Ledige stillinger som eiendomsmeglerfullmektig

Ta deg litt tid og sjekk ut dine muligheter i RE/MAX.

Arbeidssted:  Ski, Akershus: RE/MAX In House Eiendomsmegling.

Vi bygger fremtidens eiendomsmeglerkjede i Norge, og til det trenger vi de beste kollegaene. Du er eiendomsmeglerfullmektig og vil være med når verdens største eiendomsmeglerkjede etablerer kontorer over hele landet. Du er virkelig interessert i salg, faglig dyktig, engasjert og etterrettelig.

Du våkner om morgenen, og gleder deg å dra på jobb. Du opplever at meglerens arbeidshverdag blir satt i høysetet og at du får jevnlig coaching og oppfølging på verdiskapende aktiviteter innen salg og fag. Du vet at jobben du gjør er viktig for ditt team, og at du hjelper dine kunder med en stressfri og trygg bolighandel.

På veien til jobb tenker du på hva som er viktigst nå som du og dine kolleger skal bygge opp morgendagens eiendomsmeglerkontor. På hvordan markedet og forbrukerens behov endrer seg og hvordan RE/MAX kan utfordre bransjen og gjøre prosessen litt annerledes ved å lage løsninger som ingen har tenkt på før. 


Du tar stadig flere markedsandeler fordi:

  • dere bruker en leadsbase som er skreddersydd for å gi dere de rette leadene 
  • bruker effektive systemer som frigjør tid til salg- og kundeoppfølging 
  • er proaktive og løsningsorienterte ovenfor kunder og potensielle kunder 

I RE/MAX er vi opptatt av å ansette de riktige menneskene. Vi ønsker lagspillere som jobber sammen mot en felles visjon samtidig som vi vet at det er viktig med konkurranseinstinkt og selvstendig drivkraft om man skal komme langt som eiendomsmegler. Hos RE/MAX blir du satset på fra dag én -  og du vi har oppskriften på at du skal lykkes!

Hvis du kjenner deg igjen i beskrivelsen over er det bare å ta kontakt med oss med en gang.  

Vi tilbyr:

  • En sterk merkevare med et stort nettverk
  • Samhold, familietilhørighet og vinnerkultur
  • Opplæring gjennom RE/MAX-skolen og personlig salgsoppfølging av egen salgscoach
  • Meget konkurransedyktige betingelser
  • Mulighet for partnerskap og deltagelse i etableringen av nye kontorer
  • Internasjonal erfaringsutveksling og samlinger både internasjonalt og nasjonalt

Om RE/MAX

123 000 meglere i over 120 land gjør RE/MAX til verdens største eiendomsmeglerkjede og 45 års historie beviser et solidt konsept. Vi etablerer oss med evne og vilje til å forandre og forbedre. Vi har utviklet smarte, trygge, forutsigbare og valgfrie alternativer for kundene våre, både i en salgs- og kjøpsprosess. Et brennende engasjement, faglig kunnskap, entusiasme og etterrettelighet er verdier vi setter høyt, og som vi vet er etterspurt. Vi er etablert i Hordaland, Akershus og etablerer nå kontorer i Hedmark, Oppland, Buskerud, Østfold, Vestfold og Telemark. Gjennom grundige rekrutteringsprosesser og et godt konsept skal vi finne og tiltrekke oss de beste og mest engasjerte meglerne i bransjen. Velkommen til RE/MAX.

 

Ta kontakt med:

Lars Hjelset
Kjededirektør for salg og kompetanse
E-post til Lars
928 22 011

Eller

Hanne Krokan-Mathisen
Salgscoach / Prosjektleder
E-post til Hanne
980 46 971