" type="text/javascript"> te
Boligen oppføres i husmodellen Tellus!
Boligen oppføres i husmodellen Tellus!
Interiørillustrasjon
Interiørillustrasjon
Tomten markert
Tomten markert
Tomten markert
Tomten markert
Kjøkkenillustrasjon
Kjøkkenillustrasjon
Kjøkkenillustrasjon
Kjøkkenillustrasjon
Plantegningen viser med 2 soverom
Plantegningen viser med 2 soverom
Plantegningen viser mulighet for 3 soverom
Plantegningen viser mulighet for 3 soverom
Tomten i forhold til barnehage og skole.
Tomten i forhold til barnehage og skole.

Innlandet
Skjelstadvegen 1 og 3

Prisantydning
Kr 2 490 000

Eierform Selveier
Boligtype Tomannsbolig
Byggeår 2021
Soverom 2
P-rom 74 m2
Tomteareal 1 661m² (Fellestomt)
Energimerke Selger har ikke energimerket boligen

Velkommen til Skjelstadvegen 1 og 3

Gavekort á kr. 20.000,- på hvitevarer ved kjøp mellom 15.1.2021 til 15.02.2021!

Forventet fremdrift

Byggingen er ikke i gangsatt, men vil begynne på slutten av vinteren.

Ferdigstillelse antas å bli i 3 kvartal 2021.
 

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et lite, veletablert boligfelt som i senere tid er blitt utbygget noe. Området omkranses av landlige omgivelser og spredt boligbebyggelse, landbruk- og skogeiendommer. Det er kort vei ned til Skreia sentrum med fasiliteter som dagligvareforretninger, frisører, spisesteder, kafeer, småbutikker, treningssenter og idrettshall.

Til Skreia Barneskole (Stange skole) med 1-7.trinn er det bare 8 minutters gange og ca. 700 meter. Skreia Ungsomsskole ligger i nærhet til Skreia sentrum, ca. 2,8 km fra eiendommen. Det er flere barnehager i området innenfor 10 km.

Toten er er kjent for vakker natur og kulturlandskap. Totenåsen byr på et fantastisk flott eldorado av friluftsmuligheter. Et hav av skiløyper vinterstid, egne truge løyper og mange topper å bestige sommerstid via blåmerkede stier.

Adkomst

Følg Kvennomslinna fra Skreia sentrum. Ta inn på Torsætervegen. Ta til venstre inn på Dølenga. Første til høyere og eiendommen ligger da på venstre side.

Det vil bli skiltet med Re/max Heimdahl & Partnere visningsskilt på oppsatte fellesvisninger samt at eiendommen er synlig med "TIL SALGS" plakat.

Areal og innhold

Totalt bruksareal: 78 m2
Totalt primærrom: 74 m2

1. etasje:
P-rom: Entré, 2 soverom, baderom, stue og kjøkken.
S-rom: Utvendig sportsbod. Innvendig bod

Byggemåte og leveransebeskrivelse

Boligen oppføres iht. byggteknisk forskrift (TEK 17). Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

Generellt
Boligene oppføres på ferdig isolert plate og grunnmur i elementer som fylles med betong. Mengde isolering og utførelse vil variere noe fra stedlige forhold. På murkrone leveres svillmembran 48x148 mm svill. Svillen forandres forskriftsmessig til mur sammen med kantplate/bjelke.

Yttervegger oppføres med 23x48 mm luftelekt, musebånd, 12 mm vindtettplate, 36x148 mm bindingsverk, isolasjon iht. energiberegning, 0,15 mm diffusjonstett plastfolie, 48x48 innvendig påforing, isolasjon iht. energiberegning og 13 mm gips for vegger som evt. bygges med tilstøtende brannvegg.

Iht. varmetapsberegning kan isolasjon i yttervegg bli inntil 50 mm tykkere. Ved slike tilfeller endres bindingsverkstender fra 36 x 148 mm til 36 x 198 mm. Riktig tykkelse på yttervegg kommer frem på plantegning. Der det skal brukes stående utvendig panel monteres horisontal lekt 36x48 mm i tillegg til vertikal luftelekt.

Tak tekkes med svart Zanda Arktis betongtakstein. Mønepanne, stigtrinn til pipe og nødvendige snøfangere. Ytterkledning leveres ferdig grunnet. Toppstrøk bør gjøres senest innen påfølgende sommer. Dette bekostes av et eventuelt opprettet sameie eller av kjøper. Vinduer leveres med 3-lags energiglass, farbrikkmalt karm, ramme og foringer. Enkelte vinduer er faste, åpningsvinduer er topphengslet.

Innvendige overflater
Innvendige vegger leveres med mdf panelplater, 5-bords fas i hvit farge. Himlinger leveres med takplater med glatt overflate i hvit farge. Gulv leveres med laminat i matt grå utførelse. Glatte lister i hvit farge.

Dører
Hoveddør leveres i henhold til fasadetegning. Balkongdør med brystning. Antatt 3-lags isolerglass. Hvite karmer og utforinger fra fabrikk. Vridere i børstet stål. Dør til sportsbod er hvitmalt.

Innerdører i heltre med vridere i børstet stål.

Kjøkken
Kjøkken er levert fra Norema, av Byggemakker Skattum på Gjøvik. Se illustrasjonsbilder. (hvitevarer medfølger ikke)

Dersom kjøper har skrevet kontrakt 6 uker før levering av kjøkken er det mulig å gjøre forandringer. Annet kjøkken/ tidsforbruk ut over dette faktureres direkte til kjøper fra Skattum.

Bad
Bad leveres med flislagte gulv og vegger. Grå fliser 20x20 på gulv, dusjsone med 10x10 fliser. Varme i gulvet. Vegger får hvite fliser 20x30.

Hvit baderomsinnredning av typen Optima Venezia med skuffer og heldekkende servant. Tilhørende speil med lys. Vegghengt toalett. Dusjhjørne med 88x88x195 cm glassdører med sikkerhetsglass og aluminiumsprofiler. Det vil være opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på bad.

VVS
Rør skjules i konstruksjoner, som rør i rør opplegg. Varmtvannsbereder og fordelingsskap plasseres i innvendig bod. Det er vannmåler til hver enhet. Det monteres utekran til hver enhet.

Elektrisk anlegg
Det elektriske anlegget leveres i henhold til gjeldende forskrifter. Det er generelt skjult el-anlegg i leilighetene, med untakk av lyd- og brannvegg.
Det leveres varmekabler i entré og bad. Det leveres 4 stk spottere på bad, 3 stk spottere i gang og 3 stk spottere på kjøkken. I oppholdsrom leveres det med lampe av typen Enøk 27.

Utvendig belysning ved inngangsdør og balkongdør leveres det med lampe av typen SG Sorrento. i Utvendig sportsbod leveres det stikkkontakt og taklampe.

TV/Fiber
Det er klargjort for Tv og fiber inn til boligen med trekkrør frem til bod som er klargjort for fremføring av tv og fiber.
Kjøper må selv bekoste og bestille tilkobling og fremføring utover dette.

Tomt

Fellestomt tomt på ca. 1661 kvm som eies av sameiet.

Graving av tomt/byggegrop inkludert planering av hage og gårdsplass.
Felles veiområder og parkering leveres med veigrus. Det vil brukes stedelige masser fra området, og legges ferdigplen.
Ny eier er selv ansvarlig for å vedlikeholde, stelle og sørge for gode vekstforhold.

Parkering

Det følger opparbeidet parkeringsplass til hver leilighet. Se situasjonsplan for plassering av p-plass.

Mulighet for å sette opp carporter.

Boder/oppbevaring

Boligen leveres med en innvendig bod til oppbevaring. Utvendig uisolert sportsbod.

Oppvarming/ventilasjon

Det leveres aggregat med balansert ventilasjon av boligene som plasseres i leilighetens innvendige bod. Anlegget leveres med varmegjenvinner og forvarmet tilluft som gir en energiøkonomisk gevinst og økt komfort. Luft tilføres i stue/kjøkken, alle soverom og entré gjennom ventiler i tak. Avtrekk via ventiler i tak på bad og bod. Luftespalter under alle dører for å gi gjennomstrømming av luft.

Hver leilighet leveres med stålpipe med vedovn, av typen "Circle S".
Ovnen kommer med skjult frisktluftstilgang, buet glass og høyt brennkammer.

Leilighetene leveres med varmekabler i entré og på bad.

Energimerke

Prosjektet føres opp i henhold til TEK 17. Energimerking for prosjektet totalt og pr. bolig blir beregnet i forbindelse med detaljprosjektering. Energimerking gir relevant informasjon om hvor energieffektiv eiendommen er på en skala fra A til G. Se energimerking.no for mer informasjon.

Tilvalg

Kjøper kan bestille endringer for sin bolig i byggeperioden. Det vil imidlertid ikke være anledning til å flytte på ventilasjonsanlegg, el-skap eller avløp og vanntilførsel.
Alle endringer skal avtales skriftlig og kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen. Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42.

Utomhusarealer

Eiendommen skal leveres med opparbeidelse av utvendige arealer og beplantning iht. vedlagte foreløpige utomhusplan.

Adkomstveg og parkeringsplasser opparbeides med gruset toppdekke. Grøntarealer leveres med ferdigplen.

Utvendig platting leveres med steinheller 20x20 cm á ca. 6 kvm. Det leveres også heller på inngangssiden.

Kjøper er kjent med at utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene kan bli avholdt, etter overtakelse av eiendommen.

Reguleringsforhold

Området er regulert til Boliger iht. reguleringsplan Skjelstad PLANID: 344220050001 datert 26.05.2005 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende datert: 19.06.2019

Utsnitt av planen med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som for eksempel rett til å vedlikehold av rørsystemer for vann- og kloakk. Erklæringene vil følge eiendommen ved salg.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G. Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.
Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler og heftelser som
fremgår av grunnboken og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei, vann og avløp

Boligen vil være tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Formuesverdi

Formuesverdi fastsettes etter ferdigstillelse av boligen og i forbindelse med første likningsoppgjør. Formuesverdien fastsettes med bakgrunn i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Formuesverdi for primærboliger og sekundærboliger er hhv. 25 % og 90% av boligens verdi. Se skatteetaten.no for mer informasjon og beregning.

Konsesjon

Det er ikke konsesjonsplikt på eiendommen.

Odel

Det er ikke odel på eiendommen.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom så lenge det som leies ut er godkjent for varig opphold og har forsvarlig radonnivå.

Priser

Fra 2 490 000,-

Omkostninger

Kjøper skal i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:

Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte seksjon. P.t. er tomteverdien antatt å være ca. NOK 250.000,- pr enhet. Dette gir en dokumentavgift på ca. kr.6.250,- pr. enhet. Det tas forbehold om endring i gebyrer, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet.

Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 525,-
Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 525,-
Gebyr for pantattest kr.172,-

Dokumentavgift beregnes av andel tomteverdi. Det gjøres oppmerksom på at det er tomtens verdi på tinglysingstidspunktet som legges til grunn for avgiftsberegningen. Opplyst dokumentavgift er beregnet ut fra dagens antatte tomteverdi. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som ev. er ansvarlig for mellomværende.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter faktureres direkte fra kommunen. Kommunale avgifter tilkommer når eiendommen blir tatt i bruk.

Det vil være vannmåler på eiendommen.

Felleskostnader

Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles iht. vedtektene.

Felleskostnadene bør dekke bl.a. avsetning til vedlikehold fellesarealer/evt. garasje, forretningsførsel, forsikring bygg og fellesarealer og andre driftskostnader.

Endelig budsjett fastsettes på sameiermøte.

Det er opptil kjøpere å bestemme om de ønsker å opprette et sameie

Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt i kommunen. Skattesatsen for 2020 er fastsatt til 3,3 ‰,. Megler har ikke fått opplyst hva eiendomsskatten vil utgjøre, men basert på prisantydningen må det påregnes at eiendommen får eiendomsskatt. Ta kontakt med kommunen for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlaget og eiendomsskatten.

Pt. er eiendomsskatten kr. 495,- pr. år for ubebygd grunn. Da med et skattegrunnlag på kr. 150.000,-.

Oppgjør

Hele kjøpesummen betales ved overtakelse av boligen.

Det innbetalte beløpet tilhører kjøper, og kan ikke utbetales til selger inntil det enten er stilt forskuddsgaranti etter bustadoppføringslova § 47 eller kjøper har fått tinglyst hjemmel til boligen. Boligen tinglyses i kjøpers navn først ved tidspunkt for ferdigstillelse og overtakelse.

Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.

Bustadoppføringslova

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer forbrukers rettigheter ved kjøp av bolig under oppføring. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse dersom kjøper er profesjonell eller anses som profesjonell/investor, eller når leiligheten er ferdigstilt.

Forbehold

Det tas forbehold om offentlig saksbehandling og godkjenning.

Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper skriftlig når grunnlaget for forbeholdene er falt bort, samt dato for bortfallet. Dersom selger gjør forbeholdene gjeldende, bortfaller kjøpekontrakten som er inngått mellom partene.

Beløp som kjøper har innbetalt med tillegg av eventuelt opptjente renter utbetales til kjøper. Selger står fritt til på et hvilket som helst tidspunkt velge å frafalle forbeholdene selv om forutsetningene/ forbeholdene ikke er oppfylt.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% av kjøpesummen i 5 år etter overlevering.

Betalingsvilkår

Kjøpesum inkludert omkostninger må være innbetalt og disponibelt på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtakelse. I tillegg må eventuelle pantedokumenter tilknyttet lån som skal tinglyses være mottatt innen samme frist.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Selger er ansvarlig for at det blir utstedt ferdigattest før overtakelse.
Manglende ferdigattest er allikevel ikke til hinder for overtakelse dersom de gjenstående arbeidene er av en slik karakter at kommunen finner det ubetenkelig å utstede midlertidig brukstillatelse. I midlertidig brukstillatelse skal det fremgå hvilke arbeider som gjenstår og en frist for ferdigstillelse.

Overtakelse

Forventet ferdigstillelse av eiendommen er 3 kvartal 2021. Skisserte tidspunkter er foreløpig og ikke bindende og utløser ikke dagmulkt.

Forsikring

Som kjøper gjennom oss får man gratis gjennomgang av forsikringene av Toten Forsikring AS samt en måned med dekningen Hus Pluss inkludert i boligkjøpet. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Kjøpekontrakt

Kjøpekontrakt følger som vedlegg til salgsoppgaven og forutsettes signert av partene innen en uke etter aksept av bud.

Tinglysing av hjemmel

Dersom annet ikke er avtalt forutsettes det at skjøte/hjemmelsdokument tinglyses på kjøper i etterkant av overtakelse.

Salg av kontraktsposisjon

Kjøper kan videreselge kontraktsposisjon under forutsetning av at selger får tilfredsstillende bekreftelse på at ny kjøper trer inn i kontrakten med de samme rettigheter og forpliktelser som opprinnelige kjøper. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse. Ved videresalg påløper et administrasjonsgebyr med kr.10 000,- (inkl. mva.).

Avbestilling

Kjøper kan avbestille i henhold til reglene i bustadoppføringslova §§ 52 og 53.

Ved avbestilling før igangsettingstillatelse er innvilget påløper et avbestillingsgebyr på kr. 25.000,- (inkl. mva.).
Ved avbestilling etter at igangsettingstillatelse er gitt påløper et avbestillingsgebyr på 10 % av total kontraktssum (inkl. mva.).

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglerforetak er forpliktet til å gjennomføre kundetiltak ovenfor både kjøper og selger. Begge partene må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon og redegjøre for formålet med salget eller kjøpet. For ikke-fysiske personer må det i tillegg redegjøres for hvem som eventuelt er reelle rettighetshavere. Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres vil vi være pålagt å avstå fra å gjennomføre handelen. Vi er også forpliktet til å melde fra til Økokrim dersom handelen fremstår som mistenkelig.

Personopplysningsloven

Vi gjør oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Fastpris kr. 30.000,- pr. solgte enhet.
Tilrettelegging: Kr. 13.900,-
Oppgjør: Kr. 6.000,-
Visning: Kr. 3.000,- pr. visning
Markedsføring/ Grunnpakke: Kr. 13.600,- eventuell avisannonsering kommer i tillegg.

Selger dekker i tillegg påløpte utlegg i forbindelse med salget.

Selge bolig

Skal du selge din nåværende bolig?
Ta kontakt med megler Geir Heimdahl.
Tlf: 461 91 000
E-post: geir.heimdahl@remax.no

Trenger du vurdering av egen bolig før du kan by på denne?
Kontakt oss!

Takk for din interesse!

Du hører fra oss så snart som mulig

Boliger

Bolig Addresse Soverom P-rom / BRA Pris
1 Skjelstadvegen 1 2 74 / 78m² Kr 2 490 000
2 Skjelstadvegen 3 2 74 / 78m² Kr 2 490 000

Sist oppdatert: 06.08.2021 17:11. Saksnr. 18-20-9001