" type="text/javascript"> te
Hauglidvegen 8 med Askøyhus fra Systemhus
Hauglidvegen 8 med Askøyhus fra Systemhus
Illustrasjon bad
Illustrasjon bad
Inndredning fra vikingbad
Inndredning fra vikingbad
Sirius 3 G ? Med glassfront og sideglass
Sirius 3 G ? Med glassfront og sideglass

Innlandet
Hauglidvegen 8

Prisantydning
Kr 3 190 000

Eierform Selveier
Boligtype Enebolig
Byggeår 2021
Soverom 2
P-rom / BRA 77 / 82m²
Tomteareal 595m² (Eiet tomt)
Energimerke Selger har ikke energimerket boligen

Velkommen til Hauglidvegen 8

Forventet fremdrift

Det forventes ca. 10 måneders byggetid fra byggetillatelse blir gitt.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et eldre og godt etablert boligfelt i Vestrumenga på Raufoss. Området består av eneboligbebyggelse.

Barneskoler innenfor 3 kilometer fra boligen. Vestre Toten ungdomsskole ligger ca. 3,2 kilometer fra boligen. Nærhet til flere barnehager.

Det er kort vei til Raufoss sentrum med dagligvareforretninger, kjøpesenter og andre servicetilbud. Ca. 500 meter til bussholdeplass. 10 minutter med bil til Gjøvik for et ytterliggere større service og handletilbud.

Nærhet til skog- og mark med fine turmuligheter på begge sider av Raufoss.

Adkomst

Det er flere adkomstmuligheter til eiendommen.

Det vil bli skiltet med Re/max Heimdahl & Partnere visningsskilt på eventuelle oppsatte fellesvisninger samt at boligen er synlig med "TIL SALGS" plakat.

Areal og innhold

Totalt BYA: 100 m²

1. etasje:
Bra: 82,3 m².
P-rom: 77m².
Innhold: Entré, bad, stue/kjøkken og 2 soverom.

Utvendig bod: ca. 5m².

Askøy er en av våre nye flotte husmodeller. Kombinasjonen mellom stående kledning og fasadeplater gir et stilig uttrykk på huset.
Dette er et moderne småhus med funksjonell planløsning. Siden huset ikke er særlig stort krever den heller ikke stor tomteplass. I tillegg krever boligen mindre energi til oppvarming og nedkjøling enn større hus. Det gjør at du både sparer miljøet og strømregningen.
Stue og kjøkken har store vinduer som gir mye lys inn i den trivelige boligen. Utgangsdøren til terrassen er plassert slik at den danner ett naturlig skille mellom stue og kjøkken og samtidig fører til at uterommet forbindes fint med resten av huset.
Selv om Askøy er et småhus inneholder den alle de funksjonene som du finner i større boliger. Boligen har et overbygd inngangsparti med integrert sportsbod. Fra entreen er det skyvedører inn til kombinert garderobe og vaskerom. Dette er en praktisk løsning som gjør at du enkelt kan henge av deg ytterklær, og skylle av deg eller utstyr uten å måtte gå inn i oppholdsrommene i boligen.
Her er det tenkt på lagringsplass, og både i entre og på begge soverom er det mulighet for å plassere skyvedørsgarderobe.

Byggemåte og leveransebeskrivelse

Boligen oppføres iht. byggteknisk forskrift (TEK 17). Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

Isolert 450 grunnmur med radonsperre, med støpt plate på mark.
Boligen oppføres i bindingsverk. Utvendig stående dobbelbfals kledning grunnet og beiset/malt. Og felt med fasadeplater.

Skråtak, W- takstol.(Beregnet snølast: 4,0 kN/m²)
Papptekking med mestertekk eller tilsvarende. Tro, underlagsbelegg sløyfer, lekter.
Utvendige beslag, renner og nedløp i metall. Hvitmalte vinduer TS og FK. Sikkerhetsglass iht forskrift.

Jeld Wen Drop ytterdør eller tilsvarende. Balkongdør standard med glass.

For mer detaljert byggeteknisk informasjon, kan leveransebeskrivelse fås av megler.

Innvendig
På gulvene i alle tørre rom leveres det slitesterk laminatgulv fra Pergo, type Danish Oak, med unntak av gang hvor som leveres valgfri flis inntil 400kr pr m2. Vegger leveres med ferdigmalt panel av MDF i alle rom med unntak av våtrom og utvendig sportsbod som er uisolert. Himling av tak-ess ferdigmalt i alle rom.

Innvendige dører, hvite sletten 9X21.

3 stk 100cm garderobeskap på soverom.

Balansert ventilasjon fra Flexit.

Bad
Fliser på gulv 60x60 valgfri med verdi 400kr pr m2, Fibo valgfri våtromsplater på vegg med oppkantflis. Vegghengt hvit toalett, baderomsinnredning fra Vikingbad 120cm Mie, blandebatteri. I dusjnisje settes det opp dusjvegger 90x90. Plassering iht. plantegning.

Vaskerom
Fliser på gulv valgfri inntill 400kr pr m2, Fibo valgfri våtromsplater på vegg med oppkantflis.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning leveres fra JKE kjøkken tilpasset boligen.
Kjøper utformer selv kjøkkenet i samråd med JKE kjøkkenkonsulent til en sum verdt 110.000kr

Elektrikkerarbeid
10 spottere inkludert, vanlig standard lys ellers.
Installasjon prosjekteres og utføres iht. NEK av registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse.
Sikringsskap plasseres i vindfang eller bod og inneholder overbelastningsvern/hovedsikring. Kapslingen av sikringsskapet skal være av ikke brennbart materiale. Overbelastningsvern (hovedsikring) leveres som automatsikring. Kortslutningsvernet er med i leveransen. Overspenningsvern/-lynvern monteres i sikringsskap. Det monteres kombinerte automatsikringer/jordfeilbrytere for alle forbrukerkurser.

Alle brytere og stikkontakter leveres i hvit utførelse. Alle stikkontakter leveres med barnevern, bortsett fra stikkontakter for stasjonære apparater som oppvaskmaskin, kjøleskap, komfyr o.l. Alle stikkontakter leveres jordet. Varmtvannsbereder og balansert ventilasjon tilkobles stikkontakt som hver for seg inngår i punktberegning.
Det leveres komplett anlegg som består av ringeklokke med innebygget eller separat trafo, samt ringeknapp ved hovedinngang.

Kjøper kan bestille endringer for sin bolig i byggeperioden. Det vil imidlertid ikke være anledning til å flytte på ventilasjonsanlegg, el-skap eller avløp og vanntilførsel.

Tv/internett
kjøper må selv tegne abonnement. Boligen leveres klargjort for tilkobling av kabel-tv/internett

Tegninger og bilder i prospektet er kun illustrasjoner og vil kunne avvike i forhold til plan- og fasadetegninger og den ferdige bebyggelsen. Beplanting og blomster, innredninger, tepper, møbler, markiser, og annet tilbehør utover det som er beskrevet ovenfor, leveres ikke.

Alle endringer skal avtales skriftlig og kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen. Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42.

Tomt

Eiet tomt på ca. 595 kvm

Skrånet tomt som rettes der huset skal stå.
Tomten opparbeides med matjord og isådd gressplen.
Pukket innkjøring.

Parkering

Parkering på egen gårdsplass.

Boder/oppbevaring

Boligen leveres med utvendig sportsbod på ca. 5m² til oppbevaring.

Oppvarming/ventilasjon

Boligen varmes opp med strøm og vedfyring.

Varmekabler i gang, bad og vaskerom.

Stålpipe og ildsted av typen Nordpeis Duo 1.

Balansert ventilasjon fra Flexit.

Energimerke

Prosjektet føres opp i henhold til TEK 17. Energimerking for prosjektet totalt og pr. bolig blir beregnet i forbindelse med detaljprosjektering. Energimerking gir relevant informasjon om hvor energieffektiv eiendommen er på en skala fra A til G.

Eneboligen antas å ha energiklasse B i henhold til faktablad fra Systemhus.

Diverse

Det er mulig å velge en annen hustype til tomten dersom ønskelig.

Se www.systemhus.no for flere hustyper. Kontakt oss for mer informasjon.

Tilvalg

Kjøper kan bestille endringer for sin bolig i byggeperioden. Det vil imidlertid ikke være anledning til å flytte på ventilasjonsanlegg, el-skap eller avløp og vanntilførsel.

Alle endringer skal avtales skriftlig og kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen. Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42.

Utomhusarealer

Eiendommen skal leveres med opparbeidelse av utvendige arealer og beplantning iht. beskrivelse.

Kjøper er kjent med at utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene kan bli avholdt, etter overtakelse av eiendommen.

Reguleringsforhold

Området er i kommuneplan/kommunedelplan avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende iht. Kommuneplan datert 27.11.2014 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Området er regulert til Boliger iht. reguleringsplan Nye Riksveg 4 datert 26.03.1998 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av planen med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Offentlige forbehold

Det er forbehold om byggetillatelse og at byggetid er 10 mnd fra byggetillatelse blir gitt.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som for eksempel rett til å vedlikehold av rørsystemer for vann- og kloakk. Erklæringene vil følge eiendommen ved salg.

Vei, vann og avløp

Boligen vil være tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Formuesverdi

Formuesverdi fastsettes etter ferdigstillelse av boligen og i forbindelse med første likningsoppgjør. Formuesverdien fastsettes med bakgrunn i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Formuesverdi for primærboliger og sekundærboliger er hhv. 25 % og 90% av boligens verdi. Se skatteetaten.no for mer informasjon og beregning.

Konsesjon

Det er ikke konsesjonsplikt på eiendommen.

Odel

Det er ikke odel på eiendommen.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom så lenge det som leies ut er godkjent for varig opphold og har forsvarlig radonnivå.

Forsikring

Utbygger plikter å forsikre eiendommen under byggeperioden.

Forsikret i Sparebank 1 Østlandet.

Omkostninger

Kjøper skal i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:

Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte seksjon. P.t. er tomteverdien antatt å være ca. NOK kr. 380.000,- .
Dette gir en dokumentavgift på ca. kr. 9.500,-. Det tas forbehold om endring i gebyrer, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet.

Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 525,-
Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 525,-
Gebyr for pantattest kr.172,-

Dokumentavgift beregnes av andel tomteverdi. Det gjøres oppmerksom på at det er tomtens verdi på tinglysingstidspunktet som legges til grunn for avgiftsberegningen. Opplyst dokumentavgift er beregnet ut fra dagens antatte tomteverdi. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som ev. er ansvarlig for mellomværende.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter faktureres direkte fra kommunen.

Priser Vetsre Toten kommune pr. 01.01.2021.

Abonnementsgebyr vann: pr. år: kr. 2437,50,-
Abonnementsgebyr avløp: pr. pr. kr. 2418,75,-

Forbruksdel VANN - pris pr. m3: kr. 17,75,-
Forbruksdel AVLØP (kloakk) - pris pr. m3: kr. 22,50,-

Avfall standard (140 liter rest): kr. 3000,00,-
Feiing/tilsyn, pr pipe: kr. 587,50,-

Prisene vil variere ut ifra antall husstandsmedlemmer og forbruk.

Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt i kommunen. Megler har ikke fått opplyst hva eiendomsskatten vil utgjøre, men basert på prisantydningen må det påregnes at eiendommen får eiendomsskatt.

På Vestre Toten sine hjemmesider opplyser de om følgende:
For 2021 er promillesatsen vedtatt i sak 54/2020 slik :
I medhold av eiendomsskatteloven § 2 skrives det ut skatt etter eiendomsskattelovens utskrivningsalternativ §3 a): faste eigedomar i heile kommunen. Generell skattesats settes til sju promille.

For boliger og fritidseiendommer settes satsen til 4 promille (esktl. § 12a) Skatteetatens formuesgrunnlag benyttes for de boliger hvor dette er beregnet (ekskl. § 8 C-1) Nyoppført bygning som helt eller delvis brukes som bolig, fritas etter esktl. § 7 bokstav c i inntil to år.

Ta kontakt med kommunen for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlaget og eiendomsskatten.

Oppgjør

Hele kjøpesummen betales ved overtakelse av boligen.

Det innbetalte beløpet tilhører kjøper, og kan ikke utbetales til selger inntil det enten er stilt forskuddsgaranti etter bustadoppføringslova § 47 eller kjøper har fått tinglyst hjemmel til boligen. Boligen tinglyses i kjøpers navn først ved tidspunkt for ferdigstillelse og overtakelse.

Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.

Bustadoppføringslova

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer forbrukers rettigheter ved kjøp av bolig under oppføring. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse dersom kjøper er profesjonell eller anses som profesjonell/investor, eller når leiligheten er ferdigstilt.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% av kjøpesummen i 5 år etter overlevering.

Betalingsvilkår

Kjøpesum inkludert omkostninger må være innbetalt og disponibelt på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtakelse. I tillegg må eventuelle pantedokumenter tilknyttet lån som skal tinglyses være mottatt innen samme frist.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Selger er ansvarlig for at det blir utstedt ferdigattest før overtakelse.
Manglende ferdigattest er allikevel ikke til hinder for overtakelse dersom de gjenstående arbeidene er av en slik karakter at kommunen finner det ubetenkelig å utstede midlertidig brukstillatelse. I midlertidig brukstillatelse skal det fremgå hvilke arbeider som gjenstår og en frist for ferdigstillelse.

Overtakelse

Forventet ferdigstillelse av eiendommen er 10 mnd etter byggetillatelse er gitt. Skisserte tidspunkter er foreløpig og ikke bindende og utløser ikke dagmulkt.

Forsikring

Som kjøper gjennom oss får man gratis gjennomgang av forsikringene av Toten Forsikring AS samt en måned med dekningen Hus Pluss inkludert i boligkjøpet. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Kjøpekontrakt

Kjøpekontrakt følger som vedlegg til salgsoppgaven og forutsettes signert av partene innen en uke etter aksept av bud.

Tinglysing av hjemmel

Dersom annet ikke er avtalt forutsettes det at skjøte/hjemmelsdokument tinglyses på kjøper i etterkant av overtakelse.

Salg av kontraktsposisjon

Kjøper kan videreselge kontraktsposisjon under forutsetning av at selger får tilfredsstillende bekreftelse på at ny kjøper trer inn i kontrakten med de samme rettigheter og forpliktelser som opprinnelige kjøper. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse. Ved videresalg påløper et administrasjonsgebyr med kr 10.000,- (inkl. mva.).

Avbestilling

Kjøper kan avbestille i henhold til reglene i bustadoppføringslova §§ 52 og 53.

Ved avbestilling før igangsettingstillatelse er innvilget påløper et avbestillingsgebyr på kr. 25.000,- (inkl. mva.). Ved avbestilling etter at igangsettingstillatelse er gitt påløper et avbestillingsgebyr på 10 % av total kontraktssum (inkl. mva.).

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglerforetak er forpliktet til å gjennomføre kundetiltak ovenfor både kjøper og selger. Begge partene må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon og redegjøre for formålet med salget eller kjøpet. For ikke-fysiske personer må det i tillegg redegjøres for hvem som eventuelt er reelle rettighetshavere. Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres vil vi være pålagt å avstå fra å gjennomføre handelen. Vi er også forpliktet til å melde fra til Økokrim dersom handelen fremstår som mistenkelig.

Personopplysningsloven

Vi gjør oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1 % av salgssum.
Tilrettelegging: Kr. 13.900,-
Oppgjør: Kr. 6.000,-
Visning: Kr. 3.000,- pr. visning
Grunnpakke: Kr. 10.100,- eventuell avisannonsering kommer i tillegg.

Selger dekker i tillegg påløpte utlegg i forbindelse med salget.

Selge bolig

Skal du selge din nåværende bolig?
Ta kontakt med megler Geir Heimdahl.
Tlf: 461 91 000
E-post: geir.heimdahl@remax.no

Trenger du vurdering av egen bolig før du kan by på denne?
Kontakt oss!

Takk for din interesse!

Du hører fra oss så snart som mulig

Sist oppdatert: 26.08.2021 11:01. Saksnr. 18-21-0045