te

himmel 130

Vi ønsker Hanne velkommen til RE/MAX

Vi har tatt boligpraten med den ferskeste nyansatte hos RE/MAX: Hanne Krokan-Mathisen. Vi er virkelig glade for at hun har valgt oss, og i ukens boligprat ønsker vi henne velkommen og blir litt bedre kjent.

 

Fortell litt om din bakgrunn og hva du kan bidra med av erfaring.

Jeg har jobbet lenge med salg, og har nå over 10 års erfaring fra salgsrelatert arbeid. De siste syv årene har jeg jobbet i Direct Response Services, et ledende salgs- og kommunikasjonshus. Der jobbet jeg både som salgssjef og prosjektleder, og har samlet bred erfaring fra mange ulike bransjer. Jeg har jobbet mye med salg av konsepter, og har også lang erfaring med planlegging og organisering av salgsprosjekter. Denne kompetansen blir nyttig å ta med seg inn i videreutviklingen av RE/MAX fremover.

 

Hva skal du jobbe med i tiden fremover hos RE/MAX?

Siden jeg har god erfaring med salgsledelse og utvikling av salgsteam kommer jeg til å ha fokus på salgstrening, salgsmetodikk og oppfølging av meglere i tiden fremover. I tillegg kommer jeg til å bistå i salgsprosesser rettet mot franchisetakere. Jeg vil også komme til å jobbe med å sikre en god onboarding for alle som velger å bli med på RE/MAX-laget.

 

Hvorfor falt valget på RE/MAX?

Jeg har tidligere jobbet med kjededirektør Lars Hjelset i andre salgsprosjekter og inntrykket mitt er at jeg får jobbe med svært dyktige mennesker som jeg kan lære mye av. I tillegg synes jeg det er spennende å få være med å bygge opp den norske satsningen til et så stort internasjonalt selskap som RE/MAX. Når jeg også fikk vite litt mer om hvordan RE/MAX tar salgsfaget på alvor og fokuserer på å utvikle denne kompetansen hos meglerne sine var det ikke noe tvil om at dette var noe jeg ville være med på.

 

 

 

Hanne Krokan-Mathisen
Prosjektleder

T +47 980 46 971 

RE/MAX Norge