enn totalt 90 døgn årlig er ikke tillatt, jf. eierseksjonsloven § 24, 7. ledd. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. For øvrig kan boligen fritt leies ut da sameiets vedtekter ikke begrenser eiers adgang til utleie.
Sjekk vedtektene - grensen på 90 døgn kan i vedtektene settes til mellom 60 og 120 døgn!

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med strøm via elektrisk peis, vannbåren gulvvarme i alle rom.

Energimerke

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger med boligen.

Konsesjon

Det er ikke konsesjonsplikt på eiendommen.

Odel

Det er ikke odel på eiendommen.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et sentrumsnært område nord i Gjøvik sentrum rett ved CC som har ubegrenset med handle og- shopping muligheter og spisesteder. Området ellers omkranses av eldre bolig- og villabebyggelse på Engelandsjordet, leiligheter og kontorvirksomhet i Gjøvik sentrum.

Kort vei til Fredheim barneskole og Bjørnsveen ungdomsskole. Flere barnehager i nærområdet, samt sykehuset og Gjøvik videregåendeskole.

Til Gjøvik stadion med idrettsplass, forballbaner med gress- og kunstgress hvor Gjøvik Lyn holder til er bare en kort spasertur fra leiligheten. Vinterstid benyttes deler av anlegget til skøytebane. Fastland som er Gjøviks kommunale og gratis badeanlegg ligger også rett i nærheten.

Skiløypetrassé ved skoleområdet på Fredheim og Bjørnsveen som tar deg innover mot Tranbergmarka og rundt Bergstoppen og videre til Eiktunet, Øverby osv.

Kort vei ned til Mjøspromenaden for en spasertur lanmgs mjøsa, eller en is på Skiblanderbrygga.

Adkomst

Adkomst fra Strandgata, eiendommen ligger i enden ved CC.

Det vil bli skiltet med Re/max Heimdahl & Partnere visningsskilt på oppsatte fellesvisninger samt at leiligheten er synlig med "TIL SALGS" plakat.

Parkering

Parkering i felles garasjeanlegg. Det følger 1 parkeringsplass til leiligheten. Det er opplegg og tilrettelagt for el-bil. Heis opp til leiligheten.

Gjesteparkering utenfor bygget på asfaltert plass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann- og avløpsnett.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til B/ F/ K/ Bolig/ forretning/kontor i Reguleringsplan (RP) for Strandgata 40 med vedtaksdato 27.10.2016.

Informasjon om sameiet

Informasjon om sameiet:

Sameiet består av 5 seksjoner, 3 boligeseksjoner/leiligheter og 2 næringsseksjoner, næringsseksjonene leies ut av Framesgården AS.
Leilighetens sameiebrøk er 82/813.

Sameiet vil bli endelig etablert når siste leilighet er solgt. Det er estimert ca. kr. 3500,- i fellesutgifter pr. mnd som skal dekke utgifter til blant annet: vannbåre varme i leiligheten, strøm og vedlikehold av fellesareler inne og ute, utvendig vedlikehold og forsikring av bygget, snøbrøyting, kom.avgifter etc.

Sameiets medlemmer kan bli enige seg i mellom hva de ønsker etterhvert at fellesutgiftene skal dekke.

Dyrehold er ikke tillatt.

Vi gjør kjøper oppmerksom på at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. eierseksjonsloven § 23. Forbudet omfatter også indirekte erverv (f.eks. gjennom selskap eller aksjer).
Det følger av vedtektene at juridiske personer ikke kan kjøpe seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Prisantydning inkludert omkostninger

5 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
8 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: andel tomteverdi 340 000,-))
--------------------------------------------------------
20 042,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 820 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter faktureres Framnesgården AS.

Felleskostnadene utgjør kr. 3 500,- pr. Mnd og inkluderer Varme, utvendig bygningsforsikring og vedlikehold, snøbrøyting, strøm fellesarealer, eiendomsskatt, renovasjon og forretningsførsel..

Det må i tillegg påregnes kostnader til bl.a. strøm, tv, internett og forsikring. Kostnadene vil variere avhengig av antall husstandsmedlemmer og egne preferanser.

Formuesverdi

Formuesverdi er rekvirert men ikke tilgjenglig iflg. svar fra Skatteetaten.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten/boligen overdras fri for pengeheftelser med unntak av følgende bestemmelser som er tinglyst og vil følge eiendommen:
Dbnr. 1316312 - 25.09.2018 - Bestemmelse om bebyggelse, rettighetshaver: Gnr:67 Bnr:1104 Snr:1.
Dbnr. 1214550 - 03.09.2018 - Seksjonering, opprettet seksjoner: snr: 5 formål: Bolig - tilleggsdel: Bygning -sameiebrøk: 82/813.

Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for krav som følger av sameieforholdet etter eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte.

Betalingsvilkår

Kjøpesum inkludert omkostninger må være innbetalt og disponibelt på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtakelse. I tillegg må eventuelle pantedokumenter tilknyttet lån som skal tinglyses være mottatt innen samme frist.

Overtakelse

Etter avtale med selger. Ved ønske om overtakelsesdato må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Eiendommen selges «som den er» og overtas av kjøper slik den fremstår på visning, jf. avhendingsloven § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. I tillegg oppfordrer vi interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann. Forhold som er eller burde ha vært oppdaget på visning vil normalt ikke være en mangel. Dette kan gjelde også der feilen ikke er beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget av eiendommen.

Boligkjøperforsikring

Kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP forsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Kjøper kan også tegne tilleggsforsikringen Boligkjøperforsikring PLUSS. Boligkjøperforsikring PLUSS gir advokathjelp innenfor en rekke privatrettslige områder som f.eks. arv, naboforhold og plan- og bygningsrett. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller se www.help.no.

Boligkjøperforsikring må tegnes senest på kontraktsmøtet.

Det gjøres oppmerksom på at RE/MAX mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av forsikringen.

Løsøre og tilbehør

Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med ved salg av bolig og fritidsbolig. Eiendomsbransjens liste over løsøre og tilbehør som følger med ved boligsalg legges til grunn dersom ikke noe annet avtales eller fremgår av salgsoppgaven.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglerforetak er forpliktet til å gjennomføre kundetiltak ovenfor både kjøper og selger. Begge partene må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon og redegjøre for formålet med salget eller kjøpet. For ikke-fysiske personer må det i tillegg redegjøres for hvem som eventuelt er reelle rettighetshavere. Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres vil vi være pålagt å avstå fra å gjennomføre handelen. Vi er også forpliktet til å melde fra til Økokrim dersom handelen fremstår som mistenkelig.

Personopplysningsloven

Vi gjør oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 0,75 % av salgssummen
Tilrettelegging: Kr. 13.900,-
Oppgjør: Kr. 6.000,-
Visning: Kr. 3.000,- pr. visning
Markedsføring/ Grunnpakke: Kr. 13.600,- eventuell avisannonsering kommer i tillegg.

Selger dekker i tillegg påløpte utlegg i forbindelse med salget.

Salgsoppgaven

2algsoppgaven er sist oppdatert 12.06.2020.

Trenger du vurdering av egen bolig før du kan by på denne?
Kontakt oss!

Takk for din interesse!

Du hører fra oss så snart som mulig

Sist oppdatert: 03.07.2020 16:41. Saksnr. 18-20-0073