" type="text/javascript"> te
Alf Mjøens veg 18, Lekkert og rå finish!
Alf Mjøens veg 18, Lekkert og rå finish!

Innlandet
Alf Mjøens veg 18

Prisantydning
Kr 4 850 000

Eierform Selveier
Boligtype Enebolig
Byggeår 1965
Soverom 3
P-rom / BRA 134 / 134m²
Tomteareal 1 049m² (Eiet tomt)
Energimerke F

Visning

22.10 16:30 - 17:30

Velkommen til Alf Mjøens veg 18

Velkommen til Alf Mjøens veg 18 med en super beliggenhet øverst på Tongjordet med umiddelbar nærhet til Fagskolen og NTNU på Kallerud. Kort vei til butikker og bussfobindelser på Kirkeby og Kallerud.

Eneboligen er nyoppusset høsten 2020 og har en rå og eksklusiv finish du bare må oppleve. Det er gjennomgående høy standard med bl.a.gips på vegger og tak med listefritt mellom vegg og tak. Lekkert gjennomgående enstavs hvitlasert eikeparkett på gulv. Eksklusive detaljer på enkelte vegger og tak med spiler i heltre eik fra Jønland. Kvalitetsfliser, elektronisk styrt lys og varme via nettbrett.

God planløsning med alt du trenger på hovedplan. 3 soverom, stor og romslig stue og spisestue i vinkel med åpen løsning til kjøkkenet. Bad/vaskerom i kjeller i tillegg til kjellerstue.

Ses på visning!


 

Areal og innhold

Totalt bruttoareal: 151 m2
Totalt bruksareal: 134 m2
Totalt primærrom: 134 m2

Primærrom: Entré, kjøkken, bad, gang, stue, 2 soverom, trapperom og disponibelt rom i 1.etg. Kjeller med bad/vaskerom, gang, kjellerstue og trapperom.

Garasje
BRA: 18m2.
Inneholder: Garasjerom og carport.

De oppgitte arealene er hentet fra rapport datert 15.10.20 utført av Amund Forset. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Tomt

1049 kvm. Eiet tomt

Eiendommen har en flat og fin tomt opparbeidet med plen. Busker mot nordvest som skjermer mot fotballbane. Asfaltert og lettstelt gårdsplass.

Byggemåte

Bolig over to plan. Gulv på grunn med støpt gulv på grunn hvor deler av gulv er oppforet. Grunnmur med murte vegger av blokker. Innvendige utforede vegger på grunnmur. Direkte fundamentering med kryprom, støpte punktfundamenter og betongdragere. Støpt plate ved inngangsparti. Grunnmur er pusset og malt over terreng. Yttervegger i isolert bindingsverk med utvendig stående trekledning fra 2020 og ny isolasjon. Vinduer med 2 og 3 lags isolerglass. 1+1 lags glass på vinduer i kjeller. Eldre ytterdør og balkongdør. Mønet skråtak i tre med plassbygde taksperrer. Kaldtloft med adkomst via luke i gang i 1.etg. Tak tekket med metallplater, ukjent alder. Utvendige beslag, renner og nedløp i metall. Teglpipe med ildsted i stue. Etasjeskillere i elementer/betong.

Garasje med inntilbygget carport ca. fra 1970. Fundamentert med lettklinkerblokker direkte på grunn. Yttervegger i trekonstruksjon med utvendig stående kledning, ny kledning på 3 sider. Mønet skråtak tekket med metallplater. Beslag, renner og nedløp på en side. Leddport i metall med motor. Innlagt strøm.

Tilstandsrapporten er inntatt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i denne og boligens tilstandsgrad før bud inngis.

Vedlikehold og kostnader forbundet med dette må påberegnes.
 

Ferdigattest/Midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen i kommunens arkiver. Det var heller ikke et krav på der aktuelle byggåret.

Standard

Nyoppusset enebolig med høy standard og en rå eksklusiv finish som bare må oppleves! Et gjennomgånde godt material- og fargevalg som gir en nydelig helhets opplevelse.

Meget god og arealeffektiv planløsning med alt du trenger på hovedplanet. Stor og romslig stue og spisestue i vinkel med åpen løsning til kjøkkenet. Fra stuen er det utgang til stor og ny terrasse som strekker seg på to sider av boligen og har adkomst til terreng fra to sider.

3 soverom i 1.etasje med lune og harmoniske fargevalg. I tillegg har du stue eller lekerom til barna i kjelleren. Stort og romslig bad og vaskerom i kjeller.

Kjøkken
Delikat kjøkken med kjøkkeninnredning fra Ikea av typen Kungsbacka i svart antrasitt. Innredningen har laminerte skrog og glatte fronter. Sort laminert benkeplate, sort oppvaskkum og sort armatur. Kjøkkenet har godt med innlys fra vinduer over kjøkkenbenk. God oppbevaringsplass i underskap. Egen modul med høyskap helt til tak. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer fra ikea som er produsert av Elektrolux. Det er integrert koketopp, stekeovn, microbølgeovn, oppvaskmaskin og kombi kjøl- og fryseskap. Ved kjøkkenet er det god plass til spisegruppe.

Bad, WC & Vaskerom
Lekkert bad i 1.etasje med Pietre di paragone grey bianco 60x60 fliser på gulv og vegger i dusjsone. Malte vegger med murpuss og spiler i heltre eik fra Jønland i tak. Varme i gulv. Sorte ekslusive og moderne detaljer. Dusjhjørne med glassvegger og sorte detaljer. Veggmontert sort toalett. Baderomsinnredning Allday 60 svart matt, fra Alterna. Tilhørende speil med belysning over servant. Downlights i himling.

Romslig bad/ vaskerom i kjeller med marmor imiterte fliser på gulv og 6-kantet småfliser på gulv i dusjsone. Malte vegger med murpuss og panel i himling. Eldre servant med underskap, nytt rundt speil med belysning over servanten. Gulvmontert wc. Enkel dusjsone med dusj på vegg. (Bør monteres forheng, kabinett eller dusjvegger). Opplegg for vaskemaskin og eventuelt tørketrommel i nisje. Varme i gulvet.

El-anlegg/VVS
Oppgradert elektrisk anlegg i hele hovedplanet, med automatsikringer. I hovedsak med åpent ledningsnett.

Nettbrette/Lenovo tab medfølger og den styrer hovedsakelig lys og noe varme. Det er et smart-system levert av Termofloor og Minel som også kan bygges ut/ oppgraderes videre med for eksempel kamera, alarm, solskjerming etc. Gjennomgående downlights i himling i gang, soverom, stue, bad og kjøkken i 1.etasje.

Boligen har god utebelysning på vegger samt downlights i enkelte gesimser.

Det er synlige vann- og avløpsrør i kobber/metall, plast, rør i rør og støpjern. Varmtvannsbereder på ca. 200 liters kapasitet er fra 2007 og er plassert i nisje på bad/vaskerom i kjeller. Elvestadkabel på vann ut av huset. Nytt vann inn i huset 2019.

Generelle materialvalg
Innvendige gulv har 60x60 Pietre di paragone grey bianco fliser i entré som også går igjen på bad i 1.etasjen. Hovedplan har gjennomgående enstavs hvitlasert eikeparkett fra Interiørhuset 4x48 på Gjøvik. Marmor imiterte fliser på bad/vaskerom i kjeller.

Himlinger og vegger er stort sett gjennomgående på hovedplanet i entré, gang, stue, kjøkken og soverom med gips og er listefritt fra vegg til tak. Enkelte vegger og tak har ekstra eksklusivt uttrykk med spiler i heltre eik fra norske Jønland.

Kjellerstue/lekerom har heltre gulv og panel på vegger og i himling.

Annet/Verdt å nevne
- Ny kledning på hele boligen
- Ny isolasjon/etterisolert
- Ny kledning på 3 sider på garasje
- Nye terrasser og inngangsparti
- Ny varmepumpe og Jøtul peisovn
- Enstavs hvitlasert eikeparkett
- Spiler i heltre eik fra Jønland
- 60x60 Pietre di paragone grey bianco fliser i entré og bad 1.etasje
- Nettbrettstyrt el, lys og varme
- Nytt el-anlegg på hovedplan
- Det er fiber inn i boligen
- m.m

De aller fleste oppgraderinger er foretatt sommer/høst 2020.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom så lenge det som leies ut er godkjent for varig opphold og har forsvarlig radonnivå.
 

Oppvarming

Boligen varmes opp med strøm og vedfyring. Ny rentbrennende peisovn fra Jøtul og ny varmepumpe er montert i stue.

Det er varmekabler i gulv på bad i 1.etg, entré og bad/vaskerom i kjeller. Ellers oppvarming med strøm via panelovner etc etter eget ønske.

Energimerke

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F
Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger med boligen.

Sist stedlig feiertilsyn registrert 04.05.2016. Sist feid: 07.06.2017
Følgende annmerkninger: Ingen.

Konsesjon

Det er ikke konsesjonsplikt på eiendommen.

Odel

Det er ikke odel på eiendommen.

Beliggenhet

Eiendom med eksepsjonelt god beliggenhet øverst på Tongjordet/Kallerud, spesielt i forhold til NTNU og Fagskolen. Skolene ligger innenfor 100-500 meter fra boligen. Koselig liten fotballøkke rett ved boligen.

Det er gode bussmuligheter til sentrum fra gaten utenfor eiendommen. Gangavstand til Kirkeby med dagligvare forretninger, XXL, Rustad etc. Kallerud med diverse butikker, bensinstasjon m.m. ligger også like ved.

Det er kort avtand til nærmeste barnehage, Gjøvik barneskole og Blomhaug skole, samt Vardal ungdomsskole alle innenfor 3 kilometer. Kallerud idrettspark ligger 4 munutter i gangavstand, kort vei opp til Vind idrettspark, med fotballbane, flerbrukshall, skiløyper og turstier.

Adkomst

Innkjøring fra Teknologivegen (ved fagskolen) og inn på Kallerudvegen. Ta til høyre inn på Alf Mjøens veg. Ta så til høyre i krysset Alf mjøens veg/Eventyrvegen. Eiendommen ligger da første til venstre. Eiendommen har mange adkomstmuligheter.

Det vil bli skiltet med Re/max Heimdahl & Partnere visningsskilt på oppsatte fellesvisninger samt at boligen er synlig med "TIL SALGS" plakat.

Parkering

Parkering i garasje med plass til en bil, parkering for en bil i inntilbygget carport. Asfaltert gårdsplass med plass til flere biler.

Ellers parkering i offentlig gate etter gjeldende regler.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann- og avløpsnett.

Elvestadkabel på vann ut av huset. Nytt vann inn i huset 2019.

På eiendommer tilknyttet offentlig avløp og som er bebygd før ca 1975 kan det være septiktank.
Septiktanken er en del av det private stikkledningsanlegget og ansvaret for drift og vedlikehold, inkludert tømming påhviler hjemmelshaver.

Reguleringsforhold

Området er regulert til frittliggende småhusbebyggelse, felt B1 iht. reguleringsplan Øvre Gjøvik og Kallerud datert 23.08.1968 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Eiendommen ligger i et regulert område, men er i kommuneplan 2014-2026 avsatt til Boligbebyggelse - nåværende, hvor reguleringsplan fortsatt skal gjelde.

Det er igangsatt arbeide med revisjon av kommuneplanens arealdel, og forventes godkjent i løpet av høsten 2020. I forslag til ny kommuneplan er det foreslått at kommuneplanen skal gjelde foran denne reguleringsplanen.

Utsnitt av planen med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

 

Prisantydning inkludert omkostninger

4 850 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
121 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 850 000,-))
--------------------------------------------------------
136 892,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 986 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter utgjør kr. 14 972,- for inneværende år. I beløpet inngår gebyr for Renovasjon, eiendomsskatt, vann- og avløpsgebyrer..

Eiendomsskattetakst : Kr. 1.524.600,- eiendomsskatt utgjør p.t kr. 5.259,-

Det må i tillegg påregnes kostnader til bl.a. strøm, tv, internett og forsikring. Kostnadene vil variere avhengig av antall husstandsmedlemmer og egne preferanser.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr. 776 530,- i følge Skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen.

Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig eller utleie) vil sekundær formuesverdi være kr. 2 795 506,-

Betalingsvilkår

Kjøpesum inkludert omkostninger må være innbetalt og disponibelt på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtakelse. I tillegg må eventuelle pantedokumenter tilknyttet lån som skal tinglyses være mottatt innen samme frist.

Overtakelse

Etter avtale med selger. Ved ønske om overtakelsesdato må det tas forbehold om dette i budet.

 

Avhendingsloven

Eiendommen selges «som den er» og overtas av kjøper slik den fremstår på visning, jf. avhendingsloven § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. I tillegg oppfordrer vi interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann. Forhold som er eller burde ha vært oppdaget på visning vil normalt ikke være en mangel. Dette kan gjelde også der feilen ikke er beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget av eiendommen.

Boligkjøperforsikring

Kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP forsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Kjøper kan også tegne tilleggsforsikringen Boligkjøperforsikring PLUSS. Boligkjøperforsikring PLUSS gir advokathjelp innenfor en rekke privatrettslige områder som f.eks. arv, naboforhold og plan- og bygningsrett. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller se www.help.no.

Boligkjøperforsikring må tegnes senest på kontraktsmøtet.

Det gjøres oppmerksom på at RE/MAX mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av forsikringen.

Løsøre og tilbehør

Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med ved salg av bolig og fritidsbolig. Eiendomsbransjens liste over løsøre og tilbehør som følger med ved boligsalg legges til grunn dersom ikke noe annet avtales eller fremgår av salgsoppgaven.

Forsikring

Som kjøper gjennom oss får man gratis gjennomgang av forsikringene av Toten Forsikring AS samt en måned med dekningen Hus Pluss inkludert i boligkjøpet. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglerforetak er forpliktet til å gjennomføre kundetiltak ovenfor både kjøper og selger. Begge partene må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon og redegjøre for formålet med salget eller kjøpet. For ikke-fysiske personer må det i tillegg redegjøres for hvem som eventuelt er reelle rettighetshavere. Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres vil vi være pålagt å avstå fra å gjennomføre handelen. Vi er også forpliktet til å melde fra til Økokrim dersom handelen fremstår som mistenkelig.

Personopplysningsloven

Vi gjør oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.


 

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 19.000,-
Tilrettelegging: Kr. 13.900,-
Oppgjør: Kr. 6.000,-
Visning: Kr. 3.000,- pr. visning
Markedsføring/ Grunnpakke: Kr. 13.600,- eventuell avisannonsering kommer i tillegg.

Selger dekker i tillegg påløpte utlegg i forbindelse med salget.

Salgsoppgaven

Salgsoppgaven er sist oppdatert 16.10.2020.
 

Trenger du vurdering av egen bolig før du kan by på denne?
Kontakt oss!

Takk for din interesse!

Du hører fra oss så snart som mulig

Sist oppdatert: 19.10.2020 09:31. Saksnr. 18-20-0099