himmel 130

Hvordan få maks ut av boligen før og under visning?

Hvordan bør boligen din presenteres fra sin beste side før visning? Interiørekspert og eiendomsmegler ved RE/MAX Meglerhuset i Bergen, Celine Cevy Dahl, gir deg sine 5 beste tips!

 

 

Tips #1 | Før salg: Ta fram malerkosten

Det kan ofte være lurt å se over finishen på maling, lister ol. Det bidrar til et godt helhetsinntrykk. Om alt er pusset opp og et rom gjenstår, anbefaler jeg å løfte det rommet til samme standard som resten av boligen. Da unngår man at ett rom ikke drar ned standarden og prisen. Kjøkken og bad er kostbare rom å pusse opp, og stort sett ikke noe jeg vil anbefale å pusse opp.

Tips # 2 | Før fotografering: Rydd, vask og pakk bort

Når du skal selge bolig er gode bilder og riktig presentasjon av de ulike rommene veldig viktig. Boligen må ryddes og vaskes, og personlige eiendeler bør fjernes. Det er ofte lurt å style boligen på forhånd, for å skape en atmosfære som både fanger potensielle kjøperes oppmerksomhet og gi dem følelsen av at dette kan bli deres neste hjem.

Tips # 3 | Før visning: Få noen andre til å vurdere boligen din

Det er lett å se seg blind på hverdagsrot ved en presentasjon av boligen. Få noen andres blikk på boligen før visning, for eksempel megler eller en venn. Ved styling kommer jeg 2 timer før fotograf og 30 minutter før fellesvisning for å presentere boligen som fresh og innbydende.  

Tips # 4 | Skill deg ut i mengden

Få fram det beste med boligen via bilder, tekst og interiør. Som interiørkonsulent ser jeg ofte løsninger og stemning der noen kan se begrensninger. Som megler kjenner jeg igjen potensielle kjøpsbehov ved boligen, som vi senere kan bruke i prosessen med potensielle kjøpere. Rådfør deg med megler for å legge en plan for din bolig.

Tips # 5 | Skap boligdrømmen

Det er ofte en boligdrøm som drar potensielle kunder til boligen din. Jeg prøver å se for meg hvilken boligdrøm potensielle kjøpere har når jeg presenterer en bolig med tekst og bilder. F.eks. urban byleilighet, familiehus med hage, solrik utsiktsbolig, maritim beliggenhet, førstegangskjøp leilighet. Det gjør det lettere å treffe målgruppen for akkurat din bolig.

 

Trenger du tips på veien? Vi rådgir deg gjerne!

Ta boligpraten med oss i RE/MAX ved å fylle ut kontaktskjema.

 

>>Tilbake til boligpraten.