te

himmel 130

Svein Eng

Svein Eng

Næringsmegler

90 82 02 35

svein.eng@remax.no

Jeg er en ærlig, redelig og trygg eiendomsmegler som jobber med næringsmegling i Østfold – med hovedvekt på Sarpsborg.


Det beste med jobben er at den er så variert - variert i oppdragene jeg får og variert i behovene til menneskene jeg jobber med. Målet mitt er å løse behovene til kjøper og selger, utleier og leietaker – og det føles ekstremt godt når begge parter er fornøyd med løsningen.


Ekstra motivasjon får jeg når jeg selger landemerker som vil få betydning for utviklingen av et område. Kjøperen av denne eiendommen vil da høyst sannsynlig få en viktig rolle i å forme en del av fremtiden til Sarpsborg, som f.eks. da jeg solgte tidligere Høyskolen i Østfold, «Tekniker’n». Slike transaksjoner er spesielt givende.


Mitt lokalområde
Menneskene er det aller beste med Sarpsborg. Folk fra Sarpsborg er joviale, lojale, hyggelige, avslappa og har høy arbeidsmoral. Jeg ser at arbeidsmoralen og den iboende robustheten til «Sarpinger» er av stor verdi for de som etablerer sin bedrift i Sarpsborg. Her får du arbeidstakere som vet at man må ta i et tak for å lykkes og det resulterer i bunnsolid arbeidskraft.


I tillegg er nærheten til E6 attraktivt for bedrifter. Det er kort vei til Moss, Halden, Sverige - og Oslo er bare en time unna. Etablerer man seg som bedrift i Sarpsborg, får man mye for pengene og arbeidskraft med hel ved. Det er nok derfor jeg i over 20 år har jobbet med næringsmegling i Sarpsborg.

 

Skal du selge bolig? Kontakt meg for en verdivurdering!

Mine boliger til salgs