" type="text/javascript"> te
Velkommen til Lillehammervegen!
Velkommen til Lillehammervegen!
Ext_10
Ext_10

Innlandet
Lillehammervegen 1380

Prisantydning
Kr 1 250 000

Eierform Selveier
Boligtype Enebolig
Byggeår 1970
Soverom 4
P-rom / BRA 147 / 244m²
Tomteareal 1 771m² (Eiet tomt)
Energimerke E

Velkommen til Lillehammervegen 1380

Stor og romslig enebolig med et stort potensial beliggende i landlige omgivelser i Aust-Torpa. Kun 3,5 kilometer fra Torpa Barne og Ungdomsskole. Boligen er over 1.etasje med underetasje. Stort potensiale i kjeller.

Garasjerom i kjeller og frittstående dobbelgarasje samt uthus på tomten. Boligen har 4 soverom i 1.etasjen, bad, stor stue med utgang til terrasse og kjøkken. I underetasjen er det hall, toalettrom og bad/vaskerom, samt bodrom/lagerrom.

Vestvendt tomt med hage som er opparbeidet med plen og beplantning. Eiendommen ligger på en liten høyde. Kort vei til flotte tur- og friluftsområder. Bare 15 minutters kjøring til Dokka.

Velkommen til Lillehammervegen 1380!

Areal og innhold

Totalt bruttoareal: 268 m2
Totalt bruksareal: 244 m2
Totalt primærrom: 147 m2

Primærrom: Gang, vaskerom og toalettrom i underetasje. Vindfang, gang, 4 soverom, kjøkken, stue og bad i 1.etasjen.
Sekundærrom: 4 kjellerom og garasjerom i underetasje. Trapperom til kjeller og bod i 1.etasje.

Uthus: Bra: 31 m2.
Inneholder: Kjellerrom og lagerrom.

Garasje: Bra 36 m2.
Inneholder: Garasjerom.

De oppgitte arealene er hentet fra rapport datert 09.07.20 utført av Tor Håkon Schjørlien. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Tomt

1771 kvm. Eiet tomt

Vestvendt skrånet tomt. Opparbeidet med plen og beplantninger. Trapp i terreng mellom nivåer på tomten. Gruset gårdsplass og oppkjøring. Støttemur foran inngang med skjevheter.

Tomten består av tre gårds og bruksnummer. Anbefales sammenføyd. Vei til nabo går igjennom tomten ved garasjen.

Byggemåte

Bolig over 1 etasje med kjeller. Adkomst til kjeller via dør i grunnmur. Inngang på baksiden av huset i 1.etasje.
Bolig fundamentert på antatt faste masser. Grunnmur i leca på opprinnelig del og punkt fundamenter på del ved kjøkken. Drenering antas å være fra byggeåret. Boligen er oppført i bindingsverk og antatt isolert med mineralull. Utvendig stående trekledning. Vinduer med isolerglass fra åttitallet. To vinduer fra 2012 på kjøkken. 2 rams vinduer med enkle glass i kjeller fra byggeåret. Saltakskonstruksjon med kaldtloft. Pulttak over tilbygg. Tak er tekket med metallplater fra byggeåret. Renner og nedløp av metall. Fotbeslag montert på piper. Etasjeskiller med trebjelkelag, antatt isolert med mineralull fra byggeåret. Kjellerrom benyttet som lager. 1 rom med jorddekt grunn.

Garasje oppført i 1993. Oppført på støpt plate på mark. Oppført i bindingsverk med utvendig stående trepanel. Saltakskonstruksjon tekket med metallplater. Renner og nedløp i metall. Vippeporter.

Uthus oppført i 1970 med 1 etg og kjeller under deler av bygget. Oppført på grunnmur av betongblokker. Kjellerrom med betonggulv. Tredør i grunnmur. Tregulv fra byggeåret. Vegger i bindingsverk med utvendig stående panel. Saltak tekket med metallplater. Montert renner, nedløp og beslag. Bygningen trenger vedlikehold.

Tilstandsrapporten er inntatt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i denne og boligens tilstandsgrad før bud inngis.
Vedlikehold og kostnader forbundet med dette må påberegnes.

Ferdigattest/Midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen i kommunens arkiver. Det var heller ikke et krav på det aktuelle byggåret.

Standard

Stor og romslig bolig med underetasje og 1.etasje. Inngang på begge plan. Godt med oppbevaringsplass i kjellerrom. Kjelleren har potensiale. Boligen holder en normal standard alder tatt i betrakning. Det er behov for moderniseringer og vedlikehold på flere bygningsdeler.

Kjøkken
Kjøkken antatt fra 2000 tallet. Kjøkkeninnredningen har blitt pusset opp noe de senere år. Innredning med mye underskap og overskap, god oppbevaringsplass. Kjøkkenet har frittstående plass til hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøleskap og komfyr. Kjøkkenet har varierende standard og brukssliteasje.

Bad, WC & Vaskerom
Badet i 1.etasjen antas å være fra byggeåret. Badet har belegg på gulv og tapet på vegger. Servant med skap, dusjkabinett og gulvmontert wc. Badet varmes opp med stråleovn på vegg. Badet har naturlig ventilering.

Toalettrom i underetasjen i tilbygget del. Toalett rommet ble etablert i 1983. Det er belegg på gulv og tapet på begger. Gulvmontert wc og enkel serbant.

Det som i dag benyttes som vaskerom er opprinnlig tiltenkt som bad. Etablert i 1983 og ligger i underetasjen. Belegg på gulv og baderomsplater på vegger. Dusjsone og enkel servant på vegg.

El-anlegg/VVS
El-anlegget er i hovedsak fra byggeåret, men det er foretatt enkelte vedlikehold etter behov. Sikringsskap med skrusikringer er plassert i kjeller. Hovedsak åpent ledningsnett.

Vann og avløpsrør i plast og metall. Varmtvannsbereder er plassert i kjeller. Ukjent alder. Durgoventil er montert på loft og toalettrom.

Generelle materialvalg
Innvendige gulvflater med laminat, belegg, parkett og teppe. vegger med trepanel og malte plater. Himlinger med trepanel og malte plater.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom så lenge det som leies ut er godkjent for varig opphold og har forsvarlig radonnivå.

Oppvarming

Boligen varmes opp med strøm, vedfyring og parafin.

Det er åpen peis og luft til luft varmepumpe i stue i 1.etasje. Eldre vedovn i kjeller. Parafinovn med dagtank mellom stue og gang. Sotluke i kjeller. Ellers panelovner på enkelte rom.

Oppvarming med fossil olje eller parafin er imidlertid forbudt pr. 01.01.2020. Dette innebærer at oljetanken må tømmes, graves opp og destrueres. I særlige tilfeller kan kommunen gi tillatelse til at tanken rengjøres og fylles igjen i stedet for oppgraving. Kjøper overtar ansvaret og risikoen, herunder må bære kostnadene, for dette.

Energimerke

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E
Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger med boligen.

Sist stedlig feiertilsyn registrert 2019. Sist feid: 2018.
Følgende anmerkninger: Ingen.

Konsesjon

Det er ikke konsesjonsplikt på eiendommen.

Odel

Det er ikke odel på eiendommen.

Beliggenhet

Boligen ligger i et landlig og fredlig område i Aust-Torpa. Her er det spredt boligbebyggelse, skog- og landbrukseiendommer. Flotte tur og friluftsområder rett utenfor husdøra.

Til Torpa Barne- og ungdomsskole er det ca. 3,5 kilometer, samt barnehage i nærheten. Skolen har aktivitetshall med ballspill og fotball.

Din lokale Jokerbutikk med søndagsåpent ligger omtrent ei mil fra eiendommen.

Til Dokka med et ytteliggere større service og handletilbud samt videregående skole er det omtrent 15 minutters kjøring med bil.

Fra eiendommen er det meget kort vei til nærmeste bussholdeplass, omtrent 100 meter.

Adkomst

Avkjøring fra Lillehammervegen (250) og inn på privat gruset vei/gårdsplass.

Parkering

Parkering i dobbelgarasje med plass til to biler. Garasjerom i kjeller. Ellers parkering på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei, vann- og avløpsnett.

Eiendommen har privat vann og avløp. Avløpsanlegget er av eldre dato, men det foreligger pdd. ikke noen pålegg om
utbedring.

Privat vann fra brønn på eiendommen iht opplyst.

Reguleringsforhold

Eiendommen består av to teiger og ligger der kommuneplanens arealdel er gjeldende og er avsatt til LNFR formål (Lanbruks, natur- og friluftsformål samt reindrift).

Fylkesvei 250 går forbi med gul støysone på deler av eiendommen. Se bestemmelse B18 og B39.

Utsnitt av planen med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Prisantydning inkludert omkostninger

1 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
31 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 250 000,-))
--------------------------------------------------------
46 892,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
1 296 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter utgjør kr. 8 241,- for inneværende år. I beløpet inngår gebyr for Renovasjon, eiendomsskatt, feieavgift for to piper, kontrollgebyr og slamtømming inntil 4m3 (eksmva)..

Det må i tillegg påregnes kostnader til bl.a strøm, tv, internett og forsikring. Kostnadene vil variere avhengig av antall husstandsmedlemmer og egne preferanser.

Det må også påberegnes kostnader til vedlikehold av vei, privat vann og avløpsnett.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr. 437 535,- i følge Skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen.

Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig eller utleie) vil sekundær formuesverdi være kr. 1 575 125,-

Tinglyste heftelser og rettigheter

Følgende er tinglyst og vil følge eiendommen:
- 1991/3779-1/20 - 17.06.1991 - Best om garasje/parkering. Vegvesenets betingelser vedtatt.

I tillegg har kommunen legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter.

Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte.

Betalingsvilkår

Kjøpesum inkludert omkostninger må være innbetalt og disponibelt på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtakelse. I tillegg må eventuelle pantedokumenter tilknyttet lån som skal tinglyses være mottatt innen samme frist.

Overtakelse

Etter avtale med selger. Ved ønske om overtakelsesdato må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Eiendommen selges «som den er» og overtas av kjøper slik den fremstår på visning, jf. avhendingsloven § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. I tillegg oppfordrer vi interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann. Forhold som er eller burde ha vært oppdaget på visning vil normalt ikke være en mangel. Dette kan gjelde også der feilen ikke er beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet Boligselgerforsikring hos Söderberg & Partners Norway. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven og innebærer at Söderberg & Partners vil behandle en eventuell reklamasjon på vegne av selger.

Selgers egenerklæring er inntatt i salgsoppgaven og interessenter bør sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Kopi av forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP forsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Kjøper kan også tegne tilleggsforsikringen Boligkjøperforsikring PLUSS. Boligkjøperforsikring PLUSS gir advokathjelp innenfor en rekke privatrettslige områder som f.eks. arv, naboforhold og plan- og bygningsrett. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller se www.help.no.

Boligkjøperforsikring må tegnes senest på kontraktsmøtet.

Det gjøres oppmerksom på at RE/MAX mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av forsikringen.

Løsøre og tilbehør

Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med ved salg av bolig og fritidsbolig. Eiendomsbransjens liste over løsøre og tilbehør som følger med ved boligsalg legges til grunn dersom ikke noe annet avtales eller fremgår av salgsoppgaven.

Forsikring

Som kjøper gjennom oss får man gratis gjennomgang av forsikringene av Toten Forsikring AS samt en måned med dekningen Hus Pluss inkludert i boligkjøpet. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglerforetak er forpliktet til å gjennomføre kundetiltak ovenfor både kjøper og selger. Begge partene må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon og redegjøre for formålet med salget eller kjøpet. For ikke-fysiske personer må det i tillegg redegjøres for hvem som eventuelt er reelle rettighetshavere. Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres vil vi være pålagt å avstå fra å gjennomføre handelen. Vi er også forpliktet til å melde fra til Økokrim dersom handelen fremstår som mistenkelig.

Personopplysningsloven

Vi gjør oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 2 % av salgssummen
Tilrettelegging: Kr. 13.900,-
Oppgjør: Kr. 6.000,-
Visning: Kr. 3.000,- pr. visning
Markedsføring/ Grunnpakke: Kr. 13.600,- eventuell avisannonsering kommer i tillegg.

Selger dekker i tillegg påløpte utlegg i forbindelse med salget.

Salgsoppgaven

Salgsoppgaven er sist oppdatert 17.07.2020.

Trenger du vurdering av egen bolig før du kan by på denne?
Kontakt oss!

Takk for din interesse!

Du hører fra oss så snart som mulig

Sist oppdatert: 02.08.2020 07:41. Saksnr. 18-20-0086