te

himmel 130

Gry Monica Brovold

Gry Monica Brovold

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

958 45 815

gry.monica.brovold@remax.no

Jeg har verdens beste jobb. Det syntes jeg når jeg begynte som eiendomsmegler i 1997, og det syntes jeg den dag i dag. Kontakten med kjøperne og selgerne er det beste med å være eiendomsmegler.

Folkene jeg møter, situasjonen de er i og hjemmene de selger er aldri like og det gjør at hver dag alltid er ulik. Jeg møter folk på forskjellige faser i livet med ulike behov og utfordringer. Det å kunne hjelpe de med disse, gir jobben min mening.

 

Tillitt og trygghet bygger på erfaring og kunnskap. Jeg har lang erfaring, faglig styrke og gir alt for mine kunder. Hver enkelt kunde har ulikt behov og det er ekstra motiverende når jeg klarer å møte disse behovene. Det aller beste jeg opplever er når både kjøper og selger er fornøyd med prosessen.

Mitt lokalområde

Siden jeg startet som eiendomsmegler, har Gjøvik vært mitt arbeidssted med Gjøvik, Land og Toten som marked. Dette er et område som har et trygt og godt bomiljø. Det er et godt utgangspunkt for videre utvikling for de som vokser opp her. Kort vei til andre småbyer samtidig som det ikke er langt til Oslo. Gjøvik, Land og Toten har attraktive friluftsområder med skogen tett på og Mjøsa som utgangspunkt for bad- og båtliv på sommeren. Det er godt å bo her, jobbe her og gå på skole her. For en eiendomsmegler er det tilfredsstillende å kunne selge inn et hjem i et nabolag man kjenner så godt som jeg gjør.

Skal du selge bolig? Kontakt meg for en verdivurdering!