te

himmel 130

Vi styrker laget!

Vi har tatt boligpraten med nyansatte advokat, Cecilie Eide Knudsen.

Med nesten 10 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen som advokat i Krogsveen gleder vi oss over å få Cecilie med på laget. Cecilie skal bistå våre eiendomsmeglere og være med å sikre at det å kjøpe og selge bolig blir trygt, forutsigbart og effektivt for begge parter.  

 

 

 

 

Først og fremst – velkommen til RE/MAX Cecilie!

Tusen takk, jeg har gledet meg veldig til å begynne! 

Hva har du gledet deg mest til?

Eiendomsmeglingsbransjen har endret seg mye siden jeg begynte for snart 10 år siden, og den endrer seg stadig og det skjer fort. Jeg gleder meg til å være med på den videre utviklingen med en engasjert og dyktig gjeng, kombinert med et stort internasjonalt nettverk.

Hva gjorde at valget falt på RE/MAX?

Det er veldig gøy at en så stor og internasjonal aktør velger å satse i Norge, og utfordrer de andre etablerte meglerforetakene. Det er utrolig spennende og motiverende å få lov til å være med å bygge en helt ny eiendomsmeglerkjede i Norge. 

Hvilke problemstillinger er viktig å ha klart for seg ved kjøp av bolig?

Det er lett å forelske seg i en bolig basert på bilder. Som kjøper er det imidlertid viktig at man setter seg ordentlig inn i salgsoppgaven og den informasjonen som blir gitt der, sånn at man ikke får ubehagelig, og kanskje kostbare overraskelser. I RE/MAX er vi opptatt av at kundene skal kunne ta de rette valgene basert på tydelig og forståelig informasjon i salgsoppgaven og fra megler. Det handler om engasjement, god informasjon og forutsigbarhet gjennom hele prosessen.  

Enten du skal selge eller kjøpe, nå eller i fremtiden, tror vi på en skikkelig og grundig start på prosessen. Vi hjelper deg å finne den beste løsningen for akkurat deg.

Ta boligpraten med oss i RE/MAX!