Dina Therese Dahl

Dina Therese Dahl

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

452 78 781

dina.dahl@remax.no

Jeg er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet i bransjen siden 2008. Mine kjerneområder er Vestby, Son, Ås, Ski, Enebakk og Langhus - her har jeg sterk lokalkunnskap.

Jeg er utrolig glad i jobben som eiendomsmegler og har et utpreget konkurranseinstinkt. Dette gjør at jeg er ekstremt motivert og engasjert når jeg selger ditt hjem.

Mine kunder opplever at jeg er effektiv i mitt arbeid, men samtidig profesjonell, nøyaktig, detaljorientert og kreativ. Du vil også møte en blid og hyggelig eiendomsmegler med gode kunnskaper om boligmarkedet. Enhver bolig er unik i mine øyne. Derfor skreddersyr jeg et hvert salg til enhver kunde og et hvert hjem, slik at vi finner den rette kjøperen for nettopp din bolig. Jeg megler på boligens premisser, som resulterer i raske salg, best mulig pris, fornøyde kunder og en enkel og stressfri salgsprosess for akkurat deg.

Jeg jobber for at du skal oppleve en stressfri bolighandel. Derfor skal du som kunde aldri være i tvil om at jeg er tilgjengelig for deg og du kan spørre meg om det er noe du lurer på. For å få solgt din bolig jobber jeg aktivt med oppfølging både for deg som selger og boligens interessenter. Min suksess er fornøyde kunder og anbefalinger fra disse - derfor jobber jeg hardt for at du skal få den beste opplevelsen av meg som megler.

Det vil alltid være minner og følelser ved et hjem. Det er dette jeg jobber for å ivareta samtidig som jeg vil ta godt vare på deg som kunde, slik at du føler deg trygg gjennom hele prosessen.

Hos meg får du den hjelpen du trenger, enten du skal kjøpe, selge eller bare har generelle spørsmål rundt bolighandelen.

Kontakt meg for en hyggelig boligprat!

Skal du selge bolig? Kontakt meg for en gratis verdivurdering!