" type="text/javascript"> te
Fasade med fin hage med trær og beplantning.
Fasade med fin hage med trær og beplantning.
Stor, delvis overbygget terrasse.
Stor, delvis overbygget terrasse.
Boligen ligger fint i et etablert boligfelt på Saltnes.
Boligen ligger fint i et etablert boligfelt på Saltnes.
Ovesiktsbide over nabolaget. Kort vei til sjøen.
Ovesiktsbide over nabolaget. Kort vei til sjøen.
Romslig stue.
Romslig stue.
Stue med plass til salong og spisebord. Det er montert peisovn.
Stue med plass til salong og spisebord. Det er montert peisovn.
Stue
Stue
Spisestue. Utgang til terrasse.
Spisestue. Utgang til terrasse.
Spisestue
Spisestue
Kjøkken
Kjøkken
Bad
Bad
Bad
Bad
Bad
Bad
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Kontor
Kontor
Hall
Hall
Plantegning 1 etasje.
Plantegning 1 etasje.
PLantegning underetasjen
PLantegning underetasjen

Viken
Terneveien 30

Prisantydning
Kr 3 800 000

Eierform Selveier
Boligtype Enebolig
Byggeår 1972
Soverom 5
P-rom / BRA 202 / 216m²
Tomteareal 1 085m² (Eiet tomt)
Energimerke E

Velkommen til Terneveien 30

Fra boligen er det kort vei til lekeplass, skole, barnehage, offentlig kommunikasjon og dagligvare. Det er også kort gangavstand til idylliske badeplasser og båthavn, hvorav den mest populære badestranden er på Saltholmen.

Areal og innhold

Totalt bruttoareal: 240 m2
Totalt bruksareal: 216 m2
Totalt primærrom: 202 m2


Primærrom: Følgende rom inngår i P-rom: Underetasje: Trapperom, bad/vaskerom, gang, kjøkken, stue, 3 soverom. 1 etasje: Vindfang, vaskerom, gang, bad, kjøkken, stue, trapperom, 2 soverom, wc
Sekundærrom:

De oppgitte arealene er hentet fra rapport datert 29.01.20 utført av Erik Pedersen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Tomt

1085 kvm. Eiet tomt

Byggemåte

Boligen er antatt fundamentert på faste, stabile og komprimerte masser. Støpt betongdekke/plate til grunn. Grunnmur av antatt leca. Etasjeskillere i tre og mur/betong. Over grunnmur er det yttervegger i bindingsverk, antatt isolert med mineralull i henhold til forskrifter som var gjeldende da boligen ble oppført. Liggende og stående kledning. Saltakkonstruksjon tekket med betong takstein. Takrenner og nedløp av plastbelagt stål. Heldekkende beslag over pipe og luftehatter. Vinduer med rammer og karmer i PVC med isolerglass fra 2012 og 2009. Vinduer med rammer og karmer i tre med isolerglass med ukjent høy alder. Eldre vinduer med enkle glass. Vinduer med doble enkle glass. Ytterdør til hoveddel i tre med innfelt glassfelt fra antatt byggeår. Ytterdør til utleiedel i tre fra nyere dato. Verandadør i tre med stort glassfelt med isolerglass med ukjent høy alder. Eldre ytterdør til bod. For ytterligere informasjon om byggemetode og tilstand, se tilstandsrapport vedlagt salgsoppgave og datert 29/1-2020.

Ferdigattest/Midlertidig brukstillatelse

Det er utstedt midlertidig brukstillatelse datert 31/5-1972.

Standard

Boligen holder en normalstandard, og noe arbeid må gjøres for å få den til dagens krav på god standard.
Se forøvrig mer om standard og tilstand under byggemåte og i tilstandsrapport vedlagt salgsoppgaven.

Adgang til utleie

Hele boligen kan fritt leies ut om ønskelig.
Det er også innredet egen utleiedel i del av kjelleretasjen. Det er ikke etablert innvendig adkomst mellom enheter slik at utleiedelen blir å anse som egen boenhet. Dette er ikke ansøkt eller godkjent og det stilles krav til brann, lyd osv. Det må enten søkes om egen boenhet eller alternativt etablere en adkomst mellom enheter for å unngå søknadsplikt (utleie del av egen bolig med innvendig adkomst).
Forholdet må undersøkes hos bygningsmyndigheter. Begge soverom i hoveddel i kjeller har ikke tilstrekkelig nok høyde. Vinduene er dog mer enn 1,5 meter (h+b), men ikke over minimumsmål på høyde. Rommene er antatt heller ikke bruksendret fra tilleggsdel til hoveddel. Soverom i utleiedel har tilstrekkelig med rømningsvindu, men det er usikkert om rommet er bruksendret. Se forøvrig bygningstegninger rekvirert fra kommunen vedlagt prospektet. Disse tyder på at det ikke er bruksendret.

Oppvarming

Åpen peis i kjeller. Peisovn med gassfelt i 1. etasje. Varmekabler bad i 1 etasje. For øvrig elektrisk oppvarming.
Dersom rom ikke har vegg- eller annen fastmonterte varmekilder på visningen vil dette heller ikke følge med på overtagelsen.

Energimerke

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E
Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger med boligen. Løse hvitevarer følger ikke med dersom ikke annet avtales.

Konsesjon

Det er ikke konsesjon/ boplikt på eiendommen.

Odel

Det er ikke odel på eiendommen.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget godt og familievennlig område på Saltnes i Råde kommune. Boligen ligger lunt og solrikt til. Meget barnevennlig og naturskjønne omgivelser. Gangavstandtil idylliske Saltholmen med flotte bademuligheter og båthavn.
Kort avstand til Spetalen skole, barnehage, butikker, frisør, BMX-bane og kiosk. Saltnes ligger ca. 10 km fraRåde sentrum med jernbanestasjon, idrettsanlegg, ungdomskole, frisør, pub, delikatesse/-fiskebutikk, postog andre servicefasiliteter. Fra Saltnes til Fredrikstad er det ca. 20 min kjøring. Det er god bussforbindelse fra Råde til Østfoldbyene og Oslo. Pendlerparkering.

Adkomst

Fra Råde: Kjør sør for jernbanen retning Tomb. Når man kommer til krysset med Saltnesveien, ta venstre og følg denne til du kommer inn i Saltnes sentrum. Kjør gjennom i 40 sonen, og så kommer Terneveien med 2 avkjøringer til høyre. Ta andre avkjøringen, og nr 30 ligger til venstre.
Fra E6 nordfra/ Rygge. Ta av E6 ved Rygge/ Halmstad. Ta så Ryggeveien til venstre og følg denne til rundkjøringen. Ta så Saltnesveien til høyre, og følg denne 11,5 km. Her er Terneveien med 2 avkjøringer til høyre. Ta andre avkjøringen, og nr 30 ligger til venstre. Huset er merket med REMAX tilsalgs-skilt, og det vil bli skiltet med visningsskilt ved fellesvisninger.

Parkering

Garasje på 26m² bygget i 1976. Ellers parkering i egen gårdsplass. Plass til flere biler.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert med formål bolig iht reguleringsplan for del av Saltnes gnr 93, bnr 1, (Rubingen).

Prisantydning inkludert omkostninger

4 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
100 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 000 000,-))
--------------------------------------------------------
115 642,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 115 642,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr. 1 037 542,- i følge Skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen.

Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig eller utleie) vil sekundær formuesverdi være kr. 3 735 152,-

Tinglyste heftelser og rettigheter

Ingen servittutter eller rettigheter registert. Pengeheftelser slettes for selgers regning.

Betalingsvilkår

Kjøpesum inkludert omkostninger må være innbetalt og disponibelt på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtakelse. I tillegg må eventuelle pantedokumenter tilknyttet lån som skal tinglyses være mottatt innen samme frist.

Overtakelse

Etter avtale med selger. Ved ønske om overtakelsesdato må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Eiendommen selges «som den er» og overtas av kjøper slik den fremstår på visning, jf. avhendingsloven § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. I tillegg oppfordrer vi interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann. Forhold som er eller burde ha vært oppdaget på visning vil normalt ikke være en mangel. Dette kan gjelde også der feilen ikke er beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex Forsikring AB. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven og innebærer at Anticimex vil behandle en eventuell reklamasjon på vegne av selger.

Selgers egenerklæring er inntatt i salgsoppgaven og interessenter bør sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Kopi av forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP forsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Kjøper kan også tegne tilleggsforsikringen Boligkjøperforsikring PLUSS. Boligkjøperforsikring PLUSS gir advokathjelp innenfor en rekke privatrettslige områder som f.eks. arv, naboforhold og plan- og bygningsrett. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller se www.help.no.

Boligkjøperforsikring må tegnes senest på kontraktsmøtet.

Det gjøres oppmerksom på at RE/MAX mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av forsikringen.

Løsøre og tilbehør

Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med ved salg av bolig og fritidsbolig. Eiendomsbransjens liste over løsøre og tilbehør som følger med ved boligsalg legges til grunn dersom ikke noe annet avtales eller fremgår av salgsoppgaven.

Forsikring

Selger har i dag forsikret boligen i Tryg med polisenr 7189930.
Kjøper pliker å tegne forsikring fra og med overtakelsesdatoen. Husk å endre dato dersom overtakelsesdato endres etter kontraktmøtet.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglerforetak er forpliktet til å gjennomføre kundetiltak ovenfor både kjøper og selger. Begge partene må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon og redegjøre for formålet med salget eller kjøpet. For ikke-fysiske personer må det i tillegg redegjøres for hvem som eventuelt er reelle rettighetshavere. Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres vil vi være pålagt å avstå fra å gjennomføre handelen. Vi er også forpliktet til å melde fra til Økokrim dersom handelen fremstår som mistenkelig.

Personopplysningsloven

Vi gjør oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon av salgssum: 1,5%.
Tilrettelegging kr 9.900,-.
Markedspakke kr 9.900,-.
Faktiske utlegg kommer utenom.


Selger dekker i tillegg påløpte utlegg i forbindelse med salget.

Salgsoppgaven

Salgsoppgaven er sist oppdatert 27/10-20.

Trenger du vurdering av egen bolig før du kan by på denne?
Kontakt oss!

Takk for din interesse!

Du hører fra oss så snart som mulig

Sist oppdatert: 31.07.2020 12:11. Saksnr. 21-19-0002