te

himmel 130

RE/MAX Norge henter kjent kapasitet fra meglerbransjen

1. november startet Marianne Sodeland som administrerende direktør i RE/MAX Norge. Selskapet, som er verdens største eiendomsmeglerkjede, ser lyst på fremtiden og satser alt på å finne de riktige menneskene.

RE/MAX har mer enn 110 000 meglere og 7 000 franchisetakere i over 100 land. I Norge har RE/MAX allerede åpnet kontorer i Bergen, og planlegger nye kontorer i Follo og Kristiansand.

- Vi har ambisjoner om å bli en betydelig aktør i den norske eiendomsbransjen. I løpet av de kommende årene har vi planer om å åpne 20-30 kontorer i Norge, sier Jon Zürcher, styreleder hos RE/MAX Norge.

Han har jobbet lenge med å tilpasse konseptet til det norske markedet, bygge gode relasjoner, og ansette de riktige menneskene.   

"Vi har ambisjoner om å bli en betydelig aktør i den norske eiendomsbransjen"

Kvalitet er viktigst

- Vi ønsker å vokse i riktig tempo. Det viktigste er kvaliteten, både på menneskene, prosessene og tjenestene. Derfor er vi veldig glade for å ha fått Marianne Sodeland med på laget. Hun har sterk faglig kompetanse og er en kjent arbeidskapasitet innen norsk eiendomsbransje. Med hennes erfaring vil hun bidra sterkt til å bygge opp RE/MAX i Norge, sier Zürcher.

Marianne Sodeland er jurist, og kommer fra stillingen som kvalitetssjef og assisterende direktør i Aktiv Eiendomsmegling.

Iver og ærefrykt

- Jeg har hatt ti veldig lærerike, utfordrende og morsomme år i Aktiv Eiendomsmegling og Eika-gruppen, og tar med meg mye god erfaring inn i jobben som leder for RE/MAX Norge. Etter å ha sett hva RE/MAX har fått til i andre land, er det med en god dose ærefrykt jeg går inn i oppgaven. Jeg ser det som en unik mulighet å få lov å være med å bygge en helt ny eiendomsmeglerkjede i Norge, og samtidig ha et sterkt internasjonalt nettverk i ryggen, sier Sodeland.

Hun er også bevisst på at det ikke gikk så bra forrige gang RE/MAX forsøkte seg i Norge.

- Mye har skjedd siden den gang, både i RE/MAX og i reguleringen av eiendomsmeglingsbransjen. Vi har lært mye av tidligere erfaringer, og kommer ikke til å gjøre de samme feilene igjen. Dagens eiere har mer langsiktige strategier. Vi har nå tilrettelagt et konsept som er tilpasset det norske boligmarkedet og som tar høyde for nordmenns unike forhold til det å eie egen bolig. Vi vil utvikle smartere løsninger som gir trygge, forutsigbare og valgfrie alternativer for kundene våre både i en salgs- og kjøpsprosess.

Sodeland sier det som kjennetegner RE/MAX-meglerne er høy faglig kunnskap, entusiasme og etterrettelighet.

- Dette er verdier vi setter enormt høyt, og som vi vet er ønsket og etterspurt, sier hun.