" type="text/javascript"> te
Sevalvegen 62!
Sevalvegen 62!
Int_14
Int_14

Innlandet
Sevalvegen 62

Prisantydning
Kr 2 490 000

Eierform Selveier
Boligtype Enebolig
Byggeår 1965
Soverom 4
P-rom / BRA 105 / 183m²
Tomteareal 1 424m² (Eiet tomt)
Energimerke G

Visning

10.08 16:00 - 16:30

Velkommen til Sevalvegen 62

Modernisert enebolig over 1,5 etasje med kjeller, og 4 soverom i landlige og rolige omgivelser i Mustadroa. Eiendommen har romlsig tomt en stor garasje over 2 etasjer.

Boligen fremtår som vedlikeholdt og holder en tidsriktig god standard siden den er blitt mye modernisert de senere år. Romslig stue i åpen løsning til kjøkkenet, og utgang til terrasse med overbygg fra stuen. Bad og 1 soverom i 1. etasjen. I 2.etasjen finner du ei lita loftstue med plass til sofa og tv. Et stort soverom og to disponible rom benyttet som soverom. Kott for oppbevaring.

Kort vei til friluftsområder og skiløyper på Vardalsåsen. Det er ca. 15 minutter til Hunndalen sentrum.

Areal og innhold

Totalt bruttoareal: 203 m2
Totalt bruksareal: 183 m2
Totalt primærrom: 105 m2

Primærrom: Gang, bad, stue, soverom og kjøkken i 1.etasje. Gang og 3 soverom i 2.etasje.
Sekundærrom: 4 kjellerrom og trapperom til kjeller.

2 av soverom i 2. Etg. har små vinduer som ikke tilfredsstiller krav til rømningsveg og dagslysflate. Rommene er likevel definert som soverom i arealoppstilling
grunnet bruk ved befaring.

Garasje
Bra: 103 m2.
Inneholder: Garasjerom i to etasjer.

De oppgitte arealene er hentet fra rapport datert 08.07.20 utført av Tor Håkon Schjørlien. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Tomt

1424 kvm. Eiet tomt

Romslig sydvent tomt, med noe skrånet terreng. Tomten er opparbeidet med plen og diverse beplantninger. Utsikt til nærliggende landskap, normale solforhold.
Gruset gårdsplass med plass til parkering av biler.

Byggemåte

Bolig oppført med 1,5 etasje og kjeller. Antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur av betong og sparstein. Siporex på innsiden av grunnmur. Dreneringen antas å være fra byggeåret. Boligen er oppført i bindingsverk, antatt isolert med mineralull i vegger. Utvendig liggende trepanel. Vinduer med isolerglass fra 2014-2016. Ytterdør fra 2013. Kjellervinduer med 2 rams og enkleglass, antatt fra byggeåret, dør av tre i grunnmur. Saltakskonstruksjon med kaldtloft. Tak tekket med takstein, antagelig fra byggeåret. Renner og nedløp i metall. JHeldekkende beslag montert på pipe. Murt pipe som er sentrert i boligen, sotluke i kjeller. Montert ildsted i stue og i kjeller. Etasjeskille i trebjelkelag. Adkomst til kjeller via dør i grunnmur og trapp fra 1.etg.

Garasje over to etasjer opplyses å være oppført i 2001. Aldersslitt, alder tatt i betraktning. Oppført på grunnmur av betaong med støpt gulv i kjeller. Etasjeskille i betong. Vegger over terreng oppført i binfdingsverk av tre med utvendig stående trepanel. Saltak tekket med metallplater. Renne rog nedløp i metall. Garasjeporter med elktrisk åpning. Gangdør i tre av ukjent alder. Elektrisk anlegg med skrusikringer.

Tilstandsrapporten er inntatt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i denne og boligens tilstandsgrad før bud inngis.

Vedlikehold og kostnader forbundet med dette må påberegnes.


 

Ferdigattest/Midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen i kommunens arkiver. Det var heller ikke et krav på der aktuelle byggåret.

Standard

Enebolig fra 1965 med mange moderniseringer de senere år. Bolig fremstår som godt vedlikeholdt og med moderne standard og fargevalg. Boligen har en fin planløsning. To fullverdige soverom og 2 disponible rom som blir benyttet til soverom. (for små vinduer iht krav). Liten loftstue med plass til sofa og tv.

Stor og romslig stue i vinkel til spisestue med åpen løsning til kjøkkenet. Utgang til stor terrasse med dels overbygg fra stuen. Nyere inngangsparti med etablert bodrom. Stor garasje over to etasjer.

Kjøkken
Lyst og pent kjøkken fra 2013. Hvit innredning, profilerte fronter, to fronter med glassfelt. God oppbevaring i over og underskap. Laminat benkeplate med marmor"look". Det er integrert koketopp, ventilator, stekeovn, micro og oppvaskmaskin. Plass til frittstående side by side kjøleskap. Åpen løsning til spisestuen.

Bad & Vaskerom
Bad i 1.etasjen som ble renovert i 2015. Et moderne og pent bad med belegg på gulv og baderomsplater på veggene. Det er varme i gulvet. Høyglans innredning med nedfeltservant, skuffer for oppbevaring. Tilhørende speil med belysning. Dusjhjørne med folde dører. Vegghengt toalett. Det er montert elektrisk avtrekksvifte. Downlights i himling.

Det er opplegg for vaskemaskin i vaskekjeller. Hvor det også er utslagsvask.

El-anlegg/VVS
Det elektriske anlegget har blitt oppgradert kontinuerlig ved behov. Sikringsskap med automatsikringer på vegg i entré.

Vann og avløpsrør i plast og metall. Synlige soilrlr som går ned i betonggulv i kjeller, antatt fra byggeår. Varmtvannsbereder er plassert i kjeller og er fra 2002. Vannpupe fra 2009 er plassert i kjeller. Privat vann fra brønn.

Generelle materialvalg
Innvendige gulv har i hovedsak laminat. Vegger med malte plater og trepanel. Himlinger med malte/folierte plater.

Annet
- Kjøkkeninnredning - 2013.
- Nytt sikringsskap og inntakssikring - 2013.
- Nytt bad - 2015.
- Ny vindsperre + panel og vinduer/dører - 2014-2017.
- Vannpumpe - 2014.
veranda med takoverbygg - 2010.
Tilbygg ved inngang med bod - 2017.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom så lenge det som leies ut er godkjent for varig opphold og har forsvarlig radonnivå.

Oppvarming

Boligen varmes opp med strøm og vedfyring.

Montert varmepumpe i stue og peisovn i stue. Varmekanbler i gulv på bad. Ellers panelovner på enkelte rom.

Det opplyses om dagtank til parafin, men at denne er koblet fra.

Dersom rom ikke har vegg- eller annen fastmonterte varmekilder på visningen vil dette heller ikke følge med på overtagelsen.

Energimerke

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G
Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger med boligen.

Sist stedlig feiertilsyn registrert 12.12.2017. Sist feid: 24.04.2020.
Følgende annmerkninger:
- Slukkeutstyr: 10 års service eller anskaffe nytt.
- Røykrør fra ildsted går inn i skorstein rett mot sotluke. Ovn er imidlertid ikke i bruk.

Konsesjon

Det er ikke konsesjonsplikt på eiendommen.

Odel

Det er ikke odel på eiendommen.

 

Beliggenhet

Enebolig beliggende landlig til Øverst i Bybrua mot Mustadkroken. Boligen ligger i et spredt bebygget område med landbruk- og skogseiendommer. Fredlige omgivelser og naturen og friluftsområder rett uten for døra. Kort vei til Vardalsåsen med gode jakt- friluft og skimuligeheter vinterstid.

Det er omtrent 7 kilometer til nærmeste lokale dagligvareforretning. Det er ca. 10 minutter med bil til Hunndalen med flere butikker og servicetilbud. 15 minutter til Gjøvik sentrum.

Grande skole er nærmeste barneskole med 1-7 klasse. Vardal Undomsskole ligger i Hunndalen.

Varde ballbane med fotballtilbud ligger bare 5 kilometer fra eiendommen. Det er enkelte bussvganger like ved eiendommen.

Adkomst

Avkjøring fra Sevalvegen.

Det vil bli skiltet med Re/max Heimdahl & Partnere visningsskilt på oppsatte fellesvisninger samt at boligen er synlig med "TIL SALGS" plakat.

Parkering

Parkering i garasje eller på egen gruset gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra fylkesvei og inn på privat adkomst.

Eiendommen har privat vann og avløpsnett. Privat vann fra brønn.

Merknad til offentlig vann og avløp / avløpsanlegg:
Det er registrert et infiltrasjonsanlegg med slamavskiller for denne eiendommen i kommunens arkiver. Det antas at anlegget er fra før 1970. Det betyr at avløpsanlegget har en lavere rensegrad enn dagens rensekrav på nye anlegg. Dette er noe man kan forvente ut i fra anleggets alder. Det er eiers ansvar at anlegget er riktig dimensjonert og at det fungerer tilfredstillende. Kjøper oppfordres til å kontrollere anlegget.
I forbindelse med kommunens vedtatte Hovedplaner for avløp og vannmiljø 2008-2020, vil alle eiendommer med eldre private avløpsanlegg (eldre enn 30 år) få pålegg om å utbedre anlegget til å tilfredstille dagens rensekrav eller tilknytte seg kommunalt v/a-nett hvis dette er etablert/blir etablert i nærområdet. Tidspunkt for dette er pt ikke avklart.
Anlegget tømmes på rodekjøring en gang pr år, sist gang den 04.09.2019.
På eiendommer tilknyttet offentlig avløp og som er bebygd før ca 1975 kan det være septiktank.
Septiktanken er en del av det private stikkledningsanlegget og ansvaret for drift og vedlikehold, inkludert tømming påhviler hjemmelshaver.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan 2014-2026 datert 27.03.2014 avsatt til Bebyggelse og anlegg, nåværende boligbebyggelse - Støysone: Gul og rød. Krav vedrørende infrastruktur.

Merknad : Det er igangsatt arbeide med revisjon av kommuneplanens arealdel, og forventes godkjent i løpet av
høsten 2020.

Utsnitt av planen med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Prisantydning inkludert omkostninger

2 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
62 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 490 000,-))
--------------------------------------------------------
77 892,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 567 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter utgjør kr. 8 215,- for inneværende år. I beløpet inngår gebyr for Renovasjon, eiendomsskatt, feiing- og tilsyn..

Det må i tillegg påregnes kostnader til bl.a. strøm, tv, internett og forsikring. Kostnadene vil variere avhengig av antall husstandsmedlemmer og egne preferanser.

Eiendomsskattetakst : Kr 826.700,- eiendomsskatt utgjør p.t kr. 2.852,-


 

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr. 444 851,- i følge Skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen.

Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig eller utleie) vil sekundær formuesverdi være kr. 1 601 465,-

Betalingsvilkår

Kjøpesum inkludert omkostninger må være innbetalt og disponibelt på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtakelse. I tillegg må eventuelle pantedokumenter tilknyttet lån som skal tinglyses være mottatt innen samme frist.

Overtakelse

Etter avtale med selger. Ved ønske om overtakelsesdato må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Eiendommen selges «som den er» og overtas av kjøper slik den fremstår på visning, jf. avhendingsloven § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. I tillegg oppfordrer vi interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann. Forhold som er eller burde ha vært oppdaget på visning vil normalt ikke være en mangel. Dette kan gjelde også der feilen ikke er beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet Boligselgerforsikring hos Söderberg & Partners Norway. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven og innebærer at Söderberg & Partners vil behandle en eventuell reklamasjon på vegne av selger.

Selgers egenerklæring er inntatt i salgsoppgaven og interessenter bør sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Kopi av forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP forsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Kjøper kan også tegne tilleggsforsikringen Boligkjøperforsikring PLUSS. Boligkjøperforsikring PLUSS gir advokathjelp innenfor en rekke privatrettslige områder som f.eks. arv, naboforhold og plan- og bygningsrett. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller se www.help.no.

Boligkjøperforsikring må tegnes senest på kontraktsmøtet.

Det gjøres oppmerksom på at RE/MAX mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av forsikringen.
 

Løsøre og tilbehør

Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med ved salg av bolig og fritidsbolig. Eiendomsbransjens liste over løsøre og tilbehør som følger med ved boligsalg legges til grunn dersom ikke noe annet avtales eller fremgår av salgsoppgaven.

Forsikring

Som kjøper gjennom oss får man gratis gjennomgang av forsikringene av Toten Forsikring AS samt en måned med dekningen Hus Pluss inkludert i boligkjøpet. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglerforetak er forpliktet til å gjennomføre kundetiltak ovenfor både kjøper og selger. Begge partene må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon og redegjøre for formålet med salget eller kjøpet. For ikke-fysiske personer må det i tillegg redegjøres for hvem som eventuelt er reelle rettighetshavere. Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres vil vi være pålagt å avstå fra å gjennomføre handelen. Vi er også forpliktet til å melde fra til Økokrim dersom handelen fremstår som mistenkelig.

Personopplysningsloven

Vi gjør oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 1,5 % av salgssummen
Tilrettelegging: Kr. 13.900,-
Oppgjør: Kr. 6.000,-
Visning: Kr. 3.000,- pr. visning
Markedsføring/ Grunnpakke: Kr. 13.600,- eventuell avisannonsering kommer i tillegg.

Selger dekker i tillegg påløpte utlegg i forbindelse med salget.

Salgsoppgaven

Salgsoppgaven er sist oppdatert 30.07.2020.

Trenger du vurdering av egen bolig før du kan by på denne?
Kontakt oss!

Takk for din interesse!

Du hører fra oss så snart som mulig

Sist oppdatert: 03.08.2020 09:31. Saksnr. 18-20-0089