te

himmel 130

RE/MAX Norge vokser og åpner kontor i Sarpsborg

Meglerhuset Borg i Sarpsborg blir en del av RE/MAX, verdens største eiendomsmeglerkjede. Sammen skal de bidra til å utfordre hvordan eiendomsmeglerbransjen arbeider i Norge. 

Meglerhuset Borg i Sarpsborg 

– Meglerhuset Borg er en perfekt match for oss. Vi er glade for å nå ha etablert oss i Sarpsborg og Østfold, og sammen gleder vi oss til å bygge videre på vår felles ambisjon om å utfordre bransjen, sier administrerende direktør Marianne Sodeland i RE/MAX.

Meglerhuset Borg har over 20 års erfaring i området og har vært en solid aktør i Sarpsborg med sterkt fokus på lokalmarkedet både innenfor bolig, prosjekt, fritid og næring. Meglerhuset Borg består av tidligere Østmark & Partners og Borg Eiendomsmegling.
– Med RE/MAX i ryggen kan vi nå styrke vår posisjon i Sarpsborg samtidig som vi vil få hjelp til å oppnå vekst, sier Ine M Bredholt i Meglerhuset Borg.

Gå til Meglerhuset Borg på remax.no

RE/MAX vil vokse

Internasjonalt har RE/MAX 123 000 eiendomsmeglere i 120 land. RE/MAX har ambisjoner om å bli en betydelig aktør i Norge. I dag har kjeden tre kontorer i Norge.
– Eiendomsmeglerbransjen er en konkurranseutsatt bransje som er tradisjonelt drevet. For å lykkes må man skille seg ut. Vi har flere fortrinn som en ny, internasjonal aktør i Norge. Vi stiller med blanke ark og har en unik mulighet til å skape noe eget som skiller seg ut. I løpet av 2019 er vårt mål å være representert over hele landet, sier Sodeland.

Bransjen er stadig i utvikling, og med en teknologi i rask utvikling er det viktig å henge med.
Vår styrke er i tillegg til en global tilstedeværelse, å tilby gode verktøy for salgsoppfølging og coaching og ny teknologi som vil gi både meglere og kunder en mer effektiv, engasjert og lønnsom salgsprosess. Ved hjelp av et internasjonalt nettverk har vi ressurser til å drive utvikling av produkter og tjenester i tillegg sparringspartnere som kan gi oss smarte løsningene for å ha kvalitet i alle ledd, sier Sodeland.

Arbeider med nye franchisepartnere

RE/MAX er i dialog med en rekke aktører i alle deler av landet. Spesielt mellomstore kontorer er interessante som partnere.
– Det finnes i dag en rekke dyktige, lokale aktører som ser at de fremover ikke har mulighet og ressurser til å ta i bruk teknologi og systemer som trengs for å møte morgendagens krav til effektiv megling. Da er RE/MAX et godt alternativ. Gjennom vår tilstedeværelse i hele verden utvikler vi tjenester som er enkle å skalere, samtidig som de er tilpasset lokale kontorer. Jeg tror vår bransje, som en rekke andre, vil bli kjededominert. For lokale aktører som vil beholde sin identitet og samtidig være en del av en kjede er en franchise-avtale med RE/MAX en svært god løsning, sier Marianne Sodeland.

 

Ta boligpraten med oss i RE/MAX ved å fylle ut kontaktskjema.

 

>>Tilbake til boligpraten.