te

himmel 130

RE/MAX Norge vokser og åpner kontor på Gjøvik

- Vi er veldig fornøyde med å få med oss en så dyktig, etablert lokal aktør som Heimdahl & Partnere med på laget, sier administrerende direktør i RE/MAX, Marianne Sodeland. Sammen skal de utfordre eiendomsmeglerbransjen. 

 

- Heimdahl & Partnere passer rett inn i vår ambisjon om vekst og ønske om å utfordre en tradisjonell bransje, forteller Sodeland, som legger til at de har mye av de samme verdiene RE/MAX står for.
Geir Heimdahl, daglig leder i Heimdahl & partnere, har holdt på med eiendomsmegling i distriktet Gjøvik, Land og Toten i 30 år.


–Når vi nå trer inn i RE/MAX-kjeden kan vi heve nivået ved å ta i bruk gode verktøy for salgsoppfølging og coaching. Ny teknologi vil også gi både meglere og kunder en mer effektiv, engasjert og lønnsom salgsprosess. Det friske pustet RE/MAX tilfører vår allerede etablerte identitet vil gi oss mulighet til å skille oss ut i lokalområdet, sier Heimdahl.

Gå til Heimdahl & Partnere på remax.no

 

Vil vokse i Mjøsområdet

- Jeg ble fort overbevist om at RE/MAX med det konseptet de har utviklet og ambisjonen de har om å utfordre markedet, var akkurat det jeg ønsket å bli en del av, sier Heimdahl.

RE/MAX har ambisjoner om å etablere seg i hele Norge innen 2019. Dette er de på god vei med, og Heimdahl deler ambisjonen om vekst.

- Markedet trenger en slik aktør som RE/MAX, og det er et marked for at RE/MAX kan vokse i Mjøsområdet, påpeker Heimdahl, som allerede har begynt å se seg rundt etter å åpne flere kontorer rundt Mjøsa.
 

Arbeider med nye franchisepartnere

– Eiendomsmeglerbransjen er en konkurranseutsatt bransje som er tradisjonelt drevet. For å lykkes må man skille seg ut. Vi har flere fortrinn som en ny, internasjonal aktør i Norge. Vi stiller med blanke ark og har en unik mulighet til å skape noe eget som skiller seg ut. I løpet av 2019 er vårt mål å være representert over hele landet, sier Sodeland.


Eiendomsmeglerfaget er under stadig utvikling og RE/MAX skal være i forkant ved å benytte seg av smarte løsninger og omfavne ny teknologi for å gjøre kjøp og salg av boliger og næringsbygg enkelt. Med et internasjonalt nettverk i ryggen er dette mulig.

For Heimdahl er det en trygghet og støtte å kunne være en utfordrer i en bransje med mye konkurranse.
- Jeg gleder meg veldig til å ta på meg hatten som en utfordrer i lokalområde. Sammen med RE/MAX er jeg overbevist om at bransjen vil merke det friske pustet, forteller Heimdahl.

RE/MAX har mer enn 123 000 eiendomsmeglere i over 120 land, og har ambisjoner om å bli en betydelig aktør i Norge. I dag har RE/MAX kontor i Ski og Sarpsborg, med Gjøvik får de 3 kontorer.

Foto: Administrerende direktør i RE/MAX Norge, Marianne Sodeland og daglig leder i Heimdahl & Partnere, Geir Heimdahl. 

 

 Ta boligpraten med oss i RE/MAX ved å fylle ut kontaktskjema.

 

>>Tilbake til boligpraten.