" type="text/javascript"> te
Markering1
Markering1
Markering2
Markering2
DJI_0026
DJI_0026
DJI_0028
DJI_0028
DJI_0034
DJI_0034
DJI_0033
DJI_0033
DJI_0032
DJI_0032
DJI_0029
DJI_0029
DJI_0030
DJI_0030
DJI_0031
DJI_0031

Innlandet
Brennbakkvegen 118

Prisantydning
Kr 790 000

Eierform Selveier
Boligtype Boligtomt
Tomteareal 1 856m² (Eiet tomt)
Energimerke Selger har ikke energimerket boligen

Velkommen til Brennbakkvegen 118

Romslig tomt i landlige og rolige omgivelser i Bybrua/Brennbakkroa. Tomten er lett skrånende og ligger i veletablert boligområde med spredt bolig bebyggelse. Vann og avløp til tomtegrense. Ifølge Gjøvik kommune kan tomten deles i to og det kan da bygges en enebolig og en tomannsbolig.

Her har du naturen som nærmeste nabo og det er kort vei til flotte tur- og friluftsmuligheter, sommer som vinter!
Ca. 10 kilometer til Gjøvik sentrum med alle servicefasiliteter og ca. 4 kilometer til Hunndalen med barne- og ungdomsskole, barnehage, forretninger m.m. Du finner også en nærbutikk i Bybrua.

Bussholdeplass i nærheten!

Skap din drømmebolig i flotte omgivelser i Bybrua!

Tomt

1856 kvm. Eiet tomt

Det foreligger ingen ny nøyaktig oppmåling av tomteareal, det oppgitte arealet er ihht. kommunens database, eventulle senere arealavvik kan ikke påberopes.

Konsesjon

Det er ikke konsesjonsplikt på eiendommen.

Odel

Det er ikke odel på eiendommen.

Beliggenhet

Tomten ligger landlig og fint til i Bybrua i Gjøvik kommune. Området består av spredt boligbebyggelse i naturskjønne omgivelser. Her bor du med naturen som nærmeste nabo og du har flotte turområder rett utenfor døra både sommer og vinter. Flotte turstier på sommerstid og kort vei til oppkjørte skiløyper på vinteren. Bussplass og nærbutikk i nærheten!

Tomten ligger kun 10 kilometer vest for Gjøvik sentrum hvor du finner alle service fasiliteter. Gjøvik har bl.a. Innlandets største kjøpesenter, trivelig gågate med butikker og sentrumscafeer, sykehus, høyskole samt mange flotte friluftsmuligheter som bl.a. Fastland med friluftsbad, tennisbaner, alpinanlegg og Hovdetoppen. Øverbymarka er også et fint tilbud med Eiktunet kafé, mange merkede turløyper, ski/lysløype, frisbeegolfarena og klatrepark. Langs Mjøsa finner vi Mjøspromenaden med gatelys, trenings- og lekeapparater, flotte badeplasser og båtplasser.

Adkomst

Fra Hunndalen:
Følg Fagernesvegen mot Dokka til innkjøring mot Skjerven skog; ta så til høyre. Følg veien til skilt Brennbakkvegen og ta til venstre inn her. Tomten ligger på venstre hånd etter ca. 950 meter.

Det vil bli skiltet med Re/max Heimdahl & Partnere piler og satt opp "TIL SALGS" plakat på tomten.

Vei, vann og avløp

Privat adkomst fra offentlig vei.

Vann og avløp til tomtegrense. Det er lagt inn stikkledninger tilknyttet kommunalt VA-nett innenfor tomtegrensen. Så her kan og skal ny bolig tilknyttes kommunalt VA-nett.

Reguleringsforhold

Tomta ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan (KP), 2020-2032 datert 29.10.2020 avsatt til Bebyggelse og anlegg, Nåværende boligbebyggelse.

Utsnitt av planen med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Prisantydning inkludert omkostninger

790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
19 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 790 000,-))
--------------------------------------------------------
35 392,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
825 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter utgjør kr. 1 128,- for inneværende år. I beløpet inngår gebyr for inkl. eiendomsskatt, denne utgjør p.t kr. 1128,- (Eiendomsskattetakst: kr 282 000).

Ytterligere kommunale avgifter etc. vil tilkomme når tomten blir bebygget.

Det må i tillegg påregnes kostnader til bl.a. strøm, vei, tv, internett og forsikring. Kostnadene vil variere avhengig av antall husstandsmedlemmer og egne preferanser.

Formuesverdi

Forsøkt rekvirert, men eksisterer ikke.

Tomtens formuesverdi er ikke fastsatt. Ved førstegangs verdsetting skal formuesverdi verken overstige 80 prosent av eiendommens kostpris eller 80 prosent av eiendommens markedsverdi.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Følgende er tinglyst og vil følge eiendommen:I tillegg har kommunen legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter.

Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte.

Betalingsvilkår

Kjøpesum inkludert omkostninger må være innbetalt og disponibelt på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtakelse. I tillegg må eventuelle pantedokumenter tilknyttet lån som skal tinglyses være mottatt innen samme frist.

Overtakelse

Etter avtale med selger. Ved ønske om overtakelsesdato må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Eiendommen selges «som den er» og overtas av kjøper slik den fremstår på visning, jf. avhendingsloven § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. I tillegg oppfordrer vi interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann. Forhold som er eller burde ha vært oppdaget på visning vil normalt ikke være en mangel. Dette kan gjelde også der feilen ikke er beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Boligkjøperforsikring

Kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP forsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Kjøper kan også tegne tilleggsforsikringen Boligkjøperforsikring PLUSS. Boligkjøperforsikring PLUSS gir advokathjelp innenfor en rekke privatrettslige områder som f.eks. arv, naboforhold og plan- og bygningsrett. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller se www.help.no.

Boligkjøperforsikring må tegnes senest på kontraktsmøtet.

Det gjøres oppmerksom på at RE/MAX mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av forsikringen.

Forsikring

Som kjøper gjennom oss får man gratis gjennomgang av forsikringene av Toten Forsikring AS samt en måned med dekningen Hus Pluss inkludert i boligkjøpet. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglerforetak er forpliktet til å gjennomføre kundetiltak ovenfor både kjøper og selger. Begge partene må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon og redegjøre for formålet med salget eller kjøpet. For ikke-fysiske personer må det i tillegg redegjøres for hvem som eventuelt er reelle rettighetshavere. Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres vil vi være pålagt å avstå fra å gjennomføre handelen. Vi er også forpliktet til å melde fra til Økokrim dersom handelen fremstår som mistenkelig.

Personopplysningsloven

Vi gjør oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr. 20 000 av salgssummen.
Tilrettelegging: 10 600,-
Oppgjør: 6000,-
Markedsføring/ grunnpakke: kr. 10 000,- evn. avisannonsering kommer i tillegg.

Selger dekker i tillegg påløpte utlegg i forbindelse med salget.

Salgsoppgaven

Salgsoppgaven er sist oppdatert 19.3.2021.

Trenger du vurdering av egen bolig før du kan by på denne?
Kontakt oss!

Takk for din interesse!

Du hører fra oss så snart som mulig

Sist oppdatert: 07.09.2021 09:21. Saksnr. 18-21-0023