te

himmel 130

Fang oppmerksomheten i boligannonsen med det lille ekstra

Det skal være minimalistisk med nøytrale farger - og pøs gjerne på med grønne planter. MEN hva mer skal til for å skape en euforisk «her-vil-jeg-bo-følelse» hos en potensiell kjøper? Marina og Sølvi i «det gledes» viser hvordan man skaper prikken over i`en på boligbildene ved hjelp av boligstyling. 

Eksemplet i artikkelen er hentet fra en funkisbolig på Tomter hvor «det gledes» har stylet boligen før fotografering. Vi har spurt jentene hvordan de angrep denne jobben.

Stilvalg

For å understreke boligens design er det her valgt en nordisk, lys stil – med sorte innslag og utstrakt bruk av naturmaterialer. Boligen, som er helt ny, har en vakker lys fargeskala og lyse gulv. Vi valgte derfor å fortsette med lyst interiør ved å sette inn en hvit sofagruppe, for så å stramme opp det hele med sorte detaljer. Boligen ligger flott til med mye trær og vakker natur rundt seg. Vi valgte derfor å tilføre en del naturmaterialer i form av bast og strå for å komme nærmere naturen samtidig som vi også benyttet mye grønt i interiør og planter.

Detaljmagi

I denne stylingen fikk vi lyst til å etterlate små hint etter menneskene som skal bo her – potensielle kjøpere skal kunne se for seg hvordan de vil leve i huset. Vi har i alle rom forsøkt å skape en følelse av at «slik kan jeg få det dersom dette huset blir mitt». Vi hadde en tanke om at det i alle rom skal være spor etter mennesker og ikke bare tomme «stylede rom». Dette har vi forsøkt å skape ved blant annet å:

- etterlate en jakke henslengt på sengen og sko på teppet på soverommet
- plassere jordbær som venter på å bli spist på kjøkkenet
- sette sushi-middagen klar i spisestuen
- gjøre klart badekaret med såpe og skum for et deilig bad
- rigget klar til avgang for togene på barnerommet
- satt fram mac`en med en rykende fersk kaffekopp på kontoret


Det er alle de små detaljene i hverdagen som vi kan relatere oss til, som vi har spilt på i denne stylingen.

Appetittvekkende på kjøkkenet

boligstyling apen kjokkenlosning
Det friske og naturlige vekker apetitten på kjøkkenet. Boligstyling: det gledes. Foto: DIAKRIT/Frederik Wik

På kjøkkenet har vi valgt å holde en helt ren linje for ikke å ta oppmerksomheten bort fra de flotte detaljene på kjøkkenet. Her er det viktig at både den vakre benkeplaten, den flotte vasken og oppvaskkummen får oppmerksomhet. For å friske opp det hele er det satt inn friske blomster og henslengte jordbær som venter på å bli spist.

Fotspor fra naturen i stuen

boligstyling i stuen
Naturen slippes inn ved store vindusflater og grønne detaljer i stuen. Boligstyling: det gledes. Foto: DIAKRIT/Frederik Wik

Hvite møbler er med på å forsterke det moderne og lyse interiøret. Detaljene i sort er der for å stramme det hele opp og kurvene i bast gir det hele et naturlig og behagelig inntrykk. Vi likte også godt å trekke inn igjen grønne detaljer på puter for å forsterke den vakre grønne fargen som er benyttet på veggene.

Hverdagslig og behagelig atmosfære i spisestuen


Egen plass til middagsro etter en aktiv dag. Boligstyling: det gledes. Foto: DIAKRIT/Frederik Wik


Siden spisestuen ligger i en åpen løsning har vi tenkt en forlengelse av interiøret fra stuen i samme stil. Maten er servert og det skal gi et bilde til potensielle kjøpere om hvor flott vi kan få det i denne boligen. Mat, gode venner og god plass er attraktive egenskaper å spille på ved salg av bolig. Med den åpne løsningen er det enkelt å lage mat og sosialisere med sine gjester, mens de siste detaljene for kveldens middag sluttføres. I vinduskarmen ønsket vi å ta naturen inn. Det flotte store vinduet roper etter oppmerksomhet. De lekre stråene skaper en naturstemning, men tar ikke oppmerksomheten bort fra de flotte flatene.

Spafølelse på badet

bad boligstyling med badeskum i badekar
Luksus med egentid på badet med avslapning i badekar. Boligstyling: det gledes. Foto: DIAKRIT/Frederik Wik


Badet i første etasje er et skikkelig SPA-bad med badekar, hvor man tenker at «her kan jeg bli veldig lenge». Til dette bildet valgte vi å fylle badekaret med masse deilig badeskum. Dette for å gi potensielle kjøpere et inntrykk av hvor deilig de kommer til å få det om de flytter inn i denne boligen. Lekre håndklær og badeartikler forsterker inntrykket.

Friskhet og ro på bad to


Gul symboliserer en frisk morgenstund med ny energi.  Boligstyling: det gledes. Foto: DIAKRIT/Frederik Wik


For å få en kontrast mellom de to ulike badene valgte vi å gi badet i 2 et. friske farger på tekstilene. Den okergule fargen passer godt til innredningen og fliser, og er et friskt pust på bildene. Uten farge på tekstilene, kan dette badet virke ganske nøytralt. MEN med fargene vi har tilsatt – kommer alle vakre detaljer, som lyset rundt speilet og det flotte høye vinduet, veldig godt frem.

Lad batteriene på soverom


En lun og romslig hule. Boligstyling: det gledes. Foto: DIAKRIT/Frederik Wik


Rommet i seg selv er stort, lyst og delikat, og med lekkert sengetøy og innbydende tekstiler er dette et rom hvor man ønsker å lade batteriene. På hovedsoverommet ser man spor etter mennesker ved å etterlate en jakke henslengt på sengen og skoene lett dandert på teppet. 

Boltringsplass til gjesten


Ønsk din gjest velkommen med et ryddig og lunt rom. Boligstyling: det gledes. Foto: DIAKRIT/Frederik Wik


Enkelt og delikat med få, gode detaljer. Gjesterom med god plass til bagasje og rom til å trekke seg tilbake. 

Barnerom med plass til lek

boligstyling barnerom
Barnerommet med plass til utfoldelse og lek. Boligstyling: det gledes. Foto: DIAKRIT/Frederik Wik


Vi ønsker å vise spor etter lek og skape et rom som innbyr både til det kreative, med togbanen, og det trygge og gode, med bamsene. Tanken skal være at i denne boligen «skal vår familie få det fint».

Godt arbeidsmiljø på hjemmekontor

Boligstyling kontoret
Kontor, eller gjesterom? Boligstyling: det gledes. Foto: DIAKRIT/Frederik Wik


Flere og flere jobber hjemmefra og det å skape en god arbeidsatmosfære hjemme er viktig for en produktiv arbeidsøkt. Her er alt lagt til rette for et godt arbeidsmiljø med naturen rett på utsiden og kaffen servert.

Pusterom på terrassen


Enkel tilgang til uteplassen med en hyggelig kosekrok hvor man kan puste inn frisk luft. Boligstyling: det gledes. Foto: DIAKRIT/Frederik Wik

Boligens uteområder har store terrasser som venter på å bli innredet. Denne boligen ble stylet uten uteområdene, så vi tok bare ut enkelte elementer for å skape litt mer stemning. Innbydende sitteplass -  med forfriskninger, blomster, lykter og delikate tekstiler.

Har du spørsmål om boligstyling eller hvordan du kan få frem de beste egenskapene i din bolig, ikke nøl med å ta kontakt med en av våre meglere.