te

Vi hjelper deg med
boligjakten

Er du på boligjakt og trenger hjelp til å finne den rette boligen for deg? Eller kanskje du trenger rådgivning i budrunden?

Ta en prat med oss, vi deler gjerne våre tips og erfaringer med deg - helt gratis!

boligjakten-3.jpg

Hvor mye er din egen bolig verdt?

 

Som regel må man selge sin egen bolig før man kan kjøpe ny. Da er det viktig å få en vurdering av verdien på egen bolig i god tid før man begynner å lete etter den nye boligen, slik at man vet hva man har å rutte med. Kontakt oss gjerne via skjemaet nederst på siden, så gir vi deg et godt grunnlag for å starte søkeprosessen. Sjekk også med banken din hvor mye du kan låne i tillegg.

Hvor mye er din egen bolig verdt?

Finn drømmeboligen

steg 2

Når du vet hva du har å rutte med, er det på tide å sette opp en prioritert liste over hva som er viktigst for deg når du skal kjøpe ny bolig. Er det utsikt, nyoppusset kjøkken, hage - eller kanskje gode solforhold?

Ved å registrere dine ønsker hos oss, vil vi varsle deg når aktuelle boliger kommer for salg. Vi kan også hjelpe deg med å søke etter drømmeboligen i hele markedet. Dersom du er lite kjent med kjøp og salg av bolig, kan det ofte være en forvirrende reise med mange begreper, regler og uttrykk man kanskje ikke helt forstår. Vi tar oss gjerne tid til å gjøre kjøpsprosessen enklere for deg.

Den viktige visningen

visning 3

Før visning er det viktig å forberede seg grundig. Les nøye gjennom prospekt, takst og alle vedlegg. Kontakt megler på forhånd dersom du lurer på noe. Husk at du som kjøper har undersøkelsesplikt. Derfor kan det være lurt å ta med fagfolk på visningen, som kanskje ser på boligen med andre øyne enn deg selv. Bruk god tid på visningen, og få svar på alle spørsmålene du måtte ha fra megler og selger.

Den viktige visningen

Budrunden

steg 4

Det er nå det gjelder, og da er det viktig å være godt forberedt til budrunden. Ha finansieringen i orden, og sett deg godt inn i budreglene på forhånd. Spør gjerne megler om regler og strategi for budrunden.

Megler vil holde deg løpende orientert hele veien, og du kan også følge budgivningen live på remax-norge.no. Hold deg innenfor din økonomiske ramme, og ha is i magen. Bud inngis best via egen budknapp på boligens hjemmeside på remax-norge.no

 

Kontraktsmøte & overtagelse

steg 5

Gratulerer med boligkjøpet! Etter budaksept sender megler utkast til kjøpekontrakt til begge parter. Til avtalt tid møtes kjøper, selger og megler for å signere kontrakten – og gå gjennom detaljene rundt overtagelse og oppgjør. Husk at feil og mangler kan dukke opp i etterkant, og du bør derfor vurdere å tegne Boligkjøperforsikring.

Ved overtagelsen møtes selger og kjøper for å besiktige boligen før overlevering, og signere overtagelsesprotokoll. Megler sjekker at kjøper har innbetalt kjøpesum. Det er viktig å opprettholde en god relasjon til boligselger etter handelen, og vi sørger for at overleveringen går smertefritt.

 

Kontraktsmøte & overtagelse

Oppgjør og avslutning

steg 6

I det siste steget i handelen sørger vi for det formelle rundt tinglysing og oppgjør. Når skjøtet er tinglyst på ny eier og alle lån er innfridd, da utbetales pengene til selger. Gratulerer med en vellykket og stressfri bolighandel gjennom RE/MAX!

 

Skal du kjøpe
bolig?

Vi ønsker å bli din foretrukne eiendomsmegler og vil gjøre det vi kan for å vinne ditt hjerte og gi deg en stressfri, positiv og trygg opplevelse når du skal kjøpe bolig.

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen.

Ta kontakt for en hyggelig boligprat!

Stressfri bolighandel - gratis verdivurdering

Ta boligpraten med oss!