" type="text/javascript"> te
Beliggende med tilgang til Mjøspromenaden kun 100 meter utenfor døren
Beliggende med tilgang til Mjøspromenaden kun 100 meter utenfor døren
Pent opparbeidet med grøntarealer og parkeringer
Pent opparbeidet med grøntarealer og parkeringer
Nærhet til sentrum og Mjøsa
Nærhet til sentrum og Mjøsa
Særdeles god planløsning
Særdeles god planløsning
Inngangsparti
Inngangsparti

Innlandet
Johan Bojers veg 15B

Prisantydning
Kr 4 750 000

Eierform Eierseksjon
Boligtype Leilighet
Byggeår 2021
Soverom 3
P-rom / BRA 87 / 92m²
Tomteareal 60m² (Eiet tomt)
Energimerke Selger har ikke energimerket boligen

Velkommen til Johan Bojers veg 15B

Kort om Johan Bojers veg 15

Moderne og praktisk leilighet av meget god standard. Dobbel carport i rekke samt utebod i felles anlegg. Unik og flott beliggenhet meget nært Mjøsa, med kort vei bort til sentrum. Dette er et populært og vakkert område med Mjøsa og mjøspromenaden som nærmeste nabo. Bare ca. 100 meter til populære Vikenstranda med flotte bade- og treningsmuligheter. Her har du alt du trenger innenfor gåavstand. Det er kun et par minutter med bil til Gjøvik sentrum som byr på gågate med butikker av flere slag og trivelige spisesteder. I sentrum finner du kjøpesenteret CC, egen skysstasjon hvor det er mulig å komme seg til Oslo med både tog og buss. Gjøvik har også eget friluftsbad med alpinbakke, tennisbaner og skøytebane vinterstid. I tillegg til dette er det flere store turområder som Vind idrettsarena og Øverby, hvor begge har milevis med ski-/lysløyper.

Areal og innhold

Totalt bruksareal: 92 m²
Totalt primærrom: 87 m²
Sekundærrom omfattes av teknisk rom/bod.

Leiligheten med egen inngang ligger i 1. etasje og inneholder vindfang/gang, stue/kjøkken, 3 soverom, bod, bad/wc/vaskerom.
Leiligheten har egen uteplass, utebod og dobbel carport! I tillegg er det godt med ekstra biloppstillingsplasser på område.

Felleskostnader dekker bygningsforsikring, avsetninger til fremtidig vedlikehold, brøyting/strøing og kommunale avgifter.

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Tomt

60 m². Eiet tomt
Egen adkomst til leiligheten og dobbel carport i rekke. Felles plass for søppeldunker langs veggen på carportrekke på hovedgårdsplass.

Byggemåte

Bygningen er oppført i betongkonstruksjoner over to etasjer samt underetasje. Yttervegger er utvendig kledd med fasadeplater, murt tegl og pusset betong. Vinduer med fabrikklakkerte isolerglass og isolerte ytterdører. Tak er tekket med folietekking.

Ferdigattest/Midlertidig brukstillatelse

Leiligheten er under ferdigstillelse, og det foreligger ikke ferdigattest enda. Selger besørger ferdigattest før overtagelse kan skje. Forventet ferdigstillelse er 2. kvartal 2021.

Standard

Bygningen var opprinnelig administrasjonsbygg til Gjøvik Meieri den gangen det var meieri på naboeiendommen. Området er nå utbygget til et attraktivt område med blokkleiligheter.
Bygningen har en god standard og er meget godt vedlikeholdt de siste årene. Leiligheten er helt ny og har ikke vært bebodd. Den har en meget god standard.

Kjøkken/stue:
Kjøkkeninnredning med glatte blanke fronter og laminat benkeplate. Integrert koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Nedfelt benkebeslag med blandebatteri. Ventilator over komfyr. Åpen løsning til stue med utgang til veranda med utsikt mot Mjøsa.

Baderom/Sanitær:
Baderomsinnredning med helstøpt servant og speilskap over, vegghengt toalett med skjult sisterne, sluk, dusjnisje med dusjbatteri og glassdør. Moderne keramiske fliser på vegger og gulv. Det er også opplegg for vaskemaskin. Alle installasjoner og sanitærutstyr er nytt i 2020. Badet fremstår som romslig og med et moderne uttrykk. Mekanisk avtrekk på våtrom, og termostatstyrte varmekabler.

Balansert ventilasjon med tilluft på beboelsesrom og avtrekk på kjøkken og våtrom. Aggregat er plassert på teknisk rom/bod. Ventilator på kjøkken med avtrekk gjennom yttervegg.

Vannledninger lagt som rør i rør med koblingsskap og overløpsrør. Avløpsledninger i PVC. Nytt ledningsnett i 2020.

Innvendige flater er hovedsakelig laminatparkett på gulv og helsparklet/malte plater på vegger og i himlinger. Bad med varmekabel har fliser på vegger og gulv.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom så lenge det som leies ut er godkjent for varig opphold og har forsvarlig radonnivå.

Oppvarming

Oppvarming via elektrisitet. Termostatstyrte varmekabler på bad/wc/vaskerom, stue/kjøkken og soverom. Balansert ventilasjonsanlegg i boligen

Energimerke

Selger har ikke energimerket boligen.

Diverse

Integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger med leiligheten.

Konsesjon

Det er ikke konsesjonsplikt på eiendommen.

Odel

Det er ikke odel på eiendommen.

Beliggenhet

Unik mulighet med bare ca 100 meter til Mjøsa med mange flotte badeplasser og båthavner. Mjøspromenaden med gatelys er et flott tilbud alle kan benytte seg av både sommer og vinter. Der finner man også trenings- og lekeapparater. Kort avstand til Steinerskole/barnehage, Gjøvik Videregående skole og NTNU samt fine friluftsmuligheter. Gjøvik kan også by mange flotte aktivitetstilbud som f.eks. Fastland med friluftsbad, tennisbaner og alpinanlegg, Hovdetoppen samt Øverbymarka med mange merkede turløyper, ski/lysløype, Eiktunet kafé, frisbeegolfarena og klatrepark, Gjøvik stadion, treningssenter og Røverdalen svømmehall. Nærområdet er helt perfekt for sykling og turgåing.

Adkomst

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei.

Parkering

Parkering i dobbel carport. En seksjonseier kan med samtykke fra styret anlegge ladepunkt for elbil og ladbare hybrider i tilknytning til en parkeringsplass seksjonen disponerer, eller andre steder som styret anviser. Ellers gode parkeringsmuligheter på fellesområdet.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Reguleringsforhold

Området er i kommuneplanens arealdel avsatt til Bebyggelse og anlegg, nåværende boligbebyggelse. Bestemmelses område. Infrastruktur sone: Krav vedrørende infrastruktur iht.kommuneplan 2020-2032 datert 29.10.2020 med tilhørende bestemmelser.

Utsnitt av planen med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Informasjon om sameiet

Leiligheten er tilknyttet eierseksjonssameiet Johan Bojers veg 15. Sameiet består av 7 eierseksjoner, som alle er boligseksjoner.

Leilighetens sameiebrøk er 260/2559.

Hoveddel, tilleggsdel og sameierbrøk for hver eierseksjon, samt fellesarealer fremgår av den vedlagte seksjoneringsbegjæringen med vedlegg.

Vi gjør kjøper oppmerksom på at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. eierseksjonsloven § 23. Forbudet omfatter også indirekte erverv (f.eks. gjennom selskap eller aksjer).

Det følger av vedtektene at juridiske personer ikke kan kjøpe seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Prisantydning inkludert omkostninger

4 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
118 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 750 000,-))
--------------------------------------------------------
130 292,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 880 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene utgjør kr. 2 000,- pr. mnd. og inkluderer bygningsforsikring, avsetninger til fremtidig vedlikehold, brøyting/strøing og kommunale avgifter.

Det må i tillegg påregnes kostnader til bl.a. strøm, tv, internett og forsikring. Kostnadene vil variere avhengig av antall husstandsmedlemmer og egne preferanser.

Formuesverdi

Leiligheten er ny i sin helhet i 2021, og det foreligger derfor ingen formuesverdi for ligningsåret 2020.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Betalingsvilkår

Kjøpesum inkludert omkostninger må være innbetalt og disponibelt på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtakelse. I tillegg må eventuelle pantedokumenter tilknyttet lån som skal tinglyses være mottatt innen samme frist.

Overtakelse

Etter avtale med selger. Forventet ferdigstillelse 2. kvartal 2021. Overtagelse kan ikke skje før ferdigattest/midlertidig brukstillatelse foreligger.

Avhendingsloven

Eiendommen selges «som den er» og overtas av kjøper slik den fremstår på visning, jf. avhendingsloven § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. I tillegg oppfordrer vi interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann. Forhold som er eller burde ha vært oppdaget på visning vil normalt ikke være en mangel. Dette kan gjelde også der feilen ikke er beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget av eiendommen.

Boligkjøperforsikring

Kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP forsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Kjøper kan også tegne tilleggsforsikringen Boligkjøperforsikring PLUSS. Boligkjøperforsikring PLUSS gir advokathjelp innenfor en rekke privatrettslige områder som f.eks. arv, naboforhold og plan- og bygningsrett. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller se www.help.no.

Boligkjøperforsikring må tegnes senest på kontraktsmøtet.

Det gjøres oppmerksom på at RE/MAX mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av forsikringen.

Løsøre og tilbehør

Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med ved salg av bolig og fritidsbolig. Eiendomsbransjens liste over løsøre og tilbehør som følger med ved boligsalg legges til grunn dersom ikke noe annet avtales eller fremgår av salgsoppgaven.

Forsikring

Som kjøper gjennom oss får man gratis gjennomgang av forsikringene av Toten Forsikring AS samt en måned med dekningen Hus Pluss inkludert i boligkjøpet. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglerforetak er forpliktet til å gjennomføre kundetiltak ovenfor både kjøper og selger. Begge partene må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon og redegjøre for formålet med salget eller kjøpet. For ikke-fysiske personer må det i tillegg redegjøres for hvem som eventuelt er reelle rettighetshavere. Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres vil vi være pålagt å avstå fra å gjennomføre handelen. Vi er også forpliktet til å melde fra til Økokrim dersom handelen fremstår som mistenkelig.

Personopplysningsloven

Vi gjør oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: kr. 25.000,- av salgssummen.
Tilrettelegging: 5.000,-
Oppgjør: 6.000,-
Visning: kr. 2.000,- pr. visning.
Markedsføring/ grunnpakke: kr. 10.100,- evnt. avisannonsering kommer i tillegg.

Selger dekker i tillegg påløpte utlegg i forbindelse med salg.

Salgsoppgaven

Salgsoppgaven er sist oppdatert 05.03.2021.

Trenger du vurdering av egen bolig før du kan by på denne?
Kontakt oss!

Takk for din interesse!

Du hører fra oss så snart som mulig

Sist oppdatert: 05.10.2021 12:21. Saksnr. 18-21-0004