te

Slik selger vi
din bolig

Å selge bolig kan ofte være en omfattende og usikker prosess. Men hos oss blir du godt ivaretatt gjennom hele prosessen.
Vårt mål er å gi deg en stressfri, positiv og trygg opplevelse når du skal selge boligen din.

selgerdinbolig.jpg

Forberedelse til boligsalg

steg 1

En grundig befaring av boligen din legger grunnlaget for en god salgsprosess. Her legger megler frem en klar strategi og fremdriftsplan for salget, estimerer verdi på boligen og kommer med tips og råd på hvilke grep som kan gjøres for å øke verdien på boligen.

Når oppdragsavtalen er signert starter arbeidet med å klargjøre boligen for salg. Vi henter inn alle nødvendige opplysninger, og sammen med en boligsalgsrapport fra takstmann kan vi nå gi kjøperen all nødvendig informasjon. Megler tar deg gjennom hvilke forberedelser som bør gjøres før fotografen kommer, slik at vi klarer å synliggjøre de viktigste kvalitetene ved boligen. Om nødvendig styler vi boligen, slik at du er sikker på at boligen presenteres på best mulig måte.

Forberedelse til boligsalg

Markedsføring av boligen

steg 2

Ingen hjem er like. Derfor tilpasser vi markedsføringen til akkurat ditt boligsalg. Hos RE/MAX har vi ikke faste, dyre markedspakker – men skreddersyr markedsføringen ut fra strategi og målgruppe. Det er viktig å nå ut til flest mulig potensielle kjøpere, og ikke minst finne de som er villige til å gi mest for boligen din.

Den viktige visningen

steg 3

En god visning er viktig for budrunden. Vi viser deg hvordan boligen bør klargjøres før visningen, slik at potensielle budgivere får en best mulig opplevelse. En RE/MAX-megler stiller godt forberedt, følger opp alle besøkende og innhenter relevant informasjon før budrunden. 

Den viktige visningen

Budrunden

steg 4

Når budrunden starter holdes du og øvrige interessenter løpende orientert om utviklingen. Da er det viktig at du som selger er tilgjengelig hele veien.  Budrunden kan du også følges via Mitt RE/MAX salg.

 

Kontraktsmøte & overtagelse

steg 5

Gratulerer med boligsalget! Etter budaksept sendes utkast til kjøpekontrakt til deg og kjøper. Etter dette møtes selger og kjøper sammen med megler for å signere kjøpekontrakten. I tillegg vil megler gå gjennom detaljene rundt overtakelse og oppgjør.

I forkant av overtagelsen sjekker megler at kjøper har innbetalt kjøpesum. På selve overtakelsen møtes selger og kjøper for å gå gjennom boligen før overlevering og signere overtakelsesprotokoll. 

 

Kontraktsmøte & overtagelse

Oppgjør og avslutning

steg 6

I den siste fasen i salgsprosessen sørger vi for det formelle rundt tinglysing og oppgjør. Når boligen er tinglyst på ny eier og alle lån er innfridd, da utbetales pengene til din konto. Gratulerer med en vellykket og stressfri bolighandel!

 

Skal du kjøpe eller selge bolig?

Vi ønsker å bli din foretrukne eiendomsmegler og vil gjøre det vi kan for å vinne ditt hjerte og gi deg en stressfri, positiv og trygg opplevelse når du skal selge eller kjøpe bolig.

 

Trenger du hjelp med bolighandelen? Kontakt oss for en hyggelig boligprat.

Stressfri bolighandel - gratis verdivurdering

Selge bolig? Kontakt oss for en gratis verdivurdering!