" type="text/javascript"> te
Lundbergvegen 11B tar form!
Lundbergvegen 11B tar form!
Lundbergvegen 11A og 11B
Lundbergvegen 11A og 11B
Lundbergvegen 11B
Lundbergvegen 11B
Illsutasjon stue
Illsutasjon stue
Illustrasjon kjøkken. Bildet kan avvike noe fra originale kjøkkentegninger.
Illustrasjon kjøkken. Bildet kan avvike noe fra originale kjøkkentegninger.
Underetasje
Underetasje
1.etasje
1.etasje

Innlandet
Lundbergvegen 11B

Prisantydning
Kr 3 950 000

Eierform Selveier
Boligtype Enebolig
Byggeår 2021
Soverom 3
P-rom / BRA 0 / 152m²
Tomteareal 778m² (Fellestomt)
Energimerke Selger har ikke energimerket boligen

Velkommen til Lundbergvegen 11B

Lundbergvegen 11B er boligen beliggende mot vest.

Forventet fremdrift

Ferdigstillelse av Lundbergvegen 11B er innen vår 2021.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i landlige, naturskjønne omgivelser i Byflaten med gode solforhold. Byflaten ligger i utkanten av Brumunddal sentrum og er et område i vekst med gode oppvekstvillkår. Den høytliggende beliggenheten i utkanten av sentrum, betaler seg i gjengjeld med den enorme panorama utsikten til Mjøsa og nærliggende kulturlandskap. En utsikt du må oppleve fra din nye stue og terrasse.

Eiendommen ligger med kort avstand til Kirkekretsen skole med 1-7. klasse. Uteområdet er godt tilrettelagt for de ulike alderstrinn og innbyr til aktivitet og kreativ lek. Skolen har fokus på respekt, ansvar og trygghet.

Veldre barnehage ligger rett ved skolen og har lik nærhet til eiendommen, bare 600 meter å gå hjemmefra. Barnehagen er en privat foreldreeid barnehage med fokus på positiv atferd gjennom ROS og oppmuntring. I tillegg til at de bruker nærmiljøet aktivt og fremmer fysisk aktivitet og et sunt kosthold.

Det er også andre barnehager i kort avstand fra boligen. Brumunddal ungdomsskole ligger ca. 7 minutter fra boligen med bil.

Det er omtrent 400 meter til bussholdeplass med ulike avganger dagen igjennom.

Det er kort vei til skog og mark med tur, friluft- og rekreasjonsmuligheter. En liten kjøretur til områder med et godt skiløypenett.

Adkomst

Kjør av Byflatvegen og inn på Rognstadvegen. Følg veien og ta andre avkjøring til venstre inn på Lundbergvegen. Eiendommen ligger da på høyreside.

Det vil bli skiltet med Re/max Heimdahl & Partnere visningsskilt på oppsatte fellesvisninger samt at boligen er synlig med "TIL SALGS" plakat.

Areal og innhold

Totalt bruksareal: 152 m2

1. etasje:
Bra: 88,8 m2.
Inneholder: Vindfang, gang, 2 soverom, bad, vaskerom, wc-rom og bod.
Utvendig bod og carport.

2. etasje:
Bra: 63,2 m2.
Inneholder: Stue, kjøkken, 1 soverom og trappegang.
Utvendig balkong og terrasse.

Beregningene er foretatt av utbygger og er oppmålt etter tegninger. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Kjøper har ingen krav mot selger dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre/større enn markedsført areal.

Byggemåte og leveransebeskrivelse

Boligen oppføres iht. byggteknisk forskrift (TEK 17). Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

Utvendig
Termomur i bakkant av boligen. Isola ringmurselementer i fremkant. Radonduk. Oppført i isolert bindingsverk med utvendig stående låvepanel. Natre vinduer med aluminiums bekledning. Glassrekkverk på terrasse i front. Tak tekket med Icopal Mono PC.
Innvendig
Innvendige overflater på vegger og tak vil i hovedsak bestå av gips. Gulv med en-stavs eikeparkett av typen Heritage Urban Grey Eik. Gulvlister vil være i samme farge og utførelse som parketten. Det vil være flislagt gulv på våtrom, gang og vindfang. Heltre glatte innerdører. Trapp mellom 1. og 2, etg av typen Stryntrappa modell Fauna med eiketrinn og 22 mm runde spiler på rekkverk.

Det vil bli montert Cavaler skyvedørsgarderobe på ett soverom. (mulighet for garderobeløsning på resterende rom mot tillegg i pris)

Kjøkken
Kvalitetskjøkken fra Norema som er i sort farge med glatte fronter. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer fra Electrolux eller Siemens: kjøl- og fryseskap, oppvaskmaskin, koketopp og stekeovn.

Bad/WC/Vaskerom
Bad med flislagte overflater og varme i gulvet. Grohe Rapid SL vegghengt toalett. 85 cm baderomsinnredning Alterna All Day hvit høyglans m/speil. Alterna Pyxis dusjhjørne 90 x 90 cm.

Toalettrom med 20x20 fliser på gulv glatte overflater på vegger. Grohe Rapid SL vegghengt toalett. 50 cm baderomsinnredning Alterna All Day hvit høyglans m/speil.

Vaskerom med våtromsplater på vegger, 20x20 flis på gulv og flissokkel. 200 liter Oso VVB. Gulvvarme.

Frostsikker vannutkaster.

Teknisk
Boligen leveres med stor el-pakke med downlights, 92 stikk og brytere. Led spottere på bad, stue, gang og kjøkken. Utvendig 2. stk utelamper SG Largo LED.
El-anlegget styres via Smarthouse El-styring. Flexit sentralstøvsuger. Seriekoblede røykvarslere.
Klargjort for El-bil lading i carport.

Det er mulig å gjøre tilvalg eller endringer etter ønske tidlig i byggeprosessen.

Tomt

Fellestomt tomt på ca. 778 kvm som er felles eiet.

Hver bolig disponerer sin naturlige del av tomten. Tomten vil bli grovplanert og gårdsplass blir gruset, dersom ikke kjøper har andre ønsker eller tilvalg.

Tomten opparbeides i henhold til vedlagte utomhusplan, med de krav som fremgår av reguleringsbestemmelsene i forhold til opparbeidelse av gangstier, lekeplasser og grøntareal.

Eiendomsgrenser er målt og merket med god nøyaktighet.

Parkering

Parkering i carport og på gårdsplass tilknyttet den aktuelle enheten.

Det er klargjort for el-bil lading i carport.

Boder/oppbevaring

Boligen leveres med en innvendig og en utvendig isolert sportsbod.

Oppvarming/ventilasjon

Boligen leveres med Flexit ventilasjonsaggregat Nordic S3. Jøtul f135 sort lakkert peisovn med energiklasse A+ på stue med stålpipe.

Varmekabler på bad, gang, vindfang, bad og vaskerom. Panelovner på enkelte rom, totalt 6. stk. 3 stk. 600W og 3.stk 800W.

Energimerke

Prosjektet føres opp i henhold til TEK 17. Energimerking for prosjektet totalt og pr. bolig blir beregnet i forbindelse med detaljprosjektering. Energimerking gir relevant informasjon om hvor energieffektiv eiendommen er på en skala fra A til G. Se energimerking.no for mer informasjon.

Tilvalg

Kjøper kan bestille endringer for sin bolig i byggeperioden. Det vil imidlertid ikke være anledning til å flytte på ventilasjonsanlegg, el-skap eller avløp og vanntilførsel.

Alle endringer skal avtales skriftlig og kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen. Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42.

Utomhusarealer

Kjøper er kjent med at utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene kan bli avholdt, etter overtakelse av eiendommen.

I hovedsak leveres eiendommen med utvendig grovplanert uteområde og gruset gårdsplass.

Reguleringsforhold

Området er regulert til Boligformål iht. reguleringsplan LUNDBERG, G. NR. 21, BNR. 4, VELDRE PLANID:1998042910515, datert 29.04.1998 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Området omfattes også av kommuneplan: KOMMUNEPLANENS AREALDEL, 2014-2025 PLANID: 2011050800 datert: 17.06.2015.

Utsnitt av planen med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Offentlige forbehold

I medhold av plan- og bygningsloven §§ 20-1 a, 20-2 og 21-4 godkjennes søknaden mottatt 29.07.2019, vedlagt revidert situasjonsplan mottatt den 15.08.2019.

Søknaden omfatter oppføring av to eneboliger i kjede på eiendommen med gnr. 21 bnr 41, Lundbergvegen 11A og B, Brumunddal.

Det foreligger godkjent sanitærabonnement 06.04.2020.

Vannmåler monteres i samsvar med kommunale forskrifter.

Tiltaket tillates igangsatt etter dette vedtak.

Tiltaket kan ikke tas i bruk før det er gitt ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. Når byggningen er ferdig skal saken avsluttes med søknad om ferdigattest.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Følgende er tinglyst og vil følge eiendommen:
- 1938/902217-1/11 - 04.02.1938 - Elektriske skraftlinjer
- 1949/1441-1/11 - 08.06.1949 - Bestemmelse om vannledn.
- 1974/990039-1/11 - 18.09.1974 - Elektriske kraftlinjer.
- 1983/225-1/11 - 11.01.1983 - Best. om vann/kloakkledn.
- 1997/9222-1/11 - 11.08.1997 - Elektriske kraftlinjer.
- 1999/11100-1/11 - 28.10.1999 - Erklæring/avtale.

I tillegg vil kommunen ha legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter.

Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler og heftelser som
fremgår av grunnboken og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei, vann og avløp

Boligen vil være tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Vannmåler monteres i samsvar med kommunale forskrifter.

Formuesverdi

Formuesverdi fastsettes etter ferdigstillelse av boligen og i forbindelse med første likningsoppgjør. Formuesverdien fastsettes med bakgrunn i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Formuesverdi for primærboliger og sekundærboliger er hhv. 25 % og 90% av boligens verdi. Se skatteetaten.no for mer informasjon og beregning.

Konsesjon

Det er ikke konsesjonsplikt på eiendommen.

Odel

Det er ikke odel på eiendommen.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom så lenge det som leies ut er godkjent for varig opphold og har forsvarlig radonnivå.

Forsikring

Som kjøper gjennom oss får man gratis gjennomgang av forsikringene av Toten Forsikring AS samt en måned med dekningen Hus Pluss inkludert i boligkjøpet. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Omkostninger

Kjøper skal i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:

Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte seksjon. P.t. er tomteverdien antatt å være ca. NOK 750.000,-
Dette gir en dokumentavgift på ca. kr.18.750,-. Det tas forbehold om endring i gebyrer, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet.

Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 525,-
Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 525,-
Gebyr for pantattest kr.172,-
Dokumentavgift beregnes av andel tomteverdi. Det gjøres oppmerksom på at det er tomtens verdi på tinglysingstidspunktet som legges til grunn for avgiftsberegningen. Opplyst dokumentavgift er beregnet ut fra dagens antatte tomteverdi. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som ev. er ansvarlig for mellomværende.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter som renovasjon, vann og avløpsgebyrer, feiing- og tilsyn tilkommer når eiendommen blir bebygget og bebodd.

Det vil være vannmåler på eiendommen.

Felleskostnader

Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles iht. vedtektene. (Dersom et sameie opprettes for de to enhetene)

Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt i kommunen. Skattesatsen for 2020 er fastsatt til 4,2 ‰, dog med et bunnfradrag på kr 10.000,-. Megler har ikke fått opplyst hva eiendomsskatten vil utgjøre, men basert på prisantydningen må det påregnes at eiendommen får eiendomsskatt.

P.t er eiendomsskattetaksten kr. 155.000,- som utgjør en eiendomsskatt på kr. 651,- (Gjelder tomten)

Ta kontakt med kommunen for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlaget og eiendomsskatten.

Oppgjør

Hele kjøpesummen betales ved overtakelse av boligen.

Det innbetalte beløpet tilhører kjøper, og kan ikke utbetales til selger inntil det enten er stilt forskuddsgaranti etter bustadoppføringslova § 47 eller kjøper har fått tinglyst hjemmel til boligen. Boligen tinglyses i kjøpers navn først ved tidspunkt for ferdigstillelse og overtakelse.

Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.

Bustadoppføringslova

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer forbrukers rettigheter ved kjøp av bolig under oppføring. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse dersom kjøper er profesjonell eller anses som profesjonell/investor, eller når leiligheten er ferdigstilt.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% av kjøpesummen i 5 år etter overlevering.

Betalingsvilkår

Kjøpesum inkludert omkostninger må være innbetalt og disponibelt på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtakelse. I tillegg må eventuelle pantedokumenter tilknyttet lån som skal tinglyses være mottatt innen samme frist.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Selger er ansvarlig for at det blir utstedt ferdigattest før overtakelse.
Manglende ferdigattest er allikevel ikke til hinder for overtakelse dersom de gjenstående arbeidene er av en slik karakter at kommunen finner det ubetenkelig å utstede midlertidig brukstillatelse. I midlertidig brukstillatelse skal det fremgå hvilke arbeider som gjenstår og en frist for ferdigstillelse.

Overtakelse

Forventet ferdigstillelse av eiendommen er 1 kvartal 2021. Skisserte tidspunkter er foreløpig og ikke bindende og utløser ikke dagmulkt.

Forsikring

Som kjøper gjennom oss får man gratis gjennomgang av forsikringene av Toten Forsikring AS samt en måned med dekningen Hus Pluss inkludert i boligkjøpet. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Kjøpekontrakt

Kjøpekontrakt følger som vedlegg til salgsoppgaven og forutsettes signert av partene innen en uke etter aksept av bud.

Tinglysing av hjemmel

Dersom annet ikke er avtalt forutsettes det at skjøte/hjemmelsdokument tinglyses på kjøper i etterkant av overtakelse.

Salg av kontraktsposisjon

Kjøper kan videreselge kontraktsposisjon under forutsetning av at selger får tilfredsstillende bekreftelse på at ny kjøper trer inn i kontrakten med de samme rettigheter og forpliktelser som opprinnelige kjøper. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse. Ved videresalg påløper et administrasjonsgebyr med kr 10.000,- (inkl. mva.).

Avbestilling

Kjøper kan avbestille i henhold til reglene i bustadoppføringslova §§ 52 og 53.

Ved avbestilling før igangsettingstillatelse er innvilget påløper et avbestillingsgebyr på kr. 25.000,- (inkl. mva.). Ved avbestilling etter at igangsettingstillatelse er gitt påløper et avbestillingsgebyr på 10 % av total kontraktssum (inkl. mva.).

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglerforetak er forpliktet til å gjennomføre kundetiltak ovenfor både kjøper og selger. Begge partene må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon og redegjøre for formålet med salget eller kjøpet. For ikke-fysiske personer må det i tillegg redegjøres for hvem som eventuelt er reelle rettighetshavere. Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres vil vi være pålagt å avstå fra å gjennomføre handelen. Vi er også forpliktet til å melde fra til Økokrim dersom handelen fremstår som mistenkelig.

Personopplysningsloven

Vi gjør oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Kr. 27.500,-
Tilrettelegging: Kr. 13.900,-
Oppgjør: Kr. 6.000,-
Visning: Kr. 3.000,- pr. visning
Markedsføring/ Grunnpakke: Kr. 13.600,- eventuell avisannonsering kommer i tillegg.

Selger dekker i tillegg påløpte utlegg i forbindelse med salget.

Selge bolig

Skal du selge din nåværende bolig?
Ta kontakt med megler Geir Heimdahl.
Tlf: 461 91 000
E-post: geir.heimdahl@remax.no

Trenger du vurdering av egen bolig før du kan by på denne?
Kontakt oss!

Takk for din interesse!

Du hører fra oss så snart som mulig

Sist oppdatert: 15.04.2021 08:21. Saksnr. 18-20-0136