himmel 130

RE/MAX i Norge

Med en historie som strekker seg tilbake mer enn 40 år og med mer enn 123 000 meglere i over 120 land, er RE/MAX den største merkevaren i eiendomsbransjen.

RE/MAX skal bli en viktig aktør i den norske meglerbransjen.

RE/MAX har hatt suksess fordi vårt fokus er på menneskene - våre kunder, eiendomsmeglerne og eiere. RE/MAX tilbyr eiendomsmeglerne de beste arbeidsverktøyene, en internasjonal merkevare, verdifull støtte og konsekvent høy standard på alle våre tjenester i alle ledd.

Våre kunder og franchisetakere har en stor fordel fra det profesjonelle internasjonale nettverket som forenkler samarbeidet ved kjøp og salg i utlandet.

RE/MAX er bygget som et franchisekonsept med lokale foretaksledere som eier og driver kontorene i Norge, der meglerne er ansatt i bedriftene og kjenner lokale forhold, lover og regler.

ballonger-bergen.jpg
mann_unger_hjem.jpg

Engasjement smitter

Kulturen i RE/MAX er preget av en voldsom vilje til å endre og forbedre meglertjenestene i alle de markeder vi er i. Det gir et sterkt engasjement som smitter og preger hver eneste megler i RE/MAX-kjeden. RE/MAX-meglere kjennetegnes ved høy faglig kunnskap, entusiasme og etterrettelighet - verdier vi setter enormt høyt og som vi vet er ønsket og etterspurt. Derfor velger og anbefaler våre kunder RE/MAX, og derfor velger våre meglere å gjøre karriere i RE/MAX. Mange av meglerne tar senere steget opp og starter egen franchise hos oss.

Som forberedelse til nyetablering i Norge gjorde RE/MAX i 2016 en grundig analyse. Vi lanserer nå et konsept tilpasset det norske markedet med nye, spennende tjenester og norske leverandører.

RE/MAX Norge skal vokse i takt med en grundig rekrutteringsprosess, slik at man finner de riktige franchisetakere og eiendomsmeglere med den rette innstilling og sans for kvalitet.

Er du interessert i å bli franchisetaker? Les mer her og kontakt oss gjerne: