te

himmel 130

Kristoffer Michael Zaar Abrahamsen

Kristoffer Michael Zaar Abrahamsen

Daglig leder /Eiendomsmegler/Partner

911 57 177

kristoffer.zaar@remax.no

Mitt mål i enhver salgsprosess er å skape trygghet og forutsigbarhet for mine kunder.

Jeg blir foretrukket som megler fordi jeg er spesielt god på oppfølging under hele prosessen, og sørger for en stressfri bolighandel. «Engasjert, ryddig og hjelpsom» er beskrivelser som går igjen når tidligere kunder beskriver meg. 

Ved å gi topp service og tilpasse boligsalget til kundens behov får jeg den beste gevinsten jeg kan få; nemlig gode ambassadører som vil anbefale meg videre. Det er dette som er den største motivasjonen for meg som eiendomsmegler, og som passer godt med mitt konkurranseinstinkt. For mine kunder er kun det beste godt nok, og jeg gir 100% i hvert enkelt boligsalg. Jeg selger din bolig som det skulle vært min egen, og tar godt vare på alle potensielle kjøpere!

Mitt lokalområde
Nordstrand/Lambertseter er et drømmemarked for en eiendomsmegler som meg!
Stor konkurranse om oppdragene og et komplekst boligmarked trigger mitt konkurranseinstinkt og motivasjon. Det er slett ikke rart dette er et populært sted å bo. Det er enkelt å komme seg til Oslo sentrum med et mangfoldig kollektivtilbud. Samtidig finnes et stort tilbud av friluftsmuligheter med nærhet til Oslofjorden, samt store grøntområder.

Her finner man alle typer boliger. Alt fra sjarmerende leiligheter, til flotte villaer og pent opparbeidede eiendommer. Konkurransen blant oppdragene er stor, men jeg vinner mange oppdrag på å være en god menneskekjenner og yte alt for kunden. På Nordstrand/Lambertseter finner du en stor variasjon i type mennesker med ulike behov – og det er nettopp det som gjør min jobb som eiendomsmegler så spennende!

Skal du selge bolig? Kontakt meg for en verdivurdering!